çok sağol canım cevabın için benimkinin markası countour TS aslında parmağımı delince kan hemen akıyor ben daha çok aksındiye sıktırıyorum yani sıktırmak değeri etkiliyormu bilmiyordum bunu birde değerlerimii yazsam acaba bir fikir verebilirmisin dün öğlen aç :97,öğlen ymekten sonra:102 ,akşam yemekten sonra:81 bugün sabah kahvaltı sonrası:122 öğlen ymek sonrası:122 akşam yemek sonrası:102 ben bugün yemeklerden 1 saat sonra tokluk şekerşerimi öşçtüm yarın 7 defalık ölçüm var onu uyguluyacağım canım sen nasıl ölçüyorun
çok sağol canım beni çok rahatlattın inşallah cumt ye kadar ölçücem değerler böyle devam ederse insüline gerek kalmaz canım sen gebelik boyunca evde ölçümlere devam ettinmi yoksa belli bir süre sonra ölçümü bıraktınmı diyet başladıktan sonra doğuma kadar kaç kilo aldın canım iyiki girip halimizi sordun allah razı olsun senden güzel kızını güle güle sağlıkla büyüt inşallah
Aralcim, degerlerin gayet guzel. Bende az cok babamdan biliyorum, yillarin seker hastasi ve insulin vurunuyor, hergunde 3 posta olcuyor.
7 defalik olcum nasil yapiliyor?? Yemeklerden evvel ve sonrami?
Kızlar walla yetişemiyorum hızınıza...atladım ben de çoğu yeri napayım...
birşey sorcam ben,internette bazı sitelerde bebğiniz sizi duyar sesinize tepki verir falan diyor ya..dokunun karnınıza konuşun,cevap verir merir diyor..sizde gerçekten böyle oluyor mu?bende olmuyor...
sğola canım benim allahım şifa versin babacığına canım normalde dahiliye dr u bana sabah ve akşam yemeklerden 1 saat sonra ölç dedi sedayla konuştuk onun gittiği dr diyabet dr muş o 3 gün üst üste ügnde 7 defa bak demiş bende onu uyguluyacam 3 gün onda sabah aç , kahvaltı sonrası, öğlen aç, yemek sonrası,akşam aç, yamak sonrası ve gece yatmadan şekilnde bakılıyor hem bu şekilde daha net görürüm sonucumu bakalım ne olacak zonetcim ne yaptın alışveriş işini bulabildinmi zevkine göre birşeyler
blu benim bebiş de tepki vermiyoki benim oğlum inanılmaz hareketli..sürekli yuvarlanıyoo tekemeler atıooo..ama ben konuşunca yada babası konuşunca hiç bişi yok bilemiyorum..
kızlar yaa biberonlarınızı kaça aldınız??
Hepsiburada.com : Philips Avent Yenidoğan Başlangıç Seti (SCD271/60 ) | Anne / Bebek / Çocuk
bunu bi incelermisiniz lütfen
selam kızlarrrrr nasılsınız ben çok yorgunummm bugün nhayet eminönüne gidebildikk ve kesinlikle bebek alışverişi için eminönü diyorummmm biton şey aldık ve çok uygun fiyatlarabu arada 2 gündürde yoktum annemdeydim umarım herşey yolundadırrr geçmişe bakmaya çalıştım ama oooo almış başını gitmiş sayfalarr
günaydın kızlar...dün şeker yükleme testim vardı ve gebelik şekeri çıktı..yarın 100 lük tekrar yükleme yapılacak ve duruma göre ilaç tedavisine başlanabilirmiş,acil diyete başladım bile...resmen aç geziyorum,hamurişi,tatlı,ekmek yasak,yasak...otlayacağım artık..galiba bizim topicte şekeri çıkan tek hamiş benim.
ooo ne güzel eli boş dönmemişsiniz alışverişten ne güzel almışsınız ihtiyaçlarını kuzunun bitmiyor canım ihtiyaçlar allah sağlık versinde bitmesin bu kuzuların ihtiyaçlarıBencede bu sekilde birkac gun olcersen daha net sonuc alirsin, hayirlisi olucak insallah.
Bugun gez gez mahfolmusum Aralcim ben, artik gezemiyormusum eskisi gibi, hertarafim agrimis, eee dile kolay 5 saat!
Sukurki elimiz bos donmedik. Odamizin perdeligini sectim, kestirdim, kendimiz dikicez. Cibinlik icinde kumasimizi aldim, onuda ablamla beraber yapicaz. Tul perdemizi henuz secemedim. dusunucem onun icin biraz.
Bunun yanisira annanesi kizima yorgan aldi, yastigini alti vede 2 takim nevresim takimi.
Boyle boyle eksiklerimizi tamamlamaya gayret ediyoruz canim ama eksik hakikaten bitmiyor. Daha lamba secicez, hali alicaz...bizmi abartiyoruz yoksa butun bunlar hakikaten eksikmi demeden gecemiyor insan
Peki karnınızı severken annem kızım yada oğlum diyince sesiniz kulağınıza yabancı geliyomuuben alışamadım o kelimelere yaaa
ooo ne güzel eli boş dönmemişsiniz alışverişten ne güzel almışsınız ihtiyaçlarını kuzunun bitmiyor canım ihtiyaçlar allah sağlık versinde bitmesin bu kuzuların ihtiyaçları
bende aynen çok heycanlıyım ve günlerin sağlıkla biran önce geçmesi için dua ediyorum eşimle bebeklik resimlerimize bakıyoruz acaba kime benziyecek dye konuşuyoruz. tek sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ben diyorum ki eşime oğlum bana ne çok şey öğretti ben yaz kış evde çorap asla giymezdim şimdi kalın örgü çorap üzerine patik giyiyorum ben çok komik gelicek ama sakız hastasıyım çiğneyip yutardımAminn canim aminnn, yeterki kuzularimiza saglik versin Rabbimde varsin eksiklerimiz bitmesin hic.
Sabirsizlaniyorum bu aralar minik yeni dogmus bebisler gordugumde....kendi bebegimi cooook merak ediyorum nasil bisiy olucak diyeAllahim hayirlisiyla tamamlamamizi nasip etsin insallah bu guzel ve mesakkatli maratonu
kuşummmm biyologmusun cidden??ve kendi mesleğini yapıosun ölemi???vallahi bravo..benim kocada biyolog ama bankacılık yapıonerde çalışıosun sen???
vallaha oluyor bende sürekli değil ama özelikle duygulandığım zaman...yada ben ellediğimde oynuyor,başkası dokununca naz yapıyor...babasına bile naz yapıyor...bekliyo kocam ama sıkılıyor sonra o gidiyor zıplıyor kaçırıyor bende üzülüyorum babası hissetmedi diye....
bende aynen çok heycanlıyım ve günlerin sağlıkla biran önce geçmesi için dua ediyorum eşimle bebeklik resimlerimize bakıyoruz acaba kime benziyecek dye konuşuyoruz. tek sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ben diyorum ki eşime oğlum bana ne çok şey öğretti ben yaz kış evde çorap asla giymezdim şimdi kalın örgü çorap üzerine patik giyiyorum ben çok komik gelicek ama sakız hastasıyım çiğneyip yutardımD şimdi çiğneyip atıyorum hiç bir kuvvet beni diyet yaptıtamazdı şimdi ölçülü hesaplı yiyorum balık ymezdim zorla yiyorum ve daha bir çok şeyim oğlum sayesinde değşiti oğlum annesine daha doğmadan birşeyler öğretmeye başladı
evet haklısın canım rabbime sonsuz şükürler olsun ki bize de bu güzel duyguyu yaşattı..allahım tüm istiyen bayanlara bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah ....bizlerde sağlılkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah canım ben çıkıyorum kendine ve kuzuna iyi bak görüşmek üzere iyi geceler canım...Annelerin fedakarligi daha hamileyken basliyor Aralcim, bakneguzel soylemissin nelerden feragat ettigini, nelere cabaladigini ki daha boyle birsuru ornekler verebiliriz herbirimiz.
Nekadar kutsal birsey demek annelik....hem cok guzel hemde cok zor...simdi sabirsizca dogmalarini bekliyoruz, yarin birgun dogduklarinda nasil guzel yetistirebiliriz acaba diye onun telaslarina dusucez. Bence herseyiyle ANNELIK coook ama cok guzel. Rabbim bizlerede nasip etti sukurler olsun..en azindan hamile kaldik ve bebeklerimizin yollarini gozluyoruz, tamaminada erdirir yuce Rabbim insallah.
Hosgeldin dilaraaa, ohhh yapilmis alisverisler yinee, masallah, guzel gunlerde kullansin minik kizin insallah.
neler aldiniz canim??
evet haklısın canım rabbime sonsuz şükürler olsun ki bize de bu güzel duyguyu yaşattı..allahım tüm istiyen bayanlara bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah ....bizlerde sağlılkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah canım ben çıkıyorum kendine ve kuzuna iyi bak görüşmek üzere iyi geceler canım...
sağol canımmm valla birsürü zıbın takımlarr,mevlütkıyafeti, çıtçıtlı badiler,çoraplar,bebek şekerlerinin siparişini verdim,sonracıma emzirme südyenlerinden aldım bide bebeği yan yatırıyosunya boğulmasın diye onun için bi ürün çıkmış yastık gibi yan yatmasını sağlıyo ondan aldım,bornoz takımı falan aldım işte bebeğin çok şükür hiçbir eksiği kalmadı.bitek cumartesi gidip kendime pijama takımı gecelik falan bakıcam okadarr
Baya baya bisiyler almissin canim, masallah tamamladiniz, rahat edersin bundan sonra biraz, aklina geldikce eksiklerini alirsin yine, bitmiyorlar cunki
su bebegi yan yatirma urunu, cok kullanisli biisymi acaba?
Resimlerini eklersen bizlerde kefini cikaririz canim:Insan asla usanmiyo bakmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?