canım inşallahhh yarın bütün tahlillerim yapılacak tekrar antibiotik kullanmaktan korkuyorum çocuk doğmadan alıştırdım ya..inş. çok ciddi çıkmaz bakalım sabah ola hayrola .. evet eşime hissiyatsız diyorum öyle karnımı okşama huyu falan yok kızım nasılmış falan demiyor ya nasıl duygusuz bende çok üzülüyorum bakalım doğunca nasıl olacak..
sende tahlil ver sakın ihmal etme bu gripten daha tehlikeli
esracım hepsi biribirinden güzel halıların ama bence alttan 2. sıradaki uyuvarlak şekilli olan la üstte en sonda yarısı çıkmış olan halılar daha hoş
kzılar ben kaçıyorum..bugün erken çıkıcam. kardeşlerimle bulucam. biri antalyadan biri boludan geldihoşçakalınnn
ohh .. iyi çıkmış sonucun ... sen boyuna su iç canım ..arkadaşlar tek tek alıntı yapmıştım ama cevaplamam uzun sürecek die vazgeçtim kusuruma bakmayındoktorum aradı az önce idrar kültürümde üreme gözükmemiş şükür ama tahminimce kum döküyor olabilirsin en ufak ağrıda gl yine dedi bol bol su tüket dedi ohh şükür yarabbim size hemen haber ederim dedim
aynen öyle .. internet gitti geldi .. yazdıklarım gitti ...kuzum hoşgeldin geçmişi okuya okuya anca geliyon herhalde nevracım sana kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktıracak dr un dün arkadaşla konuştuk o iğnennin çok iy bir şekilde bıraktırılması gerekiyormuş iğnenin etkisi 15 gün vücutta tutluyormuş birde sen bazı besinleri yemiyorsun sanırım sulandırıcı kullandığın için bana dr um öyle bir şey demedi ama yinede senin az tükettiklerine bende dikkat edeyim bari
Eki Görüntüle 136213 Eki Görüntüle 136214 Eki Görüntüle 136215 Eki Görüntüle 136216 Eki Görüntüle 136217 Eki Görüntüle 136218
Kızlarr oglumun odası için halı bakıyorum
Tabii ki netten..Daha dukkanları gezemedik..
Bunalrın içinde hangisi uyar acaba:26:
Park yatagı turkuaz...Duvarlar krem rengi
Mobilyalarımız ise ceviz rengi
Odada ki cekyatta kaplancak ve onu ne renk yapcam hiç bilmiyorum
Cekyat ne renk olsun..Halı hangisi olsun bi fikir verebilir misiniz
kzılar ben kaçıyorum..bugün erken çıkıcam. Kardeşlerimle bulucam. Biri antalyadan biri boludan geldiHoşçakalınnn
tatlım hepsi güzel ama bebek odasına ve beşiğine en uygun bence alttan ikinci yuvarlak desenli olan güzelEki Görüntüle 136213 Eki Görüntüle 136214 Eki Görüntüle 136215 Eki Görüntüle 136216 Eki Görüntüle 136217 Eki Görüntüle 136218
Kızlarr oglumun odası için halı bakıyorum
Tabii ki netten..Daha dukkanları gezemedik..
Bunalrın içinde hangisi uyar acaba:26:
Park yatagı turkuaz...Duvarlar krem rengi
Mobilyalarımız ise ceviz rengi
Odada ki cekyatta kaplancak ve onu ne renk yapcam hiç bilmiyorum
Cekyat ne renk olsun..Halı hangisi olsun bi fikir verebilir misiniz
OLEYYYY.... çok sevidim tatlım hep böyle güzel haberler alalım artık gözünaydın canım bol bol su iç suyu yanından eksik etme..
evet tatlım buna şükürhımmmm buna şükür dielim kuzucum..suya dayan bakalım..
ah be canım hepimiz birer enfeksiyon kapma eğimlisiyiz malesef sende ihmal etmegözün aydınn canım çok şükür inş. atlatırsın..tekrar geçmiş olsun.. bende buğün iyi değilim idrar yollarımda sızı var sabhtan beri su içiyorum yarın inş. tahlilim çok kötü çıkmaz en azından antibiotik kullanmam..
canım benim çok teşkürohhhh cok sukur..
Cook daha iyi olcaksın inşallah tatlım
kzılar ben kaçıyorum..bugün erken çıkıcam. kardeşlerimle bulucam. biri antalyadan biri boludan geldihoşçakalınnn
ohh.. güzel güzel hasret giderinn..
-----------------------
geçmişi özenle okumaya dikkat ettim 2-3 kere internet kesildi .. cevaplarım gitti .. yeniden yazdım...cvp . yazmadığım varsa kusura bakmasın ..
bende şimdilik kaçtım kızlar ... markete gideyim ... bide işsizlik maaşımı çekeyim bi..
gene her zamanki gi ne yemek yapacağımı bilmiyoruuummmm ....
rica edrim canım ben malesef burdan taşınana kadar ayrı oda yapamıyacam 2 - 3 seneye kadar burdan tayinimiz çıkacak gittiğimiz yerde inşallah oğluma oda yapıcam canım benim evim küçük sırf deniz manzaralı diye tuttuk manzara harika ama ev küçük birde benim çok eşyam var ondan çocuk odası denen o da da ıvır zıvır eşyalarımız var birtek oğluma dolap aldım onu kuydum o odaya karyolası da bizim oda da olucak zaten işte durum bu canım ne güzel çok heves ederdim ona oda yapmaya imkanın var ne güzel zevkle döşüyorsun canımCok saol canımm fikir verdigin için..
Sen ayrı oda yapacakmıydın ogluna...
Sen ne dusunuyorsun halı için hiç bakındın mı bi yerlere
ohh .. iyi çıkmış sonucun ... sen boyuna su iç canım ..
aynen öyle .. internet gitti geldi .. yazdıklarım gitti ...
bana 37. haftaya kadar iğneye devam dedi .. 37+4 de de sezeryanla alacağız dedi ...
çok önce keserse bebeğe kan dolaşımı azalır Allah korusun ... bu kalp durmasına bile neden olur Allah göstermesin ...
son güne kadarda iğne olmak oluyor doğumda kanama durmazmış .... 4 gün önce keseriz dedi ..
ben süt çok içmiyorum - yumurtanın sarısı hafta 1-2 kere yiyorum - çukulata çok yememek gerekiyor ..
ayran yoğurt serbest --- çok yağlı kremalı (özellikle kremalı ) süt ürünlerinden kaçın dedi bana ..
dikkat edebildiğim kadarı ile ediyorum işte -
çok güzel halılar .. çok açık renk tabanlı halı alma bence ... malum çocuk odası ...
1. ve 2. halı çok güzelmiş
Ayrıca kaşmirin disney serisi lisanslı ürünleri var çok uygun ...altı kaydırmazlı gibi dokunmuş.. harika desenler .. internet sitesinde var .. bir bak derim halı almadan önce ....
babamlar bana dün almış oradan pembe prensesli olanını ..hepsi çok güzel
canım ben öğretmenim ama bu dönem sürekli heyet raporu aldım çalışmadım zonguldak ereğlideyim canım annemler aydın da manisa dan taşındık bu yaz buraya
netbook al canım çok daha ucuz onlar..kocam bana geçen evlilik yıldönümüzde almışdı hp mini notebook..450-500 civarıydı..şimdi çok daha ucuza bulabilrsin..bundan sonra daha çok lazım sana..kocada bırak oynasın ne istiyorsa benimki play station oynuyo yaçocuk gibi eve gelen misafirede yapışıo abi bi maç yapalım die
ben saldım...sende sal
Cereeenn aha bak bende bunu söyledim sana az önce..
Alıver kız böyle bişey...
Benim kocada her akşam futbol oynuyordu ilk aldıgımızda sonra o da bıktı
Haftasonları bakıyo..Ya da benim sevdigim dizi varsa hemen oturuyor pc basına
O mutlu ben mutlu
Arada takılsın yalnız basına canımm
ayy evet yaaaa.. ben de hareket halindeyken elini alıyorum koyuyorum hemen karnıma, bizim kızda aksi gibi dışardan dokununca kıpraşmayı bırakıyo.. azcık bekle bak diyom 1-2 dk bekliyo beklemiyo çekiyo elini.. diyom valla doğsun kızın hepsini anlatıcam buların, yüzünü göstermiycem sana diyom sürekli :)) nasıl olcaksa o :))
canım geçmiş olsun...astım var bende inflacort kullanıyorum sıkıştırdığında.hamileyken allah nazardan saklasın hiç kullanmadım..belkide sigarada içmediğim içindir.tez zamanda allah şifasını versin..dikakt et kendine..sıvı alımını ihmal etme. öksürüktede önemli..
bebek normalde midemin civarında hareket ettiği için öksürüklereden sonra hareketlerini kasıklarımda hissettim yani daha önce hiç olmadığı yerde ondan çok korktum gittim iyki gitmişim bu haftalarda şiddetli öksürüğün erken doğum riski varmış.
amin canım..
allahın izniyle 6 ayını doldurana kadar dönmücem.6 dan sonra bir yaşına kadar biliosunuz süt iznimiz var günde 1,5 saat. onuda hergün 1,5 saat erken çıkmak yerine 1 gün işe gelmemek şeklinde uygulucam..bizim kızlar hep böleyaptı..haftanın 4 günü çalışıcam yani..vede ben anneme bırakıcam kreş yaşı gelene kadar..yoksa olmazbüyük şehirde bakıcı zor iş..önce güveneceksin..güveecek adam bulmak çok zor...sonra verdiğin para aldığınn para değecek birbirine..800-900 den aşağı tüm gün gelebilecek iyi eğitimli güvenilir referanslı bakıcı bulmanın imkanı yok ankarada.sen onun evine götürsen daha ucuz oluyo ama elin evinde ne işi var bebeğimin?
ama yok biz doğruda olsa yanlış da olsa anneanneye emanet edicez kendimizi..o konudada herkes bişi sölüo....yok efedim anneanne babaanne bakmasa daha iyimiş..şımarırmış..bakıcıya verilse daha terbiyeli olurmuş..ha anneanne ha anne bence aynı ya.sizcede öle değilmi :26:
canım bende mesleğimi çok severek yapıyorum aliağayı bilmezmiyim hiç ay ege ege bölgesi gibi varmı herşeyiyle bamabaşka ereğli kğüçük şirin bir sahil kenarı beklerim canım...aral canımm ne güzel hep öğretmen olmak istemişimdir,çok güzel bi mesleğin var raporda alabiliyorsun ne mutlu hamileliğin tadını çıkar canım bende aslen izmirliyim manisaya bir kaç kez gitmiştim pek ısınamadım ama zonguldak ereğlinin çok güzel olduğunu duydum gitmek nasip olmadı.. annemlerde aliağadan geldi belki duymuşsundur izmirin ilçesi..
evet canım akşam bakıcam bakalım uygun bişey alıcam eşimde oynasın naapıyımm artıkk .. eşimde tavla delisi internetten çıkmıyo sabredicem bende..
haklısın canımm... ben almazsan inan duramam çok alıştım yemek tarifiydi bebek bakımıydı ayyy nasıl haberdar olucam(((((
hissiyatsızlar valla ben diyomda herkes hamilelikten alıngansın diyoo yok anacım benimki çok düşgün değil inş. doğunca etrafından ayrılmaz..
rapunzelll gözün aydın kardeşlerin gelmişş ,, doya doya gezin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?