2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle git gel canım güzel haberlerini bekliyoruz...gözünaydın siparişerinde gelmiş...

zonoxcum hoşgeldin canım çok geçmiş olsun iyiki gitmişsin dr a allah korusun ardamızı ve güzel annesini canım neden moralini bozuyorsun ki ilaç teavisiyle düzelir enfeksiyonun allahım daha büyük dert sıkıntı vermesin sıkma canını

çok yoruldum kızlar bugün yaaaaaa..oy oy...artık mesai bitene kadar dinleneceğim ...belim falan ağrıyor..çok zorladım kendimi sanırım...

canım iyi ki gitmişsin doktora...çok geçmiş olsun....

OFF OFF
çok geçmiş olsun
iyiki gitmişsin
moralini bozma ama hemen olurmu
atlatıcaksın merak etme

çok yoruldum kızlar bugün yaaaaaa..oy oy...artık mesai bitene kadar dinleneceğim ...belim falan ağrıyor..çok zorladım kendimi sanırım...

ya blue-can
niye bu kadar yoruyosun kendini
dikkat et kendine

tatlım çok geçmiş olsun demek enfeksiyon hala geçmemiş of ne menem şeymiş bu bende idrar kültür sonucumu öğrendim doktorum üreme yok ama kum döküyo olabilirsin dedi tatlım antibiyotiklere devam ediomusun peki ihmal etme aman doktor bana bugün bol su tüket dedi öksürüğüde hafife almamak gerek demekki onada bi çözüm bulur doktorun meraklanma sen iyi olacağız inş.

neden yoruldun bu kadar sanki kıymetmi biliolar evine gidince erkencikten uzan dinlen tatlım

zonox canım sakın canını sıkma önceden önlemini alıyorsun işte ne güzel antibiotikte verirse içersin allahın izniyle hastalığında geçer... peki öksürüğün aynen devam ediyormu hiç azalma olmadımı? süt bal tarçın denesen bana çok ii geliyor birde salep benim göğsümü yumuşatıyor öksürüğümü kesiyor dene istesen hem faydalı.. tekrar geçmiş olsun yarın inş. güzel haberlerle gelirsin..

ya blue-can
niye bu kadar yoruyosun kendini
dikkat et kendine

ya evet...bugün böyle oldu.oturacak vaktim olmadı hiç neredeyse semacan..benim işim masa başı olmadığından,iş oldu mu mecburen ayaktayım yani... Rabbim güç kuvvat versin de,ben 37.haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum..acaba nasıl yapacağım,çok merak ediyorum yani...:44:

yaw sen ne zaman hastalandın ceren?:26:çok geçmiş olsun güzelim....

yaw sen ne zaman hastalandın ceren?:26:çok geçmiş olsun güzelim....

canım benim bende dün akşam öksürük oldu ama çok şiddetli 1-2 defa geçti göğsümde bogazımda ağrı hissetiğim zaman salep bana çok ii geliyor... bitki çayı gibi yumuşatıyor bahsettiğim için çok özür dilerim sizlerden hani canı çeker olur ama sırf faydası olduğu için yazdım... bu arada asıl sorun idrar yollarımda yanma var yarın tahlil için gidicem buğün su içemkten böğğğ geldi ama mecburen sürekli içiyorum biraz hafifledi çok şükür..

rapunzelcim sizdedemi aynı play station olayı var her gelen misafirimizle oynuyo sorma aynı dert bendede var eve geleni yan odaya alıo adam ya

inş çabucak geçer canım...

aman ha aman diyorum cerencim sakın ihmal etme şu idrar meselesini yarın bilgilendir bizi cnm
walla çok doğru bir noktaya temas ettin şimdi tuğbacım.bilmiyorlar da,zaten benim derdim onların bilmesi değil,lokmamın helal olması..insanoğlu kadir kıymet bilir mi hiç

haklısın tatlım seninde muhasebeydi değilmi dün ben öle çok yorulmuşum ay sonuydu ya bugünde öle arada girip karışıorum aranıza ama belim ağrımaya başladı artık oturmaktan

hoşgeldin .. iyiyki gitmişsin doktora ... moralini bozma .. yarın bi dahliyeye de git bakalım ne diyecek ...inşallah seninde tuğba ve benim gibi kültürde üreme çıkmaz
rapunzelcim sizdedemi aynı play station olayı var her gelen misafirimizle oynuyo sorma aynı dert bendede var eve geleni yan odaya alıo adam ya

bizdede var o dert... bir yere oturmaya gitsek yada birileri gelse hep playstatiton 2 kelime edemiyoruz ..akşamlarıda yemekten sonra bilg. başında oynuyor ..artık kabullendim ne yapayım :)))

mrhaba herkese! benimde bebegim benim sesime tepki vermiyo üzülüyorum bende... 27. haftaya girdim, neler olur bu hafta diye araştırma yapıyodum internette bir sayfada anne karnındaki 4 boyutlu ultrasonla çekilmiş bebek resimlerini koymuşlar, gülüyor, gözünü açıyo ve ağlıyordu, anne karnında bunları yapabildiklerine çok şaşırdım. Inşallah sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz hepimiz, o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…