2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geç geldin am agüzel haberlerle geldiinn
inş.sonuçların temiz çıkarr
ayy ne güzel güle güle giysin bebişin inş.
gerçekten senin şimdi keyfine diyecek yoktur
eklede bizde görelim dimi ama

canım geçmiş olsun ıhlamur falan iç yumuşasın azcık
herkese merhaba güzel anneler ...
hava buzz gibi dikkat edin kendinize . sıkı giyinin ...

nevracım nasılsın evet bugün bursada çok soğuk ısınamıyorum

fdilek
aslında çok iyiymiş fiyatalrıda kaliteside
bebek önceside iyi olurmuş
bizim kameramız olduğu için ben alamam ama ilgilenen arkadaşlar olursa gerçekten iyi fırsatmışş

kkda bir kadın kilo aldığı için vitaminini drun kestiğini söylemişti..vitamin alınıyoda besinlerden kan hapını ihmal etme..ben vitamin almıyorum dr vermedi çok gereklimi acaba

canım dikkat et kendine ya o söğüs altındaki kaburga agrısı bendede var ama gecmiyor malesef o ağrı, inşallah sonucların temiz çıkar tatlım.Bu arada annen ne güzel ciciler getirmiş ii günlerde giydirmek nasip olsun inşallah

fdilek
aslında çok iyiymiş fiyatalrıda kaliteside
bebek önceside iyi olurmuş
bizim kameramız olduğu için ben alamam ama ilgilenen arkadaşlar olursa gerçekten iyi fırsatmışş

Evet canımn el kadar bişey çok kullanışlı ..Türkiye 1. olup aldılar bu hediyeleri kesinlikle güvenebilirler sıfır açılmamış kutuda..Sonuçta kazanan ekip 6 kişi hediyelerde anlaşamayınca dışarıya satmaya karar verdiler para vermeden aldıkları için en cüzi miktarda satıyolar..İnan lcd tvler teknosada 1700 dü 1200 liraya sattılar..Ama çok iyi oldu bebeğimin masrafları çıktıı :))

kkda bir kadın kilo aldığı için vitaminini drun kestiğini söylemişti..vitamin alınıyoda besinlerden kan hapını ihmal etme..ben vitamin almıyorum dr vermedi çok gereklimi acaba

FDİLEK
bu dr.ların hepsi birbirinden farklı
benim gittiğim 3 dr.da eleviti mutlaka alıcaksın dedi
elevitin içeriğini bi okusana nette var
biz doğal yollarla bu kadar vitamini alabilirmiyiz acaba
kan ilacını 22.haftadan sonra mutlaka al dedi
netten baktım kaan kocatepe sitesinden çok şişirdiği için kullanmıyım dedim ordada mutlaka alın yazıyodu
en azından 2 günde bi alıyımm

hımm tv.ler de çok uyguna satılmışş
inş.sahibinden de çok kısa sürede satılır
diğer masraflarda çıksınn

off yaaa niye bana vermiyoki acaba tahlillerimemi bakıyoo ?? kan hapı bana çok iyi geldi çarpıntım oluyodu kesildi şişlik falan yapmadı..Ne aç ne tok içmek lazımmış ona dikkat ediyorum bi..

geç geldin am agüzel haberlerle geldiinn
inş.sonuçların temiz çıkarr
ayy ne güzel güle güle giysin bebişin inş.
gerçekten senin şimdi keyfine diyecek yoktur
eklede bizde görelim dimi ama

inş.semacım bakalım arayacağım ben 2 gibi o aramazsa meraktan ölüyorum cicileri en kısa sürede ekleyeceğim :)sen nasılsın

off yaaa niye bana vermiyoki acaba tahlillerimemi bakıyoo ?? kan hapı bana çok iyi geldi çarpıntım oluyodu kesildi şişlik falan yapmadı..Ne aç ne tok içmek lazımmış ona dikkat ediyorum bi..

her kontrolümde test yapılıyomu sana

evet bendede bir baş dönmesi gibi bişeyler oluyo bu aralar

kan ilacını aç karnına iç demişti dr.
ben en iyisi her türlü deneye deneye en az zararı hangisinde olucak onu buluyım

merhaba, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır...e-bebkten alışveriş yapan var mı bilmiyorum ama şubat ayı boyunca çeşitli markalarda %28 indirim varmış, ilgilenenler için linki veriyorum:

Şubat ayı boyunca her gün bir ürüne veya markaya %28 indirim!

ben pijama falan almadım indiirmden bulursam alırım belki... buaradada satııyor dagide indirim olucakmış.

ben geçen ay e-bebek mağazasına gittim fiyatlar çok uçuk
indirimli ürünleri normal piyasa fiyatlarından pahalıydı
gezip görmekte fayda var tabiii
dagide ne zaman indirim olucak

Merhaba canlarımm...
Bu akşam doktor randevumuz var cok mutluyuz oglumla
O da simdi vurup duruyor arada canım yanıyor..
Artık bana daha cok tepki veriyor...
Bi oyunumuz var onunla
Yiğit neeerdeymiş diyorum hemen bi tekme sallıyo sonra duruyo..
Bi daha soruyorumm..Yine vuruyo..Ama babaya karsı en ufak bi yakınlıgımız yok...
Yazık şu kocalara bunca guzel seyden mahrum kalıyolar

Son düzenleme:

valla başkada şansım pek yok gibi kızlar..hakkımızda hayırlısı

zonoxcum mutlaka haber ver gelince..merak ederim bende.

herkese merhaba güzel anneler ...
hava buzz gibi dikkat edin kendinize . sıkı giyinin ...

hoşgeldin nevracım nasılsın?

kuşum hoşgeldin..mesaj atacaktım birazdan nerelerdesin die..doktor arayınca sende haber ver..durum neymiş..ciciler hayırlı olsun. senden keyiflisi yoktur valla..eklede görelim bizde

benim o ben...eleviti kesit dr..bebğin gelişimi iyi bir hafta ilerde sende epey kilo aldın die kesti eleviti..ama kan hapına devam.gerçi onuda 2 günde bir alıyorum

yeni gelenler hoşgelmişler

semaysem kan ilacını ihmal etme bebişler büyüdükçe kansızlığımız artacakmış ( demir eksikliği) bu yüzden ben günde 2 tane alıyorum bende biraz kansızlık fazla sanırım.

FDilek bencede artık yorma kendini

Zonox inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

elevitide ihmal etmiyorum daha doğrusu ilaçlarımı günlük alıyorum. Kramp için magnezyum verilmişti Allaha şükür yok kramp ama eldeki uyuşmalarım kol ağrım beni öldürcek şu an bile pc karşısında kullanmakta çok zorlanıyorum geceleri zaten felaketim
kızlardan kimse bu sorunu pek yaşamıyor galiba (inşallah yaşayan olmaz) neyse cuma günü drumla gröüşücem bakalım önerisi olan olursa sevinirim soğuk suyla yıkama önerisi vardı geceleri kalkıp elimi soğuk suyun altına tutuyorum fayda etmedi :)

Uyuşmalar için drunuz ilaç tavsiyesi olursa bilmek isterim.

mrb güzel anneler
dafnetuba inş sonuçların temiz çıkar merakla bekliyoruz
ben hamileliğimin ilk gününden beri kan ilacı alıyorum ama yan etki görmedim her sabah aç karnına alıyo ve en az bir saat sonra yemek yiyorum vitaminde kullanıyorum

ben geçen ay e-bebek mağazasına gittim fiyatlar çok uçuk
indirimli ürünleri normal piyasa fiyatlarından pahalıydı
gezip görmekte fayda var tabiii
dagide ne zaman indirim olucak

sana katılıyorum semaysem.o mağaza gereksizce çok pahalı.dilek aldıktan sonra farkettim emzirme önlüğü başka sitede tam yarı fiyatına satılıyodu...ben ordan sadece göğüs kremlerini aldım. oda binde bir denk geldi işte..

CAnım benim hoşgeldin. Özlüyoruz seni valla... Bebişin hareketli ne güzel maşallah AİLENLE ÖZLEMİ GİDER İYİCENE CANIM YA....

canım ağrı olmuyo yani genelde benimki tersi ayakta kalınca belim ağrıyo ama bu üşüyünce göbüşün sertleşmesi var bendede...

geçmiş olsun tatlım...Otla şimdilik yavrum takma kafana doğurunca çatlayana kadar yersin süt olur ohhh misler gibin ... kafana takıp üzme kendini sakın....olurmu

Geçmiş olsun canım ya ben bu erken doğumu tetikleyici şeylerden tırsar oldum valla....

duncan ya sen süpersin seni okuyunca bi mutlu oluyorum ya sendeki enerjiye hayranım

Teşekkür ederim tatlım ya ayyy utandım ben şimdi ama

canlarım selammmmmm

bugün yine sabaha kadar öksürük krizi tuttu beni. uyku haram oldu. umarım herkes iyidir.

Zonoxxxs dikkat et kendine doktor dönüşü haber ver bize merak ederim....

Bi hareketli kız anası daha Dilek yavrım biz senle erken doğurcaz söliyim he

CAnım rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir dikkat et kendine...

Canım benim benim doktor elevit+ferpleks foll diye bir kn ilacı verdi... Ama kan ilacım kilo yapmıyo benim şurup şeklinde doktoruna söyle istersen...(Tadıda güzel) Belki sana da bu ilaçtan yazar hamileliğimin başından beri kansızlık yaşamadım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…