2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet sorma eksikler bitmez hiç valla adam ben kendi çocuğuma bile aldım annesi çok rahat etti onun sayesinde dedi yarın eklicem canım aldıklarımı ciciler bölümüne

Demekki kullanisli bisiye benziyor..yarin bakariz cicilere bolumune, gozumuz gonlumuz acilir yine.

selam kızlar...kim var kim yok bakim??

Selamlar Rapuyaaaa, henuz cikmadiydim sekercimmm, Kucuk Osmani izliyorum, bitsin hemen yaticammm:81:

Demekki kullanisli bisiye benziyor..yarin bakariz cicilere bolumune, gozumuz gonlumuz acilir yine.

Selamlar Rapuyaaaa, henuz cikmadiydim sekercimmm, Kucuk Osmani izliyorum, bitsin hemen yaticammm:81:

kıss izlemeyin şu diziyi ajitasyon hep...sende yapmışsın alışveriş. bekliyorum sendende resimm ona göre zonetcim

kıss izlemeyin şu diziyi ajitasyon hep...sende yapmışsın alışveriş. bekliyorum sendende resimm ona göre zonetcim

Ayy izlemedende olmuyorrr, esimle muptelasi oldukkk...Aliye ve Caroline kizarken stres atiyoruz kari-koca dermisim

Ben sanirim bi ara topluca yuklerim resimleri cnm...henuz hersey paketlerinde...annemin ablamin aldiklari bile onlarda, eve getirmedim:)))) Odamiz bir gelsin bi duzen yapalim hepsini yayinlicaz insallah

artık toplu moplu..isterim ben görmek..kız cicisi nede olsa

merhaba....emzirme sütyeninin bedenleri varmı..nasıl bir kestrim yaptın..daha ne kadar büyücek ben bilemediğimden almak istemedim...eksik birr şey kaslın istemiyorum...zaman çok ggibi gözüküyor ama aslında az..hava soğuk oluyor,yağmur çamur derken sürekli çıkılmıyor dışarı...
bugun bende gecelik ve pişama takımı baktım...gecelikler 70 liradan aşağuı yok...güzel bir şey alınca lilözlü takımalr 150 lirayı buluyor....ben karar veremiyorum gecelik olayına ilk başta bir gecelik 2 pijama takımı alayım dedim sonra düşündüm sadce yatrken giysem gündüz gecelik ile dolaşmam güze güzel giyinirm evde...yaz olacağı için de gögüs açma derdi olmaz herhalde diye...

bilememedim yani bi türlü...

rapunzelcim sizdedemi aynı play station olayı var her gelen misafirimizle oynuyo sorma aynı dert bendede var eve geleni yan odaya alıo adam ya

keşke benim eşimde de olsa bizde de tam tersi playstation cı benim... yalvarıyorum birlite oynayalım diye yolk... neyse kızımla oynarım artık bende :))

geçmiş olsun canım.. benim doktorumda benden şeker testi istemedi ama şekeri yüksek çıkanları okudukça tırsıyorum... çünkü ben şimdiden 18 kilo aldım ( neyse bu haftaki kontrolde ister belki.. ama yüksek çıksada bir diiyete kontrol altına alınabildiği için güzel.. acil şifalar diliyorum..

valla bizde de durum aynen böyle... babası daha çok az hissetti..

slm mayıs anneleri
herkes doğal olarak uyumuş..
gece vakti uyku tutmadı beni...
gribim de iyileşme oldu çok şükür ama faranjitim geçmedi henuz
antibiyotik kullanbilirsin dedi dr. ama bu kadar kullandığım ilçatan dolayı bn tercih etmem dedi...
zaten bu kadar dayandım biraz daha dayanırım heralde..
şimdilik burun tıkanıklığı için burun açıcı sprey ve viks merhem kullanacam
bu arada 10 gün içinde kilom yerinde duruyor...sanıırm gribim etkisiyle
bu gün rutin kontrolum vardı hem endokrin hem de kadın doğum bu hafta erteledim
çoğunluk şeker yüklemesi yapmış...bn daha yaptırmadım
2. tetonoz aşısını da haftya yapacam inş.
artık biraz daha iyileşeyim haftaya gidecem inş.
bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum...
herkese sağlık ve şifa diliyorum..
dua ile

Selamlarrr..
Umarım herkes iyileşmiştir.Son baktığımda hastalar çoktu.
Bizim evde de benim dışımda herkes hasta
Onlara bakmaktan belim kırılacak gibi ağrıyor akşam olunca.

Bu arada aşı ağrı yapmadı yazmıştım ama ertesi gün başladı ağrısı.Hala zor uyuyorum ağrıdan.Üstüne yatamıyorum kolumun.İkinci doz bu kadar ağrı yapmaz inşallah.

Henüz şeker testi vaktim gelmedi.İnşallah çııkmaz diyorum ama bir yandan da çıksa da mecburen diyet yapsam ve az kilo alsam diyorum.Neyse hayırlısı.

Kendinize iyi bakın

günaydın kızlar...çok soğuk ve buzlu bir sabahtı bu sabah...düşmemek için akla karayı seçtim walla. umarım iyi bir gün olur hepimiz için...

Günaydın Arkadaşlar Hamilelikte bazı bitkisel otlarıda içmek zararlı diyorlar(Nane-Tarçın-Kekik...) Siz Hamilelikte hangi bitkisel otları kaynatıp içtiniz zararı oldumu öksürüğüm için ne içeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

simgecim ben kekik içtim ama tarçın nane içmedim.ne içersen iç çok içmemek gerek sanırım bitki olarak yani...:26:

semacan,simge,deniz???orda değil misiniz yoksa?

geldim geldiimmm:89::89:

amin şeker... garip gureba rüyalar gördüm bugün...böyle o kadar saçma ki anlatamam...tabii ki bebekle hamilelikle falan ilgili şeyler...kafayı yedim galiba sonunda

aaa
hayır olsun hayırlara gitsin inş.
ne gördünn

günaydıınnn
simgesel
öncelikle çok geçmiş olsunn
ben hamileliğimde hiçbir bitki çayını içmedim
dr.sitelerinde genelde içilmemesi tavsiye ediliyor
birde hazır paket içindeler ya benim içime sinmiyor o yzüden hiç içmedim

öksürük için önce dr.gitmen lazım canımm
dün 2 arkadaşımızında öksürükle ilgili ciddi sorunlar oldu
kızlar yazdıalr kk da oku istersenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…