canım ancak geçer agrın....ama sudan vazgeçme ve ayakalrını sıcak tut....imkanın varsa sıcak suya ayaklarını daya...allaah sabsırnı versin....
Bu arada bir ara girdim yazdım ama hiç cevap alamadım,tekrar sorayım.
Bel yada sırt ağrısı yaşıyan var mı ?
Benim sol tarafım kaburgalardan taraf ve arkaya dogru giden kısımlar oturdugum zaman (Arada sırada) 10 dk'ya agrımaya başlıyor...
Ayaga kalkıp yürümeden geçmiyor,rahatsız ediyor baya..
Sizdede başladımı böyle agrılar??
Ve sogukda üşüdüğünüzde göbişiniz taş gibi oluyor muu??
hoşgeldin canım nasılsın bend o şekilde ağrılar yok şimdilik dr a gitmeden sorsan iyi olur karnıma hiç üşüdğünde sertleşiyormu dikkat edmedim gezgincim güle güle giysin kuzun cileriniBu arada bir ara girdim yazdım ama hiç cevap alamadım,tekrar sorayım.
Benim sol tarafım kaburgalardan taraf ve arkaya dogru giden kısımlar oturdugum zaman (Arada sırada) 10 dk'ya agrımaya başlıyor...
Günaydın kızlarr...
Uzun günlerden sonra tekrar slm vermek istedim,sizi takip ediyorum maşallah alışverişler koşturmacalar hızlanmış gitmiş...Bende istanbulun havasını bırakamadım hayla
Eşimde elhamd.yanıma geldi,bir hafta sonra gidiyoruz inşallah..
Dün bebişimize bişeyler aldık gene,her dışarı çıkışımız bebişimize yarıyor valla
Elhamd.bebişimde iyi teyzeleri,kıpırtılar,tekmelemeler dönmeler arttı,heyecanımızda tabi...
Artık günler kısalıyor,sanki daha hızlı geçiyor vakit..
Rabbim kurtarsın hepimizi...
Sizler iyisiniz inşallah? Okuyorum devamlı,doktor kontrollerine gidip güzel haber alanları tebrike diyorum,Rabbim hep böyle haberler aldırsın hepimize..
Hasta olanlar varmış,çok geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize,buraların sogugu fena çarpıyor insanı,dışarıda kat kat geziyorum valla genede kesmiyor,zaten hassasız bu sıralar..
Hayr olsun ..
günaydın canım benimm ne güzel şekere dikkat edince çok şükür atlatıyorsun bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu ara sebzeye ara verdim canım hep nişastalı şekerli yani zararlı şeyler istiyo.. bu günü atlatabilirsem inş. yarın tahlil yaptıracam ama kötü olursam akşam acile gidip yaptırırım bian önce ilaca başlarım.. su içiyorum inş. işe yarar .. annem geldi canım ben görmedim ama eşim şimdi almaya gitti eve bırakacak bende akşam 7,30 inş. görücem..
BENDE KAR YAĞSIN İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM......izmire kar yağsın........spile yağsa gidicem ama nerde ....
ben mama yiyip geleyim...öpüldünüz...
kuzum kıyamam ya izin al git o ağrılarla orda zorlama kendnini hem bak annneciğin gelmiş hoşgelmiş teyzem gözünaydın canım ay beniökide gelicek haftaya inşallah gün sayıyorum sen bu gün yinede yediklerine dikkat et canım yarın testten sonra acıısnı çıkartırsın
uyumadım kızlar :)
burası kalabalıklastı uykum kactı
bende ızmıre kar yagsın ıstıyorummmmmmmmmmmmm
benım bugun 27+4 bebısımın cıcılerının cogu hazır cok sukur mobılya sıparsımızıde verdık araba ve ana kucagı ev tıpı ana kucagımızı felanda aldık mobılyalarımız gelsın hepsını yerlestırıken cekıp burda yayınlayacagım...
coz ozendım sıze
aramıza hoşgeldin canım maşallah kocaman olmuş bebeğin allah bağışalsın kuzunıuuyumadım kızlar :)
burası kalabalıklastı uykum kactı
bende ızmıre kar yagsın ıstıyorummmmmmmmmmmmm
benım bugun 27+4 bebısımın cıcılerının cogu hazır cok sukur mobılya sıparsımızıde verdık araba ve ana kucagı ev tıpı ana kucagımızı felanda aldık mobılyalarımız gelsın hepsını yerlestırıken cekıp burda yayınlayacagım...
coz ozendım sıze
kuzum kıyamam ya izin al git o ağrılarla orda zorlama kendnini hem bak annneciğin gelmiş hoşgelmiş teyzem gözünaydın canım ay beniökide gelicek haftaya inşallah gün sayıyorum sen bu gün yinede yediklerine dikkat et canım yarın testten sonra acıısnı çıkartırsın
selam canımm
Sağolasınnn
Çok şükür hasret giderdim,gidermeyede devam ediyorum..
Bebişimi iki yerde gördüm ama içime sinmedi,gene rahat edemedim,sorun bendemi acepp
İnşallah perşembe renkliye girmek için özel bir hastaneye gidicez eşimle,cinsiyeti yüzde yüz öğrenene kadarda pes etmek yok bana...
cerenliyağmur geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu arada gözünde aydın annecin gelmiş iştende ayrılacaksın keyfine bak ne güzellll
selam canım teşekkür ederim,,şuan suya dayanmış durumdayım ayaklarımın altında da soba yakıyorum bi popoma veriyorum ısıyı bi ayaklarımainşallah atlatırım canım..
canım sırt ağrısı rahim büyüdüğü için oluyor ayrıca karın öne doğru çıktıkça ağrılar fazlalaşıyor tabi bu kişiden kişiye değişiyor.. benimde mesela müthiş derecede kuyruk sokumum ağrıyor ayakta 1 saat kalayım ayrılacak bibi oluyor dayanamıyorum.. bende soğukta vede hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bi tarafa tolanıyor nasıl canım acıyor...
gezgincim hoşgeldinn
İstanbula geldin k.k.ya uğramıyorsunnnn şaka bi yana ne güzel hasret gidermişsindir. canım benimde bel ağrım var belime birden kramp giriyor özellikle çok ayakta kaldığım zamanlarda oluyor ve bacağıma vuruyor ağrısı zor adım atıyorum.Galiba göbek büyüdükçe vücudun dengesi bozuldu onun için oluyor.
hoşgeldin canım nasılsın bend o şekilde ağrılar yok şimdilik dr a gitmeden sorsan iyi olur karnıma hiç üşüdğünde sertleşiyormu dikkat edmedim gezgincim güle güle giysin kuzun cilerini
canım işten ayrılacam diye aman izin almayım diyorum ama dayanamıcam yarın olmazsa rapor alıcam diyorumda bakalım durumlar çok karışık bizi idare et biri gelene kadar dediler ee şimdi bende kaçıyomuşum gibi olacak ama napayım hastayım.. sağolasın canımm.. sen neredydin aral sanki zonguldak tarafımıydı ailen nerde canım benim gibi gurbettemisin kusura bakma unutuyorum..
canım bütün dr. aynı inanılmaz memnun kalmıyoruz bakalım renklide nasıl olacak..
çok teşekkür ederim canım şuana bol bol su içiyorum inş. ilaca çok gerek kalmadan atlatıcam,evet annem geldi çok şükür gurbet çoook zor..
sen nasılsın? neler yapıyosun?
sema cannn teşekkür ederim canım benimm .. evet buğün akşam olmaz bana hep hastalık hem heycan hepsi bir arada..
Mayisin fistik annelerine GUNAYDINLARRR,
Herkezler iyidir insallah, hasta olanlara Rabbimden acil sifalar diliyorum, sanki bende hastalanicak gibiyim, aman insallah kiyisindan kosesinden yoklarda gecer beni
Gezgin, selam canim, epeyidir yazamadim sanada...ohh birguzel gidermissin hasretini, kociste gelmis. Bu 1 haftanizida guzel degerlendirirsiniz insallah. Bebis hala kiz dimi? Cicilerinizde hayirli olsun, saglikli gunlerde giysin insallah.
Aralcim, cok uzuldum cnm seker olayina, ama dikkat ettigin taktirde eminim kontrol altina alicaksin en kisa zamanda. Sunun surasinda dogumada cok fazla kalmadi, dogumdan sonra hemen duzeliyormus sekerde zaten.
CerenliYAGMUR, canim insallah dusundugun gibi iltihaplanmamistir insallah idrar yollarin, sen bol su icmeye devam et. Annecinde yolda, aksama kavusucaksiniz, misler gibi kucaklas kuzum annecinle, o sana sifa olucaktir
Kizlar, evden cikmak uzereyim, annemle ablam gelicekler beni almaya, azicik alisverise cikicaz, tul perde felan bakmaya....tabi ben yine bakinir bakinir gelirim...kararsiz hatunum yaw
Hepiniz iyi bakin kendinize, opuyoruz kizimla herbirinizi
canım hoşgeldin..
geceleri üstümü açmak gibi bir huyum var benim..uyandığımda hem üstümü hem göbüşümü açmış oluyorum ve inanılmaz bir karın ağrısı....dediğin gibi taş gibi oluyor karnım.
sırtındaki tarif ettiğin ağrı göbüşün bele yüklenmesinden ziyade göğüslerinden kaynaklanıo gibi.. göğüslerde büyüme olduysa ağrı yapar canım sırtta...
Herkezler iyidir insallah, hasta olanlara Rabbimden acil sifalar diliyorum, sanki bende hastalanicak gibiyim, aman insallah kiyisindan kosesinden yoklarda gecer beni
Gezgin, selam canim, epeyidir yazamadim sanada...ohh birguzel gidermissin hasretini, kociste gelmis. Bu 1 haftanizida guzel degerlendirirsiniz insallah. Bebis hala kiz dimi? Cicilerinizde hayirli olsun, saglikli gunlerde giysin insallah.
Aralcim, cok uzuldum cnm seker olayina, ama dikkat ettigin taktirde eminim kontrol altina alicaksin en kisa zamanda. Sunun surasinda dogumada cok fazla kalmadi, dogumdan sonra hemen duzeliyormus sekerde zaten.
CerenliYAGMUR, canim insallah dusundugun gibi iltihaplanmamistir insallah idrar yollarin, sen bol su icmeye devam et. Annecinde yolda, aksama kavusucaksiniz, misler gibi kucaklas kuzum annecinle, o sana sifa olucaktir
Kizlar, evden cikmak uzereyim, annemle ablam gelicekler beni almaya, azicik alisverise cikicaz, tul perde felan bakmaya....tabi ben yine bakinir bakinir gelirim...kararsiz hatunum yaw
canım işten ayrılacam diye aman izin almayım diyorum ama dayanamıcam yarın olmazsa rapor alıcam diyorumda bakalım durumlar çok karışık bizi idare et biri gelene kadar dediler ee şimdi bende kaçıyomuşum gibi olacak ama napayım hastayım.. sağolasın canımm.. sen neredydin aral sanki zonguldak tarafımıydı ailen nerde canım benim gibi gurbettemisin kusura bakma unutuyorum..
canım bütün dr. aynı inanılmaz memnun kalmıyoruz bakalım renklide nasıl olacak..
çok teşekkür ederim canım şuana bol bol su içiyorum inş. ilaca çok gerek kalmadan atlatıcam,evet annem geldi çok şükür gurbet çoook zor..
sen nasılsın? neler yapıyosun?
Semaysem hoşbuldum canımm
Dediğin gibi buraların havasına henüz alışamadım,her dışarı çıktıgımda titremekten kendimi alıkoyamıyorum... Dikkat etmeye çalışıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?