2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi ki gitmişsin doktora...çok geçmiş olsun....

OFF OFF
çok geçmiş olsun
iyiki gitmişsin
moralini bozma ama hemen olurmu
atlatıcaksın merak etme

ya blue-can
niye bu kadar yoruyosun kendini
dikkat et kendine

kızlar, çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ne yazık ki şu lanet enfeksiyon yakamı bırakmadı 6 tane fitil kullandım ve hergün en azami 2 lt su içiyorum. ütülü kilotlar, hergün 3 kere iç çamaşırı değiştirmemde cabası. nafile olmuyor. yarın bakalım doktorum ne karar vericek. öksürmek cidden çok riskliymiş. Allah razı olsun ZARACI'dan bu bilgiyi paylaştığı için.

defnetuğba, canım senle durumumuz aynı. benimde böbreğimde kum var lökosit ve epitel hücrelerde görüldü ama üreme ve bakterim yok.:26: kum için doktorum endişelenme bol bol su iç üşütme dedi.

canlarım, lütfen kendinize dikkat edin. hastalıklarınızı benim gibi küçümsemeyin. sonuçta biz yalnız değiliz içimizde bebeklerimizide düşünmemiz gerek

ben çıkıyorum 30 dk yürüyüş yapayım bari. bu arada 6.kilomuda almış bulunuyorum ve 53 den 59 kiloya çıktım. herkese hayırlı olsun

:
aa öylemi hep aklımda muhasebe diye kalmış canım uzak olduğum meslek dalı nası zevklimi :)

nevracım akşam olduya herkezde yemek telaşı vardır şimdi:)

evet canımcım bencede ..
bende yemeklik aldım ama pişiremeyeceğim valla ...elimi kaldırasım yok ..akşama kahvaltı yaparız artık ..
Allahtan eşimdeçok sever öyle geçiştşrmelik aperatif şeyleri:))))

blue sky biyolog çok yaygın bilinen bi meslek değil ama benim kuzen de senle meslektaş ordan biliyorum .. en çok ta laborantlarla karıştırıyorlar bilmeyenler

Son düzenleme:

nevrcım aspirin kullanıyormusun ben sabahları coraspirin içiyorum kahvaltıdan sonra sen kullanıyorsan onu ne zaman bırakmanı söyledi dr un

kızlar
bugünde çok şükür kazasız belasız günü bitirdik akşam olduu
ben çıkıyorum
hepinize hayırlı mutlu akşamlar
hasta olanlar kendinize dikkat edin bol bol dinlenin ilaçlarınızı ihmal etmeyin
öpüyorum hepinizi
yarın nasip olursa burdayım kaldığımız yerden devam edeiz inş...

nevrcım aspirin kullanıyormusun ben sabahları coraspirin içiyorum kahvaltıdan sonra sen kullanıyorsan onu ne zaman bırakmanı söyledi dr un
içiyorum cnm ... öğle yemeklerinden sonra alıyorum ... coraspine devam dedi .. 30lu haftalara gelince aklımda zaten sorucam onuda .. daha vakit var diye çok sormadım ...

sanada iyi akşamlarr

sahiden mi?

görşürüz bebek

hepinize ii akşamlar fıstıklar bu arada buğün kdiları hiç görmedim hatta dünde görmedim umarım herşey yolundadır .. kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi..

Hamileliğimden beri 3-4 kere yapıldı..Bana dr. ya yemeklerden 2 saat sonra yada 1 saat önce ne aç ne tok dedi birde öyle dene tatlım..Buarada bende baharnaz gibi günde 2 tane içiyorumm..Kansızlık riskli bi arkadaşa doğuma yakın tüp tüp kan verdiler şimdiden önlemini alalım

güle güle kullanalım canım benimm hediye oldumu güzel oluyoo

hala bekarlıktaki gibi devam ediyolar işte sinir oluyorumm..Sarılıp uyumak varkenn kanepede 2 büklüm uyuyolar hey Allahım yaaaa gelde sinir olmaaa

Bu hastalıklar döktü hepimizi Allahım beterinden korusun..Hemen demoralize olma canımm..Bended öksürük var ve kasıklarım bugün boyu ağırdı ilthap var galiba yarına randevu aldım bende ..Bugün karanfilli su içtim inşallah geçer yarına gitmeme gerek kalmazz

Kızlar ağdaya gittim hastalıkta varya acıdan kıvrandım resmen eskiden böyle değildii offff çok zormuş bu hamilelikk ...Ben çıkıyorum şimdi iyi akşamlar herkeseee....

hepinize ii akşamlar fıstıklar bu arada buğün kdiları hiç görmedim hatta dünde görmedim umarım herşey yolundadır .. kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi..
sanada iyi akaşamlar canım eve ne hevesle gidersin şimdi annene sımsıkı sarıl benim yerimede öp teyzemi...
nevra çok sağol canım cevabın için

Offfffffff kızlar ya!!! Babannemi bgn annemler işleri olduğu için benimle başbaşa bıraktı, aman allahım torunları hariç herkese her şey için söyleniyor-gelinleri-oğulları- kızı- damadı- kardeşleri..vs dırdırdırdır... şu an belim ve kasıklarım ağrıyor, sanırım stres yaptım.anneme dedimki mayısa kadar bir daha bizi başabaşa gerekmedikçe lütfen bırakmayın. yoksa doğurucam:84: onu çok seviyorum ama ah bir de birazcık memnun olmayı bilse

dilek cim birde şöyle bir gerçek var doğumdan sonra da onlar bizim yanımıza gelmeye çalışacak
..ama bizim artık onlara ilgi gösterecek zamanımız azalacak , bebekle hep ilgilenmekten ...
:))))

herkeze kocaman öpücükler iyi akşamlar fıstıklar
bizde öpüyoruz kızımla seni ....

çok sorry ama babaanneleri değiştiremeyiz. ... onun için en iyisi ağrın olunca uza durmak .. yat falan iyi değilim dee .. dırdır dinleyince banada fenalık geliyor...... annen ne yapsın .. sana bugünlük bırakmışlar :)))

oy oy oy...tatlım benim de bir anneannem var..aynen anlattığın gibi...yaşlılar hep aynı sanırım...duymazdan gelmeyi dene bence..yoksa kafayı yersin...çünkü hiç şükretmeyi bilmiyorlar.dediğin gibi sadece şikayet...Rabbim affetsin...

Duncan ev ararken o kadar cok gezdi ki kızı artık yarım saat 1 saat yurumek kesmiyo..
Yollarda dogurcan kızzz..Azcık otur evde[/I][/B]

Anam evdeyim ben zati hafta sonu gezdim birazcık bu arada kocişte evde haliyle bilgisayar onun bu sebeple merak etmeyin beni anacım:))) ama yollarda doğurabilirim bak katılmıyo değilim o kısma...

canım tekrar geçmiş olsun en azından iltihap yok bol su tüket gerçekten bendede kasık ağrısı vardı bugün şükür biraz hafifledi baya bir su içtim.... Tatlım bu arada çok giremiyorum eşim evde o yüzden bilgisayara fazla el süremiyoruz tabi paylaşım zor:))

lütfen moralini bozma tatlım geçmişler olsun dişimizi sıkıcaz bu enfeksiyonlar nerdeyse forumdaki tüm kızları yokladı valla....Yakında İyileşcez annesi sen moralini bozarsan ardada üzülür...

çok yoruldum kızlar bugün yaaaaaa..oy oy...artık mesai bitene kadar dinleneceğim ...belim falan ağrıyor..çok zorladım kendimi sanırım...

Canım kıyamam sana ben... Hemen dinlen yat olurmu... Yorma kendini...

iyi akşamlar kızlar sedacım nasıl oldun canım ölçgtünmü şekerini yoksa yarın mı başlıyacaksın ölçmeye canım kabuk tarçını çayın içine koyup beklet ve öyle iç tarçın şeri düşüren dengeliyen en güzel bitki tülincim sen nasılsın çoktandır görünmüyorduun sağlığın nasıl kuzunda iyidiri inşallah

aral cım iyi akşamlar ... tarçın çok güzel bir baharat ben çok severim ... hatta grip olduğumda da ıhlamuru hep tarçınlı yaptım içtim ... sonra bizim topikten biri ismini hatırlamıyorum bir link gönderdi ... ben sık kullanılanlara ekledim
sende bir bak tarçın için hergün kullanımı için Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir. yazıyor ... bi bak istersen
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398

iyi akşamlar canım ve diğer arkadaşlar
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı.
birincisi çok zor geçti 3 saat.
sonra sonuçlar için gittiğimde 200 210 şekerim çıktı ve gebelik şekerinin olduğu anlaşıldı.
idrar testide yaptırmıştım bol lokösit çıktı (hiç şikayetim yoktu halbuki)antibiyotik verdi.
demir eksikliği çıktı 1 tane içiyorsdum onu 2 ye çıkardı.
şeker takibi yapılacak şimdi ev için alet verdiler.günde aralıklarla 7 defa 3 gün takipte tutacağım şekerimi.not alacağım yarın başlıcam.
sonra gidicem ve duruma göre ya insülin takviyesi yapılacak yada diyetle devam edicem.
diyet listem yapıldı.çok zorlamıcak beni sadece tatlı ve unlu şeler yok yine azar azar yenilebilecek şeyler.aç kalmıcaz yani.
işte böyle kızlar
biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiym.
hayırlısıyla az kaldı.sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.

sağol nevracım dikkat edlim o zaman tarçın olayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…