ay bunu duyduğuma çok sevindimm
hahaa
düşünüyorum şöyle bir gözümde canlandırıyorummda:97::97::97:
gece bebek ağlıyomuş eşim benden önce kalkıp kucağını almışş bebekle beraber ağlıyomuşş
muuuhhahahahahahhhaaa
hay maşallah yawwwww
ne güzel
kime benziyomuş peki sanamı bubasınamı
ne güzel dimi
şimdi çok rahatlar yaw
hep içimden kuruyorum
helebi doğsun ben o zaman seni görücem diye
bana benziyo yıvrım zati ultrason görüntülerine bakınca bende köfte dudaklıyım bebişin dudaklar şimdiden köfte vallakayınvaldemin suratı görcektin bebeğin tipini görünce baya bi sana benziyo dediydi
Allahım ne kötü kızım ben ya gidiyorum semacan bende öptüm hepinizi aşağıdaki kızlar sizleride öptümmmmmmmmm......
ne güzel dimi
bana benziyo yıvrım zati ultrason görüntülerine bakınca bende köfte dudaklıyım bebişin dudaklar şimdiden köfte vallakayınvaldemin suratı görcektin bebeğin tipini görünce baya bi sana benziyo dediydi
Allahım ne kötü kızım ben ya gidiyorum semacan bende öptüm hepinizi aşağıdaki kızlar sizleride öptümmmmmmmmm......
Günaydın
İnşallah herkes iyidir
Aral geçmiş olsun değerlerin inşallah normale döner beslenmeyle çözersin sıkıntıyı canım. Yarın bende yaptırıcam
Semaysem dr bulamadınmı canım ?
Sedasem sanırım senin şeker değerinde yüksek çıkmış geçmiş olsun insüline gerek kalmadan normale döner inşallah.
Bende çok korkuyorum şekerden Hayırlısı hakkımızda...
kızlar bol bol su içiyorum ama sızım geçmiyor galiba iltaplandı ayy ben ne yapıcam allahım.. bu günüde bi atlatsaydım da yarın rapor alıcam valla umarım çok ağır atlatmam..
kızlar bol bol su içiyorum ama sızım geçmiyor galiba iltaplandı ayy ben ne yapıcam allahım.. bu günüde bi atlatsaydım da yarın rapor alıcam valla umarım çok ağır atlatmam..
canım geçmiş olsun ihmal etme hemen idrar tahlili yaptırt sen yinede bol su içmeye devam et
ne güzel dimi
hoşgeldin tatlım evet bende senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bende küslükte sırnaşık tiplerdenimadamı bezdirene kadar uğraşırım ve asla ayrı yatmmam yatama ondan birde gidip gidip kocamın yanıana göbeğimi açıp oğlumuzu sevsene konuşsana diye göbeği açık dolşan bir tipimvallaha sabahki havadisleri okudum güldüm....güldüm çünkü herkesten bir parça bende var...yanlız ben kocama küsünce asla onu yanlız bırakıp küsüp bir yere gitmem çünkü ona bu ödül olur ...onun yerine pc başında ise pcyi kapattırrım yada tv yi benimle ortak yapcak birşyeyler buluyorum...eşim öle sırnaşıklıktan hiç hoşlanmaz bende inadına onu rahatsız ederim ...küscem diyince ödü kopar :) ama bende kocam olmdan asla uyuyayamam..bazen nöbetleri üst üste geliyorda sabha kadar ya temizik yapıyorum yada televizyon karşında salonda uyuyorum...
ah ah ah ....tüm kahrımızı kocalarımız çekiyor..AŞK İŞTE....herşey yolunda olsa bile ufak bir naz hoşumuza gidiyor...ki ben hamileleliğimde hiç naz yapmadım güçlendimdim nedense şimdi çok pişmanım başlarda nazlanmadığıma :)gerçi herşeyi yaptı ama ama olsun nazlansaydım..artık bundan sonraki şikayetleri kullancam...mesal çorabı giydiryorum,ayakkabı baglatıyorum..
.....birde bebek sevme mezvusu var....aynı şey yine bizde...kzım kıpır kıpır babası gelince tık yok susuyor....boğa burcu inatmı olcak bilmem....güya hikaye okuyor ona hikaye sadce ....bir varmış bir yokmuş masal burda bitmiş...gökten üç elma düşmüş üçüde kızma diyip hopppp kaçıyor.....ben geldemeden gelemz yani..daha o haftaalra gelemdik diyor sen hissediyorsun ama ben hissetmek için bekliyorum karnın açıkta kalıyor hasta olacaksın diyor.....
sonuç her ev aynı yahu.......tüm erkkelerin mailini toplayım kadınlar kulubü adına toplu masaj atmak lazım....
herkese kocaamn GÜNAYDINNNNNNN......
kuzum kıyamam ya izin al git o ağrılarla orda zorlama kendnini hem bak annneciğin gelmiş hoşgelmiş teyzem gözünaydın canım ay beniökide gelicek haftaya inşallah gün sayıyorum sen bu gün yinede yediklerine dikkat et canım yarın testten sonra acıısnı çıkartırsıngünaydın canım benimm ne güzel şekere dikkat edince çok şükür atlatıyorsun bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu ara sebzeye ara verdim canım hep nişastalı şekerli yani zararlı şeyler istiyo.. bu günü atlatabilirsem inş. yarın tahlil yaptıracam ama kötü olursam akşam acile gidip yaptırırım bian önce ilaca başlarım.. su içiyorum inş. işe yarar .. annem geldi canım ben görmedim ama eşim şimdi almaya gitti eve bırakacak bende akşam 7,30 inş. görücem..
selam gezgin
hoşgeldin ne güzel doya doya hasret giderdin sende ailenle çok şükür.. bebeğinide istediğin gibi gördün sanıyorum çünkü türkiyeye gidince doktorada gidicem diyordun.. sizde aldıklarınızı güle güle kullanın canım güzel günlerde giysin yavrucun..
vallaha sabahki havadisleri okudum güldüm....güldüm çünkü herkesten bir parça bende var...yanlız ben kocama küsünce asla onu yanlız bırakıp küsüp bir yere gitmem çünkü ona bu ödül olur ...onun yerine pc başında ise pcyi kapattırrım yada tv yi benimle ortak yapcak birşyeyler buluyorum...eşim öle sırnaşıklıktan hiç hoşlanmaz bende inadına onu rahatsız ederim ...küscem diyince ödü kopar :) ama bende kocam olmdan asla uyuyayamam..bazen nöbetleri üst üste geliyorda sabha kadar ya temizik yapıyorum yada televizyon karşında salonda uyuyorum...
ah ah ah ....tüm kahrımızı kocalarımız çekiyor..AŞK İŞTE....herşey yolunda olsa bile ufak bir naz hoşumuza gidiyor...ki ben hamileleliğimde hiç naz yapmadım güçlendimdim nedense şimdi çok pişmanım başlarda nazlanmadığıma :)gerçi herşeyi yaptı ama ama olsun nazlansaydım..artık bundan sonraki şikayetleri kullancam...mesal çorabı giydiryorum,ayakkabı baglatıyorum..
.....birde bebek sevme mezvusu var....aynı şey yine bizde...kzım kıpır kıpır babası gelince tık yok susuyor....boğa burcu inatmı olcak bilmem....güya hikaye okuyor ona hikaye sadce ....bir varmış bir yokmuş masal burda bitmiş...gökten üç elma düşmüş üçüde kızma diyip hopppp kaçıyor.....ben geldemeden gelemz yani..daha o haftaalra gelemdik diyor sen hissediyorsun ama ben hissetmek için bekliyorum karnın açıkta kalıyor hasta olacaksın diyor.....
sonuç her ev aynı yahu.......tüm erkkelerin mailini toplayım kadınlar kulubü adına toplu masaj atmak lazım....
herkese kocaamn GÜNAYDINNNNNNN......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?