hoşgeldin kuzuzm özlettin kendini nasılsın prenseisn nasıl çok şükğr dikkatli beslenince şekerim sorun olmıyacak allahın izniyle canım sana iyi alışvaerişler inşallah içine sinecek güzel şeyler bulursunMayisin fistik annelerine GUNAYDINLARRR,
Herkezler iyidir insallah, hasta olanlara Rabbimden acil sifalar diliyorum, sanki bende hastalanicak gibiyim, aman insallah kiyisindan kosesinden yoklarda gecer beni
Gezgin, selam canim, epeyidir yazamadim sanada...ohh birguzel gidermissin hasretini, kociste gelmis. Bu 1 haftanizida guzel degerlendirirsiniz insallah. Bebis hala kiz dimi? Cicilerinizde hayirli olsun, saglikli gunlerde giysin insallah.
Aralcim, cok uzuldum cnm seker olayina, ama dikkat ettigin taktirde eminim kontrol altina alicaksin en kisa zamanda. Sunun surasinda dogumada cok fazla kalmadi, dogumdan sonra hemen duzeliyormus sekerde zaten.
CerenliYAGMUR, canim insallah dusundugun gibi iltihaplanmamistir insallah idrar yollarin, sen bol su icmeye devam et. Annecinde yolda, aksama kavusucaksiniz, misler gibi kucaklas kuzum annecinle, o sana sifa olucaktir
Kizlar, evden cikmak uzereyim, annemle ablam gelicekler beni almaya, azicik alisverise cikicaz, tul perde felan bakmaya....tabi ben yine bakinir bakinir gelirim...kararsiz hatunum yaw
Hepiniz iyi bakin kendinize, opuyoruz kizimla herbirinizi
havada çok soğuk titrememek elde değil
sıkı giyin ağzını gözünü kapat
kalabalığada dikkat et
sen şimdi bizim virüslerimizede alışık değilsindir neme lazımm allah muhafaza
Alemsin canım yaa
Dışarı tam takır çıkıyorum valla,sırf bebeğim için,yoksa bu kadar dikkat etmezdim..
Şu haftayıda sağ selim atlatırsam birşey olmaz Allah'ın izniyle..
Ha gayret...
benimde büyük ihtimal nisan sonu olacak doğumum..Nerede rahat oluyosan oraya takıl canım biz memnun oluruz hoşgeldiinngunaydın guzel anneler bende nısan sonu annesıyım ama hep sızı takıp edıyorum nedense sız bana daha yakınsınız..
Bende ınanılmaz uyku problemı var gecelerı uyumak zulm oldu bu sabah esımı yollayınca uyumadım kı gece uykum gelsın dıye ama suan uykusuzluktan bayılmak uzereyım resmen kendımle uyumamak ıcın savaş verıyorum
Onları anlıyorum tabiki sonuçta bizi hormonlarımız,bebeğimizin hareketleri anneliğe hazırlamaya başladıç..Eşlerimiz ancak gördüklerinde hissedicekler o duyguyu..F dilek canım eşine kırılma bende arada kırılıyorum ama onlar bizim hormonlara pek alışık deiller annem dediki siz doğurup adamların kucağına bebişleri verdiğinizde onlarda aynı hormonlarla tanışıcaklarmış...
Eeee o zman da yaşasın kötülükkkkkkk........... Atıcam doğurup adamın kucağına valla...sanki onda meme var
Hayırdır rüyan inşallah..Ya beni en çok emzirmek heyecanlandırıyo..Minicik ağzıyla çekicek elini göğsüme koycakk oyyy kanım kaynadıı yaaaKızlar ben bebişi rüyamda gördüm emzirip uyutuyorum sonra gidip nefesini kontrol ediyorum mislr gibin kokuyor yavrumsonra uyanıyor bidaha emziriyorum çocuk en sonunda kustu çocuk ee ben napıyorum dur bi kusma heycanı gitsin bi daha emziriyim derken uyandım...
Bendede ne emzirme içgüdüsü varmış anam ya
Amin canımmm Allah uzun ömürler versin eşlerimizeee..Annemi çok özlüyoruummm yaaadilekcim gurbette olmak çok zor gerçekten hele şu dönemde insan nasıl ihtiyaç duyuyor yakınlarının ilgi ve yardımına erkekler bizim kadar hassas değil malisef ama az kaldı kuzularımız doğsun bend esenin gibi kuzuma sarırlır yatarım diyorum aman allah başımızdan eksik etmesin kocişleri böyle ufak tefek kırgınlıklar olur geçer......
Hepimiz aynıyız yani:))Ben eşimden şimdiden baba olmasını beklemiyorumm o üzerine düşeni yaptı kenara çekildivallaha sabahki havadisleri okudum güldüm....güldüm çünkü herkesten bir parça bende var...yanlız ben kocama küsünce asla onu yanlız bırakıp küsüp bir yere gitmem çünkü ona bu ödül olur ...onun yerine pc başında ise pcyi kapattırrım yada tv yi benimle ortak yapcak birşyeyler buluyorum...eşim öle sırnaşıklıktan hiç hoşlanmaz bende inadına onu rahatsız ederim ...küscem diyince ödü kopar :) ama bende kocam olmdan asla uyuyayamam..bazen nöbetleri üst üste geliyorda sabha kadar ya temizik yapıyorum yada televizyon karşında salonda uyuyorum...
ah ah ah ....tüm kahrımızı kocalarımız çekiyor..AŞK İŞTE....herşey yolunda olsa bile ufak bir naz hoşumuza gidiyor...ki ben hamileleliğimde hiç naz yapmadım güçlendimdim nedense şimdi çok pişmanım başlarda nazlanmadığıma :)gerçi herşeyi yaptı ama ama olsun nazlansaydım..artık bundan sonraki şikayetleri kullancam...mesal çorabı giydiryorum,ayakkabı baglatıyorum..
.....birde bebek sevme mezvusu var....aynı şey yine bizde...kzım kıpır kıpır babası gelince tık yok susuyor....boğa burcu inatmı olcak bilmem....güya hikaye okuyor ona hikaye sadce ....bir varmış bir yokmuş masal burda bitmiş...gökten üç elma düşmüş üçüde kızma diyip hopppp kaçıyor.....ben geldemeden gelemz yani..daha o haftaalra gelemdik diyor sen hissediyorsun ama ben hissetmek için bekliyorum karnın açıkta kalıyor hasta olacaksın diyor.....
sonuç her ev aynı yahu.......tüm erkkelerin mailini toplayım kadınlar kulubü adına toplu masaj atmak lazım....
herkese kocaamn GÜNAYDINNNNNNN......
Bu arada bir ara girdim yazdım ama hiç cevap alamadım,tekrar sorayım.
Bel yada sırt ağrısı yaşıyan var mı ?
Benim sol tarafım kaburgalardan taraf ve arkaya dogru giden kısımlar oturdugum zaman (Arada sırada) 10 dk'ya agrımaya başlıyor...
Ayaga kalkıp yürümeden geçmiyor,rahatsız ediyor baya..
Sizdede başladımı böyle agrılar??
Ve sogukda üşüdüğünüzde göbişiniz taş gibi oluyor muu??
öyle ama
inş.bişeycik olmayacak allh korusun hepimizi
Gezgincim hoşgeldinn..Benim karnım dün gece taş gibiydi üşüttüm çünkü..Ama korkuyorum sertleşincee bi aksilikmi var diye(
Kızlar walla yetişemiyorum hızınıza...atladım ben de çoğu yeri napayım...
birşey sorcam ben,internette bazı sitelerde bebğiniz sizi duyar sesinize tepki verir falan diyor ya..dokunun karnınıza konuşun,cevap verir merir diyor..sizde gerçekten böyle oluyor mu?bende olmuyor...
birşey sorcam ben,internette bazı sitelerde bebğiniz sizi duyar sesinize tepki verir falan diyor ya..dokunun karnınıza konuşun,cevap verir merir diyor..sizde gerçekten böyle oluyor mu?bende olmuyor...
Canım bende bunu merak ediyordum hep,gerçekten duyarmı falan diye...
Ama bir iki kere ben ona birşeyler deyince kıpırdamaya başladı,demekki var bir hikmeti...
yok semacan gezgin..benim kız tepki falan vermiyor...neden vermiyor acaba yaa....:26:
Bugün ben erken girdimya ondan coştu
Benim kızım hareketli baya bilinçli nelere tepki veriyo anlamıyorum kapalı kutu yaaa bişey anlamıyorum hiç...
blu benim bebiş de tepki vermiyoki benim oğlum inanılmaz hareketli..sürekli yuvarlanıyoo tekemeler atıooo..ama ben konuşunca yada babası konuşunca hiç bişi yok bilemiyorum..
kızlar yaa biberonlarınızı kaça aldınız??
Hepsiburada.com : Philips Avent Yenidoğan Başlangıç Seti (SCD271/60 ) | Anne / Bebek / Çocuk
bunu bi incelermisiniz lütfen
yok semacan gezgin..benim kız tepki falan vermiyor...neden vermiyor acaba yaa....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?