2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Diana hosgeldin tatlım
Ben seker tsti yulemesi yaptırmadım ama
burda yaptıranlar var sana yardımcı olurlar

Cereeennnn..anacugun geldi demek..
ay saatler gecmez simdi akşam olmaz sana...
Yerine birisi alındı mı..Gerci alınsa nolur hemen yalnız bırakamazsın ki...
Olmadı rapor al sen yaa..Otur anacıgının dizinin dibinde..
Sonrada cıkın gezin antepin altını üstüne getirin

ne güzel allah gönlüne göre vermiş inşallah bizde izmire gelmeyi ve yerleşmeyi çok istiyoruz gelicaz er yada geç

ne güzel allah gönlüne göre vermiş inşallah bizde izmire gelmeyi ve yerleşmeyi çok istiyoruz gelicaz er yada geç

İnşallah tatlım..
Ben Safranbolu da okudum..
Ama zonguldak' a da cok geldik arkadaslarla..
Orası da guzel bi yer...
Hele Eregli cok şirin....
En azından deniz var be yavrucum...
Bende deniz olmadan yasayamam...
Yazın Cınar ı alır cıkarsın bi sahile gezersin...
kucuk yerde oturmanında biçok avantajı olabiliyor..
Her yere yuruyerek gidebilme gibi

:))))) sen kocaya kız küs... ağrın gelince tırıs tırıs ol ... şu 3 ay daha bizi idare etsinler eşlerimiz :)))
kızlar bol bol su içiyorum ama sızım geçmiyor galiba iltaplandı ayy ben ne yapıcam allahım.. bu günüde bi atlatsaydım da yarın rapor alıcam valla umarım çok ağır atlatmam..

geçmiş olsun cnm ... gene de su iç ... idrar kültürü yaptır bide

Herkese iyi günler Arkadaşlar iş yerimdeki yoğunluktan foruma giremiyorum arada bi bakıp çıkıyorum geçmişide okuyamadım sanırım öksürükten dr. gidecek olan Arkadaşımız vardı bende çok kötü öksürüğüm geldiyse dr. ne söylemiş bilgi verebilirmi? Bebeğe zarar verir diye bende çok tedirginim

hoşgeldin canım 12 saat itbariyle birşey yiyyip içmeden önce aç karnına kan alınıyor sonra şekeri su veriyorlar onu içip onu içmeye başalmanla 1 saatlik süren başlıyor bu 1 saat dolunca tokluk şekine bakılıyor umarım iyi anlatmışşımdır bol şans canım inşallah çıkmaz şekerin

geldi canım geldi evde şimdi valla zaman geçmiyor..

tam yazacaktım ki sen yazmışsın evet az önce yerime bi bayan alındı evraklarını yapıp perşembe gelicek sanıyorum pzt başlar bende salı son olur tahmin ediyorum burdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olur sanıyorum kıza .. ama büyük bi sorun var evde netim yok deli olucam netmi alayım bebek odasımı alayım halılarımdan memnun değilim halılarımı değiştireyim napacam bilmiyorum:))) sizlerden uzak kalmak istemiyorum ama bakıcam bi çaresine mutlaka evde çok sıkılırım yoksa...

sen anlatıyorsun ya evi temizlemişsin camı açmışsın nevresimleri sermişsin ayyy nasıl özeniyorum sana esraaa anlatamam ya hayal ediyorum ohhh mis gibii.. darısı başıma..

esracın ne kadar güzel bir yerde okumuşsun safranboluya bayılıyorum evet haklısın deniz olması harika bizide en mutlu eden yönü bu zaten denizci bir aiale olarak bizede denizi olmayan bir yerde yaşamak çok zor geliyor

bilgisayar varmı??

Rapunzeln hımm sen magnezyumla bu sorunu çözdün öylemi dr değiştirmiştim bu drum magnezyumla ilgili birşey demedi evde 1 kutu duuruyor ama eski drum NeroxB12 ilacını vermişti faydasını pek göremedim birde o kadar ilaç alıyorumki hangi aralığa sıkıştırayım bilemedim cuma günü sorcam magnezyumuda sorayım saol canım.

Gulesram galiba bugün druna sorucaksın bilek ve parmakların eklem yerleride ağrıyor benim eklem yerlerimi sıkıyorum geceleri sor bakalım ne diycek benimde daha çok sağ taraf.

hadi gözünaydın cerencim pzt son iş günün olacak inşallah artık evde tüm hasret kaldığın özendiğin isteklerini yaparsın tadını çıkarırsın kalan sürenin

Az kaldı canımm sık dişini...Ama evde oturmaya baslayınca da kudurmus gibi temizlik yapma sakın..
Pc işine gelince mini notebook lar var ya..Hani en minik olanlardan..400-500 Tl ye bile var diyolar..
Valla pc en iyi arkadası oluyo insanın..Hem herkesle irtibat halinde oluyosun hem de dunyadan haberin oluyo..İnşallah alırsın ttalım yaa valla catlarız burda meraktan hepimiz

Tamam canım mutlaka sorarım...Benim agrım basladıgı zaman kollarımı koyacak yer bulamıyorum Valla cok agrıyo eşim masaj yapıyo biraz iyi geliyo..Her gun calsiyum tablet içiyorum ama arada yapıyo işte..acaba diyorum daha fazla mı kalsiyum almak gerek..Bir de bende ayak kırampları basladı..Cok ayakta kalınca cok yuruyunce agrıyo..Off Dilek in dedigi gibi son 3 ay biraz agrılı gececek galiba..Allah yardımcımız olsun

sanada geçmiş olsun canım..valla doktorumda korkuttu baya gözümü,duruma göre insülin bile başlanabilir dedi.benim açlıkta yüksek çıktı:114...tokluk:172 çıktı..dünden beri diyetteyim ama yarında yüksek çıkıcak gibi geliyo..senin değerler kaçtı.

bilgisayar varmı??

ahhh rapunzelim burda hem iş yap hem karşımdakine laf yetiştir hemde sizlerele yazışayım derken neler saçmalamışım net derken bilgisayara yok akşam teknosaya bakıcam leptop alayım diyorum ugundu 800 tl ıvırla zıvırla 1000 tl olur napayım böyle olmuyor şimdiye kadar almama sebebim şuu eşim okey oynar tavla oynar oyun oynar diye istemedim biliyorum çünkü yapacağını tartışmaktan korktum açıkcası ama artık zamanı geldi..

hadi gözünaydın cerencim pzt son iş günün olacak inşallah artık evde tüm hasret kaldığın özendiğin isteklerini yaparsın tadını çıkarırsın kalan sürenin

teşekkür ederim aralımm çok saol canım benim.. evet inş. rabbim hepimize nasip eder .. arall sen çalışıyomusun??? ayrıca safranboludamısın?

arkadaşlar tek tek alıntı yapmıştım ama cevaplamam uzun sürecek die vazgeçtim kusuruma bakmayın doktorum aradı az önce idrar kültürümde üreme gözükmemiş şükür ama tahminimce kum döküyor olabilirsin en ufak ağrıda gl yine dedi bol bol su tüket dedi ohh şükür yarabbim size hemen haber ederim dedim

canım seni çok ii anlıyorum bende hergün konusuyorum kızımla ve devamlı tekmeliyor onunla konustuğumu anlıyor sanki ne zaman bişe sorsam vuruyor hemen orda olduğunu belli ediyor çok güzel bir duygu konuşmak çok önemli demekki sürekli konusup anlatmak lazım

netbook al canım çok daha ucuz onlar..kocam bana geçen evlilik yıldönümüzde almışdı hp mini notebook..450-500 civarıydı..şimdi çok daha ucuza bulabilrsin..bundan sonra daha çok lazım sana..kocada bırak oynasın ne istiyorsa benimki play station oynuyo ya çocuk gibi eve gelen misafirede yapışıo abi bi maç yapalım die
ben saldım...sende sal

canım hiç korkrma insan ilk duyudğunda şok oluyor ama düzenli beslenme ve stres yapmama tek ilacı ve biraz hareket yapmak lazım 100 lükt eçıkabilir sıkma canını burda diyet yaparak paylaşımlarda bulunarak halledicez kalan süreci beni açlık 95 tokluk 194 çıkmıştı şimdi şeker ölçüm cihazı aldım diyet yapıyorum ve her yemekten sonra evin içinde 10 dk yürüyorum şekerim hep 140 altı çıkıyor çok şükür sıkma canını hallolmıyacak bişey değil bebeğinin kilosu ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…