2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hocam onu siz daha iyi bilirsiniz sanki kıdem sizde sonuçta. 32 bittikten sonra onu biliyorum..ve bence doktor raporunda usgye göre yazılması daha mantıklı..benimki 10 gün önden gidiyorda o açıdan

canım ben tam bilemiyorum çünkü ilk oğlum ağustos doğumlu old.için 32. ya da 37. haftada izne ayrılma gibi bir durum yaşamadım ben yani izinlerim yanmıştı yaz tatiline denk geldiği için.tabi o zaman için araştırmamıştım da işime yaramayacağı için.,
bana da usg mantıklı geliyor ama her dr. un usg si farklı olabiliyor..benimki de bazen 10 gün bazen 1 hafta önden gidiyor görünüyor.neyse doktorumuz biliyordur herhalde
müdürüm bana ne zaman ayrılacaksın dediği için şimdiden bileyim istedim
.

ayy ne güselll..özelden atılmıo mesaj yaw 10 dk dolmadan..şavşat bizim ay akşama ekleyim seni

ok ekledim ben seni kabul edersin akşama şavşat ha annem ii bilir ama ben pek bilmiom oraları ya varmı oralarda akrabalardan benim 3 teyzem orda hala gerisi burda ve ankarada

32 den sonra ayrılcakmısın??ay ben en azından 35 i göreyim diorum.ne dersin çokmu ağırlaşırım :26: kızlaaaaaar yokmu benden başka devam edicek olan :44:

ya kızlar bişey soracağım size,
ben 32.haftada izne ayrılacağım ama bu ultrasona göre 32. hafta mı yoksa sata göre mi olacak?
bir de 32 hafta bitince izne ayrılıyoruz değil mi yani 33. hafta oluyor bu?

canım en net bilgiyi doktorun verecektir hiç fikrim yok..ama benim çok yakın bi arkadaşım 30. haftasında 32. haftalık olarak gösterdi doktoru yani doktoru ona torpil geçti ve bayağı bi evde kaldı..

canım benim araştırdım ben o yüzden söylüyorum hiç sorun olmuyormuş yeminli mali müş. le konuştum .. burası büyük ihtimal çıkışımı vermicek olduki tazminatını verdik boşver verelim derlerse öyle yapıcam .. sonuçta sigortam devam edicek ..

kızlar şu yazıya bakın hele aynen bizi anlatıyor özellikle tecrübeli annelerin yaşadıkları.sizlerde yaşayacaksınız inş.

ANNELERE...
Anne demek;

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bür...ünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.

* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım
edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara
sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır

KIZLARRR MİLLİYET GAZETESİ BEBEK VE ÇOCUK BLOĞUNDA İREM ERDİLEK'İN Yorgun 'Yeni' Annelere Söyleyeceklerim Var!
yazısını muhakkakk okuyunn çok güzel yazmış kendisi şu an tecrübeli amaa zamaınında acemi bir anneyken yaşadıklarını yazmışş ben çok beğendim umarım beğenirsiniz...

ay bunu duyduğuma çok sevindim
bende riskliyim çünkü burda
banada son 1 ay kala başka şirkete geçmek sgk ya mantıklı gelmez kabul etmeyebilirler demişlerdi

Merhaba kzıalr merhaba semaysem hoşbuldumm canımm..Sabahtan beri doktordaydımm(Öksürük bel ve kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu hepsi birden vurdu benii ne olduk anlayamadım...Drumda hastaydı kadın diyo ben bu halime dayanamıyorum sen nasıl dayandın ilaç aldınmı minoset falan hayır dedimm bebeğim için almadımm..Tahliller verdim enfeksiyon bölümünede sevk etti ..Öksürük şurubu birde toz verdiler idrar yolları için minosette içebilirsin dedi ama içmiycem....Bebeğime üzülüyorumm içimde küçülüp kaldı sanki bir tarafa toplanıyoo ( eşimde yok bugün antalyada (

Kızlar dr. bol dinlen dedi ve kalabalığa girme dedi acayip salgın var Allahım sizleri korusunn..Zonoxda aynıydı naaptı acaba ???

Buarada geçmişi okudum sedasem simge esra zehra dr.gitmişler maşallah bebeklerineee...
Benden haberler böyleee dökülüyorum resmennn

Son düzenleme:
Rapunzeln
ben 32.haftada ayrılacağım çünkü son 5 haftayı aktarmama gerek yok zaten yaz tatiline denk geliyor.yani boşuna çalışmış olacağım 37. haftaya kadar.
müdürüm de hocam dayanabildiğin yere kadar dayan diyor ama okulda doğurmak istemiyorum.:81:
oğlum 37 haftalık doğmuştu .bu da erken doğabilir o yüzden son haftalarımı evde geçirmek istiyorum.

off offf offf
çok geçmiş olsuunn
dilek ilacını ihmal etme
sen biliyosun öksürüğün ilerlemiş halini daha dün konuştuk burda allah muhafaza
ilaç konusunda allaha sığın besmele çek iç
kızına bişeycik olmaz annesi bir bardak portakal suyu iç bak nasıl kıvırmaya başlıycak

aminn allah cümlemize sağlık sıhhat versin inş...

ay kıyamam sana çok geçmiş olsun yaa :26: iyiki gitmişsin sende doktora..bol bol istirahat et.ilaçları almayı ihmal etme. çok geçmiş olsun

evet canım sana yazdıktan sonra bende senin durumunu idrak ettim. yaz tatili kurtarır seni..çalışma tabi ne çalışıcaksın.
ama ben ne yapsam ya :26: ya bende doğuruverirsem

çok geçmiş olsun tatlım bian önce iileş kendine ii bak bebişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…