2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh cok sukur..
Cook daha iyi olcaksın inşallah tatlım

gözün aydınn canım çok şükür inş. atlatırsın..tekrar geçmiş olsun.. bende buğün iyi değilim idrar yollarımda sızı var sabhtan beri su içiyorum yarın inş. tahlilim çok kötü çıkmaz en azından antibiotik kullanmam..

hımmmm buna şükür dielim kuzucum..suya dayan bakalım..

inşallah 100 lükde normal çıkar ... aç gezme yaaa kıyamam ... yiyebileceklerinin listesin verirler sana
kıslarrr
ben biberon almadımm
bilirkişiler boşuna alma dediler
sanırım almayıda düşünmüyorum
emzirceğim için şimdilik almaya gerek yok
gerekirse alıcam
her ihtimale karşı ben 1 tane aldım ... çünkü hiçbirşey belli olmaz ... bebek emmebilir hemen ... sütün 1-2 gün sonra gelebiliyor ... yada biraz erken doğunca küveze koyuyorlar senden süt alıp biberonla veriyorlar ... inş ..hiöbiri olmaz ama .. tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım

çok geçmiş olsun canım ... En kısa zamanda düzelir inş.

canım ben öğretmenim ama bu dönem sürekli heyet raporu aldım çalışmadım zonguldak ereğlideyim canım annemler aydın da manisa dan taşındık bu yaz buraya

Son düzenleme:

oyy ben onun tepik atan minicik ayaklarını yirim...
41 maasallah annesi size...
hem konusunca keyfim yerine geliyo kız aynı terapi gibi...
Yalnız olmadıgımı biliyorum..
Karnım acıkınca hadi oglum gel yemek yiyelim diyorum
o da hareket halinde tabii
Yemegimizi yiyince simdide uyku vakti hadi gel uyuyalım diyorum kuzumun sesi kesiliyo hemen
Rabbim nazarlardan korusun

OLEYYYY.... çok sevidim tatlım hep böyle güzel haberler alalım artık gözünaydın canım bol bol su iç suyu yanından eksik etme..

Cereeenn aha bak bende bunu söyledim sana az önce..
Alıver kız böyle bişey...
Benim kocada her akşam futbol oynuyordu ilk aldıgımızda sonra o da bıktı
Haftasonları bakıyo..Ya da benim sevdigim dizi varsa hemen oturuyor pc basına
O mutlu ben mutlu
Arada takılsın yalnız basına canımm

kuzum hoşgeldin geçmişi okuya okuya anca geliyon herhalde nevracım sana kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktıracak dr un dün arkadaşla konuştuk o iğnennin çok iy bir şekilde bıraktırılması gerekiyormuş iğnenin etkisi 15 gün vücutta tutluyormuş birde sen bazı besinleri yemiyorsun sanırım sulandırıcı kullandığın için bana dr um öyle bir şey demedi ama yinede senin az tükettiklerine bende dikkat edeyim bari

Kızlarr oglumun odası için halı bakıyorum
Tabii ki netten..Daha dukkanları gezemedik..
Bunalrın içinde hangisi uyar acaba:26:
Park yatagı turkuaz...Duvarlar krem rengi
Mobilyalarımız ise ceviz rengi
Odada ki cekyatta kaplancak ve onu ne renk yapcam hiç bilmiyorum
Cekyat ne renk olsun..Halı hangisi olsun bi fikir verebilir misiniz

sağol aral..moral oldun banada...hayır ailedede bu hastalık olunca ister istemez tırstım..birde maşallah boğazım gayet iyiydi..herşeyi canım çeker,çok yemek yerdim..hele tatlısız nasıl olcak bilemiyorum..bebişin kilosu iyi demişti en son,sata göre 4 gün önden gidiyordu..ama işin garip tarafı,bazı hamilelerde şeker bebeğin iri olmasına sebeb olurken,çoğundada gelişim geriliğine ve erken doğum olduğu için zayıf bebek doğumuna yol açıyomuş..

erkekler sanırım bebek doğmadan babalığı çok anlamıyorlar.. ama bizim gibi olmalarını da beklememek lazım aslında.. biz her daim onu hissediyoruz bu çok başka bişey.. ben de bazen eşimin yeterince durumu kavrayamadığını falan düşünüyuorum ama sonra diyorumki kendi kendime yok kızım alınganlık yapma adam daha ne yapsın :)))

2. resimdeki büyük çiçekli desenli olanı 3 rengede uyar gibi..ama esracım ben daha cicili bişiler arıyorumm ve tabi bulamıyorum
bak bende geçen bellonada sitesinde gördüm bu halıyı ama mağazadan bulabilrmiyim bilmiyorum..

müge bebek arabasını senmi sormuştun canım??

esracım hepsi biribirinden güzel halıların ama bence alttan 2. sıradaki uyuvarlak şekilli olan la üstte en sonda yarısı çıkmış olan halılar daha hoş

aral cım hoşbulduk ...iyisin inş ..şekerini ölçüyorsun değilmi .. dikkat et kendine

geçmiş olsun .. önemli birşey değildir inş ..baktırmakta fayda var
canım geçmiş olsun ıhlamur falan iç yumuşasın azcık

nevracım nasılsın evet bugün bursada çok soğuk ısınamıyorum
iyiyim canım ... bebişinin cicilerini güle güle kullan .. ağrıların daha iyidir inşallah
ooo ... tepiklemeler kuvvetlendi artık .. özellikle erkek bebişler ....... bizimde bir şarkımnız var elimi koyup söyledimmi coşuyor ... kesinlikle tepki veriyorlar artık
hoşbuldum .. geç yzıyorum cevapları benim internet gidip geliyor .. geçmişi okumak saatler aldı :))

merhab hoşgeldin .. çoğumuz aç gittik .. önce açlık şekerine bakıldı .. hayırlı sonuçlar

canım sıkma canını inan sorun değil bunca zman yediklerimize aldığımız kilolara sayıcaz aryık hem daha az kilo alıp tamamlıycaz hamilelliği

yaa simdi oglan oldugu için öyle cicili seylere bakamıyorum
Bende begendim senin begendigin bu halıyı..
Olabildigince soft olsun diyorum..
Mesela duvarlara sticker alayım diyorum ama her yerde spiderman ben10 var...
Kız olsa cok süslerdim ama oglan olunca secenek cok az oluyo

ölçüyorum canım benim çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…