2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok benim aslında kafama yattı ama
lohusayken canlı fareyi nasıl yakalarım acaba diye düşünüyorummm

32 den sonra ayrılcakmısın??ay ben en azından 35 i göreyim diorum.ne dersin çokmu ağırlaşırım :26: kızlaaaaaar yokmu benden başka devam edicek olan :44:

ay ben varım maalesef şekercim..:26: ama 37.nin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ben...nasip olursa tabi...kendimden çok emin olmamakla beraber....

rapuşşş
bende sana kıyamam
zaten rutin kontrollere gidiyoruz
30.haftadan sonra galiba daha sık dr gidicez
doğum şeklin zamanın ozamana kadar belli olmazmı
belli olmasada dr.aşağı yukarı tahmini bir tarih verir
en iyisi yine allahtan hayırlısını istemek

ay ben varım maalesef şekercim..:26: ama 37.nin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ben...nasip olursa tabi...kendimden çok emin olmamakla beraber....

blue-cannnn
hemde 37.haftanın sonuna kadar çalışıcan öylemi maşallahhh
doğum yapıcağın hastane işyerinin arkasındaydı değilmüüü

su perii hoşgeldin cnm nerelerdesin bakıyorum kaçgündür göremedim seni bursaya gelip gittin değilmi tatlım
hande84 canım ben bişey merek ettim bankacıyım demişsin sen şuan bankadamısın yoksa izinlimisin yani eğer öleysen bu siteye giripte muhabbet etmen mucize benim eşimde bankacı ama adamcağız değil nete girmek banka içi gelen maillere bile bakamıyorum diyor

ayy semaysemcim o doktorlar kilo kadar bildiklerini doğum zamanındada bilselerdi keşke..benim şimdiye kadar ne kadar tanıdığım varsa o gün içinde doktora giden, oo daha var die eve gönderilen akşamına doğurdu kadın doğumculara asla güvenmiyorum doğum zamanı tahmini konusunda..allaha emanetiz bence :26:

35 e kadar rahat çalışırsın bence.benim erken doğum sebeplerimden biri seyahat etmemdi.yoksa 37 haftaya yani doğuma kadar gayet rahattım ya.gezdim tozdum eve döndüm doğurdum
. kendini çokk yormadan bence çalışabilirsin bi problem çıkacağını zannetmiyorum

mecbur olsam ben de çalışırdım kesinlikle.

canımm çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin sende benim gibi yanlızsın çok dikkat et kendine yat dinlen bol bol sıvı tüket canım valla ben ateşim çıktığında tamol ağrı kesici doktorum vermişti kullandım çünkü ateş bebeğe daha çok zarar verir idrar yollarıda öyle iç bitane bişey olsa doktorlar neden versin canım.. içini ferah tut.. tekrar geçmiş olsun..

ölümüne kankayızzz

tuğba haklısın bende çok şaşırdım aslında forumda olmasına. herhalde evde falan benim kocam da aynen öle dior şirket içi maillerine dahi bakamıyor.

deme yawww
allahımm sen bize yardım ett:26::26:

evet tatlım ben bursadayım işyerim özlücede oturduğum yerde kanalboyu yani merinosun alt tarafında sendemi bursadansın

aaaaa seninnn işyeriii evv bayaaa mesafeee yavvv... gerçi ben de yakın sayılmamm benim deee işyerimmm merinosta pek bi sevindirik oldummm bi bursalı dahaa buluncaaa

blue-cannnn
hemde 37.haftanın sonuna kadar çalışıcan öylemi maşallahhh
doğum yapıcağın hastane işyerinin arkasındaydı değilmüüü

kesin değil sadece plan şekercim...yok kıs..hastane de epey uzak aslında... şansımı deneyeceğim...aslında benimki biraz zorunluluk canım ya...neyse...öyle işte...

hayır izin meselesi önemli ya 35 i bitireyim diorum allahın izniyle :26:

kesin değil sadece plan şekercim...yok kıs..hastane de epey uzak aslında... şansımı deneyeceğim...aslında benimki biraz zorunluluk canım ya...neyse...öyle işte...

anladım canımmm benimm
aaa 1 dakk
sen zaten sezr.olucaktın değilmi
o zaman biraz daha şanslısın
kızınada söyle biraz sabretsin olurmu
inş.dilediğin tarihte olur

çok geçmiş olsun tatlım bian önce iileş kendine ii bak bebişede

ROZA çok güzel bu
dilekcim çok geçmiş olsun....

hepinize tek tek teşekkürler kızlar..İlaçları kullanıcamm..Tek tesellim bebeğime bakıldı suyu kalp atışı iyiymiş..İnsan kendini nasıl suçlu hissediyo ona zarar veriyorum diyee ((
Cerencim evet yalnızım üstüne eşimde yok annemle dün konuştuk seni çok özledim diyo uzaklık çok zorr(Lış günü gelemiyoda ..

rica ederim
tekrar geçmiş olsunn
kızını görmek sana moral olmuş bak ne güzelll
canımmm
yanlız değilsin kızın var ayıp oluyo kuzuna ama :97:

rapuşşş
allah kolaylık versin
ama bence 35.haftaya kadar rahat çalışırsınn
sendeki bu enerjiyle belki 37.yide görürsün
normal mi sez.mi olucak acaba o öenmli

canım benim saoll inşallah öyle devam eder..şuan paşamız makat duruşunda malesef ama inadını bırakır annesini üzmesse ( duysun die böle yazıyorum açık açık ) herşey yolunda giderse normal olsun isterim tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…