2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

he aynı hemen hemen 7+4 olduk bizde.benim hiiiiç mide bulantım tiksinmem yokkkkk bende acaba anormallikmi var diyorum bende:)

sanmıyorum ya normal bence. mesela ben anneme çekicem diye çok korktum çünkü annem 3 hamileliğindede hep tükürerek geçirmiş asla tükürüğünü yutamıyodu en son kardeşimde bende şahit olmuştum. elinde küçük kovayla geziyodu yada sürekli bişeyler geveliyodu ağzında. bendede az bulantı oldu bu aralar. belkide güzel Allahım grip oldum diye miğde bulantımı ortadan kaldırdı hem hapşuruyorum, hem burnum akıyo ,hemhalsizim, bide bulantı çekemezdim heralde:2:

[
geçmiş olsun olabilir yada seninkide şiddetli değilmiş demekki..kendine çok dikkat et ama ben uyuyayım barii herzmnki gibii:)))iyi gecelerkaydirigubbakcemile5

selam kızlar ben geldim.bugün kan sonucunu netten öğrenip doktorumu aradım önce ulaşamadım sonra o beni aradı.progesteron değerim yükselmiş.doktorum laboratuarı yalancı çıkardık şükür şimdilik olumluyuz ama dikkat et bol bol dinlen dedi.pazartesi gel usg ve kan bakalım bu durumlar nadir olan durumlardır devamlı takip etmemiz lazım dedi.inşallah mutlululukla ve hayırla sonuçlanır hamileliğim,hamileliğimiz... dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim...Rabbime de sonsuz şükürler... İnşallah bebeğimizi bize bağışlayacak....

selam kızlar ben geldim.bugün kan sonucunu netten öğrenip doktorumu aradım önce ulaşamadım sonra o beni aradı.progesteron değerim yükselmiş.doktorum laboratuarı yalancı çıkardık şükür şimdilik olumluyuz ama dikkat et bol bol dinlen dedi.pazartesi gel usg ve kan bakalım bu durumlar nadir olan durumlardır devamlı takip etmemiz lazım dedi.inşallah mutlululukla ve hayırla sonuçlanır hamileliğim,hamileliğimiz... dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim...Rabbime de sonsuz şükürler... İnşallah bebeğimizi bize bağışlayacak....

amin inşallah herşey olunlu olur. bende haftaya gidicem doktora bakalım inşallah bende de bi problem yoktur. bebişimin ilk kalp aışlarını dinlicem Allahın izniyle :CüvCüv:

Kızlar merhabalar hepinize sağlıklı günler diliyorum.
İşten geldim oturdum biraz geçmişi okudum...Sizinle konuşurken rahatlıyorum dinlenıyorum valla.
Bu arada müebbetsevdamdan haber var mı kızlar?

Hosgeldin canim, gcmis olsun hadi bugunude bitirdin, haftasonuda birguzel dinlenirsin canim.
Muebbet sevdamdan henuz haber yok canim..bende merak ediyorum....

kızlar kusura bakmayın tün gün giremedim çok karışık duygular içindeyim.durum yukarıda yazdığım gibi işte beklemedeyiz... dualarınızı eksik etmeyin...

amin inşallah herşey olunlu olur. bende haftaya gidicem doktora bakalım inşallah bende de bi problem yoktur. bebişimin ilk kalp aışlarını dinlicem Allahın izniyle :CüvCüv:

teşekkürler canım.inşallah yoktur bi problemde hepimiz sağlıkla mutlulukla ve hayırla sonuçlandırırız hamileliklerimizi...

GÜLCEZA canım arkadaşım benim maaşallah böyle dirayetli ol.Söylediğin gibi çevrenin senin başının dik olduğunu bilsinler. inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın ve bebeğin bu sefer gelir canım..Allahım yar ve yardımcın olsun.kimseye yaşatmasın canım senden de esirgesin inşallah...

canım Ya Mübdiu mu denilecek yoksa Ya Mübdi mi ?

müebbetsevdam senin icin cok sevindim rabbim hepimizin yardimcisi olsun seni ve bebegini korusun:ben YA MÜBDi DIYE gördum az önce:ama sen elini göbisine koy hergun AYET-EL KÜRSI YI OKU:COK FAYDALI VE KORUYUCU BIR DUA

canim senin adina okadar cok sevindimki dün cok üzüldük bugünse güzel haberi aldik ALLAH kucagina almayi nasip eder INSALLAH canim cok mutlu oldum a.s.

GÜLCEZA allah sabir ve hayirlisini versin.güclü ve direncli olman cok iyi.cevrendeki insanlar seni yildirmasin.allah yardimcin ve hep yaninda olsun insallah.

müebbetsevdam senin icin cok sevindim rabbim hepimizin yardimcisi olsun seni ve bebegini korusun:ben YA MÜBDi DIYE gördum az önce:ama sen elini göbisine koy hergun AYET-EL KÜRSI YI OKU:COK FAYDALI VE KORUYUCU BIR DUA

aminn inşallah canım...Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah kucaklarımıza...bende nette öyle buldum canım.eşime söylicem o okusun Ya Mübdi yi ben zaten hergün okuyorum canım.Ayet_el Kürsi benim her daim kurtarıcı duamdır canım.

canim senin adina okadar cok sevindimki dün cok üzüldük bugünse güzel haberi aldik ALLAH kucagina almayi nasip eder INSALLAH canim cok mutlu oldum a.s.

canımsın çok teşekkür ederim. şimdilik herşey yolunda giriyor inşallah pazartesi günü de sağlıkla ve hayırla kalp atışını duyarız.. dualarınızda eksik etmeyin. Rabbim mutlulukla,sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza nasip etsin inşallah...

rabia senin nasil gidiyor kalp atislarini duydun degilmi?ya da daha terminine zaman varmi.ben sadece aksamlari girdigim icin yetisemiyorum herkese.yazdiysanda kacirmis olabilirim.

insallah rabbim kabul eder dualarimizi bak allahin mucizeleri bitmiyor iste dun neler yaziyorduk.bugun sevindirici haberlerini aldik.dikkat et kendine doktorun ne diyorsa harfien uy artik.

insallah rabbim kabul eder dualarimizi bak allahin mucizeleri bitmiyor iste dun neler yaziyorduk.bugun sevindirici haberlerini aldik.dikkat et kendine doktorun ne diyorsa harfien uy artik.

öyle canım bizler yeter ki sabırla yaklaşıp Rabbimize sığınalım o bizler için en güzelini ve doğrusunu nasip eder.şimdilik hep yatıyorum canım baya sıkıcı geçiyor ama dua ediyorum bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsunda ben yatıyım diyorum...

rabia senin nasil gidiyor kalp atislarini duydun degilmi?ya da daha terminine zaman varmi.ben sadece aksamlari girdigim icin yetisemiyorum herkese.yazdiysanda kacirmis olabilirim.

duymadimda gördüm canim kalp atislarini sükür simdilik iyi gidiyor hamilelik belirtileride yok senin nasil geciyor canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…