2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun! çok dert edipte bebeğide üzmek gereksiz,çok fazla karbonhidrat almazsın,insüline filanda gerek kalmaz inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsunda hiç birşey önemli diil zaten

sağol nevracım dikkat edlim o zaman tarçın olayına

Tarçınla bi alakası varmı bilmiyorumda dün salep içtim bir tutam üzerine tarçın döktüm sonrasında birşey olmadı ama gece ilk rahim kasılmalarımla uyandım resmen,karnım falan ağrımadı belki alıştırmadır diye düşündüm ama bu taçın olayındanmı oldu acaba

Iyi aksamlar canim, hosgeldin,
Umarim hakkinda hayirlisi olur, seker olayini diyetle buyuk ihtimal kontrol altina alabilirsin, olmadi insulin tabii. Rabbim daha beter hastaliklarla karsilastirmasin bizi.
Yarin seker olcumune basliyormussun, bakalim olcumler nasil seyredicek, bizide haberdar edersin insallah.
Iyi bak cnm kendine, sakin kafana takma, yoluna giricektir insallah.

Son düzenleme:
merhaba,

ne güzel bebek heyecanı yasıyorsunuz :) ben de 2010 agustos annesiyim,kizimi dizimde salliyorum :)
bence bol bol dinlenin enerji toplayın cok ihtiyaciniz olacak:82:

aklınıza takılan şeyler olursa sorabilirsiniz :)

Canim benim, oyle az bir tarcin alimindan hemen rahim kasilmalari olmaz. Ona baglamak yanli solur yanii, hani hergun surekli tarcin tuketsen, tamam belki olabilir deriz fakat ilk seferde sanmiyorum.
Rahim kasilmalari bu siralar cok normal, alistirma devresi malum, bizi korkutuyor arada bu kasilmalar ama cokta korkutmamaliyiz kendimizi.

meraba canım
üzme kendini bende de vardı şeker ben diyet yaptım
sen yapmayacak mısın?

bir de o evde ölçüm yapan aletlerden ben de almıştım ama hiç doğru sonuç vermedi,hastanede yaptırıp test ettim ben ve baya farklı cıkıyordu

olabilir canım tarçına dikkat edlim bari bu kalan sürede ne de olsa sonlara yaklaşıyoruz allah korusun kuzularımızı

muhtemelen alıştırmalar oldu her halde sizdede oldumu acaba bu kasılmalar çok garip gece bir iki kere oldu uyku aramda gün içinde hiç olmadı sanırım ağrı olursa sorun olur değilmi o zaman doktora gitmem gerekiyor

hoşgeldin canım bende de şeker çıktı ve diyete başaldım dün itibarile bende evde ölçüm yapıyorum evde ölçüm yapan alaetler az mı ölçüyor diyorsun tüm kalan süreçte diyetmi yaptın canım bebeğin nasıl doğdu irmi ya da şekerle ilgili bir sorun yaşadımı ay ne çok soru sordum kusura bakma acemi olunca insan sizin gibi rütbeli annelerden birşeyler öğrenmek istiyor bu arada allah yavruna sğlıklı mutlu uzun ömürler versin

estagfurullah seve seve cevaplarim :)
ben şeker çıktktan sonra doğurana kadar diyet yaptım,bebeğim 3 kg dogdu,ben de tolam 6kg aldim :)
senin ölçüm aletinin markası ne bilm,yorum ama benimki olandan fazla olcuyordu,sanırım delme aleti cok onemli eger parmagi sıkarak kan cıkarırsan seker degeri farklı cıkabiliyor
bebegim dogunca kan sekeri olculdu,ck sukur bir sıkıntı cıkmadı

çok sağol canım cevabın için benimkinin markası countour TS aslında parmağımı delince kan hemen akıyor ben daha çok aksındiye sıktırıyorum yani sıktırmak değeri etkiliyormu bilmiyordum bunu birde değerlerimii yazsam acaba bir fikir verebilirmisin dün öğlen aç :97,öğlen ymekten sonra:102 ,akşam yemekten sonra:81 bugün sabah kahvaltı sonrası:122 öğlen ymek sonrası:122 akşam yemek sonrası:102 ben bugün yemeklerden 1 saat sonra tokluk şekerşerimi öşçtüm yarın 7 defalık ölçüm var onu uyguluyacağım canım sen nasıl ölçüyorun

ben 3 ogun yemeklerden 1 saat sonra olcuyordum ve 140 ın altında olması gerekiyordu
senin degerler gayet guzel bence

merhaba bende sırt ağrısı yok ama bu konu ile ilgili bir yazı okumuştum paylaşayım...erken doğum yapan bir arkadaşım sölemişti ondan sonra okumuştum...

Erken doğum tehdidi bulguları

1. Vajinal kanama veya vajinal akıntı miktarında artma
2. Kasık veya karın ağrısı
3. Belirgin bel ağrısı
4. Adet sancısına benzeyip günden güne devam eden ağrılar olması
5. Rahimde gerilme hissi
6. Bir saat içinde 5-6’dan fazla kasılma hissi
7. Vajinadan aniden bol miktarda sıvı boşalması

sen takip et ve doktora danış..normal der büyük ihtimalle ama yinede tedbirli olmakta fayda var canım...allaha emanat olalım hepimiz...

ben 3 ogun yemeklerden 1 saat sonra olcuyordum ve 140 ın altında olması gerekiyordu
senin degerler gayet guzel bence

çok sağol canım beni çok rahatlattın inşallah cumt ye kadar ölçücem değerler böyle devam ederse insüline gerek kalmaz canım sen gebelik boyunca evde ölçümlere devam ettinmi yoksa belli bir süre sonra ölçümü bıraktınmı diyet başladıktan sonra doğuma kadar kaç kilo aldın canım iyiki girip halimizi sordun allah razı olsun senden güzel kızını güle güle sağlıkla büyüt inşallah

hayır canım tek değilsin ben varım aral var.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun! çok dert edipte bebeğide üzmek gereksiz,çok fazla karbonhidrat almazsın,insüline filanda gerek kalmaz inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsunda hiç birşey önemli diil zaten
sağol bitanem

tama canım yazarım çok sağol

bende bende yapıcam..inşallah ikinci rahat bir hamilelik geçer ama biz rol yaparız...gerçi bu sefer ilk çoçuga yemek yap , o bu derkn biz naz yapamayız anacım içimizde yok...tezcanlıyız....

merhaba canım..bende izmirdeyim..sende izmirdesin galiba....mobilya sipariş vermişn sanırım...nerden aldınız..biz dünya mobilyadan verdik...aldıklarını güle güle sağlıkla kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…