Merhaba canlarımm...
Bu akşam doktor randevumuz var cok mutluyuz oglumla
O da simdi vurup duruyor arada canım yanıyor..
Artık bana daha cok tepki veriyor...
Bi oyunumuz var onunla
Yiğit neeerdeymiş diyorum hemen bi tekme sallıyo sonra duruyo..
Bi daha soruyorumm..Yine vuruyo..Ama babaya karsı en ufak bi yakınlıgımız yok...
Yazık şu kocalara bunca guzel seyden mahrum kalıyolar
semaysem kan ilacını ihmal etme bebişler büyüdükçe kansızlığımız artacakmış ( demir eksikliği) bu yüzden ben günde 2 tane alıyorum bende biraz kansızlık fazla sanırım.
FDilek bencede artık yorma kendini
Zonox inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
elevitide ihmal etmiyorum daha doğrusu ilaçlarımı günlük alıyorum. Kramp için magnezyum verilmişti Allaha şükür yok kramp ama eldeki uyuşmalarım kol ağrım beni öldürcek şu an bile pc karşısında kullanmakta çok zorlanıyorum geceleri zaten felaketim
kızlardan kimse bu sorunu pek yaşamıyor galiba (inşallah yaşayan olmaz) neyse cuma günü drumla gröüşücem bakalım önerisi olan olursa sevinirim soğuk suyla yıkama önerisi vardı geceleri kalkıp elimi soğuk suyun altına tutuyorum fayda etmedi :)
Uyuşmalar için drunuz ilaç tavsiyesi olursa bilmek isterim.
Merhaba canlarımm...
Bi oyunumuz var onunla
Bi daha soruyorumm..Yine vuruyo..Ama babaya karsı en ufak bi yakınlıgımız yok...
hoşgeldin tatlım..yok anacım benim oğluşum hiç öle amanda oğluşum nerdeymiş dediğimde tepik falan atmıo..üstelik seninkiyle benimki arasında nerden baksan en az 3-4 hafta varnormalde çokkkk hareketli ama özellikle bi tepki vermiyo valla..
merhaba hoşgeldiinn
oo senin oğlun oyunlarada başlamış maşalllahhh
hoşgeldin tatlım..yok anacım benim oğluşum hiç öle amanda oğluşum nerdeymiş dediğimde tepik falan atmıo..üstelik seninkiyle benimki arasında nerden baksan en az 3-4 hafta varnormalde çokkkk hareketli ama özellikle bi tepki vermiyo valla..
semaysem kan ilacını ihmal etme bebişler büyüdükçe kansızlığımız artacakmış ( demir eksikliği) bu yüzden ben günde 2 tane alıyorum bende biraz kansızlık fazla sanırım.
FDilek bencede artık yorma kendini
Zonox inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
elevitide ihmal etmiyorum daha doğrusu ilaçlarımı günlük alıyorum. Kramp için magnezyum verilmişti Allaha şükür yok kramp ama eldeki uyuşmalarım kol ağrım beni öldürcek şu an bile pc karşısında kullanmakta çok zorlanıyorum geceleri zaten felaketim
kızlardan kimse bu sorunu pek yaşamıyor galiba (inşallah yaşayan olmaz) neyse cuma günü drumla gröüşücem bakalım önerisi olan olursa sevinirim soğuk suyla yıkama önerisi vardı geceleri kalkıp elimi soğuk suyun altına tutuyorum fayda etmedi :)
Uyuşmalar için drunuz ilaç tavsiyesi olursa bilmek isterim.
nevra tuğbiş esra aybur hoşgeldiniz kızlar tuğbacım inşallah sonucun iyi çıkacak dualarım seninle
sana katılıyorum semaysem.o mağaza gereksizce çok pahalı.dilek aldıktan sonra farkettim emzirme önlüğü başka sitede tam yarı fiyatına satılıyodu...ben ordan sadece göğüs kremlerini aldım. oda binde bir denk geldi işte..
Dapnetugba ciicleri güle güle kullanın inşallah..
ne guzel moral olmus sana da cok sevindim valla
Baharnaz kol agrısı hatta komple uyusması bende de var..
İnna bazı zaman yumrugumu bile sıkamıyorum o kadar gucsuz oluyorum
Bu akşam sorucam doktora..
Semacımmmm...Merhaba sekerim..
Ben eleviti 4.haftadan beri kullanıyorum kız kilo aldırsa ben alırdım..
Ben daha hamile kaldıgım kiloya yeni geldim..
1 haftadır kan hapı içiyorum ama bildigin işkence cekiyorum..
Sabahları eşimle kalkıp ac karnına içiyorum sonra yatıyorum aradan 2 saat gecmiş oluyo öyle kahvaltı yapıyorum..Ama içtigim gun mutlaka midem bulanıyo..Hiç sevmiyorum bu hapı hiiç
merhaba
hoşgeldiinn
bünye meselesi sanırım
yediklerimle bu kadar kilo almam mümkün değil
gün içinde resmen yarı aç geziyorummm
ama aldığım kilolar malummm ortada
sağlık olsun ne yapalım artık olan olmuşşş
ne yaptın sahi dün yazıodunuz ben okuamadım pek buldum doktorinş.inş.
ekle içimiz açılsınn
bende iyiyim çok şükür
dr.değiştirme derdindeydimm
onuda bu hafta halledebilirsem iyi olucak
ah ben senin o tepik atan yiğidini yirim yirim umarım oğluşunla randevunda sıkıntısız geçer balımMerhaba canlarımm...
Bi oyunumuz var onunla
tatlım arıyorum doktorumu ama cevap vermio teli ameliyatta falanmı acaba haber alayım yazacağım zaten sizleremrb güzel anneler
dafnetuba inş sonuçların temiz çıkar merakla bekliyoruz
ben hamileliğimin ilk gününden beri kan ilacı alıyorum ama yan etki görmedim her sabah aç karnına alıyo ve en az bir saat sonra yemek yiyorum vitaminde kullanıyorum
oh ya sevindim bunu duyduğuma..benim kız da öyle.rastgele hareketli..özel bir tepki falan vermiyor...
ne yaptın sahi dün yazıodunuz ben okuamadım pek buldum doktor
buldum bir dr.ilk fırsatta gidip muayene olucammm
nevra tuğbiş esra aybur hoşgeldiniz kızlar tuğbacım inşallah sonucun iyi çıkacak dualarım seninle
ay esracım sen hava güneşli dedikçe bana bir haller oluyor ne güzel ya ah gözünü sevdiğimin izmiri çok özledim burnumda tütüyor benim için o güzel havadan şöyle derin bir nefes çek ohhh..alkıllı olacak yiğit efemiz annyle oyunlarada başlamış maşallah paşaya canım inşllah dr randevun güzel geçer doya doya görürsün paşanıMerhaba canımm
Hosbuldumm
canım nasılsın çınar nasıl tekmeliomu güzel anneyi bugün buarada saol tatlım duaların için
ay esracım sen hava güneşli dedikçe bana bir haller oluyor ne güzel ya ah gözünü sevdiğimin izmiri çok özledim burnumda tütüyor benim için o güzel havadan şöyle derin bir nefes çek ohhh..alkıllı olacak yiğit efemiz annyle oyunlarada başlamış maşallah paşaya canım inşllah dr randevun güzel geçer doya doya görürsün paşanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?