2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semacım kıyamam ben sana ya neden aç bıraktın bebişi canım dr bana 2000 kalorilik diyet verdi ve 3 ana 3 ara öğün var öyle aç filanda kalmıyorum aslında sadece yediğim ıvır zıvırları kestim yediğim meyve oranını bayağı azlttım kilo almayı çok sorun ediyorsan bence o zaman bir dahilye uzmanına ya da bir diyetisyene git 2000 kalorilik bir diyet listesi verirler o zaman aç kalmadan daha fazla kilo almadan tamamlarsın kalan süreyi

Son düzenleme:
kızlar sorun etmeyin şu kilo işini yaa...ama RAPUcum sana katılıyorum...kadın doğumcu olmanın en belirgin özelliği bu olsa gerek...hepsi aynı şeyi söylüyor..çok kilo aldın...

SEMACAN fare fikri hiç hoşuma gitmedi ya...anneeee.......:18:

Son düzenleme:
BEBEĞİN ANNE KARNINDA KONUŞMASI...
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan
bir bebek varmış. Bir gün Allah'a sormuş:

-Allahım, beni yarın dünyaya göndereceğini
söylediler, fakat ben o kadar küçük ve
güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?

-Tüm meleklerin arasından senin için bir
tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak
ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün
şarkı söyleyecek ve gülümseyecek.
Böylece sen onun sevgisini
hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Pekiiiii… İnsanlar bana birşeyler
söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasıl anlayacağım?

-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en
güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana
konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.

-Peki Allahım, ben seninle konuşmak
istersem ne yapacağım?

-Meleğin sana ellerini açarak
bana dua etmeyi de öğretecek.

-Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum,
beni kim koruyacak?

-Meleğin seni kendi hayatı pahasına
dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha
göremeyeceğim için çok üzgünüm.

-Meleğin sana sürekli benden söz edecek
ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.

O sırada Cennette bir sessizlik olur
ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır.
Bebek gitmek üzere olduğunu anlar
ve son bir soru sorar:

-Allahım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen
çabuk söyle, benim meleğimin adı ne?

-Meleğinin adının önemi yok yavrum,
sen onu ANNE diye çağıracaksın …

ahh ohh offff
diyorumm
bu ay kilo takibimi bu şekilde yapmaya karar verdim
eğer yine çok kg alırsam o zaman diyetisyene gidicem
aslında normal şartlarda yediklerim bana yeterli değilmiki?
akşam 20:00 de yemek yedim
22:00 acıktım
1 bardak sütle geçiştirdimm

20 gündür hasta yatmaya devam.öksür ve çıkart....(

ben 54 ile hamile kaldım 68 kiloyum şuan.korkunç bir görüntü aynaya baktığımda
kiloyu sorun etmiyorum da yeterki şıu hastalık bir geçseyapmadığım şifalı karışım kalmadı.yok allah yok.
neyse karamsar bir tablo oldu sanırım.pilatese başladım zorladı beni.

yok benim aslında kafama yattı ama
lohusayken canlı fareyi nasıl yakalarım acaba diye düşünüyorummm

geçmiş olsunnnn
çok kilo almamışsın hepimiz hemen hemen bu kadar aldıkkkk sıkma canını
pilatesmi zorladııı

selam herkese

hasta olanlar geçmiş olsun biran evvel toparlanırsın yaptığınız karışımlar şifa olur.

Gulesram dr kontrolün iyi geçmiş Maşallah herşey yolundaymış, kramplarla ilgili magnezyum vermiş eklem ağrısı içinde magnezyum vermiş drun. inşallah eklem ağrılarını bu geçirir. Bende en iyisi sorup içeyim magnezyumu cuma günü gitcem.

monozora canımm davetiyeyi yolladım.. face açılmıorda cevap yazamıorumm

sağol canım aldım davetiyemi.

selam kızlaar
geçmişi okuyordum.bugün çok kötü haberler yok şükür.Annelerimizin en büyük sorunu sanırım şu anda kilo.
kızlar bu kadar takmayın kiloları ben ilk hamileliğimde 11 kilo almıştım doğumda 6 sı gitti diğer 5 kilo da 1-2 haftada gitti.emzirdikçe hamile kaldığım kilonun da altına düştüm hayatımda ilk defa 51 kilo olduğumu gördüm ya inanılmazdı.tabi kimse yakıştırmadı o ayrı.ne zaman emzirmeyi bıraktım hoop 4 kilo birden aldım.
şimdi ise daha 26.haftada 9,5 kilo aldım.ama korkmuyorum yeter ki bebişlerimiz güzel güzel emsinler de bizi zayıflatırlar evelallah.
GÜLESRAM göbüşün çok tatlı olmuş facedeki foton harika.
CERENLİYAĞMUR gözün aydın cicilerin hayırlı olsun
KDİLARA cicilerine bayıldımmmm çok tatlı güzel günlerde giysin bebişin inş. beyaz da çok yakışıyor bebeklere .

kızlar bişey sorucam size

bende 1 haftadır falan acayip bir unutkanlık başladı.Öyle böyle değil ama ya çok rahatsız olmaya başladım dün işten çıkarken telefonumu cebime atmışım elimde de bir poşetim vardı onu almışım çıkmışım servise bir bindim çantam yok.Gülsemmi ağlasammı kalakaldım Hamileliktte olabiliyormuş sanırım ama kendime inanamıyorum valla

üfff topik ne kadarda hızlı ilerlemiş böle şöle bi okuyım dedim ama çok vakitimi alacak nevracım tatlım çok geçmiş olsun ya bugün duyduğum 2.diş ağrısı çeken kişisin tatlım kalsiyumu eksik tutma sakın.gülesram tatlım çok sevindim kontrol olumlu geçmiş bende yarın nisamı göreceğim hande yeni katılmışsın aramıza hoşgeldin cnm cerenli yavrum seni işten çıkartmışlardı ne güzel keşke banada böle bi iyilik yapsalar ne ii olur artık istemiyorum çalışmak ama doğum paramıda yakmak istemiyorum nasıl geçer 8 hafta bilmem oturamıyorum artık şu kaburga batması çok canımı yakıo off

ayyyyyyyyyy cok garip oldum dilara ya zor tutuyorum kendimi hatta artık tutamıyorum bile cok güsellll

baharnazzzzz
hoşgeldiinnn
test için kan verdinmi nasıl çıktı sonuçalrınnnn

selam hoşgeldinn
ben kendi adıma şöyle söyliyiimmmm
bu aya kadar bu kadar alınca son ayda 2 katı alınıyor dedikleri için panik yapıyorum

:26:
olur öyle şeyler
balık ceviz tüketiyomusun

yasmin canım öksürük için doktora gittinmi? bak tehlikeliymiş allah korusun.sancıları tetikliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…