evet sorma eksikler bitmez hiç valla adam ben kendi çocuğuma bile aldım annesi çok rahat etti onun sayesinde dedi yarın eklicem canım aldıklarımı ciciler bölümüne
selam kızlar...kim var kim yok bakim??
selammmm :80:
Demekki kullanisli bisiye benziyor..yarin bakariz cicilere bolumune, gozumuz gonlumuz acilir yine.
Selamlar Rapuyaaaa, henuz cikmadiydim sekercimmm, Kucuk Osmani izliyorum, bitsin hemen yaticammm:81:
kıss izlemeyin şu diziyiajitasyon hep...sende yapmışsın alışveriş. bekliyorum sendende resimm ona göre zonetcim
Ayy izlemedende olmuyorrr, esimle muptelasi oldukkk...Aliye ve Caroline kizarken stres atiyoruz kari-koca dermisim
Ben sanirim bi ara topluca yuklerim resimleri cnm...henuz hersey paketlerinde...annemin ablamin aldiklari bile onlarda, eve getirmedim:)))) Odamiz bir gelsin bi duzen yapalim hepsini yayinlicaz insallah
sağol canımmm valla birsürü zıbın takımlarr,mevlütkıyafeti, çıtçıtlı badiler,çoraplar,bebek şekerlerinin siparişini verdim,sonracıma emzirme südyenlerinden aldım bide bebeği yan yatırıyosunya boğulmasın diye onun için bi ürün çıkmış yastık gibi yan yatmasını sağlıyo ondan aldım,bornoz takımı falan aldım işte bebeğin çok şükür hiçbir eksiği kalmadı.bitek cumartesi gidip kendime pijama takımı gecelik falan bakıcam okadarr
rapunzelcim sizdedemi aynı play station olayı var her gelen misafirimizle oynuyo sorma aynı dert bendede var eve geleni yan odaya alıo adam ya
iyi akşamlar canım ve diğer arkadaşlar
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı.
birincisi çok zor geçti 3 saat.
sonra sonuçlar için gittiğimde 200 210 şekerim çıktı ve gebelik şekerinin olduğu anlaşıldı.
idrar testide yaptırmıştım bol lokösit çıktı (hiç şikayetim yoktu halbuki)antibiyotik verdi.
demir eksikliği çıktı 1 tane içiyorsdum onu 2 ye çıkardı.
şeker takibi yapılacak şimdi ev için alet verdiler.günde aralıklarla 7 defa 3 gün takipte tutacağım şekerimi.not alacağım yarın başlıcam.
sonra gidicem ve duruma göre ya insülin takviyesi yapılacak yada diyetle devam edicem.
diyet listem yapıldı.çok zorlamıcak beni sadece tatlı ve unlu şeler yok yine azar azar yenilebilecek şeyler.aç kalmıcaz yani.
işte böyle kızlar
biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiym.
hayırlısıyla az kaldı.sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.
vallaha oluyor bende sürekli değil ama özelikle duygulandığım zaman...yada ben ellediğimde oynuyor,başkası dokununca naz yapıyor...babasına bile naz yapıyor...bekliyo kocam ama sıkılıyor sonra o gidiyor zıplıyor kaçırıyor bende üzülüyorum babası hissetmedi diye....
günaydın kızlar...çok soğuk ve buzlu bir sabahtı bu sabah...düşmemek için akla karayı seçtim walla. umarım iyi bir gün olur hepimiz için...
GÜNAYDINNN
bende akrobatik hareketlerle işe geldimmmm
teşk.ler senin içinde güzel bir gün olur inş.
Günaydın Arkadaşlar Hamilelikte bazı bitkisel otlarıda içmek zararlı diyorlar(Nane-Tarçın-Kekik...) Siz Hamilelikte hangi bitkisel otları kaynatıp içtiniz zararı oldumu öksürüğüm için ne içeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
semacan,simge,deniz???orda değil misiniz yoksa?
amin şeker...garip gureba rüyalar gördüm bugün...böyle o kadar saçma ki anlatamam...tabii ki bebekle hamilelikle falan ilgili şeyler...kafayı yedim galiba sonunda
Günaydın Arkadaşlar Hamilelikte bazı bitkisel otlarıda içmek zararlı diyorlar(Nane-Tarçın-Kekik...) Siz Hamilelikte hangi bitkisel otları kaynatıp içtiniz zararı oldumu öksürüğüm için ne içeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?