günaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
Peki karnınızı severken annem kızım yada oğlum diyince sesiniz kulağınıza yabancı geliyomuuben alışamadım o kelimelere yaaa
kızlar yaa biberonlarınızı kaça aldınız??
Hepsiburada.com : Philips Avent Yenidoğan Başlangıç Seti (SCD271/60 ) | Anne / Bebek / Çocuk
bunu bi incelermisiniz lütfen
günaydınnn
geçmiş olsun
inş.yarınkı sonucun güzel çıkarr
sen yanlız değilsin bikaç kişide daha çıktı korkma
sağlıklı beslenmek kötü değil
bu arada kaç kg almıştın sen
dün itibariyle 11,5 kilo almışım canım..
günaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
ben hemen alıştım...Peki karnınızı severken annem kızım yada oğlum diyince sesiniz kulağınıza yabancı geliyomuuben alışamadım o kelimelere yaaa
o zaman alıştırmaya başla sen
yoksa doğumdan sonra meloş doktorunu annesi sanmasın ahı ahı
Kesin naz yapıyor...
Canım ben biberon henüz almadım ama bir tanıdıgım ısrarla NUK marka cam biberonu tavsiye etti bana..
Diğer bir marka vardı bebe ile başlayan sanırım onu kullanmış düştü anında kırıldı ama NUK marka biberonumu kaç aydır kullanıyorum kaldırıma bile düştü çizilmedi dedi...
Çok övdü... Aklınızda bulunsun
inş öyledir yaw...gezgin senin bebeğin cinsiyeti ne?ben kaçırdım sanırım:26:
günaydınnn
geçmiş olsun
inş.yarınkı sonucun güzel çıkarr
sen yanlız değilsin bikaç kişide daha çıktı korkma
sağlıklı beslenmek kötü değil
bu arada kaç kg almıştın sen
dün itibariyle 11,5 kilo almışım canım..
hemen hemen aynıyız ama şekerin kiloyla alakası yokmuş
canım allah başka sıkıntı vermesin..olmasa daha iyiydi ama...
ben hemen alıştım...
sanar mı dersin?sanmaz canım..hergün bir dünya konuşuyorum ben kızımla...sesime alışmış olması lazım...eğer gerçekten anne karnında ayırt edebiliyorsa...şu geveze kadın benim annem der heralde...
e blue-can sen sesini tanımadığını söyledinn :26::26:
o zaman seninki nazlı olucak annesi
oyy yerim ben onun nazlı melek yüzünüüü
selam kızlar dün bütün gün hastanedeydim.gece boyu şiddetli öksürüğüm geçmedi sabah bebek hareketlerinin değiştiğini hissederek acile gittik.bu haftalarda öksürük rahimi kastığı için ve erken doğumu tetiklediği için çok riskliymiş birsürü cihaz takıp bebeği dinlediler kalp atışı,rahim kasılması falan herşey şimdilik normalmiş çok şükür ama acil bu öksürüğü kesmemiz lazım dediler inflacort diye bi kapsül verdiler makinaya koyup havasını ciğerlerime çekiyorum ama hala öksürük devam ediyor aman kızlar siz dikkat edin öksürüğü hafife almayın.birde 1000 lik antibiyotik verdiler ama ateşim olmadığı için başlamadım.sizde nevar ne yok?hepinizi öpüyorum
kıslarrr
ben biberon almadımm
bilirkişiler boşuna alma dediler
sanırım almayıda düşünmüyorum
emzirceğim için şimdilik almaya gerek yok
gerekirse alıcam
Canım kesin bir cevapla öğrenemedim henüz cinsiyeti,ama iki doktor kıza benziyor dedi...
Perşembe netleşicek inşallaah...:26:
semaysem canım yeni drundan inşallah memnun kalırsın şeker ve diğer ölçümler yarın canım devlet hastanesinde yaptırıcam korkum geçmişte şeker hapı kullanmış olduğumdan yaşıyorum korkuyu gerçi çok çikolata ve karbonhidrat tüketmedim ama hayırlısı kiloyu sanırım en çok ben aldım :)
ama semaysemcim benim bilirkişilerde mtlaka al kenarda dursun diolartabi öte yandan bana şart ilerki zamanlarda..sonuçta işe dönünce bu bebiş nası içecek sağdığımız sütü??
selam kızlar dün bütün gün hastanedeydim.gece boyu şiddetli öksürüğüm geçmedi sabah bebek hareketlerinin değiştiğini hissederek acile gittik.bu haftalarda öksürük rahimi kastığı için ve erken doğumu tetiklediği için çok riskliymiş birsürü cihaz takıp bebeği dinlediler kalp atışı,rahim kasılması falan herşey şimdilik normalmiş çok şükür ama acil bu öksürüğü kesmemiz lazım dediler inflacort diye bi kapsül verdiler makinaya koyup havasını ciğerlerime çekiyorum ama hala öksürük devam ediyor aman kızlar siz dikkat edin öksürüğü hafife almayın.birde 1000 lik antibiyotik verdiler ama ateşim olmadığı için başlamadım.sizde nevar ne yok?hepinizi öpüyorum
aha bilirkişi çatışması
hımm o zaman gerekli tabiii
allah yardımcın olsunn
selam
hoşgeldiinn
çok geçmiş olsunn
hareketleri değişti derken nasl değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?