2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semacım hep derler ya az az sıksık yemek işin esası bu aslında metabolizmayı çalıştırmak için ben aslında normal besleniyorum işin püf noktaları var onalrı uygulamaya başladım mesela khvatıdan 2 saat sonra ar öğünde 1 meyve yanında muhakak yarım bardak süt ya da yoğurt yemek gerekiyormuş çabuk acıkmamak ve meyvenin şekerinin bir anda kana karışamaması için ve her yemeğin yanında salata olmallıymış ve 3 ara öğünde 1 er meyve yanında muhakak süt ya da yoğurt olmalı öğeln sebze ymeği yiyorum akşamları tavuk balık yada ızgara et tarzı 3 köfte büyüklüğünde et yanında salata ve günde en az 3lt su yani bu şekilde inanan aç kalmıyor insan hem sen kilo almıyoan hem bebği besliyorsun ekmek olarak beyaz ekmek asla yok tam tahıllı ya da çavdar ekmeği tüketmek faydalıymış tok tutuyor bu ekemekler sen sadece salta yamişsin canım ben bi,le senden çok yedim şekerim olmasına rağmen aç bırakma kendini bence sende 3 ana 3 ara öğünü bir dene bir kaç gün bakalım ne oolacak

hande canım bankacılık bir kadın için çok zor bak ben bile şimdiden derde düştüm doğum sonrası için. sen napıcaksın?? 8 haftaya ilaveten izin alabilecekmisin doğum sonrasında??

yasmin canım öksürük için doktora gittinmi? bak tehlikeliymiş allah korusun.sancıları tetikliyomuş

ayaayyyyyy((ay zaten çok korkuyorum.2 e bir drdayım zaten.evdekiler pimpirikli buluyorlar beni ama napim korkuyorum kendim için bebek için.akut bronşit dedi göğüs doktoru kendi doktorum asist ve vicks verdi.antibiyotik alıyorum .ama yok yok geçmedi...

canım unutkanlık bendede yeni başladı hatta gecen akşam az kaldı kaynanamın evi yakıomuşum haberim yok hiç unutma gibi bi huyum yoktu cin gibiydim ama artık kaynanamlarada dedim benim arkamdan yaptığım işleri takip edin valla unutuyorum dedim cidden kötü bişey bu unutkanlık olabiliyormuşta hamilelikte dediğin gibi bendede oldu yaniii

canım
evet hep bu kilo kaygısı yüzünden 6 öğün yapmadımm
birde ben ilk 3 ay o bulantılarda 3 kg aldımm
ondan sonra baya bir korktum 6 öğüne çıkmadım daha çok alıcam diye
3 öğün bol sıvı şeklinde gidiyodum ama olmadı
bu ay böyle deniyorum
aralarda meyvemi alıyorum
zaten beyaz ekmeği normaldede yemezdim
akşamalrı sebze ağırlıklı besleniyorum
ama alıyorum işte
bakalım bu ay daha iyi olacak inş
ayda 2 kg alsam yeter bana :26:

hande canım bankacılık bir kadın için çok zor bak ben bile şimdiden derde düştüm doğum sonrası için. sen napıcaksın?? 8 haftaya ilaveten izin alabilecekmisin doğum sonrasında??

canım 3-4 ay ücretsiz izin düşünüyorum bebek 6 aylık olana kadar bi şekilde kendim bakmak istiyorum sonrasında annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakacaklar bakıcıya güvenemiyorum

inşallah canım sen istikrarlısın almıyacaksın bence bundan sonra ama aç bırakam ayşemizi annesi

oy kıyamam..sıkma canını madem doktorada gidiyorsun sorun yoktur inşallah..

yauww
biraz önce baharnazı gördüm burda şimdi yok acaba benmi kaçırdım
dr.gidecekti şeker için yazdımı buraya

Fdilek hoşgeldin
gittinmi dr.a

selam canım valla iyi oldu çıkarmaları işime yaradı zaten doğumdan sonra çalışmıcaktım ve tazminatı yanıcaktı:)) şimdi tazminatı alıcam artı doğum paramıda alıcam ya çıkışımı vermicekler yada 32. hafataya kadar eşimin yanından sigortalı görüncem canım kısmetse... az kaldı sende sabret canım...

ya kızlar bişey soracağım size,
ben 32.haftada izne ayrılacağım ama bu ultrasona göre 32. hafta mı yoksa sata göre mi olacak?
bir de 32 hafta bitince izne ayrılıyoruz değil mi yani 33. hafta oluyor bu?

ben 32.haftada izne ayrılacağım ama bu ultrasona göre 32. hafta mı yoksa sata göre mi olacak?

hocam onu siz daha iyi bilirsiniz sanki kıdem sizde sonuçta. 32 bittikten sonra onu biliyorum..ve bence doktor raporunda usgye göre yazılması daha mantıklı..benimki 10 gün önden gidiyorda o açıdan

ceren
senin işini bir türlü benim aklım almıyor
malum bende aynı durumdayım ya
senin şimdi çıkışını veriyolar değilmi
başak bir yere geçtiğinde ssk olarak hakkını kaybetmediğine eminmisin
arada çok az süre var..27.haftalık hamileyken yeni bir yere başlamak hani pek mantıklı değilya
bunu iyice araştır bence yakma doğum paranı

dr.bize 32.haftayı doldurdu yazısı yada raporu vericek
kesin olarak 32.haftayı bitirmiş olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…