2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn
geçmiş olsun
inş.yarınkı sonucun güzel çıkarr
sen yanlız değilsin bikaç kişide daha çıktı korkma
sağlıklı beslenmek kötü değil
bu arada kaç kg almıştın sen

Peki karnınızı severken annem kızım yada oğlum diyince sesiniz kulağınıza yabancı geliyomuu ben alışamadım o kelimelere yaaa

ayyy dilek
ilk başlarda karnımı severken kızıımmm derken hep ağlıyodummm
sonra alıştım ama

Canım ben biberon henüz almadım ama bir tanıdıgım ısrarla NUK marka cam biberonu tavsiye etti bana..
Diğer bir marka vardı bebe ile başlayan sanırım onu kullanmış düştü anında kırıldı ama NUK marka biberonumu kaç aydır kullanıyorum kaldırıma bile düştü çizilmedi dedi...
Çok övdü... Aklınızda bulunsun

canım allah başka sıkıntı vermesin..olmasa daha iyiydi ama...

Peki karnınızı severken annem kızım yada oğlum diyince sesiniz kulağınıza yabancı geliyomuu ben alışamadım o kelimelere yaaa
ben hemen alıştım...

o zaman alıştırmaya başla sen
yoksa doğumdan sonra meloş doktorunu annesi sanmasın ahı ahı

sanar mı dersin?sanmaz canım..hergün bir dünya konuşuyorum ben kızımla...sesime alışmış olması lazım...eğer gerçekten anne karnında ayırt edebiliyorsa...şu geveze kadın benim annem der heralde...

Kesin naz yapıyor...

inş öyledir yaw... gezgin senin bebeğin cinsiyeti ne?ben kaçırdım sanırım:26:

kıslarrr
ben biberon almadımm
bilirkişiler boşuna alma dediler
sanırım almayıda düşünmüyorum
emzirceğim için şimdilik almaya gerek yok
gerekirse alıcam

selam kızlar dün bütün gün hastanedeydim.gece boyu şiddetli öksürüğüm geçmedi sabah bebek hareketlerinin değiştiğini hissederek acile gittik.bu haftalarda öksürük rahimi kastığı için ve erken doğumu tetiklediği için çok riskliymiş birsürü cihaz takıp bebeği dinlediler kalp atışı,rahim kasılması falan herşey şimdilik normalmiş çok şükür ama acil bu öksürüğü kesmemiz lazım dediler inflacort diye bi kapsül verdiler makinaya koyup havasını ciğerlerime çekiyorum ama hala öksürük devam ediyor aman kızlar siz dikkat edin öksürüğü hafife almayın.birde 1000 lik antibiyotik verdiler ama ateşim olmadığı için başlamadım.sizde nevar ne yok?hepinizi öpüyorum

semaysem canım yeni drundan inşallah memnun kalırsın şeker ve diğer ölçümler yarın canım devlet hastanesinde yaptırıcam korkum geçmişte şeker hapı kullanmış olduğumdan yaşıyorum korkuyu gerçi çok çikolata ve karbonhidrat tüketmedim ama hayırlısı kiloyu sanırım en çok ben aldım :)

selam
hoşgeldiinn
çok geçmiş olsunn
hareketleri değişti derken nasl değişti

kıslarrr
ben biberon almadımm
bilirkişiler boşuna alma dediler
sanırım almayıda düşünmüyorum
emzirceğim için şimdilik almaya gerek yok
gerekirse alıcam

ama semaysemcim benim bilirkişilerde mtlaka al kenarda dursun diolar tabi öte yandan bana şart ilerki zamanlarda..sonuçta işe dönünce bu bebiş nası içecek sağdığımız sütü??

geçmiş olsun nazo yalnız değilsin..aybur var, aral var, sedasem var..sedaseminki henüz 50 lik..yüzlüğü yapılcaktı bakaılmm

inş.ya bakalım hayırlısı
yaa ben bu sabah gidiceksin anlamıştım yanlış anlamışımm
belli olmaz baharnaz geçmişte yaşamışsın geçmiş gitmiştir inş.
ben 13 kilo aldım
bundna sonra inş.durdurabilirim

canım geçmiş olsun...astım var bende inflacort kullanıyorum sıkıştırdığında.hamileyken allah nazardan saklasın hiç kullanmadım..belkide sigarada içmediğim içindir.tez zamanda allah şifasını versin..dikakt et kendine..sıvı alımını ihmal etme. öksürüktede önemli..

Zaracı bende dün gece başladı öksürük(Geçmiş olsun canım..Dün öksürdükce karnım taş gibi oldu ,aklıma epidural doğumda karın sertliğinden sancı hissediyolarmışya o geldi çok korktumm inşallah ilerlemez((Zencefil bal yaptım şimdi,komşum hasta olduğumu gerince karabiberli limonlu çay getirdi etki etmezse gitcem dr.a

selam
hoşgeldiinn
çok geçmiş olsunn
hareketleri değişti derken nasl değişti

bebek normalde midemin civarında hareket ettiği için öksürüklereden sonra hareketlerini kasıklarımda hissettim yani daha önce hiç olmadığı yerde ondan çok korktum gittim iyki gitmişim bu haftalarda şiddetli öksürüğün erken doğum riski varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…