2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fdilek sanada çok geçmiş olsunn
zencefil bal limon öksürüğe çok faydalı günde 2 çay kaşığı sakın fazla içme

saol canım korkuyorum çok hem bebek hem iş...bakalım nası yapacam..allah yüzüme baksın inşallah..

kim bakıcak kuzuna
bakan kişiye güvendiğin sürece çok sorun olmayacaktır..
allah yardım eder merak etme
allah cümlemize yardım etsinnn
allah bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine rızkımızı genişletsin
bizi borçalrımızdan sıkıntılarımızdan kurtarsın
bebeklerimizide başkasına baktırmak zorunda kalmayız inş...
amin....

tamam anladımm
öğrenelimde allah korusun bişey olursa aklmızda olsun
tekrar allah acil şifa versin sana

geçmiş olsun nazocum bende varım merak etme yalnız değilsin benimde aynısı oldu 100 lükte de çıktı inşallah senin çıkmaz çıksada sorun değil diyetle düzeliyor ve şeker aletiyle ölçüp not alıyorsun değerler güzel giderse ilacaa gerek kalmıyor hem dengeli beslenip daha az kilo alarak tamamlamış oluyorsun gebeliği nete bakıp ordaki yazılanlarala canını sıkma ben öyle yaptım iyi olmuyor şekerin en büyük düşmanı üzüntü yediklerine diyetine dikkat ettiğin müddetçe sorun yok ama inşallah yarın çıkmaz sende bu arda kaç çıktı değerlerin

sağol canım sanada geçmiş olsun bu astım ne illet bişeymiş çağın hastalığı gibi herkeste astım var Allah şifalar versin cümlemize.bisürü şey kaynatıp içiyorum bakalım nezaman kesilecek.

sağol dilek,öksürüğün şiddetliyse doktora görün rahim kasılmalarını anlayınca mutlaka gel dedi bana.nasıl anlıycam dedim karnın 4-5 dkda bir sertleşir dedi anormalliği farkedersin dedi doktorum.ihmale gelmiyor canım devam ederse bekleme.

Daha şimdi komşumla nekadar içeyim diye sordumm bilmiyodum ölçüsünü..Çok sağol canım sabah akşam alırım ozaman..

zencefili biliyosundur biçok şeye faydası var ayrıca çok enerji veriyormuş
birde siyat turp içine bal karışımını biliyomusun oda öksürüğe çok iyi

amin canım..
allahın izniyle 6 ayını doldurana kadar dönmücem.6 dan sonra bir yaşına kadar biliosunuz süt iznimiz var günde 1,5 saat. onuda hergün 1,5 saat erken çıkmak yerine 1 gün işe gelmemek şeklinde uygulucam..bizim kızlar hep böleyaptı..haftanın 4 günü çalışıcam yani..vede ben anneme bırakıcam kreş yaşı gelene kadar..yoksa olmaz büyük şehirde bakıcı zor iş..önce güveneceksin..güveecek adam bulmak çok zor...sonra verdiğin para aldığınn para değecek birbirine..800-900 den aşağı tüm gün gelebilecek iyi eğitimli güvenilir referanslı bakıcı bulmanın imkanı yok ankarada.sen onun evine götürsen daha ucuz oluyo ama elin evinde ne işi var bebeğimin?
ama yok biz doğruda olsa yanlış da olsa anneanneye emanet edicez kendimizi..o konudada herkes bişi sölüo....yok efedim anneanne babaanne bakmasa daha iyimiş..şımarırmış..bakıcıya verilse daha terbiyeli olurmuş..ha anneanne ha anne bence aynı ya.sizcede öle değilmi :26:

zencefili biliyosundur biçok şeye faydası var ayrıca çok enerji veriyormuş
birde siyat turp içine bal karışımını biliyomusun oda öksürüğe çok iyi
Halsizlikte var iyi gelir inşallah..Zencefil etki etmezse alayım siyah turp ...

Şiddetli değil ama dün gece karnım çok sertleşti yaa((Yarın dr. gidebilirim bugünde aynı şikayetler olursaaa..İnşallah korktuğum bişey olmaz

kız rapunzel oğlunu cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin dedim görmedin yazımı....ZARACI çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ..dilekcim sende dikkat et kandine çok geçmiş olsun

gezgin buralardasın hala ne güzel. bebişin süslümü yakışıklımı olcak öğrenince yazarsın.
bel sırt ağrım yok çok şükür, karın, göbek sertleşmesi bende de oluyor canım.
bende olan birşey daha var

Geceleri uyuyamayacak kadar el uyuşması kol ağrısı uykudan uyandırıyor bugünlerde sizlerde de varmı?

zaracı geçmiş olsun.

FDilek hamişliğin hep misafir ağırlamakla geçti maşallah. Birde temizlikle :)

kız rapunzel oğlunu cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin dedim görmedin yazımı....ZARACI çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ..dilekcim sende dikkat et kandine çok geçmiş olsun

görmedim canım ya bi ara yerimde değildim o zamanmı yazdın :44: çok teşekkür ederimmm keyifleniyorum oğluşa cici aldıkça

ne güzel annene bırakam imkanın var tabiki bakıcıyla anneanne bir olurmu ay keşek benim de öyle bir imkanım olsaydı asla gözüm arkada kalmazdı şimdiden bakıcı arayışı ve korkusu içindeyim ne güzel imrendim sana

en güzeli anneye kendi annene bırakmak bence
kafan rahat gönlün rahat
istediğin gibi yönlendirebilirsin kendi anneni
yabancı ev yabancı biri oyyğğ kıyamam ben
şımartmaya gelince
zaten kreşe vermeyi düşünüyosan hiçç bişey olmaz merak etme
ayrıca şartlarımızı neyi gerektiriyosa öyle yapıcaz doğru yada yanlış

duncan ya sen süpersin seni okuyunca bi mutlu oluyorum ya sendeki enerjiye hayranım

Benim anasıfı öğretmeni arkadaşım var.Diyorki bakıcının baktığı ayrı annenin baktığı ayrı ananenin baktığı bebek ayrı oluyoo.ve farkediliyo.Bakıcıdan gelen eğitim çok olmuyomuş yemek yeme wc falan ananeninki şımarık oluyo dedi .Ama o dengeyi sen kurmaya çalışırsın annene sınırlarını anlatırsın.. Bence yabancıya bırakacağına anneninde imkanı varsa en güzeli onun yanında büyümesi kreş yaşı gelene kadar..

sağol canım benimm

korkma bişeycik olmayacak
ama sakın bugün kendini yoracak bişey yapma

kızlar öğle yemeği zamanı yiyimde tosunum büyüsün

ye yee afiyet olsunnn büyüsün tosuncukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…