kızlar sizin ara ara beliniz ağrıyormu benim ağrıyor psikolojik mi acaba diyorum
benim 2 hafta önce hem kasik hemde belim agriyordu siddetliydi gecti cok sükür
benim de ağrıyor tulinciğim ayakta kaldığım zaman cnm.hele önceki gebeliğimde 8-9 . haftalarda o kadar çok ağrıyordu ki ...kızlar sizin ara ara beliniz ağrıyormu benim ağrıyor psikolojik mi acaba diyorum
Anladım demekki normalbenim de ağrıyor tulinciğim ayakta kaldığım zaman cnm.hele önceki gebeliğimde 8-9 . haftalarda o kadar çok ağrıyordu ki ...
Kaçma kız Allahın izniyle git haaaaaaa görüşürük öptüm şekeropuyorumnanaktanKIZLAR behlül kaçar. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm:icecream:
boğzımda bişey var gibi sanki ama bulantıda değil odamı psikolojik acaba diyorum kafayı yedim galiba rabia ay ne uyumlu oldu demi kelimelerdelikafadulden
KIZLAR behlül kaçar. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm:icecream:
bende dün ayni oldu galiba psikolig olarak bulantilardan etkilendimki bulanti oldu gibi bugünse birsey yok,midemiz bulanmasa bulandiracagiz zorla bu gidisle kaydirigubbakcemile3
hamile olmak çok güzel yaa :)))) Komşular toplanınca ben ne istesem o yapılıyoo geçen tavuk göğsü tatlısı yaptırdımm .. her akşam 1 yemek tabak geliyo hepsinden Allah razı olsunn heheh sevdim benn bu olayı :)))
hamile olmak çok güzel yaa :)))) Komşular toplanınca ben ne istesem o yapılıyoo geçen tavuk göğsü tatlısı yaptırdımm .. her akşam 1 yemek tabak geliyo hepsinden Allah razı olsunn heheh sevdim benn bu olayı :)))
negüzel tatli yiyebiliyorsun bense kac senedir agzima tatli sokmuyorum bizamanlar cok yemisdim fena biktim ondan dolayi :)
kız tatlı yenmezmi ben çok severim tatlıyı ama şimdi yiyemiyorum hep canım tuzlu ekşi yemek istiyor hamilelikten ilk aylarda böyle olurmuş gebeler
Öylemi önceden bende tatlı yemiyordum sonra çok yemeye başladımcanim bundan 5 sene önce günde nerdeyse 1 kilo baklavayi bitiridim cikolatasi pastasi tatlisi öyle biktimki artik 3 yildir kek bile yemiyorum,tuzlu acili bol baharatli yemeklere hic dayanamiyom ama kaydirigubbakcemile3
Öylemi önceden bende tatlı yemiyordum sonra çok yemeye başladım
Yok canım karnım acıkıyor yiyorum ama bulantı hala yok tık yok artık onuda takmıcam hep takcak bişey buluyorum kocam diyor girme şu siteye kendi kendine moralin bozuluyor sonra olmuyor diye aslında alakası yok bu siteye girmesem internetten araştırıyorum artık rahat olcam bu hafta gidecem zaten doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?