2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn günaydınnn fıstıklar yahuuu bu ne hız sizi takip edemiyorum bi taraftanda işi yapmaya çalışıyorumm..

semacann günaydınnn canım.... 25 nisan öylemii kız mayısı bekle korktum şimdi ben 10-15 gün erken mi oluyomuşşş,,anneme kalsa daha çook var ayyy öldürcek bu kadın..

blue can sanada günaydın ben ii değilim çünkü %90 idrar yollarımı üşüttüm sanıyorum yanma varallahım ben ne yapıcam bana yardım et diyorum hasta olmaktan bıkarmı insan bıktım valla .. yarın şu doktora bi atsaydım kendimi...

rapunzel
canımm anca geldim işim yoğun biraz ama sizde binkere maşallah bu sabah.. nasılsın?

duncann canım afiyet olsun kahvaltını yapta gel bekliyoruz seni bize can katıyosun valla enerjine hayranım

fdilek canım bende yanlız yatmayı hiç sevmem ama eşime kapıyı kilitlersem öyle alıngan öyle alınganki bizim evin nazlı kızı valla bana bi küser töbe açmaz çok fena birazda vicdansız diyorum ben ona.. herşeyimi bırakıp geldim bende bütün dünyam o oldu annem babam kardeşim dostum ama çok da anlamıyor benim yanlızlığımı bende onsuz olunca asla uyuyamam öyle zamanlar oluyoki 3-4 gün yatmıyorum ona sinirlenince.. babalık duygusuda çok yoğun değil ne yalan söyliyim çok üzülüyorum ama doğunca çok düşkün olacağına eminim..

unuttuğum kuzular alaınmayınn herkes nasıl iyimisiniz ???

öyle iyilerdi niye seslendin onlara
enerji patlaması falan yazdınya
bence korktular cvp vermezsek daha iyi dediler herhalde

forumun delisiym yahu...korkmayın zararsızım biblobebekler seni orda görüyorum..selam vermezsen gün boyu uğraşırım bak anlat bakem kimsin necisin bebişin kaç haftalık?

gunaydın guzel anneler bende nısan sonu annesıyım ama hep sızı takıp edıyorum nedense sız bana daha yakınsınız..
Bende ınanılmaz uyku problemı var gecelerı uyumak zulm oldu bu sabah esımı yollayınca uyumadım kı gece uykum gelsın dıye ama suan uykusuzluktan bayılmak uzereyım resmen kendımle uyumamak ıcın savaş verıyorum

erkeklerde babalık duygusu doğumdan sonra anca canım benim..senin hissettiklerini hissedemezki haftasonu dr a gittiğinde idrarar tahlili vermedinmi? yaw sanırım bendede var napcas bu çiş meselelerini yaa

forumun delisiym yahu...korkmayın zararsızım biblobebekler seni orda görüyorum..selam vermezsen gün boyu uğraşırım bak anlat bakem kimsin necisin bebişin kaç haftalık?

bende rapunun yardımcısıyım
ama boş zamanlarımda yardım edebiliyorum
bende daha az zararlısıyımmm

ohhh bee sonuda..hoş gelin canım benim..bebişin hayırlı uğurlu olsun...bak ben sana söliyim birazdan sessizce süzülüp yatağa gireceksin ben evde olsam öle yapardım en azından..

Anam blue seni yakalayamadım yavrım günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

Cerenli yağmur günaydın tatlım valla enerji yavaş yavaş sönüyor şarj olmam lazım bugün tek tek sekerek modundayım :)) kasıklarım ağrıyo benimde üşüttüm tabi niye çünkü pazar günü gene gezdim eeeee hakettim tabi.....

F dilek canım eşine kırılma bende arada kırılıyorum ama onlar bizim hormonlara pek alışık deiller annem dediki siz doğurup adamların kucağına bebişleri verdiğinizde onlarda aynı hormonlarla tanışıcaklarmış...
Eeee o zman da yaşasın kötülükkkkkkk........... Atıcam doğurup adamın kucağına valla...sanki onda meme var

erkeklerde babalık duygusu doğumdan sonra anca canım benim..senin hissettiklerini hissedemezki haftasonu dr a gittiğinde idrarar tahlili vermedinmi? yaw sanırım bendede var napcas bu çiş meselelerini yaa

canım inşallahhh yarın bütün tahlillerim yapılacak tekrar antibiotik kullanmaktan korkuyorum çocuk doğmadan alıştırdım ya.. inş. çok ciddi çıkmaz bakalım sabah ola hayrola .. evet eşime hissiyatsız diyorum öyle karnımı okşama huyu falan yok kızım nasılmış falan demiyor ya nasıl duygusuz bende çok üzülüyorum bakalım doğunca nasıl olacak..

sende tahlil ver sakın ihmal etme bu gripten daha tehlikeli

Kızlar ben bebişi rüyamda gördüm emzirip uyutuyorum sonra gidip nefesini kontrol ediyorum mislr gibin kokuyor yavrum sonra uyanıyor bidaha emziriyorum çocuk en sonunda kustu çocuk ee ben napıyorum dur bi kusma heycanı gitsin bi daha emziriyim derken uyandım...
Bendede ne emzirme içgüdüsü varmış anam ya

ay bunu duyduğuma çok sevindimm
hahaa
düşünüyorum şöyle bir gözümde canlandırıyorummda:97::97::97:
gece bebek ağlıyomuş eşim benden önce kalkıp kucağını almışş bebekle beraber ağlıyomuşş
muuuhhahahahahahhhaaa

ayyy aylaklık buraya kadar kızlar ya müdürüm çağırıyor gelirim gene mucukssss :79:

yaaaa
iyiydi böyleee
müdürün kk ya takılmıyodur umarımmmmm

hay maşallah yawwwww
ne güzel
kime benziyomuş peki sanamı bubasınamı

ayyy aylaklık buraya kadar kızlar ya müdürüm çağırıyor gelirim gene mucukssss :79:

Bekliyoruz canım benimmmmm

Dikkat etmek lazım bi hastada ben canım ya inşallah seninki temiz çıkar boşver eşini benikide çoğu zaman yapmıyor yapanlar azınlıkta zaten...

kızlar bende kaçıyorum eşim tepemde nöbet tutuyor dediğim gibin uğrayabilirsm artık uğrucam öpüldünüz yavrularrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…