geçmiş olsunnnn
çok kilo almamışsın hepimiz hemen hemen bu kadar aldıkkkk sıkma canını
pilatesmi zorladııı
ahh ohh offff
diyorumm
bu ay kilo takibimi bu şekilde yapmaya karar verdim
eğer yine çok kg alırsam o zaman diyetisyene gidicem
aslında normal şartlarda yediklerim bana yeterli değilmiki?
akşam 20:00 de yemek yedim
22:00 acıktım
1 bardak sütle geçiştirdimm
canım ben bankacıyım benim işte oldukça stresli ve uzun çalışma saatleri olan bir iş.. 32 .haftaya kadar sabredicem bakalım kısmetse... senin kilon çok iyiymiş gerçekten.. napiim sağlıkla doğsun oğluşumda bi şekilde vericez kiloları... antepteysen yakın sayılırız:)
yasmin canım öksürük için doktora gittinmi? bak tehlikeliymiş allah korusun.sancıları tetikliyomuş
kızlar bişey sorucam size
bende 1 haftadır falan acayip bir unutkanlık başladı.Öyle böyle değil ama ya çok rahatsız olmaya başladım dün işten çıkarken telefonumu cebime atmışım elimde de bir poşetim vardı onu almışım çıkmışım servise bir bindim çantam yok.Gülsemmi ağlasammı kalakaldım Hamileliktte olabiliyormuş sanırım ama kendime inanamıyorum valla
semacım hep derler ya az az sıksık yemek işin esası bu aslında metabolizmayı çalıştırmak için ben aslında normal besleniyorum işin püf noktaları var onalrı uygulamaya başladım mesela khvatıdan 2 saat sonra ar öğünde 1 meyve yanında muhakak yarım bardak süt ya da yoğurt yemek gerekiyormuş çabuk acıkmamak ve meyvenin şekerinin bir anda kana karışamaması için ve her yemeğin yanında salata olmallıymış ve 3 ara öğünde 1 er meyve yanında muhakak süt ya da yoğurt olmalı öğeln sebze ymeği yiyorum akşamları tavuk balık yada ızgara et tarzı 3 köfte büyüklüğünde et yanında salata ve günde en az 3lt su yani bu şekilde inanan aç kalmıyor insan hem sen kilo almıyoan hem bebği besliyorsun ekmek olarak beyaz ekmek asla yok tam tahıllı ya da çavdar ekmeği tüketmek faydalıymış tok tutuyor bu ekemekler sen sadece salta yamişsin canım ben bi,le senden çok yedim şekerim olmasına rağmen aç bırakma kendini bence sende 3 ana 3 ara öğünü bir dene bir kaç gün bakalım ne oolacak
hande canım bankacılık bir kadın için çok zorbak ben bile şimdiden derde düştüm doğum sonrası için. sen napıcaksın?? 8 haftaya ilaveten izin alabilecekmisin doğum sonrasında??
inşallah canım sen istikrarlısın almıyacaksın bence bundan sonra ama aç bırakam ayşemizi annesicanım
evet hep bu kilo kaygısı yüzünden 6 öğün yapmadımm
birde ben ilk 3 ay o bulantılarda 3 kg aldımm
ondan sonra baya bir korktum 6 öğüne çıkmadım daha çok alıcam diye
3 öğün bol sıvı şeklinde gidiyodum ama olmadı
bu ay böyle deniyorum
aralarda meyvemi alıyorum
zaten beyaz ekmeği normaldede yemezdim
akşamalrı sebze ağırlıklı besleniyorum
ama alıyorum işte
bakalım bu ay daha iyi olacak inş
ayda 2 kg alsam yeter bana :26:
evet bacak haraketleri ve nefes zorladı...nefes hala zorluyor çünkü öksürüyorum.
ayaayyyyyy((ay zaten çok korkuyorum.2 e bir drdayım zaten.evdekiler pimpirikli buluyorlar beni ama napim korkuyorum kendim için bebek için.akut bronşit dedi göğüs doktoru kendi doktorum asist ve vicks verdi.antibiyotik alıyorum .ama yok yok geçmedi...
inşallah canım sen istikrarlısın almıyacaksın bence bundan sonra ama aç bırakam ayşemizi annesi
üfff topik ne kadarda hızlı ilerlemiş böle şöle bi okuyım dedim ama çok vakitimi alacak nevracım tatlım çok geçmiş olsun ya bugün duyduğum 2.diş ağrısı çeken kişisin tatlım kalsiyumu eksik tutma sakın.gülesram tatlım çok sevindim kontrol olumlu geçmiş bende yarın nisamı göreceğimhande yeni katılmışsın aramıza hoşgeldin cnm cerenli yavrum seni işten çıkartmışlardı ne güzel keşke banada böle bi iyilik yapsalar ne ii olur artık istemiyorum çalışmak ama doğum paramıda yakmak istemiyorum nasıl geçer 8 hafta bilmem oturamıyorum artık şu kaburga batması çok canımı yakıo off
hımm öksürük olunca sorun oluyodur
başka bişey yapsan
yürüyüş mesela
ya kızlar bişey soracağım size,
ben 32.haftada izne ayrılacağım ama bu ultrasona göre 32. hafta mı yoksa sata göre mi olacak?
bir de 32 hafta bitince izne ayrılıyoruz değil mi yani 33. hafta oluyor bu?
rapunzel senin memleket neresi ya aslen nerelisin ankarada yasıon ama
selam canım valla iyi oldu çıkarmaları işime yaradı zaten doğumdan sonra çalışmıcaktım ve tazminatı yanıcaktı:)) şimdi tazminatı alıcam artı doğum paramıda alıcam ya çıkışımı vermicekler yada 32. hafataya kadar eşimin yanından sigortalı görüncem canım kısmetse... az kaldı sende sabret canım...
ya kızlar bişey soracağım size,
ben 32.haftada izne ayrılacağım ama bu ultrasona göre 32. hafta mı yoksa sata göre mi olacak?
bir de 32 hafta bitince izne ayrılıyoruz değil mi yani 33. hafta oluyor bu?
artvingürcüyüm bennnn :82: sen nerelesin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?