Ahh canımm cok seviyorum burayı..
Üniversiteyi burada okumayı cok istedim ama kısmet olmadı..
Hiç gelemdigim halde tam bir İzmir asıgıydım allahta bana burayı nasip etti..
Şimdi nereye gidersem gideyim burayı cok özlüyorum..
Valla actım oglanın odası yatak odası içeriye gunes doluyor..Nevresimleri yıkadım serdim balkona...
İnsan böyle gunese alısınca hava bozdugu zaman sıkılıyo valla..
TUGBAAAA.....bizimki karate yapıyo içeride..
Dısarı cıkınca da böyle olursa ne yapcaz bilmiyorum valla:18:
Bu arada sende guzel haberler alırsın inşallah tatlım..
arasın artık bu doktor da yaww
Duncan ev ararken o kadar cok gezdi ki kızı artık yarım saat 1 saat yurumek kesmiyo..
Yollarda dogurcan kızzz..Azcık otur evde
ne güzel allah gönlüne göre vermiş inşallah bizde izmire gelmeyi ve yerleşmeyi çok istiyoruz gelicaz er yada geç
:))))) sen kocaya kız küs... ağrın gelince tırıs tırıs ol ... şu 3 ay daha bizi idare etsinler eşlerimiz :)))yapma yaww
semaysem sorma dün doğum meselesinden çok bahsettim die herhalde aklıma takıldı benimdedün gece yattık yatağa benim karnıma hafif bi sancı girdi.aslında bildiğin gaz sancısı beş ondakika sonra bi daha..aha dedim doğuruyorum sanırsam efenim kocaylada küsüşmüşüz..şimdi diyorum ben bunla konuşmam illa özür dilesin beni kırdığını kabul etsin öyle..hayır düşünsenise doğurcam ama küsme derdindeyim sonraa ben bi ciddiyetine vardım işin allahım dedim gerçekten sancı olunca ne halt edicem ben nasııııl kokrtum nasıııl korktum anlatamam ya.ne var canım herkes çatır çatır doğuruyo bende doğururum elbet diyen ben tırıs tırıs vallahi uykum kaçtı 1 saat dolandım salonda
kızlar bol bol su içiyorum ama sızım geçmiyor galiba iltaplandı ayy ben ne yapıcam allahım.. bu günüde bi atlatsaydım da yarın rapor alıcam valla umarım çok ağır atlatmam..
herkese merhaba kızlar.sohbetinize yetişmek mümkün diil :) hasta olanlara çokk geçmiş olsun.bende yarın şeker testimi yaptırıcam ama kendi doktorum şehir dışında burda bi dahiliye doktoruna gidicem tam olarak nasıl oluyor önce aç olarak kan alıyorlar dimi?
Diana hosgeldin tatlım
Ben seker tsti yulemesi yaptırmadım ama
burda yaptıranlar var sana yardımcı olurlar
Cereeennnn..anacugun geldi demek..
ay saatler gecmez simdi akşam olmaz sana...
Yerine birisi alındı mı..Gerci alınsa nolur hemen yalnız bırakamazsın ki...
Olmadı rapor al sen yaa..Otur anacıgının dizinin dibinde..
Sonrada cıkın gezin antepin altını üstüne getirin
esracın ne kadar güzel bir yerde okumuşsun safranboluya bayılıyorum evet haklısın deniz olması harika bizide en mutlu eden yönü bu zaten denizci bir aiale olarak bizede denizi olmayan bir yerde yaşamak çok zor geliyorİnşallah tatlım..
Ben Safranbolu da okudum..
Ama zonguldak' a da cok geldik arkadaslarla..
Orası da guzel bi yer...
Hele Eregli cok şirin....
En azından deniz var be yavrucum...
Bende deniz olmadan yasayamam...
Yazın Cınar ı alır cıkarsın bi sahile gezersin...
kucuk yerde oturmanında biçok avantajı olabiliyor..
Her yere yuruyerek gidebilme gibi
:))))) sen kocaya kız küs... ağrın gelince tırıs tırıs ol ... şu 3 ay daha bizi idare etsinler eşlerimiz :)))
geçmiş olsun cnm ... gene de su iç ... idrar kültürü yaptır bide
geldi canım geldi evde şimdi valla zaman geçmiyor..
tam yazacaktım ki sen yazmışsın evet az önce yerime bi bayan alındı evraklarını yapıp perşembe gelicek sanıyorum pzt başlar bende salı son olur tahmin ediyorum burdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olur sanıyorum kıza .. ama büyük bi sorun var evde netim yok deli olucam netmi alayım bebek odasımı alayım halılarımdan memnun değilim halılarımı değiştireyim napacam bilmiyorum:))) sizlerden uzak kalmak istemiyorum ama bakıcam bi çaresine mutlaka evde çok sıkılırım yoksa...
sen anlatıyorsun ya evi temizlemişsin camı açmışsın nevresimleri sermişsin ayyy nasıl özeniyorum sana esraaa anlatamam ya hayal ediyorum ohhh mis gibii.. darısı başıma..
hadi gözünaydın cerencim pzt son iş günün olacak inşallah artık evde tüm hasret kaldığın özendiğin isteklerini yaparsın tadını çıkarırsın kalan süreningeldi canım geldi evde şimdi valla zaman geçmiyor..
tam yazacaktım ki sen yazmışsın evet az önce yerime bi bayan alındı evraklarını yapıp perşembe gelicek sanıyorum pzt başlar bende salı son olur tahmin ediyorum burdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olur sanıyorum kıza .. ama büyük bi sorun var evde netim yok deli olucam netmi alayım bebek odasımı alayım halılarımdan memnun değilim halılarımı değiştireyim napacam bilmiyorum:))) sizlerden uzak kalmak istemiyorum ama bakıcam bi çaresine mutlaka evde çok sıkılırım yoksa...
sen anlatıyorsun ya evi temizlemişsin camı açmışsın nevresimleri sermişsin ayyy nasıl özeniyorum sana esraaa anlatamam ya hayal ediyorum ohhh mis gibii.. darısı başıma..
geldi canım geldi evde şimdi valla zaman geçmiyor..
Rapunzeln hımm sen magnezyumla bu sorunu çözdün öylemi dr değiştirmiştim bu drum magnezyumla ilgili birşey demedi evde 1 kutu duuruyor ama eski drum NeroxB12 ilacını vermişti faydasını pek göremedim birde o kadar ilaç alıyorumki hangi aralığa sıkıştırayım bilemedim cuma günü sorcam magnezyumuda sorayım saol canım.
Gulesram galiba bugün druna sorucaksın bilek ve parmakların eklem yerleride ağrıyor benim eklem yerlerimi sıkıyorum geceleri sor bakalım ne diycek benimde daha çok sağ taraf.
geçmiş olsun nazocum bende varım merak etme yalnız değilsin benimde aynısı oldu 100 lükte de çıktı inşallah senin çıkmaz çıksada sorun değil diyetle düzeliyor ve şeker aletiyle ölçüp not alıyorsun değerler güzel giderse ilacaa gerek kalmıyor hem dengeli beslenip daha az kilo alarak tamamlamış oluyorsun gebeliği nete bakıp ordaki yazılanlarala canını sıkma ben öyle yaptım iyi olmuyor şekerin en büyük düşmanı üzüntü yediklerine diyetine dikkat ettiğin müddetçe sorun yok ama inşallah yarın çıkmaz sende bu arda kaç çıktı değerlerin
bilgisayar varmı??
hadi gözünaydın cerencim pzt son iş günün olacak inşallah artık evde tüm hasret kaldığın özendiğin isteklerini yaparsın tadını çıkarırsın kalan sürenin
Teyzeleri ama ben hergun konusuyorum onunla..
Böyle tepki verdikce alıp içime sokmak istiyorum dicem ama zaten içimde evladım
Oyy bi dogsun kuzucum ısırsam bacaklarını,koklasam..
Ayy hava cok guzel burda..Gunes pırıl pırıl içim ısındı..
Ama sabah eşim donmus işe giderken buzmus her yer:18:
Allah fakir fukaraya yardım etsin inşallah..
soguklar oldu mu hep onlar geliyo aklıma
ahhh rapunzelim burda hem iş yap hem karşımdakine laf yetiştir hemde sizlerele yazışayım derken neler saçmalamışım net derken bilgisayara yokakşam teknosaya bakıcam leptop alayım diyorum ugundu 800 tl ıvırla zıvırla 1000 tl olur napayım böyle olmuyor şimdiye kadar almama sebebim şuu eşim okey oynar tavla oynar oyun oynar diye istemedim biliyorum çünkü yapacağını tartışmaktan korktum açıkcası ama artık zamanı geldi..
canım hiç korkrma insan ilk duyudğunda şok oluyor ama düzenli beslenme ve stres yapmama tek ilacı ve biraz hareket yapmak lazım 100 lükt eçıkabilir sıkma canını burda diyet yaparak paylaşımlarda bulunarak halledicez kalan süreci beni açlık 95 tokluk 194 çıkmıştı şimdi şeker ölçüm cihazı aldım diyet yapıyorum ve her yemekten sonra evin içinde 10 dk yürüyorum şekerim hep 140 altı çıkıyor çok şükür sıkma canını hallolmıyacak bişey değil bebeğinin kilosu ne kadardısanada geçmiş olsun canım..valla doktorumda korkuttu baya gözümü,duruma göre insülin bile başlanabilir dedi.benim açlıkta yüksek çıktı:114...tokluk:172 çıktı..dünden beri diyetteyim ama yarında yüksek çıkıcak gibi geliyo..senin değerler kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?