he aynı hemen hemen 7+4 olduk bizde.benim hiiiiç mide bulantım tiksinmem yokkkkk bende acaba anormallikmi var diyorum bende:)
sanmıyorum ya normal bence. mesela ben anneme çekicem diye çok korktum çünkü annem 3 hamileliğindede hep tükürerek geçirmiş asla tükürüğünü yutamıyodu en son kardeşimde bende şahit olmuştum. elinde küçük kovayla geziyodu yada sürekli bişeyler geveliyodu ağzında. bendede az bulantı oldu bu aralar. belkide güzel Allahım grip oldum diye miğde bulantımı ortadan kaldırdı hem hapşuruyorum, hem burnum akıyo ,hemhalsizim, bide bulantı çekemezdim heralde:2:
[
geçmiş olsun olabilir yada seninkide şiddetli değilmiş demekki..kendine çok dikkat et ama ben uyuyayım barii herzmnki gibii:)))iyi gecelerkaydirigubbakcemile5
selam kızlar ben geldim.bugün kan sonucunu netten öğrenip doktorumu aradım önce ulaşamadım sonra o beni aradı.progesteron değerim yükselmiş.doktorum laboratuarı yalancı çıkardık şükür şimdilik olumluyuz ama dikkat et bol bol dinlen dedi.pazartesi gel usg ve kan bakalım bu durumlar nadir olan durumlardır devamlı takip etmemiz lazım dedi.inşallah mutlululukla ve hayırla sonuçlanır hamileliğim,hamileliğimiz... dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim...Rabbime de sonsuz şükürler... İnşallah bebeğimizi bize bağışlayacak....
Kızlar merhabalar hepinize sağlıklı günler diliyorum.
İşten geldim oturdum biraz geçmişi okudum...Sizinle konuşurken rahatlıyorum dinlenıyorum valla.
Bu arada müebbetsevdamdan haber var mı kızlar?
Hosgeldin canim, gcmis olsun hadi bugunude bitirdin, haftasonuda birguzel dinlenirsin canim.
Muebbet sevdamdan henuz haber yok canim..bende merak ediyorum....
amin inşallah herşey olunlu olur. bende haftaya gidicem doktora bakalım inşallah bende de bi problem yoktur. bebişimin ilk kalp aışlarını dinlicem Allahın izniyle :CüvCüv:
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdiu" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Cuma günüdeyiz Rabbim dualarımızı geri çevirmesin
sedasem cevap verdiğin için tesekkür ederim diğer arkadaslar da cvp yazarsa sevinirim
selam kızlar ben geldim.bugün kan sonucunu netten öğrenip doktorumu aradım önce ulaşamadım sonra o beni aradı.progesteron değerim yükselmiş.doktorum laboratuarı yalancı çıkardık şükür şimdilik olumluyuz ama dikkat et bol bol dinlen dedi.pazartesi gel usg ve kan bakalım bu durumlar nadir olan durumlardır devamlı takip etmemiz lazım dedi.inşallah mutlululukla ve hayırla sonuçlanır hamileliğim,hamileliğimiz... dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim...Rabbime de sonsuz şükürler... İnşallah bebeğimizi bize bağışlayacak....
müebbetsevdam senin icin cok sevindim rabbim hepimizin yardimcisi olsun seni ve bebegini korusun:ben YA MÜBDi DIYE gördum az önce:ama sen elini göbisine koy hergun AYET-EL KÜRSI YI OKU:COK FAYDALI VE KORUYUCU BIR DUA
canim senin adina okadar cok sevindimki dün cok üzüldük bugünse güzel haberi aldik ALLAH kucagina almayi nasip eder INSALLAH canim cok mutlu oldum a.s.
aminn inşallah canım...Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah kucaklarımıza...bende nette öyle buldum canım.eşime söylicem o okusun Ya Mübdi yi ben zaten hergün okuyorum canım.Ayet_el Kürsi benim her daim kurtarıcı duamdır canım.
insallah rabbim kabul eder dualarimizi bak allahin mucizeleri bitmiyor iste dun neler yaziyorduk.bugun sevindirici haberlerini aldik.dikkat et kendine doktorun ne diyorsa harfien uy artik.
rabia senin nasil gidiyor kalp atislarini duydun degilmi?ya da daha terminine zaman varmi.ben sadece aksamlari girdigim icin yetisemiyorum herkese.yazdiysanda kacirmis olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?