2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dapnetugba ciicleri güle güle kullanın inşallah..
ne guzel moral olmus sana da cok sevindim valla

Baharnaz kol agrısı hatta komple uyusması bende de var..
İnna bazı zaman yumrugumu bile sıkamıyorum o kadar gucsuz oluyorum
Bu akşam sorucam doktora..

Semacımmmm...Merhaba sekerim..
Ben eleviti 4.haftadan beri kullanıyorum kız kilo aldırsa ben alırdım..
Ben daha hamile kaldıgım kiloya yeni geldim..
1 haftadır kan hapı içiyorum ama bildigin işkence cekiyorum..
Sabahları eşimle kalkıp ac karnına içiyorum sonra yatıyorum aradan 2 saat gecmiş oluyo öyle kahvaltı yapıyorum..Ama içtigim gun mutlaka midem bulanıyo..Hiç sevmiyorum bu hapı hiiç

Zaracı ve hasta olan tüm anneler cook gecmiş olsun...
Cok güzel bi bilgi vermişsin cok saol arkadasım..

Rapuuu daha cicilere bakmadım birazdan ordayım sekerim...

Fdilek kamerayı daha yeni aldık biliyomusun..Bankada bi organizasyon vardı eşimde hediye ceki kazanmıs öylelikle aldık..Bana kalsa gerek yoktu ama eşim kudurdu...
Sende iyi gunlerde kullan tatlım..Bu arada bende eşimsiz uyuyamazdım ama bu aralar o kadar cok horluyor ki gitsin diye gözünün içine bakıyorum..O da korkuyor zaten karnıma carpacak diye..Allahtan soluma yatınca ona sırtımı donmus oluyorum...

Bu arada yeni gelenler var adlarını unuttum kusura bakmasınlar..Hepsi hosgelmişler

merhaba hoşgeldiinn
oo senin oğlun oyunlarada başlamış maşalllahhh

yarın sabah itibarıyle başlıycam artık
allah yardımcın olsunn
çoğu geçti az kaldı biraz daha sabır baharnaz

hoşgeldin tatlım..yok anacım benim oğluşum hiç öle amanda oğluşum nerdeymiş dediğimde tepik falan atmıo..üstelik seninkiyle benimki arasında nerden baksan en az 3-4 hafta var normalde çokkkk hareketli ama özellikle bi tepki vermiyo valla..

nevra tuğbiş esra aybur hoşgeldiniz kızlar tuğbacım inşallah sonucun iyi çıkacak dualarım seninle

oh ya sevindim bunu duyduğuma..benim kız da öyle.rastgele hareketli..özel bir tepki falan vermiyor...

merhaba hoşgeldiinn
oo senin oğlun oyunlarada başlamış maşalllahhh

Teyzeleri ama ben hergun konusuyorum onunla..
Böyle tepki verdikce alıp içime sokmak istiyorum dicem ama zaten içimde evladım
Oyy bi dogsun kuzucum ısırsam bacaklarını,koklasam..
Ayy hava cok guzel burda..Gunes pırıl pırıl içim ısındı..
Ama sabah eşim donmus işe giderken buzmus her yer:18:
Allah fakir fukaraya yardım etsin inşallah..
soguklar oldu mu hep onlar geliyo aklıma

baharnaz canım kansızlığın çok demekki.günde iki tane ilaçda bayağı şişirir uyuşmaya gelince benim sol elimde ve kolumda oluyodu..dr a söyledim magnezyum verdi. yani magnezyumu bana kasılma ve kramp için değil uyuşma için verdi..ve geçti.hergün bir tablet alıorum..suda foşurdayanlardan..bağırsaklarımıda düzenliyo..sor bakalım seninki ne dicek.

evet yaww
şansına denk gelmiş....

Canım benim benim doktor elevit+ferpleks foll diye bir kn ilacı verdi... Ama kan ilacım kilo yapmıyo benim şurup şeklinde doktoruna söyle istersen...(Tadıda güzel) Belki sana da bu ilaçtan yazar hamileliğimin başından beri kansızlık yaşamadım ben...[/QUOTE]

ya zaten bir ayar tutturamadım
ilaçları başındna beri alıyorumm
kilo aldırıyor diyenler var ama dr değiştirmedi ilacımı delirmek üzereyimm
yeni bir dr.başlıycam baklaım o nasıl yapıcakk

inş.inş.
ekle içimiz açılsınn
bende iyiyim çok şükür
dr.değiştirme derdindeydimm
onuda bu hafta halledebilirsem iyi olucak
ne yaptın sahi dün yazıodunuz ben okuamadım pek buldum doktor
ah ben senin o tepik atan yiğidini yirim yirim umarım oğluşunla randevunda sıkıntısız geçer balım
tatlım arıyorum doktorumu ama cevap vermio teli ameliyatta falanmı acaba haber alayım yazacağım zaten sizlere
buarada duncan cnm alıntı yapmayı unutmuşum senden sen nasılsın pek girmiyosun hep geziomusun kız sen yoksa dediğin gibi rahim büyümesine bağlı sanırım bu kaburga batması of dur bakalım daha ne ağrılar çekeceğiz
aaaaa dorti gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım
rapunzel tatlım seninde cicilerin hayırlı olsun nbrsin ben yoğundum sabah beri ara verdim

Merhaba canımm
Hosbuldumm
ay esracım sen hava güneşli dedikçe bana bir haller oluyor ne güzel ya ah gözünü sevdiğimin izmiri çok özledim burnumda tütüyor benim için o güzel havadan şöyle derin bir nefes çek ohhh..alkıllı olacak yiğit efemiz annyle oyunlarada başlamış maşallah paşaya canım inşllah dr randevun güzel geçer doya doya görürsün paşanı

canım nasılsın çınar nasıl tekmeliomu güzel anneyi bugün buarada saol tatlım duaların için

iyiyiz çok şükür kuzum oğlum sabah aktifti ama şimdi uydu galiba çok şükür canım şeker ölçümlerimde iyi çıkıyor şeker inşallah sende bir an önce sağlığın akvuşursun nisa mızın keyfi yerindedir inşallah

girergirmez internetim kesildi ...birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş ...

aklımda kalmadı çoğu ...
lalehan geçmiş olsun ..viks zararlımı bilmiyorum .. ama deriye sürülen ilaçlarda nihayetinde kana karışıyor ..

fdilek
dert etme canım yaa.. benimkide kanepe uyuyor devamlı .. bana çarpmaktan korkuyormuş ... ayrıca yatağa yatınca uykusu kaçıyormuş ... çookk kavga ettik ama çözülmedi ..
gece yarısı uyanınca yanıma çağırıyorum ... bazen geliyor bazende gelmiyor bile ..bende bir gün onun yastığını yataktan çıkardım ..tek kişilik yatakyaptım kendime .. çok bozuldu ..yanımda yatmaya başladı .. sonra gene eskiye döndü .. bence çözümü yok

sedasem 100 lük şeker bugünmüydü senin cnm

zonox ardaya bak sennn .. nasılda canını yakıyor annesinin maşallah

herkese merhaba kızlar.sohbetinize yetişmek mümkün diil :) hasta olanlara çokk geçmiş olsun.bende yarın şeker testimi yaptırıcam ama kendi doktorum şehir dışında burda bi dahiliye doktoruna gidicem tam olarak nasıl oluyor önce aç olarak kan alıyorlar dimi?

selam yemeğimizi yedik geldik karnımızı doyurduk ... sizde ne çok kaynatmışsınız maşallah..

gülesram hoşgeldin canım akşam kont. varmış güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz..

defne tuğba
sende hoşgeldin canım birsürü cici gelmiş güle güle kullanın canım..

nevra hoşgeldinn..

zonox güzel haberlerle gel umarım öksürüğüne çare bi ialaç verir doktor..

kızlar ben demir hapını hiç aksıtmıyorum ama gece yatmadan önce alıyorum çünkü sabah aldığım zaman midem kazınıyor beni mafediyor zaten akşam 8 den sonra bişey yemiyorum bekli meyve çok tok olmuyorum daha doğrusu acıkmıyorum öyle kendimi aç bırakmıyorum yani:))) eleviti hafta da 3 defa en fazla 4 defa içiyorum sırf alamadığım vitaminleri almak için.. öyle işteee

Ahh canımm cok seviyorum burayı..
Üniversiteyi burada okumayı cok istedim ama kısmet olmadı..
Hiç gelemdigim halde tam bir İzmir asıgıydım allahta bana burayı nasip etti..
Şimdi nereye gidersem gideyim burayı cok özlüyorum..
Valla actım oglanın odası yatak odası içeriye gunes doluyor..Nevresimleri yıkadım serdim balkona...
İnsan böyle gunese alısınca hava bozdugu zaman sıkılıyo valla..

TUGBAAAA.....bizimki karate yapıyo içeride..
Dısarı cıkınca da böyle olursa ne yapcaz bilmiyorum valla:18:
Bu arada sende guzel haberler alırsın inşallah tatlım..
arasın artık bu doktor da yaww

Duncan ev ararken o kadar cok gezdi ki kızı artık yarım saat 1 saat yurumek kesmiyo..
Yollarda dogurcan kızzz..Azcık otur evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…