2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin baharcım nasılsın inşallah herşey olundadır canım benimde ararda elimde parmaklarda uyuşma hissi oluyor ama çok sık olmuyor inşallah şeker yüklemen iyi geçer sot-run çıkmaz

canlarım selammmmmm

bugün yine sabaha kadar öksürük krizi tuttu beni. uyku haram oldu. umarım herkes iyidir.

gezgin, sen de hoşgeldin canım. senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah size

ZARACI, çok geçmiş olsun. yazdıkların dikkatimi çekti. öksürük sancıya mı neden oluyor? nerden anlayabiliriz? benim arada bir karnım taş gibi oluyor ama bebeğin hareketlerinde bişey yok:18:

İnan evlendiğimden beri anca toparladım misafir olayını eşimin çevresi geniş sen gidince çağırmak zorunda kalıyosunn..Ama şükür ağır misafirler geçtii..Temizliktede artık dikkat ediyorum dinlene dinlene yapıyorumm belim ağırıyo hemenn...
Buarada uyuşma bended oluyo ama elimde değil bacağımda oluyo geçende kramp girdi felaket bişeydii..Ya daha bizim 3 ayımız var bu şikayetler artarak devam edecek Allah yardımcımız olsunn

canım ben çok konuşmuyorum açıkcası kızmla ama en kısa zanada denicem hoş bi kaç kez hadi kızım at bi tekme deidm ama oralı olmadı:)) sinemeya gittiğimde ses çok yüksek ya 1 saat boyunca hiç dumadı seslere bariz tepki veriyordu..

geçmiş olsun canım aral yazmış gerçi sana senin gibi arkadaşlarımız var bende yarın yaptırcam bakalım ne çıkacak kesinlikle yediğine içtiğine dikkat et ialaca gerek kalmaz inşallah..

canım çok çok geçmniş olsun sıcak su limon bal falanda ii gelir öksürüge umarım bian önce atlatırsın.. bebeğinde iyiymiş çok şükür ..

canım eğer bende bi devlet memuru olsaydım doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin alırdım ve kesinlikle ama kesinlikle çalışırdım heleki anacığım yanımda olsaydı hiç düşünmezdim .. ondan başka kime emanet edilebilirkii.. kim demişse halt etmiş valla ..en iyisi ne güzel işinde güzel annende yanında gözün arkada kalmaz..

bende yemeğe gidicem çook acıktıkkk vayy bizzz öpüyorum görüşmek üzre..

selammm
hoşgeldiiinnnnnn
amman dikkat et kendini

ay bu kramp ne fena bişey
pazartesi sabah 5 de bacağıma kramp girdi o ağrıyla uyandım
yatakta resmen yuvarlandımm
ilerleyen haftalarda kramp olursa mahfolduk

afiyet olsuunnn

ay bu kramp ne fena bişey
pazartesi sabah 5 de bacağıma kramp girdi o ağrıyla uyandım
yatakta resmen yuvarlandımm
ilerleyen haftalarda kramp olursa mahfolduk

Kalsiyum tableti alın falan diyodu dr. sormak lazımm ben hergün muz yiyorum magnezyum alayım diye...semacım sen vitamin alıyomusun elevit falan??

ediyorum semaysem ama yakamı bırakmıyor

nazo, sana da geçmiş olsun.şeker çıksada çözümü var allahtan.

ZARACI, çok geçmiş olsun. yazdıkların dikkatimi çekti. öksürük sancıya mı neden oluyor? nerden anlayabiliriz? benim arada bir karnım taş gibi oluyor ama bebeğin hareketlerinde bişey yok:18:

sağol canım evet öksürük sancı yapıyormuş ve bu haftalarda erken doğuma sebep oluyormuş.bebeğin hareketleri anormalleşirse,azalırsa,rahim kasılıp kasılıp gevşerse biz bunu hissedermişiz zaten.rahim kasılıncada plasenta uyarılıp erken doğumu tetikliyormuş.mümkünse öksürüğün kesilmesini 5-6 tane uzman doktordan duydum.

kızlar elimizde 3 tane kamera var nettende satılığa çıkardık..Eşim turkcellde müdür ve bi uygulamada 1. oldular 3 lcd tv 3 kamera kazandılar 6 kişi..Tvler satıldı tanıdık birilerine..Kamerlalar sıfır 1 tanesini biz alcaz galiba hiç kaset cd derdi yok çook net çekiyo.Bebekler için almak isteyen olursa bana ulaşabilir..Hepsiburadada 848 e satılıyo 650 ye falan satmayı düşünüyolar işte link ilgilenen olursa..fotoğrafta çekiyo çok net..
Hepsiburada.com : Panasonic SDR-H85 HDD 80GB Dijital Video Kamera | Fotoğraf ve Kamera

hoşgeldin canım rahatsızlığın geçmemiş dikkat et kendine öksürük olayı benide korkuttu ihaml etme git dra canım aman allah korusun ardamızı

Kalsiyum tableti alın falan diyodu dr. sormak lazımm ben hergün muz yiyorum magnezyum alayım diye...semacım sen vitamin alıyomusun elevit falan??

canımm
magnezyumu ihtiyaç olduğunda alıyorummmm
günde 1 tane almak lazım ama ben onu aksatmaya başladımm
eleviti alıyorum ama onuda 2 günde bir
demir ilacını kestim o beni çok şişiriyo diye
c.tesi kan verirken dr.senin hiç kanın kalmamış dedi şokkk oldummm
normalde kan verirken iğneyi batırır batırmaz benim kanım fışkırırdı
hamilelikte ihmal etmemek lazım
onada başlamam lazımm
yarın sabah inş.alıcam

yaa bu kilo alma korkusu yüzünden bütün dengem altüst olduu

zaracı canım bunu dediğin iyi oldu. kayınvalidemler benim hastaneme gidiolarmış şimdi.eşim söyledi. ben bu öksürük için gidicem. çünkü benim öksürüğüm çok şiddetli ve arada karnım sertleşiyor. ve bugün rahmimde sızı var inceden. görüşürüz kızlar. gelince yazarım

özellikle 27.haftadan sonra bebişlerimiz anne ile babanınseslerini ayırıyormuş
vayyyy beeaahhh
akşam bakıcam ayıracakmı

evet canım ben ne zaman konusşsam tepki veriyor canım kızım bana ve babasının sesini biliyor sanki babaya yattığımızda şhov yapıo sanki eşimin eli biraz büyük karnıma koyunca sıcak gelio herhalde elinin içine toplanıyor onun sonra başlıo hareketlere ama eşim düzenli olarak her akşam konusur sürekli eli karnımdadır.

aaa hadi git
gelince görüşürüüzz

ayy çok merak ettiimm
akşam bakalım nolcekk

git canım Allah korusun bişey yoktur inşlallah ama için rahat eder sonuçta keşke gitmeseydim diyeceğin bir durum olmaz ama keşke gitseymişim diyebileceğin sonuçlar çıkabilir sen yinede içini ferah tut.

kızlaaaar merhaba nasılsınız bugün geç kaldım aranıza işlerim çok yoğundu şimdi yemeğimi yiyip geldim doktorumda haber bekliyorum aramadı hala bugün idrar kültürümün sonucunu söleyecekti bana sabah aradım ben öğlen ararım seni dedi umarım kötü bişey çıkmaz dünden beri sağ göğsümün altında acıma hissi var uzun süre oturmaktan sanırım arada geziniyorum ama banamısın demiyo batıo resmen ay artık oram buram ağrıo demeyede çekiniyorum:) bu arada ciciler bölümüne baktım rapunzel gülesram ve diğer arkadaşlar hepsi çok cici benimde annem dün ankaradan geldi teyzeme gitmişti 2 tane koliyle geldi teyzem sağolsun bebeğime çok güzel pikeler ve yorganlar yapmış hepsi birbirinden güzel komşularından bile kızıma hediyeler gelmiş biberon kanguru ayakkabılar elbiseler neler neler he birde kuzenim anı defteri yapmış kendi elleriyle yapmış müthiş en kısa zamanda ekleyeceğim benden keyiflisi yoktu dünakşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…