2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel dimi

hay maşallah yawwwww
ne güzel
kime benziyomuş peki sanamı bubasınamı

bana benziyo yıvrım zati ultrason görüntülerine bakınca bende köfte dudaklıyım bebişin dudaklar şimdiden köfte valla kayınvaldemin suratı görcektin bebeğin tipini görünce baya bi sana benziyo dediydi

Allahım ne kötü kızım ben ya gidiyorum semacan bende öptüm hepinizi aşağıdaki kızlar sizleride öptümmmmmmmmm......

yok ama gerçekler bunalr
helal olsun kızını nasıl kendine benzetmişsin ohhhh genlerine sağlıkkk
bende öpüyorum görüşürüzzzzzz

bizde seni öpüyoruz canım benim.. görüşmek üzre..

sağol baharcım şimdilik ölçümlerde şekerim iyi çıkıyor şükür böyle devam edr inşallah sen nasılsınız umarım herşey yolundadu-ır inşallah sende şeker problemi çıkmaz canım kendine yi bak....dilekcim gurbette olmak çok zor gerçekten hele şu dönemde insan nasıl ihtiyaç duyuyor yakınlarının ilgi ve yardımına erkekler bizim kadar hassas değil malisef ama az kaldı kuzularımız doğsun bend esenin gibi kuzuma sarırlır yatarım diyorum aman allah başımızdan eksik etmesin kocişleri böyle ufak tefek kırgınlıklar olur geçer....rapuncum tatlım oğuşun cicleri harika güzel günlerde giysin inşallah....cerencim yoğunsun yine bugün canım şekerli ve karbonhidratlı gıdalardan uzak durunca şeker dengeleniyor dünden beri test ettim gördüm şeker ölçümüne kadar biraz dikkat edersen hiç bir problem çıkmaz inşallah annecin geldimi...

kızlar bol bol su içiyorum ama sızım geçmiyor galiba iltaplandı ayy ben ne yapıcam allahım.. bu günüde bi atlatsaydım da yarın rapor alıcam valla umarım çok ağır atlatmam..

kızlar bol bol su içiyorum ama sızım geçmiyor galiba iltaplandı ayy ben ne yapıcam allahım.. bu günüde bi atlatsaydım da yarın rapor alıcam valla umarım çok ağır atlatmam..

canım geçmiş olsun ihmal etme hemen idrar tahlili yaptırt sen yinede bol su içmeye devam et

vallaha sabahki havadisleri okudum güldüm....güldüm çünkü herkesten bir parça bende var...yanlız ben kocama küsünce asla onu yanlız bırakıp küsüp bir yere gitmem çünkü ona bu ödül olur ...onun yerine pc başında ise pcyi kapattırrım yada tv yi benimle ortak yapcak birşyeyler buluyorum...eşim öle sırnaşıklıktan hiç hoşlanmaz bende inadına onu rahatsız ederim ...küscem diyince ödü kopar :) ama bende kocam olmdan asla uyuyayamam..bazen nöbetleri üst üste geliyorda sabha kadar ya temizik yapıyorum yada televizyon karşında salonda uyuyorum...

ah ah ah ....tüm kahrımızı kocalarımız çekiyor..AŞK İŞTE....herşey yolunda olsa bile ufak bir naz hoşumuza gidiyor...ki ben hamileleliğimde hiç naz yapmadım güçlendimdim nedense şimdi çok pişmanım başlarda nazlanmadığıma :)gerçi herşeyi yaptı ama ama olsun nazlansaydım..artık bundan sonraki şikayetleri kullancam...mesal çorabı giydiryorum,ayakkabı baglatıyorum..

.....birde bebek sevme mezvusu var....aynı şey yine bizde...kzım kıpır kıpır babası gelince tık yok susuyor....boğa burcu inatmı olcak bilmem....güya hikaye okuyor ona hikaye sadce ....bir varmış bir yokmuş masal burda bitmiş...gökten üç elma düşmüş üçüde kızma diyip hopppp kaçıyor.....ben geldemeden gelemz yani..daha o haftaalra gelemdik diyor sen hissediyorsun ama ben hissetmek için bekliyorum karnın açıkta kalıyor hasta olacaksın diyor.....

sonuç her ev aynı yahu.......tüm erkkelerin mailini toplayım kadınlar kulubü adına toplu masaj atmak lazım....

herkese kocaamn GÜNAYDINNNNNNN......

canım ancak geçer agrın....ama sudan vazgeçme ve ayakalrını sıcak tut....imkanın varsa sıcak suya ayaklarını daya...allaah sabsırnı versin....

Günaydın kızlarr...

Uzun günlerden sonra tekrar slm vermek istedim,sizi takip ediyorum maşallah alışverişler koşturmacalar hızlanmış gitmiş...Bende istanbulun havasını bırakamadım hayla
Eşimde elhamd.yanıma geldi,bir hafta sonra gidiyoruz inşallah..
Dün bebişimize bişeyler aldık gene,her dışarı çıkışımız bebişimize yarıyor valla
Elhamd.bebişimde iyi teyzeleri,kıpırtılar,tekmelemeler dönmeler arttı,heyecanımızda tabi...
Artık günler kısalıyor,sanki daha hızlı geçiyor vakit..
Rabbim kurtarsın hepimizi...

Sizler iyisiniz inşallah? Okuyorum devamlı,doktor kontrollerine gidip güzel haber alanları tebrike diyorum,Rabbim hep böyle haberler aldırsın hepimize..

Hasta olanlar varmış,çok geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize,buraların sogugu fena çarpıyor insanı,dışarıda kat kat geziyorum valla genede kesmiyor,zaten hassasız bu sıralar..
Hayr olsun ..

canım geçmiş olsun ihmal etme hemen idrar tahlili yaptırt sen yinede bol su içmeye devam et

günaydın canım benimm ne güzel şekere dikkat edince çok şükür atlatıyorsun bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu ara sebzeye ara verdim canım hep nişastalı şekerli yani zararlı şeyler istiyo.. bu günü atlatabilirsem inş. yarın tahlil yaptıracam ama kötü olursam akşam acile gidip yaptırırım bian önce ilaca başlarım.. su içiyorum inş. işe yarar .. annem geldi canım ben görmedim ama eşim şimdi almaya gitti eve bırakacak bende akşam 7,30 inş. görücem..

canım ya harikasın..o an güzel olmuştur....sana benzesin zaetn...bende o muabeti hiç anlamam...işte şuna benzerse şöle olur..şuna benzerse ay çok yaramaz olur....bırak çoçuk kendine özgün olsun yahu.....genelde ilk çoçuk babaya benzer ya sana benzemsi iyii...

BENDE KAR YAĞSIN İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM......izmire kar yağsın........spile yağsa gidicem ama nerde ....

hoşgeldin tatlım evet bende senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bende küslükte sırnaşık tiplerdenimadamı bezdirene kadar uğraşırım ve asla ayrı yatmmam yatama ondan birde gidip gidip kocamın yanıana göbeğimi açıp oğlumuzu sevsene konuşsana diye göbeği açık dolşan bir tipim

Bu arada bir ara girdim yazdım ama hiç cevap alamadım,tekrar sorayım.
Bel yada sırt ağrısı yaşıyan var mı ?

Benim sol tarafım kaburgalardan taraf ve arkaya dogru giden kısımlar oturdugum zaman (Arada sırada) 10 dk'ya agrımaya başlıyor...
Ayaga kalkıp yürümeden geçmiyor,rahatsız ediyor baya..
Sizdede başladımı böyle agrılar??

Ve sogukda üşüdüğünüzde göbişiniz taş gibi oluyor muu??

selam gezgin

hoşgeldin ne güzel doya doya hasret giderdin sende ailenle çok şükür.. bebeğinide istediğin gibi gördün sanıyorum çünkü türkiyeye gidince doktorada gidicem diyordun.. sizde aldıklarınızı güle güle kullanın canım güzel günlerde giysin yavrucun..

kuzum kıyamam ya izin al git o ağrılarla orda zorlama kendnini hem bak annneciğin gelmiş hoşgelmiş teyzem gözünaydın canım ay beniökide gelicek haftaya inşallah gün sayıyorum sen bu gün yinede yediklerine dikkat et canım yarın testten sonra acıısnı çıkartırsın

selam canımm
Sağolasınnn
Çok şükür hasret giderdim,gidermeyede devam ediyorum..
Bebişimi iki yerde gördüm ama içime sinmedi,gene rahat edemedim,sorun bendemi acepp
İnşallah perşembe renkliye girmek için özel bir hastaneye gidicez eşimle,cinsiyeti yüzde yüz öğrenene kadarda pes etmek yok bana...

günaydıınnnnn
en küsünce direk gider yatarım
en iyisi bu
eğer uyumazsam kavga ederim uzarrr gider mevzuu

ayyy youk benim hiç kahrımı çekmedi
hamileliğim ilk 3 ay malum bulantı
ben eve geldim 8 de yattım kociş 9 da işten geldi aynı hayatına devam etti
naz yapamadım
ama 3 ay yemek pişmedi evde idare ettii

eşime bizimkiler soruyolar
karın hamile depresyona girdimi sana tavır trip yaptımı
benimki ne cvp versin
ben onun hamileliğinden hiçbişey anlamadım
ben daha çok ona tavır yapıyorum demesin mi

ben mecbur kalırsam ilerki aylarda belki ondan bişeyler yapmasını isterim
gerçi oda ben istemeden yardım eder...

1.hamilelikte acemilik oldu
birde bulantılar bana kötü süpriz oldu
bütün hain planalrımı 2.çocuğa saklıyorummm

uyumadım kızlar :)
burası kalabalıklastı uykum kactı
bende ızmıre kar yagsın ıstıyorummmmmmmmmmmmm
benım bugun 27+4 bebısımın cıcılerının cogu hazır cok sukur mobılya sıparsımızıde verdık araba ve ana kucagı ev tıpı ana kucagımızı felanda aldık mobılyalarımız gelsın hepsını yerlestırıken cekıp burda yayınlayacagım...
coz ozendım sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…