arkadaşlar tek tek alıntı yapmıştım ama cevaplamam uzun sürecek die vazgeçtim kusuruma bakmayındoktorum aradı az önce idrar kültürümde üreme gözükmemiş şükür ama tahminimce kum döküyor olabilirsin en ufak ağrıda gl yine dedi bol bol su tüket dedi ohh şükür yarabbim size hemen haber ederim dedim
arkadaşlar tek tek alıntı yapmıştım ama cevaplamam uzun sürecek die vazgeçtim kusuruma bakmayındoktorum aradı az önce idrar kültürümde üreme gözükmemiş şükür ama tahminimce kum döküyor olabilirsin en ufak ağrıda gl yine dedi bol bol su tüket dedi ohh şükür yarabbim size hemen haber ederim dedim
inşallah 100 lükde normal çıkar ... aç gezme yaaa kıyamam ... yiyebileceklerinin listesin verirler sanagünaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
her ihtimale karşı ben 1 tane aldım ... çünkü hiçbirşey belli olmaz ... bebek emmebilir hemen ... sütün 1-2 gün sonra gelebiliyor ... yada biraz erken doğunca küveze koyuyorlar senden süt alıp biberonla veriyorlar ... inş ..hiöbiri olmaz ama .. tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazımkıslarrr
ben biberon almadımm
bilirkişiler boşuna alma dediler
sanırım almayıda düşünmüyorum
emzirceğim için şimdilik almaya gerek yok
gerekirse alıcam
selam kızlar dün bütün gün hastanedeydim.gece boyu şiddetli öksürüğüm geçmedi sabah bebek hareketlerinin değiştiğini hissederek acile gittik.bu haftalarda öksürük rahimi kastığı için ve erken doğumu tetiklediği için çok riskliymiş birsürü cihaz takıp bebeği dinlediler kalp atışı,rahim kasılması falan herşey şimdilik normalmiş çok şükür ama acil bu öksürüğü kesmemiz lazım dediler inflacort diye bi kapsül verdiler makinaya koyup havasını ciğerlerime çekiyorum ama hala öksürük devam ediyor aman kızlar siz dikkat edin öksürüğü hafife almayın.birde 1000 lik antibiyotik verdiler ama ateşim olmadığı için başlamadım.sizde nevar ne yok?hepinizi öpüyorum
ahhh rapunzelim burda hem iş yap hem karşımdakine laf yetiştir hemde sizlerele yazışayım derken neler saçmalamışım net derken bilgisayara yokakşam teknosaya bakıcam leptop alayım diyorum ugundu 800 tl ıvırla zıvırla 1000 tl olur napayım böyle olmuyor şimdiye kadar almama sebebim şuu eşim okey oynar tavla oynar oyun oynar diye istemedim biliyorum çünkü yapacağını tartışmaktan korktum açıkcası ama artık zamanı geldi..
teşekkür ederim aralımm çok saol canım benim.. evet inş. rabbim hepimize nasip eder .. arall sen çalışıyomusun??? ayrıca safranboludamısın?
canım seni çok ii anlıyorum bende hergün konusuyorum kızımla ve devamlı tekmeliyor onunla konustuğumu anlıyor sanki ne zaman bişe sorsam vuruyor hemen orda olduğunu belli ediyor çok güzel bir duygu konuşmak çok önemli demekki sürekli konusup anlatmak lazım
netbook al canım çok daha ucuz onlar..kocam bana geçen evlilik yıldönümüzde almışdı hp mini notebook..450-500 civarıydı..şimdi çok daha ucuza bulabilrsin..bundan sonra daha çok lazım sana..kocada bırak oynasın ne istiyorsa benimki play station oynuyo yaçocuk gibi eve gelen misafirede yapışıo abi bi maç yapalım die
ben saldım...sende sal
kuzum hoşgeldin geçmişi okuya okuya anca geliyon herhalde nevracım sana kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktıracak dr un dün arkadaşla konuştuk o iğnennin çok iy bir şekilde bıraktırılması gerekiyormuş iğnenin etkisi 15 gün vücutta tutluyormuş birde sen bazı besinleri yemiyorsun sanırım sulandırıcı kullandığın için bana dr um öyle bir şey demedi ama yinede senin az tükettiklerine bende dikkat edeyim bariinşallah 100 lükde normal çıkar ... aç gezme yaaa kıyamam ... yiyebileceklerinin listesin verirler sana
her ihtimale karşı ben 1 tane aldım ... çünkü hiçbirşey belli olmaz ... bebek emmebilir hemen ... sütün 1-2 gün sonra gelebiliyor ... yada biraz erken doğunca küveze koyuyorlar senden süt alıp biberonla veriyorlar ... inş ..hiöbiri olmaz ama .. tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım
çok geçmiş olsun canım ... En kısa zamanda düzelir inş.
canım hiç korkrma insan ilk duyudğunda şok oluyor ama düzenli beslenme ve stres yapmama tek ilacı ve biraz hareket yapmak lazım 100 lükt eçıkabilir sıkma canını burda diyet yaparak paylaşımlarda bulunarak halledicez kalan süreci beni açlık 95 tokluk 194 çıkmıştı şimdi şeker ölçüm cihazı aldım diyet yapıyorum ve her yemekten sonra evin içinde 10 dk yürüyorum şekerim hep 140 altı çıkıyor çok şükür sıkma canını hallolmıyacak bişey değil bebeğinin kilosu ne kadardı
günaydınnn günaydınnn fıstıklar yahuuu bu ne hız sizi takip edemiyorum bi taraftanda işi yapmaya çalışıyorumm..
semacann günaydınnn canım.... 25 nisan öylemii kız mayısı bekle korktum şimdi ben 10-15 gün erken mi oluyomuşşş,,anneme kalsa daha çook var ayyy öldürcek bu kadın..
blue can sanada günaydın ben ii değilim çünkü %90 idrar yollarımı üşüttüm sanıyorum yanma varallahım ben ne yapıcam bana yardım et diyorum hasta olmaktan bıkarmı insan bıktım valla .. yarın şu doktora bi atsaydım kendimi...
rapunzel canımm anca geldim işim yoğun biraz ama sizde binkere maşallah bu sabah.. nasılsın?
duncann canım afiyet olsun kahvaltını yapta gel bekliyoruz seni bize can katıyosun valla enerjine hayranım
fdilek canım bende yanlız yatmayı hiç sevmem ama eşime kapıyı kilitlersem öyle alıngan öyle alınganki bizim evin nazlı kızıvalla bana bi küser töbe açmaz çok fena birazda vicdansız diyorum ben ona.. herşeyimi bırakıp geldim bende bütün dünyam o oldu annem babam kardeşim dostum ama çok da anlamıyor benim yanlızlığımı bende onsuz olunca asla uyuyamam öyle zamanlar oluyoki 3-4 gün yatmıyorum ona sinirlenince.. babalık duygusuda çok yoğun değil ne yalan söyliyim çok üzülüyorum ama doğunca çok düşkün olacağına eminim..
unuttuğum kuzular alaınmayınn herkes nasıl iyimisiniz ???
Eki Görüntüle 136213 Eki Görüntüle 136214 Eki Görüntüle 136215 Eki Görüntüle 136216 Eki Görüntüle 136217 Eki Görüntüle 136218
Kızlarr oglumun odası için halı bakıyorum
Tabii ki netten..Daha dukkanları gezemedik..
Bunalrın içinde hangisi uyar acaba:26:
Park yatagı turkuaz...Duvarlar krem rengi
Mobilyalarımız ise ceviz rengi
Odada ki cekyatta kaplancak ve onu ne renk yapcam hiç bilmiyorum
Cekyat ne renk olsun..Halı hangisi olsun bi fikir verebilir misiniz
erkekler sanırım bebek doğmadan babalığı çok anlamıyorlar.. ama bizim gibi olmalarını da beklememek lazım aslında.. biz her daim onu hissediyoruz bu çok başka bişey.. ben de bazen eşimin yeterince durumu kavrayamadığını falan düşünüyuorum ama sonra diyorumki kendi kendime yok kızım alınganlık yapma adam daha ne yapsın :)))
esracım hepsi biribirinden güzel halıların ama bence alttan 2. sıradaki uyuvarlak şekilli olan la üstte en sonda yarısı çıkmış olan halılar daha hoşEki Görüntüle 136213 Eki Görüntüle 136214 Eki Görüntüle 136215 Eki Görüntüle 136216 Eki Görüntüle 136217 Eki Görüntüle 136218
Kızlarr oglumun odası için halı bakıyorum
Tabii ki netten..Daha dukkanları gezemedik..
Bunalrın içinde hangisi uyar acaba:26:
Park yatagı turkuaz...Duvarlar krem rengi
Mobilyalarımız ise ceviz rengi
Odada ki cekyatta kaplancak ve onu ne renk yapcam hiç bilmiyorum
Cekyat ne renk olsun..Halı hangisi olsun bi fikir verebilir misiniz
geçmiş olsun .. önemli birşey değildir inş ..baktırmakta fayda varzaracı canım bunu dediğin iyi oldu. kayınvalidemler benim hastaneme gidiolarmış şimdi.eşim söyledi. ben bu öksürük için gidicem. çünkü benim öksürüğüm çok şiddetli ve arada karnım sertleşiyor. ve bugün rahmimde sızı var inceden. görüşürüz kızlar. gelince yazarım
iyiyim canım ... bebişinin cicilerini güle güle kullan .. ağrıların daha iyidir inşallahcanım geçmiş olsun ıhlamur falan iç yumuşasın azcık
nevracım nasılsın evet bugün bursada çok soğuk ısınamıyorum
ooo ... tepiklemeler kuvvetlendi artık .. özellikle erkek bebişler ...Merhaba canlarımm...
Bu akşam doktor randevumuz var cok mutluyuz oglumla
O da simdi vurup duruyor arada canım yanıyor..
Artık bana daha cok tepki veriyor...
Bi oyunumuz var onunla
Yiğit neeerdeymiş diyorum hemen bi tekme sallıyo sonra duruyo..
Bi daha soruyorumm..Yine vuruyo..Ama babaya karsı en ufak bi yakınlıgımız yok...
Yazık şu kocalara bunca guzel seyden mahrum kalıyolar
hoşbuldum .. geç yzıyorum cevapları benim internet gidip geliyor .. geçmişi okumak saatler aldı :))valla başkada şansım pek yok gibi kızlar..hakkımızda hayırlısı
hoşgeldin nevracım nasılsın?
benim o ben...eleviti kesit dr..bebğin gelişimi iyi bir hafta ilerde sende epey kilo aldın die kesti eleviti..ama kan hapına devam.gerçi onuda 2 günde bir alıyorum
yeni gelenler hoşgelmişler
herkese merhaba kızlar.sohbetinize yetişmek mümkün diil :) hasta olanlara çokk geçmiş olsun.bende yarın şeker testimi yaptırıcam ama kendi doktorum şehir dışında burda bi dahiliye doktoruna gidicem tam olarak nasıl oluyor önce aç olarak kan alıyorlar dimi?
canım sıkma canını inan sorun değil bunca zman yediklerimize aldığımız kilolara sayıcaz aryık hem daha az kilo alıp tamamlıycaz hamilelliğisağol aral..moral oldun banada...hayır ailedede bu hastalık olunca ister istemez tırstım..birde maşallah boğazım gayet iyiydi..herşeyi canım çeker,çok yemek yerdim..hele tatlısız nasıl olcak bilemiyorum..bebişin kilosu iyi demişti en son,sata göre 4 gün önden gidiyordu..ama işin garip tarafı,bazı hamilelerde şeker bebeğin iri olmasına sebeb olurken,çoğundada gelişim geriliğine ve erken doğum olduğu için zayıf bebek doğumuna yol açıyomuş..
2. resimdeki büyük çiçekli desenli olanı 3 rengede uyar gibi..ama esracım ben daha cicili bişiler arıyorumm ve tabi bulamıyorum
bak bende geçen bellonada sitesinde gördüm bu halıyı ama mağazadan bulabilrmiyim bilmiyorum..
Eki Görüntüle 136223
aral cım hoşbulduk ...iyisin inş ..şekerini ölçüyorsun değilmi .. dikkat et kendine
geçmiş olsun .. önemli birşey değildir inş ..baktırmakta fayda var
iyiyim canım ... bebişinin cicilerini güle güle kullan .. ağrıların daha iyidir inşallah
ooo ... tepiklemeler kuvvetlendi artık .. özellikle erkek bebişler ....... bizimde bir şarkımnız var elimi koyup söyledimmi coşuyor ... kesinlikle tepki veriyorlar artık
hoşbuldum .. geç yzıyorum cevapları benim internet gidip geliyor .. geçmişi okumak saatler aldı :))
merhab hoşgeldin .. çoğumuz aç gittik .. önce açlık şekerine bakıldı .. hayırlı sonuçlar
her ihtimale karşı ben 1 tane aldım ... çünkü hiçbirşey belli olmaz ... bebek emmebilir hemen ... sütün 1-2 gün sonra gelebiliyor ... yada biraz erken doğunca küveze koyuyorlar senden süt alıp biberonla veriyorlar ... inş ..hiöbiri olmaz ama .. tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım
aaa bak ben bunu düşünemedimmm
bende alıyım bari 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?