gezgin buralardasın hala ne güzel. bebişin süslümü yakışıklımı olcak öğrenince yazarsın.
bel sırt ağrım yok çok şükür, karın, göbek sertleşmesi bende de oluyor canım.
bende olan birşey daha var
Geceleri uyuyamayacak kadar el uyuşması kol ağrısı uykudan uyandırıyor bugünlerde sizlerde de varmı?
zaracı geçmiş olsun.
FDilek hamişliğin hep misafir ağırlamakla geçtimaşallah. Birde temizlikle :)
İnan evlendiğimden beri anca toparladım misafir olayını eşimin çevresi geniş sen gidince çağırmak zorunda kalıyosunn..Ama şükür ağır misafirler geçtii..Temizliktede artık dikkat ediyorum dinlene dinlene yapıyorumm belim ağırıyo hemenn...bel sırt ağrım yok çok şükür, karın, göbek sertleşmesi bende de oluyor canım.
bende olan birşey daha var
Geceleri uyuyamayacak kadar el uyuşması kol ağrısı uykudan uyandırıyor bugünlerde sizlerde de varmı?
FDilek hamişliğin hep misafir ağırlamakla geçtimaşallah. Birde temizlikle :)
Kızlar walla yetişemiyorum hızınıza...atladım ben de çoğu yeri napayım...
birşey sorcam ben,internette bazı sitelerde bebğiniz sizi duyar sesinize tepki verir falan diyor ya..dokunun karnınıza konuşun,cevap verir merir diyor..sizde gerçekten böyle oluyor mu?bende olmuyor...
günaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
selam kızlar dün bütün gün hastanedeydim.gece boyu şiddetli öksürüğüm geçmedi sabah bebek hareketlerinin değiştiğini hissederek acile gittik.bu haftalarda öksürük rahimi kastığı için ve erken doğumu tetiklediği için çok riskliymiş birsürü cihaz takıp bebeği dinlediler kalp atışı,rahim kasılması falan herşey şimdilik normalmiş çok şükür ama acil bu öksürüğü kesmemiz lazım dediler inflacort diye bi kapsül verdiler makinaya koyup havasını ciğerlerime çekiyorum ama hala öksürük devam ediyor aman kızlar siz dikkat edin öksürüğü hafife almayın.birde 1000 lik antibiyotik verdiler ama ateşim olmadığı için başlamadım.sizde nevar ne yok?hepinizi öpüyorum
amin canım..
allahın izniyle 6 ayını doldurana kadar dönmücem.6 dan sonra bir yaşına kadar biliosunuz süt iznimiz var günde 1,5 saat. onuda hergün 1,5 saat erken çıkmak yerine 1 gün işe gelmemek şeklinde uygulucam..bizim kızlar hep böleyaptı..haftanın 4 günü çalışıcam yani..vede ben anneme bırakıcam kreş yaşı gelene kadar..yoksa olmazbüyük şehirde bakıcı zor iş..önce güveneceksin..güveecek adam bulmak çok zor...sonra verdiğin para aldığınn para değecek birbirine..800-900 den aşağı tüm gün gelebilecek iyi eğitimli güvenilir referanslı bakıcı bulmanın imkanı yok ankarada.sen onun evine götürsen daha ucuz oluyo ama elin evinde ne işi var bebeğimin?
ama yok biz doğruda olsa yanlış da olsa anneanneye emanet edicez kendimizi..o konudada herkes bişi sölüo....yok efedim anneanne babaanne bakmasa daha iyimiş..şımarırmış..bakıcıya verilse daha terbiyeli olurmuş..ha anneanne ha anne bence aynı ya.sizcede öle değilmi :26:
canlarım selammmmmm
bugün yine sabaha kadar öksürük krizi tuttu beni. uyku haram oldu. umarım herkes iyidir.
gezgin, sen de hoşgeldin canım. senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah size
ZARACI, çok geçmiş olsun. yazdıkların dikkatimi çekti. öksürük sancıya mı neden oluyor? nerden anlayabiliriz? benim arada bir karnım taş gibi oluyor ama bebeğin hareketlerinde bişey yok:18:
İnan evlendiğimden beri anca toparladım misafir olayını eşimin çevresi geniş sen gidince çağırmak zorunda kalıyosunn..Ama şükür ağır misafirler geçtii..Temizliktede artık dikkat ediyorum dinlene dinlene yapıyorumm belim ağırıyo hemenn...
Buarada uyuşma bended oluyo ama elimde değil bacağımda oluyo geçende kramp girdi felaket bişeydii..Ya daha bizim 3 ayımız var bu şikayetler artarak devam edecek Allah yardımcımız olsunn
canım eğer bende bi devlet memuru olsaydım doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin alırdım ve kesinlikle ama kesinlikle çalışırdım heleki anacığım yanımda olsaydı hiç düşünmezdim .. ondan başka kime emanet edilebilirkii.. kim demişse halt etmiş valla ..en iyisi ne güzel işinde güzel annende yanında gözün arkada kalmaz..
bende yemeğe gidicem çook acıktıkkk vayy bizzz öpüyorum görüşmek üzre..
ay bu kramp ne fena bişey
pazartesi sabah 5 de bacağıma kramp girdi o ağrıyla uyandım
yatakta resmen yuvarlandımm
ilerleyen haftalarda kramp olursa mahfolduk
ZARACI, çok geçmiş olsun. yazdıkların dikkatimi çekti. öksürük sancıya mı neden oluyor? nerden anlayabiliriz? benim arada bir karnım taş gibi oluyor ama bebeğin hareketlerinde bişey yok:18:
hoşgeldin canım rahatsızlığın geçmemiş dikkat et kendine öksürük olayı benide korkuttu ihaml etme git dra canım aman allah korusun ardamızıcanlarım selammmmmm
bugün yine sabaha kadar öksürük krizi tuttu beni. uyku haram oldu. umarım herkes iyidir.
gezgin, sen de hoşgeldin canım. senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah size
Kalsiyum tableti alın falan diyodu dr. sormak lazımm ben hergün muz yiyorum magnezyum alayım diye...semacım sen vitamin alıyomusun elevit falan??
özellikle 27.haftadan sonra bebişlerimiz anne ile babanınseslerini ayırıyormuş
vayyyy beeaahhh
akşam bakıcam ayıracakmı
zaracı canım bunu dediğin iyi oldu. kayınvalidemler benim hastaneme gidiolarmış şimdi.eşim söyledi. ben bu öksürük için gidicem. çünkü benim öksürüğüm çok şiddetli ve arada karnım sertleşiyor. ve bugün rahmimde sızı var inceden. görüşürüz kızlar. gelince yazarım
evet canım ben ne zaman konusşsam tepki veriyor canım kızım bana ve babasının sesini biliyor sanki babaya yattığımızda şhov yapıo sanki eşimin eli biraz büyük karnıma koyunca sıcak gelio herhalde elinin içine toplanıyor onun sonra başlıo hareketlere ama eşim düzenli olarak her akşam konusur sürekli eli karnımdadır.
zaracı canım bunu dediğin iyi oldu. kayınvalidemler benim hastaneme gidiolarmış şimdi.eşim söyledi. ben bu öksürük için gidicem. çünkü benim öksürüğüm çok şiddetli ve arada karnım sertleşiyor. ve bugün rahmimde sızı var inceden. görüşürüz kızlar. gelince yazarım
herkese merhaba güzel anneler ...
hava buzz gibi dikkat edin kendinize . sıkı giyinin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?