Tatlım günaydın noldu gece uyuyamamışın anlamadım konuyu dur yemek yiyim okuyup anlıcam iyisin dimi canım benim
İyiyim canım Katlansada takma kafana canım benim zaten katlanmaz ama bir sıkıntı çıkarmaz 30 kilo alıp doktora gidenler var boşver..... sen aslında normal kilo seyrindesin ilk çocukta normalde alınan kilo 16-20 arası değişir çoğu insanda bazı insanlarda az alıyorlar bünye meselesi bide şişman hamiler kalanlar var benim gibin ben 68 le kaldım yanlış hatırlamıyorsam şimdi 74 oldu 6 kilo almışım almadım falan diyodum ama bende almışım ama gerçekten bünye meselesi bana bir bak şu anda top gibiyim boyumda uzun değil ama ben takmıyorum yiyorum arada valla löp löp:))
rapuşşş
bu gece rüyamda 25 nisanda doğum yapıcağımı konuşuyoduk
hayırlara gitsin
demekki sezr.oluyorumm
kızlar dahamı çabuk doğuyo yaa??Ben yazın eşimin memleketine gidicem inşallah çok gecikmez bebeğim 40 ı çıksın istiyorum hiç değilse...
eşimin kardeşinin düğünü var kendini toplar inşallah ,yollarda düğün telaşında hasta etmekten falan korkuyorum
kızlar dahamı çabuk doğuyo yaa??Ben yazın eşimin memleketine gidicem inşallah çok gecikmez bebeğim 40 ı çıksın istiyorum hiç değilse...
eşimin kardeşinin düğünü var kendini toplar inşallah ,yollarda düğün telaşında hasta etmekten falan korkuyorum
Alıştımbak bu çok kötü işte
alışınca gerçekten çok zor ama hayat bu herşeye alışmalıyız dilek
eşin bir daha seni üzmez merak etme
dün kocalarla kavga günüydü herhalbende kocacımla bozuştum.sabaha anca barıştım valla
Evet yaa sinirimden uyuyamadım belkide...Hala bekarlığındaki gibi kanepede uyuyo ben odaya yarı uykulu götürüyorumm...
Gece yanıma geldi kapı kilitli aç dedi açmadım 2-3 kere tekrarladı gitti iyi oldu kanepede uyuduu..Sabah geldi içeri espriyle giriyo kapıyı açmışsın hayırdır diyee ..Suçunu biliyoyaa sonra öptü gitti
Sağol canım benimm..Ya ben hiç hastalık bilmem yanımda grip olan olsada bana geçmezdi ama hamileyken farklı oluyo..İnşallah ilerlemez(
yapma yaww
semaysem sorma dün doğum meselesinden çok bahsettim die herhalde aklıma takıldı benimdedün gece yattık yatağa benim karnıma hafif bi sancı girdi.aslında bildiğin gaz sancısı beş ondakika sonra bi daha..aha dedim doğuruyorum sanırsam efenim kocaylada küsüşmüşüz..şimdi diyorum ben bunla konuşmam illa özür dilesin beni kırdığını kabul etsin öyle..hayır düşünsenise doğurcam ama küsme derdindeyim sonraa ben bi ciddiyetine vardım işin allahım dedim gerçekten sancı olunca ne halt edicem ben nasııııl kokrtum nasıııl korktum anlatamam ya.ne var canım herkes çatır çatır doğuruyo bende doğururum elbet diyen ben tırıs tırıs vallahi uykum kaçtı 1 saat dolandım salonda
Hastalık ve kocaya trip birleşti canım :)))Afiyet olsun sanadaaaTatlım günaydın noldu gece uyuyamamışın anlamadım konuyu dur yemek yiyim okuyup anlıcam iyisin dimi canım benim
Semacım benim etrafımdaki hamileler hep 2 kişilik besleniyodu bide bize baktakmıycam artıkınnn
sen az almışsın
yemeye devam
ohh ye anam löp löp
hastayım iştahla yemek yediğini anlatanlara
bende dün nevra ya söz verdim
hafta sonu kendimi ödüllendirip canım ne isterse afiyetle yiycem inş..
Benimki 15 nisan olabilirmi yani:S:S Şaka biyana yaklaşıyoruz yaa..Mart sonu çantamı hazırlarım bennkız çocukları d.tarihinden 10-15 gün önceden doğar derler
ama hiç belli olmuyor tabiii
sanırım benimde
allah iyiliğini versin senin emi
barışmadan hayatta doğurmam de senn
benimde kızım akşam çok hareketliydi kasıkalrımda bir ağırlık hissettim
kasıkalrımın üzerine oturdu sanki bayada ağır oluyomuş meğer
doğum anını hatırladım
eşim yok evdede yanlızım
elimle top gibi karnımı tutup yukarı ittim
korku insana neler yaptırıyor
hergün 3 posta nasıl doğururum diye düşünüyorum
napıcaz yawww
Alıştım(Yarın antalyada toplantısı var 1 gün yok inan şimdiden derdi sardı..Nasıl alışmayayımki tanımadığım bilmediğim yere ailemi işimi herşeyi bırakıp geldimm..
Ama kızım doğsun yapcağımı biliyorum ona ozaman yalnız kalmıycamm..Sarılırım mis kokulu kızıma uyurumm
Dolunaymı vardı acaba bizi kötü etkşlediNeyseki uzun sürmemiş yaa uzatınca kötü oluyoo...
Walla ben de senin gibiyim dilekcim.o olmazsa uyuyamıyorum..ama o da gidip sağda solda yatmaz şimdi Allah için...
Rapu,zhr,ceren,duncan,deniz...hepinize günaydın kızlar...akşamınızı bilmiyorum ama şu an hepiniz pek bir enerjiksiniz...ben bir msj yazana kadar 3 sayfa ilerliyor..
hiç bi fikrrim yokkk
Walla ben de senin gibiyim dilekcim.o olmazsa uyuyamıyorum..ama o da gidip sağda solda yatmaz şimdi Allah için...
:
İşte o anlattığın benimdilek çok haklısın
ailesinden uzakta olup farklı yabancı yerlere evlenen arkadaşlarıma çok üzülüyorum
gerçekten çok zor günler atlatmışsınız sizi kutluyorum
gurbette ana yok baba yok kardeş arkadaş kimse yok
eşinzie dahada bir bağlanmışsınız çok doğal olarak
inş.hayatınız boyunca kenetlenen elleriniz birbirinden hiç ayrılmaz:97::97:
( yaw ben bu hamileliğimde resmen aşk acısı yaşıyorum )
Uykuya geçme faslı bi merasim gibi olmalı önemsenmeli.. bizimki tv karşısında bi mahmurlaşıcakki öyle yatağa geçsinn...Bizimki arada bakıyo kkya bunları okumasın :))) Yada ben önlemimi alayım...ben aşkımı herşeye rağmen çok seviyoruumm:)))))
Uykuya geçme faslı bi merasim gibi olmalı önemsenmeli.. bizimki tv karşısında bi mahmurlaşıcakki öyle yatağa geçsinn...Bizimki arada bakıyo kkya bunları okumasın :))) Yada ben önlemimi alayım...ben aşkımı herşeye rağmen çok seviyoruumm:)))))
İşte o anlattığın benim(Ağlıycam şimdi sabah 1 posta ağladım zaten
Neyse ben biraz yürüyüş yapayım kahvaltılık alayım kafamı dağıtmam lazım..Dinlediğiniz için sağolun canlarımmmm..Görüşmek üzererrr
dilek çok haklısın
ailesinden uzakta olup farklı yabancı yerlere evlenen arkadaşlarıma çok üzülüyorum
gerçekten çok zor günler atlatmışsınız sizi kutluyorum
gurbette ana yok baba yok kardeş arkadaş kimse yok
eşinzie dahada bir bağlanmışsınız çok doğal olarak
inş.hayatınız boyunca kenetlenen elleriniz birbirinden hiç ayrılmaz:97::97:
( yaw ben bu hamileliğimde resmen aşk acısı yaşıyorum )
günaydın blue-can
nasılsın
benimki tamam yaaww
25 nisanda sezeryan olucakmışım
İşte o anlattığın benim(Ağlıycam şimdi sabah 1 posta ağladım zaten
Neyse ben biraz yürüyüş yapayım kahvaltılık alayım kafamı dağıtmam lazım..Dinlediğiniz için sağolun canlarımmmm..Görüşmek üzererrr
blue_sky kuşum nasılsın
CerenliYagmur günaydın şekerimmm
basubadelmevt mrwa biblobebekler kızlarrr pek sessizsiniz yahu sizede günaydın
semacanım iyiyiz .siz nasılsınız?walla ben de sadece ben bu durumdayım sanıyordum.demek ki bu çocuk eşleri daha bir birbirine bağlıyormuş...
sahi mi kız?ananan..ne çabuk belli oldu seninki....:18:
öptük şeker....
iyiyim canımcım..sen nasılsın bakalım?çok enerjiksin
semacanım iyiyiz .siz nasılsınız?walla ben de sadece ben bu durumdayım sanıyordum.demek ki bu çocuk eşleri daha bir birbirine bağlıyormuş...
bizde iyiyizz
hacı yatmaz misali yuvarlanıp duruyorumm
ohoooo şimdi neki
asıl bebek dünyaya geldikten sonra bağlar çok kuvvetleniyormuşş
sahi mi kız?ananan..ne çabuk belli oldu seninki....:18:
dün gece belli oldu
rüyamda gördümm blue-canomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?