Zaracı bende dün gece başladı öksürük(Geçmiş olsun canım..Dün öksürdükce karnım taş gibi oldu ,aklıma epidural doğumda karın sertliğinden sancı hissediyolarmışya o geldi çok korktumm inşallah ilerlemez ((Zencefil bal yaptım şimdi,komşum hasta olduğumu gerince karabiberli limonlu çay getirdi etki etmezse gitcem dr.a
fdilek sanada çok geçmiş olsunn
zencefil bal limon öksürüğe çok faydalı günde 2 çay kaşığı sakın fazla içme
saol canımkorkuyorum çok hem bebek hem iş...bakalım nası yapacam..allah yüzüme baksın inşallah..
bebek normalde midemin civarında hareket ettiği için öksürüklereden sonra hareketlerini kasıklarımda hissettim yani daha önce hiç olmadığı yerde ondan çok korktum gittim iyki gitmişim bu haftalarda şiddetli öksürüğün erken doğum riski varmış.
e blue-can sen sesini tanımadığını söyledinn :26::26:
o zaman seninki nazlı olucak annesi
oyy yerim ben onun nazlı melek yüzünüüü
geçmiş olsun nazocum bende varım merak etme yalnız değilsin benimde aynısı oldu 100 lükte de çıktı inşallah senin çıkmaz çıksada sorun değil diyetle düzeliyor ve şeker aletiyle ölçüp not alıyorsun değerler güzel giderse ilacaa gerek kalmıyor hem dengeli beslenip daha az kilo alarak tamamlamış oluyorsun gebeliği nete bakıp ordaki yazılanlarala canını sıkma ben öyle yaptım iyi olmuyor şekerin en büyük düşmanı üzüntü yediklerine diyetine dikkat ettiğin müddetçe sorun yok ama inşallah yarın çıkmaz sende bu arda kaç çıktı değerleringünaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
canım geçmiş olsun...astım var bende inflacort kullanıyorum sıkıştırdığında.hamileyken allah nazardan saklasın hiç kullanmadım..belkide sigarada içmediğim içindir.tez zamanda allah şifasını versin..dikakt et kendine..sıvı alımını ihmal etme. öksürüktede önemli..
Zaracı bende dün gece başladı öksürük(Geçmiş olsun canım..Dün öksürdükce karnım taş gibi oldu ,aklıma epidural doğumda karın sertliğinden sancı hissediyolarmışya o geldi çok korktumm inşallah ilerlemez ((Zencefil bal yaptım şimdi,komşum hasta olduğumu gerince karabiberli limonlu çay getirdi etki etmezse gitcem dr.a
Daha şimdi komşumla nekadar içeyim diye sordumm bilmiyodum ölçüsünü..Çok sağol canım sabah akşam alırım ozaman..
kıs tanımıyor demedim...tepki vermiyor dedim...tanıyıp tanımadığını da bilemem o yüzden
ben yemeğe kaçıyorum kıslar...öptm
kim bakıcak kuzuna
bakan kişiye güvendiğin sürece çok sorun olmayacaktır..
allah yardım eder merak etme
allah cümlemize yardım etsinnn
allah bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine rızkımızı genişletsin
bizi borçalrımızdan sıkıntılarımızdan kurtarsın
bebeklerimizide başkasına baktırmak zorunda kalmayız inş...
amin....
tamam anladımm
öğrenelimde allah korusun bişey olursa aklmızda olsun
tekrar allah acil şifa versin sana
Halsizlikte var iyi gelir inşallah..Zencefil etki etmezse alayım siyah turp ...zencefili biliyosundur biçok şeye faydası var ayrıca çok enerji veriyormuş
birde siyat turp içine bal karışımını biliyomusun oda öksürüğe çok iyi
Şiddetli değil ama dün gece karnım çok sertleşti yaasağol dilek,öksürüğün şiddetliyse doktora görün rahim kasılmalarını anlayınca mutlaka gel dedi bana.nasıl anlıycam dedim karnın 4-5 dkda bir sertleşir dedi anormalliği farkedersin dedi doktorum.ihmale gelmiyor canım devam ederse bekleme.
kız rapunzel oğlunu cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin dedim görmedin yazımı....ZARACI çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ..dilekcim sende dikkat et kandine çok geçmiş olsun
ne güzel annene bırakam imkanın var tabiki bakıcıyla anneanne bir olurmu ay keşek benim de öyle bir imkanım olsaydı asla gözüm arkada kalmazdı şimdiden bakıcı arayışı ve korkusu içindeyim ne güzel imrendim sanaamin canım..
allahın izniyle 6 ayını doldurana kadar dönmücem.6 dan sonra bir yaşına kadar biliosunuz süt iznimiz var günde 1,5 saat. onuda hergün 1,5 saat erken çıkmak yerine 1 gün işe gelmemek şeklinde uygulucam..bizim kızlar hep böleyaptı..haftanın 4 günü çalışıcam yani..vede ben anneme bırakıcam kreş yaşı gelene kadar..yoksa olmazbüyük şehirde bakıcı zor iş..önce güveneceksin..güveecek adam bulmak çok zor...sonra verdiğin para aldığınn para değecek birbirine..800-900 den aşağı tüm gün gelebilecek iyi eğitimli güvenilir referanslı bakıcı bulmanın imkanı yok ankarada.sen onun evine götürsen daha ucuz oluyo ama elin evinde ne işi var bebeğimin?
ama yok biz doğruda olsa yanlış da olsa anneanneye emanet edicez kendimizi..o konudada herkes bişi sölüo....yok efedim anneanne babaanne bakmasa daha iyimiş..şımarırmış..bakıcıya verilse daha terbiyeli olurmuş..ha anneanne ha anne bence aynı ya.sizcede öle değilmi :26:
amin canım..
allahın izniyle 6 ayını doldurana kadar dönmücem.6 dan sonra bir yaşına kadar biliosunuz süt iznimiz var günde 1,5 saat. onuda hergün 1,5 saat erken çıkmak yerine 1 gün işe gelmemek şeklinde uygulucam..bizim kızlar hep böleyaptı..haftanın 4 günü çalışıcam yani..vede ben anneme bırakıcam kreş yaşı gelene kadar..yoksa olmazbüyük şehirde bakıcı zor iş..önce güveneceksin..güveecek adam bulmak çok zor...sonra verdiğin para aldığınn para değecek birbirine..800-900 den aşağı tüm gün gelebilecek iyi eğitimli güvenilir referanslı bakıcı bulmanın imkanı yok ankarada.sen onun evine götürsen daha ucuz oluyo ama elin evinde ne işi var bebeğimin?
ama yok biz doğruda olsa yanlış da olsa anneanneye emanet edicez kendimizi..o konudada herkes bişi sölüo....yok efedim anneanne babaanne bakmasa daha iyimiş..şımarırmış..bakıcıya verilse daha terbiyeli olurmuş..ha anneanne ha anne bence aynı ya.sizcede öle değilmi :26:
ne güzel dimi
bana benziyo yıvrım zati ultrason görüntülerine bakınca bende köfte dudaklıyım bebişin dudaklar şimdiden köfte vallakayınvaldemin suratı görcektin bebeğin tipini görünce baya bi sana benziyo dediydi
Allahım ne kötü kızım ben ya gidiyorum semacan bende öptüm hepinizi aşağıdaki kızlar sizleride öptümmmmmmmmm......
Benim anasıfı öğretmeni arkadaşım var.Diyorki bakıcının baktığı ayrı annenin baktığı ayrı ananenin baktığı bebek ayrı oluyoo.ve farkediliyo.Bakıcıdan gelen eğitim çok olmuyomuş yemek yeme wc falan ananeninki şımarık oluyo dedi .Ama o dengeyi sen kurmaya çalışırsın annene sınırlarını anlatırsın.. Bence yabancıya bırakacağına anneninde imkanı varsa en güzeli onun yanında büyümesi kreş yaşı gelene kadar..amin canım..
sağol canım benimmkız rapunzel oğlunu cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin dedim görmedin yazımı....ZARACI çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ..dilekcim sende dikkat et kandine çok geçmiş olsun
Halsizlikte var iyi gelir inşallah..Zencefil etki etmezse alayım siyah turp ...
inş.iyi gelir
Şiddetli değil ama dün gece karnım çok sertleşti yaa((Yarın dr. gidebilirim bugünde aynı şikayetler olursaaa..İnşallah korktuğum bişey olmaz
kızlar öğle yemeği zamanıyiyimde tosunum büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?