2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR behlül kaçar. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm:icecream:

benim de ağrıyor tulinciğim ayakta kaldığım zaman cnm.hele önceki gebeliğimde 8-9 . haftalarda o kadar çok ağrıyordu ki ...
Anladım demekki normal
KIZLAR behlül kaçar. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm:icecream:
Kaçma kız Allahın izniyle git haaaaaaa görüşürük öptüm şekeropuyorumnanaktan

boğzımda bişey var gibi sanki ama bulantıda değil odamı psikolojik acaba diyorum kafayı yedim galiba rabia ay ne uyumlu oldu demi kelimelerdelikafadulden

bende dün ayni oldu galiba psikolig olarak bulantilardan etkilendimki bulanti oldu gibi bugünse birsey yok,midemiz bulanmasa bulandiracagiz zorla bu gidisle kaydirigubbakcemile3

hamile olmak çok güzel yaa :)))) Komşular toplanınca ben ne istesem o yapılıyoo geçen tavuk göğsü tatlısı yaptırdımm .. her akşam 1 yemek tabak geliyo hepsinden Allah razı olsunn heheh sevdim benn bu olayı :)))

negüzel tatli yiyebiliyorsun bense kac senedir agzima tatli sokmuyorum bizamanlar cok yemisdim fena biktim ondan dolayi :)

Haaaaadelikafadulden çok alemsin oh ne güzel afiyet olsun

negüzel tatli yiyebiliyorsun bense kac senedir agzima tatli sokmuyorum bizamanlar cok yemisdim fena biktim ondan dolayi :)

kız tatlı yenmezmi ben çok severim tatlıyı ama şimdi yiyemiyorum hep canım tuzlu ekşi yemek istiyor hamilelikten ilk aylarda böyle olurmuş gebeler

kız tatlı yenmezmi ben çok severim tatlıyı ama şimdi yiyemiyorum hep canım tuzlu ekşi yemek istiyor hamilelikten ilk aylarda böyle olurmuş gebeler

canim bundan 5 sene önce günde nerdeyse 1 kilo baklavayi bitiridim cikolatasi pastasi tatlisi öyle biktimki artik 3 yildir kek bile yemiyorum,tuzlu acili bol baharatli yemeklere hic dayanamiyom ama kaydirigubbakcemile3

canim bundan 5 sene önce günde nerdeyse 1 kilo baklavayi bitiridim cikolatasi pastasi tatlisi öyle biktimki artik 3 yildir kek bile yemiyorum,tuzlu acili bol baharatli yemeklere hic dayanamiyom ama kaydirigubbakcemile3
Öylemi önceden bende tatlı yemiyordum sonra çok yemeye başladım

ben çıkıyorum sevgili anne adayları size iyi geceler bebişlerinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen bu hafta gidersen bende giderim o zaman çok gaza geldim nede olsa ikimizin ki aynı

selam kızlar benim doğum tarihim 4 mayıs görünüyor ultrason kağıdında benim canım herşeyi istiyor bugün gazetede kavun içinde kaçakçıklık haberi vardı kavun çekti canım birazönce eşime çiğdem alsakmı dedim canın istediyse alıyım öylesine diyosan yarın alırım dedi galiba bıkmaya başladıbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…