kızlaaaar merhaba nasılsınız bugün geç kaldım aranıza işlerim çok yoğundu şimdi yemeğimi yiyip geldim doktorumda haber bekliyorum aramadı hala bugün idrar kültürümün sonucunu söleyecekti bana sabah aradım ben öğlen ararım seni dedi umarım kötü bişey çıkmaz dünden beri sağ göğsümün altında acıma hissi var uzun süre oturmaktan sanırım arada geziniyorum ama banamısın demiyo batıo resmen ay artık oram buram ağrıo demeyede çekiniyorum:) bu arada ciciler bölümüne baktım rapunzel gülesram ve diğer arkadaşlar hepsi çok cici benimde annem dün ankaradan geldi teyzeme gitmişti 2 tane koliyle geldi teyzem sağolsun bebeğime çok güzel pikeler ve yorganlar yapmış hepsi birbirinden güzel komşularından bile kızıma hediyeler gelmiş biberon kanguru ayakkabılar elbiseler neler neler he birde kuzenim anı defteri yapmış kendi elleriyle yapmış müthiş en kısa zamanda ekleyeceğim benden keyiflisi yoktu dünakşam :)
canım geçmiş olsun ıhlamur falan iç yumuşasın azcıkzaracı canım bunu dediğin iyi oldu. kayınvalidemler benim hastaneme gidiolarmış şimdi.eşim söyledi. ben bu öksürük için gidicem. çünkü benim öksürüğüm çok şiddetli ve arada karnım sertleşiyor. ve bugün rahmimde sızı var inceden. görüşürüz kızlar. gelince yazarım
herkese merhaba güzel anneler ...
hava buzz gibi dikkat edin kendinize . sıkı giyinin ...
kızlar elimizde 3 tane kamera var nettende satılığa çıkardık..Eşim turkcellde müdür ve bi uygulamada 1. oldular 3 lcd tv 3 kamera kazandılar 6 kişi..Tvler satıldı tanıdık birilerine..Kamerlalar sıfır 1 tanesini biz alcaz galiba hiç kaset cd derdi yok çook net çekiyo.Bebekler için almak isteyen olursa bana ulaşabilir..Hepsiburadada 848 e satılıyo 650 ye falan satmayı düşünüyolar işte link ilgilenen olursa..fotoğrafta çekiyo çok net..
Hepsiburada.com : Panasonic SDR-H85 HDD 80GB Dijital Video Kamera | Fotoğraf ve Kamera
canımm
magnezyumu ihtiyaç olduğunda alıyorummmm
günde 1 tane almak lazım ama ben onu aksatmaya başladımm
eleviti alıyorum ama onuda 2 günde bir
demir ilacını kestim o beni çok şişiriyo diye
c.tesi kan verirken dr.senin hiç kanın kalmamış dedi şokkk oldummm
normalde kan verirken iğneyi batırır batırmaz benim kanım fışkırırdı
hamilelikte ihmal etmemek lazım
onada başlamam lazımm
yarın sabah inş.alıcam
yaa bu kilo alma korkusu yüzünden bütün dengem altüst olduu
kızlaaaar merhaba nasılsınız bugün geç kaldım aranıza işlerim çok yoğundu şimdi yemeğimi yiyip geldim doktorumda haber bekliyorum aramadı hala bugün idrar kültürümün sonucunu söleyecekti bana sabah aradım ben öğlen ararım seni dedi umarım kötü bişey çıkmaz dünden beri sağ göğsümün altında acıma hissi var uzun süre oturmaktan sanırım arada geziniyorum ama banamısın demiyo batıo resmen ay artık oram buram ağrıo demeyede çekiniyorum:) bu arada ciciler bölümüne baktım rapunzel gülesram ve diğer arkadaşlar hepsi çok cici benimde annem dün ankaradan geldi teyzeme gitmişti 2 tane koliyle geldi teyzem sağolsun bebeğime çok güzel pikeler ve yorganlar yapmış hepsi birbirinden güzel komşularından bile kızıma hediyeler gelmiş biberon kanguru ayakkabılar elbiseler neler neler he birde kuzenim anı defteri yapmış kendi elleriyle yapmış müthiş en kısa zamanda ekleyeceğim benden keyiflisi yoktu dünakşam :)
fdilek
aslında çok iyiymiş fiyatalrıda kaliteside
bebek önceside iyi olurmuş
bizim kameramız olduğu için ben alamam ama ilgilenen arkadaşlar olursa gerçekten iyi fırsatmışş
kkda bir kadın kilo aldığı için vitaminini drun kestiğini söylemişti..vitamin alınıyoda besinlerden kan hapını ihmal etme..ben vitamin almıyorum dr vermedi çok gereklimi acaba
Evet canımn el kadar bişey çok kullanışlı ..Türkiye 1. olup aldılar bu hediyeleri kesinlikle güvenebilirler sıfır açılmamış kutuda..Sonuçta kazanan ekip 6 kişi hediyelerde anlaşamayınca dışarıya satmaya karar verdiler para vermeden aldıkları için en cüzi miktarda satıyolar..İnan lcd tvler teknosada 1700 dü 1200 liraya sattılar..Ama çok iyi oldu bebeğimin masrafları çıktıı :))
FDİLEK
bu dr.ların hepsi birbirinden farklı
benim gittiğim 3 dr.da eleviti mutlaka alıcaksın dedi
elevitin içeriğini bi okusana nette var
biz doğal yollarla bu kadar vitamini alabilirmiyiz acaba
kan ilacını 22.haftadan sonra mutlaka al dedi
netten baktım kaan kocatepe sitesinden çok şişirdiği için kullanmıyım dedim ordada mutlaka alın yazıyodu
en azından 2 günde bi alıyımm
geç geldin am agüzel haberlerle geldiinn
inş.sonuçların temiz çıkarr
ayy ne güzel güle güle giysin bebişin inş.
gerçekten senin şimdi keyfine diyecek yoktur
eklede bizde görelim dimi ama
off yaaa niye bana vermiyoki acaba tahlillerimemi bakıyoo ?? kan hapı bana çok iyi geldi çarpıntım oluyodu kesildi şişlik falan yapmadı..Ne aç ne tok içmek lazımmış ona dikkat ediyorum bi..
inş.semacım bakalım arayacağım ben 2 gibi o aramazsa meraktan ölüyorum cicileri en kısa sürede ekleyeceğim :)sen nasılsın
merhaba, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır...e-bebkten alışveriş yapan var mı bilmiyorum ama şubat ayı boyunca çeşitli markalarda %28 indirim varmış, ilgilenenler için linki veriyorum:
Şubat ayı boyunca her gün bir ürüne veya markaya %28 indirim!
ben pijama falan almadım indiirmden bulursam alırım belki... buaradada satııyor dagide indirim olucakmış.
canım eğer bende bi devlet memuru olsaydım doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin alırdım ve kesinlikle ama kesinlikle çalışırdım heleki anacığım yanımda olsaydı hiç düşünmezdim .. ondan başka kime emanet edilebilirkii.. kim demişse halt etmiş valla ..en iyisi ne güzel işinde güzel annende yanında gözün arkada kalmaz.. .
ne güzel annene bırakam imkanın var tabiki bakıcıyla anneanne bir olurmu ay keşek benim de öyle bir imkanım olsaydı asla gözüm arkada kalmazdı şimdiden bakıcı arayışı ve korkusu içindeyim ne güzel imrendim sana
en güzeli anneye kendi annene bırakmak bence
kafan rahat gönlün rahat
istediğin gibi yönlendirebilirsin kendi anneni
yabancı ev yabancı biri oyyğğ kıyamam ben
şımartmaya gelince
zaten kreşe vermeyi düşünüyosan hiçç bişey olmaz merak etme
ayrıca şartlarımızı neyi gerektiriyosa öyle yapıcaz doğru yada yanlış
Benim anasıfı öğretmeni arkadaşım var.Diyorki bakıcının baktığı ayrı annenin baktığı ayrı ananenin baktığı bebek ayrı oluyoo.ve farkediliyo.Bakıcıdan gelen eğitim çok olmuyomuş yemek yeme wc falan ananeninki şımarık oluyo dedi .Ama o dengeyi sen kurmaya çalışırsın annene sınırlarını anlatırsın.. Bence yabancıya bırakacağına anneninde imkanı varsa en güzeli onun yanında büyümesi kreş yaşı gelene kadar..sağol canım benimm
zaracı canım bunu dediğin iyi oldu. kayınvalidemler benim hastaneme gidiolarmış şimdi.eşim söyledi. ben bu öksürük için gidicem. çünkü benim öksürüğüm çok şiddetli ve arada karnım sertleşiyor. ve bugün rahmimde sızı var inceden. görüşürüz kızlar. gelince yazarım
herkese merhaba güzel anneler ...
hava buzz gibi dikkat edin kendinize . sıkı giyinin ...
kkda bir kadın kilo aldığı için vitaminini drun kestiğini söylemişti..vitamin alınıyoda besinlerden kan hapını ihmal etme..ben vitamin almıyorum dr vermedi çok gereklimi acaba
ben geçen ay e-bebek mağazasına gittim fiyatlar çok uçuk
indirimli ürünleri normal piyasa fiyatlarından pahalıydı
gezip görmekte fayda var tabiii
dagide ne zaman indirim olucak
Günaydın kızlarr...
Uzun günlerden sonra tekrar slm vermek istedim,sizi takip ediyorum maşallah alışverişler koşturmacalar hızlanmış gitmiş...Bende istanbulun havasını bırakamadım hayla
Eşimde elhamd.yanıma geldi,bir hafta sonra gidiyoruz inşallah..
Dün bebişimize bişeyler aldık gene,her dışarı çıkışımız bebişimize yarıyor valla
Elhamd.bebişimde iyi teyzeleri,kıpırtılar,tekmelemeler dönmeler arttı,heyecanımızda tabi...
Artık günler kısalıyor,sanki daha hızlı geçiyor vakit..
Rabbim kurtarsın hepimizi...
Sizler iyisiniz inşallah? Okuyorum devamlı,doktor kontrollerine gidip güzel haber alanları tebrike diyorum,Rabbim hep böyle haberler aldırsın hepimize..
Hasta olanlar varmış,çok geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize,buraların sogugu fena çarpıyor insanı,dışarıda kat kat geziyorum valla genede kesmiyor,zaten hassasız bu sıralar..
Hayr olsun ..
Bu arada bir ara girdim yazdım ama hiç cevap alamadım,tekrar sorayım.
Bel yada sırt ağrısı yaşıyan var mı ?
Benim sol tarafım kaburgalardan taraf ve arkaya dogru giden kısımlar oturdugum zaman (Arada sırada) 10 dk'ya agrımaya başlıyor...
Ayaga kalkıp yürümeden geçmiyor,rahatsız ediyor baya..
Sizdede başladımı böyle agrılar??
Ve sogukda üşüdüğünüzde göbişiniz taş gibi oluyor muu??
günaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
Geçmiş olsun canım ya ben bu erken doğumu tetikleyici şeylerden tırsar oldum valla....selam kızlar dün bütün gün hastanedeydim.gece boyu şiddetli öksürüğüm geçmedi sabah bebek hareketlerinin değiştiğini hissederek acile gittik.bu haftalarda öksürük rahimi kastığı için ve erken doğumu tetiklediği için çok riskliymiş birsürü cihaz takıp bebeği dinlediler kalp atışı,rahim kasılması falan herşey şimdilik normalmiş çok şükür ama acil bu öksürüğü kesmemiz lazım dediler inflacort diye bi kapsül verdiler makinaya koyup havasını ciğerlerime çekiyorum ama hala öksürük devam ediyor aman kızlar siz dikkat edin öksürüğü hafife almayın.birde 1000 lik antibiyotik verdiler ama ateşim olmadığı için başlamadım.sizde nevar ne yok?hepinizi öpüyorum
duncan ya sen süpersin seni okuyunca bi mutlu oluyorum ya sendeki enerjiye hayranım
canlarım selammmmmm
bugün yine sabaha kadar öksürük krizi tuttu beni. uyku haram oldu. umarım herkes iyidir.
İnan evlendiğimden beri anca toparladım misafir olayını eşimin çevresi geniş sen gidince çağırmak zorunda kalıyosunn..Ama şükür ağır misafirler geçtii..Temizliktede artık dikkat ediyorum dinlene dinlene yapıyorumm belim ağırıyo hemenn...
Buarada uyuşma bended oluyo ama elimde değil bacağımda oluyo geçende kramp girdi felaket bişeydii..Ya daha bizim 3 ayımız var bu şikayetler artarak devam edecek Allah yardımcımız olsunn
FDİLEK
bu dr.ların hepsi birbirinden farklı
benim gittiğim 3 dr.da eleviti mutlaka alıcaksın dedi
elevitin içeriğini bi okusana nette var
biz doğal yollarla bu kadar vitamini alabilirmiyiz acaba
kan ilacını 22.haftadan sonra mutlaka al dedi
netten baktım kaan kocatepe sitesinden çok şişirdiği için kullanmıyım dedim ordada mutlaka alın yazıyodu
en azından 2 günde bi alıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?