2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonnetje ablacımm,hoşbuldumm

Elhamd.yogun geçiyor,28 gün olmuş nerdeyse geleli,su misali zaman..

Bebişimde şuanlık son denilenlerle kız
Ama kesin yanıt almış değilim,perşembe umutluyum inşallah....
Rabbim en hayırlısını versin hepimize...

hoşgeldin kuzuzm özlettin kendini nasılsın prenseisn nasıl çok şükğr dikkatli beslenince şekerim sorun olmıyacak allahın izniyle canım sana iyi alışvaerişler inşallah içine sinecek güzel şeyler bulursun

zonnetje canım teşekkür ederim evet inş. suyla geçer .. annemim kesinlikle şifa olacağına inanıyorum onu görünce inş. bişeyim kalmıyacak..

bu arada perde bakmaya gidiyosun ne güzel beğenmeden dönme sakın en içine sineni al .. iyi alışverişelr sana..benim yerimede gez..

havada çok soğuk titrememek elde değil
sıkı giyin ağzını gözünü kapat
kalabalığada dikkat et
sen şimdi bizim virüslerimizede alışık değilsindir neme lazımm allah muhafaza

Alemsin canım yaa

Dışarı tam takır çıkıyorum valla,sırf bebeğim için,yoksa bu kadar dikkat etmezdim..
Şu haftayıda sağ selim atlatırsam birşey olmaz Allah'ın izniyle..
Ha gayret...

benimde büyük ihtimal nisan sonu olacak doğumum..Nerede rahat oluyosan oraya takıl canım biz memnun oluruz hoşgeldiinn

Onları anlıyorum tabiki sonuçta bizi hormonlarımız,bebeğimizin hareketleri anneliğe hazırlamaya başladıç..Eşlerimiz ancak gördüklerinde hissedicekler o duyguyu..
Hayırdır rüyan inşallah..Ya beni en çok emzirmek heyecanlandırıyo..Minicik ağzıyla çekicek elini göğsüme koycakk oyyy kanım kaynadıı yaaa

Amin canımmm Allah uzun ömürler versin eşlerimizeee..Annemi çok özlüyoruummm yaaa (

Hepimiz aynıyız yani:))Ben eşimden şimdiden baba olmasını beklemiyorumm o üzerine düşeni yaptı kenara çekildi :))Doğsun ozaman bakalım nasıl baba olacakk

Gezgincim hoşgeldinn..Benim karnım dün gece taş gibiydi üşüttüm çünkü..Ama korkuyorum sertleşincee bi aksilikmi var diye (

Kızlar walla yetişemiyorum hızınıza...atladım ben de çoğu yeri napayım...
birşey sorcam ben,internette bazı sitelerde bebğiniz sizi duyar sesinize tepki verir falan diyor ya..dokunun karnınıza konuşun,cevap verir merir diyor..sizde gerçekten böyle oluyor mu?bende olmuyor...

öyle ama
inş.bişeycik olmayacak allh korusun hepimizi

Amin canım

Gezgincim hoşgeldinn..Benim karnım dün gece taş gibiydi üşüttüm çünkü..Ama korkuyorum sertleşincee bi aksilikmi var diye (

Hoşbulcum dilekcim...

Evet bende korkuyorum bişeymi oldu diye,oysa araştırıyorum biliyorum çogu nedeni ama genede içim rahat etmiyor,miniğim için endişelenmekten alıkoyamıyorum kendimi...

Canım bende bunu merak ediyordum hep,gerçekten duyarmı falan diye...
Ama bir iki kere ben ona birşeyler deyince kıpırdamaya başladı,demekki var bir hikmeti...

blue-can
yakaladığın yerden devam et biz burdayız
bende konuşma özürlüyüm
sadece kızım diyorumm severken
hafta sonu ablam karnımı seviyor kızım küçük ayşemmm diyo
aplaa o anlamaz ben onu ayşe diye sevmedimki heüççç:26::26:

daha çok çalışmamız lazımm
benim kız daha çok erkek seslerine tepki veriyo ama babasına tepki vermiyo ne hikmet anlamadım

Canım bende bunu merak ediyordum hep,gerçekten duyarmı falan diye...
Ama bir iki kere ben ona birşeyler deyince kıpırdamaya başladı,demekki var bir hikmeti...

özellikle 27.haftadan sonra bebişlerimiz anne ile babanınseslerini ayırıyormuş
vayyyy beeaahhh
akşam bakıcam ayıracakmı

Bugün ben erken girdimya ondan coştu
Benim kızım hareketli baya bilinçli nelere tepki veriyo anlamıyorum kapalı kutu yaaa bişey anlamıyorum hiç...

blu benim bebiş de tepki vermiyo ki benim oğlum inanılmaz hareketli..sürekli yuvarlanıyoo tekemeler atıooo..ama ben konuşunca yada babası konuşunca hiç bişi yok bilemiyorum..

kızlar yaa biberonlarınızı kaça aldınız??

Hepsiburada.com : Philips Avent Yenidoğan Başlangıç Seti (SCD271/60 ) | Anne / Bebek / Çocuk

bunu bi incelermisiniz lütfen

günaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.

Peki karnınızı severken annem kızım yada oğlum diyince sesiniz kulağınıza yabancı geliyomuu ben alışamadım o kelimelere yaaa

Bugün ben erken girdimya ondan coştu
Benim kızım hareketli baya bilinçli nelere tepki veriyo anlamıyorum kapalı kutu yaaa bişey anlamıyorum hiç...

ben de aynen öyleyim dilekcim işte...ben dilinden anlamıyorum belki de bebeğimin...

yuvarlanma ve tekme atmalarını bilemiyorum doğrusu...onları bile çok ayırt edemiyorum ben..problem bende demek ki.. yalnız çok yoğun çalıştığım zamanlardan sonra oturduğumda falan onun da hiç sesi çıkmıyor...tekme mekme hak getire.devrilip yatıyor sanırsam...benim kız annesine çekmeyecek mi acaba?ben çok koşturan bir insanım...kızım tembel mi olacak acaba ..neyse hayırlısı bakiimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…