2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ancak geçer agrın....ama sudan vazgeçme ve ayakalrını sıcak tut....imkanın varsa sıcak suya ayaklarını daya...allaah sabsırnı versin....

selam canım teşekkür ederim,,şuan suya dayanmış durumdayım ayaklarımın altında da soba yakıyorum bi popoma veriyorum ısıyı bi ayaklarıma inşallah atlatırım canım..

canım sırt ağrısı rahim büyüdüğü için oluyor ayrıca karın öne doğru çıktıkça ağrılar fazlalaşıyor tabi bu kişiden kişiye değişiyor.. benimde mesela müthiş derecede kuyruk sokumum ağrıyor ayakta 1 saat kalayım ayrılacak bibi oluyor dayanamıyorum.. bende soğukta vede hızlı yürüdüğüm zaman karnım taş gibi oluyor ve bi tarafa tolanıyor nasıl canım acıyor...

gezgincim hoşgeldinn

İstanbula geldin k.k.ya uğramıyorsunnnn şaka bi yana ne güzel hasret gidermişsindir. canım benimde bel ağrım var belime birden kramp giriyor özellikle çok ayakta kaldığım zamanlarda oluyor ve bacağıma vuruyor ağrısı zor adım atıyorum.Galiba göbek büyüdükçe vücudun dengesi bozuldu onun için oluyor.

cerenliyağmur geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu arada gözünde aydın annecin gelmiş iştende ayrılacaksın keyfine bak ne güzellll

hoşgeldin canım nasılsın bend o şekilde ağrılar yok şimdilik dr a gitmeden sorsan iyi olur karnıma hiç üşüdğünde sertleşiyormu dikkat edmedim gezgincim güle güle giysin kuzun cilerini

Son düzenleme:

günaydınnn hoşgeldiin
cicilerin hayırlı uğurlu olsunnnn
dikkat et istanbul havası çarpmasın seniii

cerennnn
hadi gözünaydınnnnn
sana bugün akşam olurmu cıkk olmaz
dikkat et yediklerine
allah sana bugün kolaylık versin günün çok çabuk geçer inş...

BENDE KAR YAĞSIN İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM......izmire kar yağsın........spile yağsa gidicem ama nerde ....

bende bende bende istiyorummm

ben mama yiyip geleyim...öpüldünüz...

afiyet olsunnnn

canım
ayakta 1 saatten fazla kaldığımda bel ağrım oluyor
çevre çap olayı nedeniyle göbeğim ilk önce soğuğu alıyor
ama taş gibi olmuyor sanırım

aral
seninde annen geliyomuş
allah kavuştursunn

oo maşallahhh 28.haftadasınn
oyyy 10 hafta kalmış
güle güle kullan cicilerini bekliyoruzzz

aramıza hoşgeldin canım maşallah kocaman olmuş bebeğin allah bağışalsın kuzunıu

canım işten ayrılacam diye aman izin almayım diyorum ama dayanamıcam yarın olmazsa rapor alıcam diyorumda bakalım durumlar çok karışık bizi idare et biri gelene kadar dediler ee şimdi bende kaçıyomuşum gibi olacak ama napayım hastayım.. sağolasın canımm.. sen neredydin aral sanki zonguldak tarafımıydı ailen nerde canım benim gibi gurbettemisin kusura bakma unutuyorum..

canım bütün dr. aynı inanılmaz memnun kalmıyoruz bakalım renklide nasıl olacak..

cerenliyağmur geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu arada gözünde aydın annecin gelmiş iştende ayrılacaksın keyfine bak ne güzellll

çok teşekkür ederim canım şuana bol bol su içiyorum inş. ilaca çok gerek kalmadan atlatıcam,evet annem geldi çok şükür gurbet çoook zor..
sen nasılsın? neler yapıyosun?

bel agrızı malesef zaman zaman bende de oluyo hala hamıle oldugumu unutup eskı zamanlarımdakı gıbı yuruyus ve hızlı hareket etmeye calısınca belıme sankı ıgneler saplanıyor..
Bu agrılar sureklı ve regl agrısı gıbı kasılmalarla bır gelmedıgı surece sorun yok...
Bu agrılar bebişlerimin buyudugu anlamına gelıyor onlar ıyı olsun da gerısı boş

Mayisin fistik annelerine GUNAYDINLARRR,

Herkezler iyidir insallah, hasta olanlara Rabbimden acil sifalar diliyorum, sanki bende hastalanicak gibiyim, aman insallah kiyisindan kosesinden yoklarda gecer beni

Gezgin, selam canim, epeyidir yazamadim sanada...ohh birguzel gidermissin hasretini, kociste gelmis. Bu 1 haftanizida guzel degerlendirirsiniz insallah. Bebis hala kiz dimi? Cicilerinizde hayirli olsun, saglikli gunlerde giysin insallah.

Aralcim, cok uzuldum cnm seker olayina, ama dikkat ettigin taktirde eminim kontrol altina alicaksin en kisa zamanda. Sunun surasinda dogumada cok fazla kalmadi, dogumdan sonra hemen duzeliyormus sekerde zaten.

CerenliYAGMUR, canim insallah dusundugun gibi iltihaplanmamistir insallah idrar yollarin, sen bol su icmeye devam et. Annecinde yolda, aksama kavusucaksiniz, misler gibi kucaklas kuzum annecinle, o sana sifa olucaktir

Kizlar, evden cikmak uzereyim, annemle ablam gelicekler beni almaya, azicik alisverise cikicaz, tul perde felan bakmaya....tabi ben yine bakinir bakinir gelirim...kararsiz hatunum yaw

Hepiniz iyi bakin kendinize, opuyoruz kizimla herbirinizi

Anladım canım,inşallah artmaz ağrılarımız..
Bendede senin dediğin gibi hızlı yürüyünce ve sogukta taş gibi oluyor.
Dikkat etmekte fayda var

Hoşbuldum canımmm
Valla çok özlüyrum sizi,aklım hep burda arada girip son sayfaları kontrol edip kaçıyorum ama fırsat bulamıyorum,kalabalık ailem var,gelen gidende olunca tıkanıp kalıyorum

Demek herkezin yaşadıkları farklı oluyormuş,bende sırt olarak başladı inşallah ilerlemez ağrılarımız

hoşgeldin canım nasılsın bend o şekilde ağrılar yok şimdilik dr a gitmeden sorsan iyi olur karnıma hiç üşüdğünde sertleşiyormu dikkat edmedim gezgincim güle güle giysin kuzun cilerini

hoşbuldum canımm
Evet inşallah gidicem perşembe,bunları hep sorucam.Yoksa içim rahat etmez...

sağolasn ayrıca cnm

canım hoşgeldin..
geceleri üstümü açmak gibi bir huyum var benim..uyandığımda hem üstümü hem göbüşümü açmış oluyorum ve inanılmaz bir karın ağrısı....dediğin gibi taş gibi oluyor karnım.
sırtındaki tarif ettiğin ağrı göbüşün bele yüklenmesinden ziyade göğüslerinden kaynaklanıo gibi.. göğüslerde büyüme olduysa ağrı yapar canım sırtta...

Semaysem hoşbuldum canımm

Dediğin gibi buraların havasına henüz alışamadım,her dışarı çıktıgımda titremekten kendimi alıkoyamıyorum... Dikkat etmeye çalışıyorum:26:

bende iyiyim çalışıyorum bel ağrılarım oluyor zaman zaman ama yaşadıklarımdan sonra bunada çok şükür diyorum.Yarın kontrolüm ve şeker yüklemem var bakalım bebeğin suyu iyiyse çalışmaya devam edeceğim değilse raporla evde yatmaya devam.

sema cannn teşekkür ederim canım benimm .. evet buğün akşam olmaz bana hep hastalık hem heycan hepsi bir arada..

canımmm
allah acil şifalar versin
eve gitmeden doktora mutlaka uğra
anneciğin seni hasta görmesin..sen yarın işe gelince aklı sende kalıcak
inş.günün çok çabuk geçer
zaten öğlen oldu sayılır
akşamda şöyle 5 gibi çıkabilsen çok iyi olur
çıkamazsanda sağlık olsunnn

günaydıınn
tünayyydıınnnnn
güle güleeee iyi alışverişlerrr

Evet canım bende göbeğimi açık bırakırsam ağrı oluyor...

sırtım için dediğinde dogru olabilir,ama göğüslerim aynı :26:
Tamda sol göğsümün altından başlıyor olunca,bir doktora sorayım bakalım nereyle ilişkiliymiş

günaydın cnm sende benim gibisin sanırım bir türlü karar veremiyorum 3haftadır oğlumuzun odasına karar veremedik.Bizde sizi öptük

canım allah yardımcın olsun ben ereğlideyim bizimkiler aydın da senimkilerde izmirdeydi sanırım ah ah kalbim egede kaldı biz manisadan taşındık yazın buraya biz karı koca tam bir izmir aşığıyız çok seviyoruz izmiri ve çevresini tek hedefimiz burdan ege ye dönüş yapamak SEMAAYSEM sağol canım inşaallah yollarda kar buz olmazda dedileri zamanda rahat gelirler

zonetcim günaydın;
bak bu sefer üstün performans bekliyoruz senden..al bişilerde bizede fikir ver bende perde işini bu hafta sonu halledicemm
çok yorma kendini yavaş yavaş gez

Semaysem hoşbuldum canımm

Dediğin gibi buraların havasına henüz alışamadım,her dışarı çıktıgımda titremekten kendimi alıkoyamıyorum... Dikkat etmeye çalışıyorum:26:

havada çok soğuk titrememek elde değil
sıkı giyin ağzını gözünü kapat
kalabalığada dikkat et
sen şimdi bizim virüslerimizede alışık değilsindir neme lazımm allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…