DApnetugba,nevraa cok tesekkurler fikirleriniz için..
Biraz daha bakınmak en iyisi sanırım..
Haftasonu gezeriz artık eşimle...
Aral sartlara uyum saglamak en dogrusu canımm
Benimde evim cok kucuk o yuzden hazır mobilya alamadık...
Elimizden geldigince hem eve hem de keseye uygun döşemeye calıstık..
Madem 2 yıl sonra tayin cıkma durumu var o zaman gönlüne göre alırsın..
Bu arada ben cıkıyorum kızlar..Yemek yiyim banyo yapayım sonra da doktora gidicem eşimle bulusup...
Ha bir de oglum için sipariş verdigim kapı süsü seker falan hepsi geldi nasıl guzeller anlatamam..
Hepiniz allaha emanet olun...
canlarım ben geldim hastaneden. ne yazık ki ZARACI'nın dediklerini doktorumda onayladı ve öksürmenin rahim kasılması ve erken doğuma neden olduğunu acil bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyledi:18: doktoruma 2 dk göründüm çünkü randevum yoktu ve sırada bekleyen hanımlar vardı.
doktorum, yarın dahiliyeye gel ve enfeksiyonun için bana uğra dedi. ne yazık ki enfeksiyonum devam ediyorçok moralsizim ne yalan söyleyeyim. eğer zaracı söylemeseydi doktora bile gitmicektim ki ben sabahlara kadar duraksız öksürüyorum. bakalım yarın dahiliyeci ne diyecek! enfeksiyon için antibiyotik kullanabilirim eğer kültür idrarda çıkarsa
canlarım ben geldim hastaneden. ne yazık ki ZARACI'nın dediklerini doktorumda onayladı ve öksürmenin rahim kasılması ve erken doğuma neden olduğunu acil bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyledi:18: doktoruma 2 dk göründüm çünkü randevum yoktu ve sırada bekleyen hanımlar vardı.
doktorum, yarın dahiliyeye gel ve enfeksiyonun için bana uğra dedi. ne yazık ki enfeksiyonum devam ediyorçok moralsizim ne yalan söyleyeyim. eğer zaracı söylemeseydi doktora bile gitmicektim ki ben sabahlara kadar duraksız öksürüyorum. bakalım yarın dahiliyeci ne diyecek! enfeksiyon için antibiyotik kullanabilirim eğer kültür idrarda çıkarsa
çok yoruldum kızlar bugün yaaaaaa..oy oy...artık mesai bitene kadar dinleneceğim ...belim falan ağrıyor..çok zorladım kendimi sanırım...
tatlım çok geçmiş olsun demek enfeksiyon hala geçmemiş of ne menem şeymiş bu bende idrar kültür sonucumu öğrendim doktorum üreme yok ama kum döküyo olabilirsin dedi tatlım antibiyotiklere devam ediomusun peki ihmal etme aman doktor bana bugün bol su tüket dedi öksürüğüde hafife almamak gerek demekki onada bi çözüm bulur doktorun meraklanma sen iyi olacağız inş.canlarım ben geldim hastaneden. ne yazık ki ZARACI'nın dediklerini doktorumda onayladı ve öksürmenin rahim kasılması ve erken doğuma neden olduğunu acil bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyledi:18: doktoruma 2 dk göründüm çünkü randevum yoktu ve sırada bekleyen hanımlar vardı.
neden yoruldun bu kadar sanki kıymetmi biliolarçok yoruldum kızlar bugün yaaaaaa..oy oy...artık mesai bitene kadar dinleneceğim ...belim falan ağrıyor..çok zorladım kendimi sanırım...
ya blue-can
niye bu kadar yoruyosun kendini
dikkat et kendine
zonox canım sakın canını sıkma önceden önlemini alıyorsun işte ne güzel antibiotikte verirse içersin allahın izniyle hastalığında geçer... peki öksürüğün aynen devam ediyormu hiç azalma olmadımı? süt bal tarçın denesen bana çok ii geliyor birde salep benim göğsümü yumuşatıyor öksürüğümü kesiyor dene istesen hem faydalı.. tekrar geçmiş olsun yarın inş. güzel haberlerle gelirsin..
neden yoruldun bu kadar sanki kıymetmi biliolarevine gidince erkencikten uzan dinlen tatlım
müge bebek arabasını senmi sormuştun canım??
yaw sen ne zaman hastalandın ceren?:26:çok geçmiş olsun güzelim....
netbook al canım çok daha ucuz onlar..kocam bana geçen evlilik yıldönümüzde almışdı hp mini notebook..450-500 civarıydı..şimdi çok daha ucuza bulabilrsin..bundan sonra daha çok lazım sana..kocada bırak oynasın ne istiyorsa benimki play station oynuyo yaçocuk gibi eve gelen misafirede yapışıo abi bi maç yapalım die
ben saldım...sende sal
canım benim bende dün akşam öksürük oldu ama çok şiddetli 1-2 defa geçti göğsümde bogazımda ağrı hissetiğim zaman salep bana çok ii geliyor... bitki çayı gibi yumuşatıyor bahsettiğim için çok özür dilerim sizlerden hani canı çeker olur ama sırf faydası olduğu için yazdım... bu arada asıl sorun idrar yollarımda yanma var yarın tahlil için gidicem buğün su içemkten böğğğ geldi ama mecburen sürekli içiyorum biraz hafifledi çok şükür..
aman ha aman diyorum cerencim sakın ihmal etme şu idrar meselesini yarın bilgilendir bizi cnmcanım benim bende dün akşam öksürük oldu ama çok şiddetli 1-2 defa geçti göğsümde bogazımda ağrı hissetiğim zaman salep bana çok ii geliyor... bitki çayı gibi yumuşatıyor bahsettiğim için çok özür dilerim sizlerden hani canı çeker olur ama sırf faydası olduğu için yazdım... bu arada asıl sorun idrar yollarımda yanma var yarın tahlil için gidicem buğün su içemkten böğğğ geldi ama mecburen sürekli içiyorum biraz hafifledi çok şükür..
walla çok doğru bir noktaya temas ettin şimdi tuğbacım.bilmiyorlar da,zaten benim derdim onların bilmesi değil,lokmamın helal olması..insanoğlu kadir kıymet bilir mi hiç
haklısın tatlım seninde muhasebeydi değilmi dün ben öle çok yorulmuşum ay sonuydu ya bugünde öle arada girip karışıorum aranıza ama belim ağrımaya başladı artık oturmaktan
hoşgeldin .. iyiyki gitmişsin doktora ... moralini bozma .. yarın bi dahliyeye de git bakalım ne diyecek ...inşallah seninde tuğba ve benim gibi kültürde üreme çıkmazcanlarım ben geldim hastaneden. ne yazık ki ZARACI'nın dediklerini doktorumda onayladı ve öksürmenin rahim kasılması ve erken doğuma neden olduğunu acil bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyledi:18: doktoruma 2 dk göründüm çünkü randevum yoktu ve sırada bekleyen hanımlar vardı.doktorum, yarın dahiliyeye gel ve enfeksiyonun için bana uğra dedi. ne yazık ki enfeksiyonum devam ediyorçok moralsizim ne yalan söyleyeyim. eğer zaracı söylemeseydi doktora bile gitmicektim ki ben sabahlara kadar duraksız öksürüyorum. bakalım yarın dahiliyeci ne diyecek! enfeksiyon için antibiyotik kullanabilirim eğer kültür idrarda çıkarsa
rapunzelcim sizdedemi aynı play station olayı var her gelen misafirimizle oynuyo sorma aynı dert bendede var eve geleni yan odaya alıo adam ya
aa öylemi hep aklımda muhasebe diye kalmış canım uzak olduğum meslek dalı nası zevklimi :)tuğbacım ben biyologum canım..deney yapıyorum bol bol...
bi markete gittim geldim çoğu kişi kaybolmuş .... nereye gittiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?