zonoxcum hoşgeldin canım çok geçmiş olsun iyiki gitmişsin dr a allah korusun ardamızı ve güzel annesini canım neden moralini bozuyorsun ki ilaç teavisiyle düzelir enfeksiyonun allahım daha büyük dert sıkıntı vermesin sıkma canını
canım iyi ki gitmişsin doktora...çok geçmiş olsun....
OFF OFF
çok geçmiş olsun
iyiki gitmişsin
moralini bozma ama hemen olurmu
atlatıcaksın merak etme
ya blue-can
niye bu kadar yoruyosun kendini
dikkat et kendine
tatlım çok geçmiş olsun demek enfeksiyon hala geçmemiş of ne menem şeymiş bu bende idrar kültür sonucumu öğrendim doktorum üreme yok ama kum döküyo olabilirsin dedi tatlım antibiyotiklere devam ediomusun peki ihmal etme aman doktor bana bugün bol su tüket dedi öksürüğüde hafife almamak gerek demekki onada bi çözüm bulur doktorun meraklanma sen iyi olacağız inş.
neden yoruldun bu kadar sanki kıymetmi biliolarevine gidince erkencikten uzan dinlen tatlım
zonox canım sakın canını sıkma önceden önlemini alıyorsun işte ne güzel antibiotikte verirse içersin allahın izniyle hastalığında geçer... peki öksürüğün aynen devam ediyormu hiç azalma olmadımı? süt bal tarçın denesen bana çok ii geliyor birde salep benim göğsümü yumuşatıyor öksürüğümü kesiyor dene istesen hem faydalı.. tekrar geçmiş olsun yarın inş. güzel haberlerle gelirsin..
hoşgeldin .. iyiyki gitmişsin doktora ... moralini bozma .. yarın bi dahliyeye de git bakalım ne diyecek ...inşallah seninde tuğba ve benim gibi kültürde üreme çıkmaz
bizdede var o dert... bir yere oturmaya gitsek yada birileri gelse hep playstatiton 2 kelime edemiyoruz ..akşamlarıda yemekten sonra bilg. başında oynuyor ..artık kabullendim ne yapayım :)))
aa öylemi hep aklımda muhasebe diye kalmış canım uzak olduğum meslek dalı nası zevklimi :)
nevracım akşam olduya herkezde yemek telaşı vardır şimdi:)
:
evet canımcım bencede ..
bende yemeklik aldım ama pişiremeyeceğim valla ...elimi kaldırasım yok ..akşama kahvaltı yaparız artık ..
Allahtan eşimdeçok sever öyle geçiştşrmelik aperatif şeyleri:))))
blue sky biyolog çok yaygın bilinen bi meslek değil ama benim kuzen de senle meslektaş ordan biliyorum .. en çok ta laborantlarla karıştırıyorlar bilmeyenler
içiyorum cnm ... öğle yemeklerinden sonra alıyorum ... coraspine devam dedi .. 30lu haftalara gelince aklımda zaten sorucam onuda .. daha vakit var diye çok sormadım ...nevrcım aspirin kullanıyormusun ben sabahları coraspirin içiyorum kahvaltıdan sonra sen kullanıyorsan onu ne zaman bırakmanı söyledi dr un
kızlar
bugünde çok şükür kazasız belasız günü bitirdik akşam olduu
ben çıkıyorum
hepinize hayırlı mutlu akşamlar
hasta olanlar kendinize dikkat edin bol bol dinlenin ilaçlarınızı ihmal etmeyin
öpüyorum hepinizi
yarın nasip olursa burdayım kaldığımız yerden devam edeiz inş...
:
evet canımcım bencede ..
bende yemeklik aldım ama pişiremeyeceğim valla ...elimi kaldırasım yok ..akşama kahvaltı yaparız artık ..
Allahtan eşimdeçok sever öyle geçiştşrmelik aperatif şeyleri:))))
blue sky biyolog çok yaygın bilinen bi meslek değil ama benim kuzen de senle meslektaş ordan biliyorum .. en çok ta laborantlarla karıştırıyorlar bilmeyenler
kızlar
bugünde çok şükür kazasız belasız günü bitirdik akşam olduu
ben çıkıyorum
hepinize hayırlı mutlu akşamlar
hasta olanlar kendinize dikkat edin bol bol dinlenin ilaçlarınızı ihmal etmeyin
öpüyorum hepinizi
yarın nasip olursa burdayım kaldığımız yerden devam edeiz inş...
Hamileliğimden beri 3-4 kere yapıldı..Bana dr. ya yemeklerden 2 saat sonra yada 1 saat önce ne aç ne tok dedi birde öyle dene tatlım..Buarada bende baharnaz gibi günde 2 tane içiyorumm..Kansızlık riskli bi arkadaşa doğuma yakın tüp tüp kan verdiler şimdiden önlemini alalımher kontrolümde test yapılıyomu sana
evet bendede bir baş dönmesi gibi bişeyler oluyo bu aralar
kan ilacını aç karnına iç demişti dr.
ben en iyisi her türlü deneye deneye en az zararı hangisinde olucak onu buluyım
güle güle kullanalım canım benimm hediye oldumu güzel oluyooFdilek kamerayı daha yeni aldık biliyomusun..Bankada bi organizasyon vardı eşimde hediye ceki kazanmıs öylelikle aldık..Bana kalsa gerek yoktu ama eşim kudurdu...
Sende iyi gunlerde kullan tatlım..Bu arada bende eşimsiz uyuyamazdım ama bu aralar o kadar cok horluyor ki gitsin diye gözünün içine bakıyorum..O da korkuyor zaten karnıma carpacak diye..Allahtan soluma yatınca ona sırtımı donmus oluyorum...
Bu arada yeni gelenler var adlarını unuttum kusura bakmasınlar..Hepsi hosgelmişler [/I][/B]
hala bekarlıktaki gibi devam ediyolar işte sinir oluyorumm..Sarılıp uyumak varkenn kanepede 2 büklüm uyuyolar hey Allahım yaaaa gelde sinir olmaaa
fdilek dert etme canım yaa.. benimkide kanepe uyuyor devamlı .. bana çarpmaktan korkuyormuş ... ayrıca yatağa yatınca uykusu kaçıyormuş ... çookk kavga ettik ama çözülmedi ..
gece yarısı uyanınca yanıma çağırıyorum ... bazen geliyor bazende gelmiyor bile ..bende bir gün onun yastığını yataktan çıkardım ..tek kişilik yatakyaptım kendime .. çok bozuldu ..yanımda yatmaya başladı .. sonra gene eskiye döndü .. bence çözümü yok
:
canlarım ben geldim hastaneden. ne yazık ki ZARACI'nın dediklerini doktorumda onayladı ve öksürmenin rahim kasılması ve erken doğuma neden olduğunu acil bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyledi:18: doktoruma 2 dk göründüm çünkü randevum yoktu ve sırada bekleyen hanımlar vardı.
doktorum, yarın dahiliyeye gel ve enfeksiyonun için bana uğra dedi. ne yazık ki enfeksiyonum devam ediyorçok moralsizim ne yalan söyleyeyim. eğer zaracı söylemeseydi doktora bile gitmicektim ki ben sabahlara kadar duraksız öksürüyorum. bakalım yarın dahiliyeci ne diyecek! enfeksiyon için antibiyotik kullanabilirim eğer kültür idrarda çıkarsa
sanada iyi akaşamlar canım eve ne hevesle gidersin şimdi annene sımsıkı sarıl benim yerimede öp teyzemi...hepinize ii akşamlar fıstıklar bu arada buğün kdiları hiç görmedim hatta dünde görmedim umarım herşey yolundadır .. kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi..
bizde öpüyoruz kızımla seni ....herkeze kocaman öpücükler iyi akşamlar fıstıklar
Offfffffff kızlar ya!!! Babannemi bgn annemler işleri olduğu için benimle başbaşa bıraktı, aman allahım torunları hariç herkese her şey için söyleniyor-gelinleri-oğulları- kızı- damadı- kardeşleri..vs dırdırdırdır... şu an belim ve kasıklarım ağrıyor, sanırım stres yaptım.anneme dedimki mayısa kadar bir daha bizi başabaşa gerekmedikçe lütfen bırakmayın. yoksa doğurucam:84: onu çok seviyorum ama ah bir de birazcık memnun olmayı bilse
Offfffffff kızlar ya!!! Babannemi bgn annemler işleri olduğu için benimle başbaşa bıraktı, aman allahım torunları hariç herkese her şey için söyleniyor-gelinleri-oğulları- kızı- damadı- kardeşleri..vs dırdırdırdır... şu an belim ve kasıklarım ağrıyor, sanırım stres yaptım.anneme dedimki mayısa kadar bir daha bizi başabaşa gerekmedikçe lütfen bırakmayın. yoksa doğurucam:84: onu çok seviyorum ama ah bir de birazcık memnun olmayı bilse
Duncan ev ararken o kadar cok gezdi ki kızı artık yarım saat 1 saat yurumek kesmiyo..
Yollarda dogurcan kızzz..Azcık otur evde[/I][/B]
arkadaşlar tek tek alıntı yapmıştım ama cevaplamam uzun sürecek die vazgeçtim kusuruma bakmayındoktorum aradı az önce idrar kültürümde üreme gözükmemiş şükür ama tahminimce kum döküyor olabilirsin en ufak ağrıda gl yine dedi bol bol su tüket dedi ohh şükür yarabbim size hemen haber ederim dedim
canlarım ben geldim hastaneden. ne yazık ki ZARACI'nın dediklerini doktorumda onayladı ve öksürmenin rahim kasılması ve erken doğuma neden olduğunu acil bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyledi:18: doktoruma 2 dk göründüm çünkü randevum yoktu ve sırada bekleyen hanımlar vardı.
doktorum, yarın dahiliyeye gel ve enfeksiyonun için bana uğra dedi. ne yazık ki enfeksiyonum devam ediyorçok moralsizim ne yalan söyleyeyim. eğer zaracı söylemeseydi doktora bile gitmicektim ki ben sabahlara kadar duraksız öksürüyorum. bakalım yarın dahiliyeci ne diyecek! enfeksiyon için antibiyotik kullanabilirim eğer kültür idrarda çıkarsa
çok yoruldum kızlar bugün yaaaaaa..oy oy...artık mesai bitene kadar dinleneceğim ...belim falan ağrıyor..çok zorladım kendimi sanırım...
iyi akşamlar kızlar sedacım nasıl oldun canım ölçgtünmü şekerini yoksa yarın mı başlıyacaksın ölçmeye canım kabuk tarçını çayın içine koyup beklet ve öyle iç tarçın şeri düşüren dengeliyen en güzel bitki tülincim sen nasılsın çoktandır görünmüyorduun sağlığın nasıl kuzunda iyidiri inşallah
iyi akşamlar kızlar sedacım nasıl oldun canım ölçgtünmü şekerini yoksa yarın mı başlıyacaksın ölçmeye canım kabuk tarçını çayın içine koyup beklet ve öyle iç tarçın şeri düşüren dengeliyen en güzel bitki tülincim sen nasılsın çoktandır görünmüyorduun sağlığın nasıl kuzunda iyidiri inşallah
sağol nevracım dikkat edlim o zaman tarçın olayınaaral cım iyi akşamlar ... tarçın çok güzel bir baharat ben çok severim ... hatta grip olduğumda da ıhlamuru hep tarçınlı yaptım içtim ... sonra bizim topikten biri ismini hatırlamıyorum bir link gönderdi ... ben sık kullanılanlara ekledim
sende bir bak tarçın için hergün kullanımı için Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir. yazıyor ... bi bak istersen
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?