günaydın kızlar...çok soğuk ve buzlu bir sabahtı bu sabah...düşmemek için akla karayı seçtim walla. umarım iyi bir gün olur hepimiz için...
GÜNAYDINNN
bende akrobatik hareketlerle işe geldimmmm
teşk.ler senin içinde güzel bir gün olur inş.
Günaydın Arkadaşlar Hamilelikte bazı bitkisel otlarıda içmek zararlı diyorlar(Nane-Tarçın-Kekik...) Siz Hamilelikte hangi bitkisel otları kaynatıp içtiniz zararı oldumu öksürüğüm için ne içeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
günaydın hatun kişiler
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bursadada cok soğuk bi hava var ama buz yok çok şükür umarım herkes iidir.
şeker bu aralar sende biraz geç cvp verme başladı...performansın düştü bak...gözümden kaçtı sanmageldim geldiimmm:89::89:
aaa
hayır olsun hayırlara gitsin inş.
ne gördünn
günaydın hatun kişiler
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bursadada cok soğuk bi hava var ama buz yok çok şükür umarım herkes iidir.
Günaydın güzel anneler cumadan buyana hep hastaydım raporlu evde yatdım kayınvalıdem ve annem gelip baktılar bana seker yüklemesi yaparken içilen o sıvı cok soğuktu bende onu içtim bir bulantı basladı bitmek bilmedi doktor bağırsak enfeksiyonu olmusun dedi
aman daha tahlillerini vermeyenler sekerli suya dikkat etsinler cok soğuk içmesinler
bu arada seker yüklemem gayet ii cıktı sonuç oğlum kocaman olmus 900 gr doktor bole gıderse buyuk olcak normal dogum zorlasır dedı
şeker bu aralar sende biraz geç cvp verme başladı...performansın düştü bak...gözümden kaçtı sanmayaw yok hamile kalmaya çalışıyormuşum ama olmamış,annemler evi barkı satıpğ milyarlarca para dökmüşler bunun için.ne kadar fedakarlar falan diye düşünüp ağlıyorum ...sonra ama tüp bebek çok pahalı değildi böyle ev bark satacak kadar diyorum...falan filan...yok ben kesin kafayı yedim...doğurana kadar sanırım böyle saçma sapan rüyalar bilinçaltımdan çıkıp rahatsız edecek...
ben bunu hemen cvpladım sen geç yazdınn
ama müşt.olduğunda geç yazıyorum haklısın
anam rüya değil bu film resmen
yavaş yavaş blue-can
önce hamilelik derken 1 kaç hafta sonra bebeğinle ilgili olan kısımalrı görücen herhalde
hayırlara gitsin inş..
günaydınn hanımlar
keyifler nasıl :) yine yeni bi gün hasta olan arkadaşçıklarımız iyileşiverir umarım ay bu kaburga batması öldürecek beni yaw her sabah masama oturduğumda başlıyor ağrı araştırdım az önce reahim büyüdüğünden kaburgaya baskı yapıomuş genelde oturan kişilerde sık rastlanılan sorumuş umarım benden başka kimse çekmez
defne joy foster ölmüş ya..allahım çok üzüldüm 3 yaşında oğlu vardı
günaydınn hanımlar
keyifler nasıl :) yine yeni bi gün hasta olan arkadaşçıklarımız iyileşiverir umarım ay bu kaburga batması öldürecek beni yaw her sabah masama oturduğumda başlıyor ağrı araştırdım az önce reahim büyüdüğünden kaburgaya baskı yapıomuş genelde oturan kişilerde sık rastlanılan sorumuş umarım benden başka kimse çekmez
GÜNAYDINN
tekrar geçmiş olsunnn
ya senin bu ağrıalrın için daha erken değilmi
anlamadım ben yawww kilonmu fazla karnınmı çok şiş :97::97:
ya sorma bende sabah sabah şok oldum neden ölmüş acaba
üff bilinmiyomuş henüz..astım krizi falan yazıyo bazı yerlerde ya
günaydın kızlar günümüz mutlu ve sağlılklı gedçsin inşallah sormayın sabah sabah tv de defne joy foster in ölüm habaeri beni çok etkiledi bebeğine çok üzüldüm allah sabır versin ailaesine ya düşünüdmde hayat ne kadar kısa ne zaman ne olacağını bilmiyoruz allahım hayırlı ömür hayırlı ölüm versin hepimize sabah sabah içinizi karartmak istemem ama çok etkiledi beni bebeğinin olması ve erken ölümü
ah canım bende arada kalkıp tur atıyorum anca öle geçiyorbende birkaç aydır var bu ağrı canım hiç gecmedi aradabi duruyor sonra tekrar başlıo çok kötü bir ağrı biliyorum anca uyuyunca unutuyorum ama yapıcak bişey yok druma sormuştum yürüyüş yapınca gecio ama her ağırdığında yürüyüş yapamamki
sorma canım bünye ufak tefek olunca bebekte büyüyünce baskı artıo demek e göbekte maşallah yerindeGÜNAYDINN
tekrar geçmiş olsunnn
ya senin bu ağrıalrın için daha erken değilmi
anlamadım ben yawww kilonmu fazla karnınmı çok şiş :97::9
ya sorma bende sabah sabah şok oldum neden ölmüş acaba
evet cnm sabah bende açınca haberlerde okudum daha 2-3 gün önce yarışmada izledim kızıdefne joy foster ölmüş ya..allahım çok üzüldüm 3 yaşında oğlu vardı
evet canım bende çok etkilendim çok üzüldüm 2. sayfa programını izliyorum orda şöyle açıkladılar dün gece yok böyle dans ekibiyle bir yerde eğleniyorlar sonra bir arkadaşlarının evine geçiyorlar orda ben nefes alamıyorum dr çağırın diyorr ev sahibi dr çağırmaya gidiyor döndüklerinde astıma bağlı klap krizi geçirip öldüğü görülüyorbende çok üzüldüm aralcım yaneden ölmüş tvler bahsediyomu?? küçücük bebek ...18 aylık mı ne.. kendime gelemiyorum bi türlü
ben bunu hemen cvpladım sen geç yazdınn
ama müşt.olduğunda geç yazıyorum haklısın
anam rüya değil bu film resmen
yavaş yavaş blue-can
önce hamilelik derken 1 kaç hafta sonra bebeğinle ilgili olan kısımalrı görücen herhalde
hayırlara gitsin inş..
defne joy foster ölmüş ya..allahım çok üzüldüm 3 yaşında oğlu vardı
evet canım bende çok etkilendim çok üzüldüm 2. sayfa programını izliyorum orda şöyle açıkladılar dün gece yok böyle dans ekibiyle bir yerde eğleniyorlar sonra bir arkadaşlarının evine geçiyorlar orda ben nefes alamıyorum dr çağırın diyorr ev sahibi dr çağırmaya gidiyor döndüklerinde astıma bağlı klap krizi geçirip öldüğü görülüyor
günaydın kızlar günümüz mutlu ve sağlılklı gedçsin inşallah sormayın sabah sabah tv de defne joy foster in ölüm habaeri beni çok etkiledi bebeğine çok üzüldüm allah sabır versin ailaesine ya düşünüdmde hayat ne kadar kısa ne zaman ne olacağını bilmiyoruz allahım hayırlı ömür hayırlı ölüm versin hepimize sabah sabah içinizi karartmak istemem ama çok etkiledi beni bebeğinin olması ve erken ölümü
ah canım bende arada kalkıp tur atıyorum anca öle geçiyor
sorma canım bünye ufak tefek olunca bebekte büyüyünce baskı artıo demek e göbekte maşallah yerinde
evet cnm sabah bende açınca haberlerde okudum daha 2-3 gün önce yarışmada izledim kızı
kuzucum takılıyorum sana kıs...hemen ciddiye alıp ciddi ciddi cevap yazma...ya ya sorma...gerçekten film gibi...
ayy ne biliyim yawww
o arada baya bi zaman geçmiş gibi geldi bana
GÜNAYDIINNNN
allah rahmet eylesinn
bende çok üzüldümm
allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inş.
hımm demek ondan oluyor
inş. ağrıların kısa zamanda geçer
kuzucum takılıyorum sana kıs...hemen ciddiye alıp ciddi ciddi cevap yazma...ya ya sorma...gerçekten film gibi...
ayy ne biliyim yawww
o arada baya bi zaman geçmiş gibi geldi bana
amin semacım acısı üstünde kalsın kızlar hamişeler neyse şu kasvetli havayı dağıtalım üzmeyelim kendimizi ve kuzularımızı eee bebeğinize alıcaklarınız bittimi biz bitirdik gbi bir süt sağma makinamiz kaldı kardeşim le annem inşallah allah izin verirse hartaya gelicek kardeşime tüm bebişimin cilerinin fotolarını attıtcam inşallah bizim cicleride görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?