yok benim aslında kafama yattı ama
lohusayken canlı fareyi nasıl yakalarım acaba diye düşünüyorummm
32 den sonra ayrılcakmısın??ay ben en azından 35 i göreyim diorum.ne dersin çokmu ağırlaşırım :26: kızlaaaaaar yokmu benden başka devam edicek olan :44:
ay kıyamam sana çok geçmiş olsun yaa :26: iyiki gitmişsin sende doktora..bol bol istirahat et.ilaçları almayı ihmal etme. çok geçmiş olsun
evet canım sana yazdıktan sonra bende senin durumunu idrak ettim. yaz tatili kurtarır seni..çalışma tabi ne çalışıcaksın.
ama ben ne yapsam ya :26: ya bende doğuruverirsem
ay ben varım maalesef şekercim..:26: ama 37.nin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ben...nasip olursa tabi...kendimden çok emin olmamakla beraber....
rapuşşş
bende sana kıyamam
zaten rutin kontrollere gidiyoruz
30.haftadan sonra galiba daha sık dr gidicez
doğum şeklin zamanın ozamana kadar belli olmazmı
belli olmasada dr.aşağı yukarı tahmini bir tarih verir
en iyisi yine allahtan hayırlısını istemek
ay kıyamam sana çok geçmiş olsun yaa :26: iyiki gitmişsin sende doktora..bol bol istirahat et.ilaçları almayı ihmal etme. çok geçmiş olsun
evet canım sana yazdıktan sonra bende senin durumunu idrak ettim. yaz tatili kurtarır seni..çalışma tabi ne çalışıcaksın.
Merhaba kzıalr merhaba semaysem hoşbuldumm canımm..Sabahtan beri doktordaydımm(Öksürük bel ve kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu hepsi birden vurdu benii ne olduk anlayamadım...Drumda hastaydı kadın diyo ben bu halime dayanamıyorum sen nasıl dayandın ilaç aldınmı minoset falan hayır dedimm bebeğim için almadımm..Tahliller verdim enfeksiyon bölümünede sevk etti ..Öksürük şurubu birde toz verdiler idrar yolları için minosette içebilirsin dedi ama içmiycem....Bebeğime üzülüyorumm içimde küçülüp kaldı sanki bir tarafa toplanıyoo ( eşimde yok bugün antalyada (
Kızlar dr. bol dinlen dedi ve kalabalığa girme dedi acayip salgın var Allahım sizleri korusunn..Zonoxda aynıydı naaptı acaba ???
Buarada geçmişi okudum sedasem simge esra zehra dr.gitmişler maşallah bebeklerineee...
Benden haberler böyleee dökülüyorum resmennn
ay ben varım maalesef şekercim..:26: ama 37.nin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ben...nasip olursa tabi...kendimden çok emin olmamakla beraber....
su perii hoşgeldin cnm nerelerdesin bakıyorum kaçgündür göremedim seni bursaya gelip gittin değilmi tatlım
hande84 canım ben bişey merek ettim bankacıyım demişsin sen şuan bankadamısın yoksa izinlimisin yani eğer öleysen bu siteye giripte muhabbet etmen mucize benim eşimde bankacı ama adamcağız değil nete girmek banka içi gelen maillere bile bakamıyorum diyor
ayy semaysemcim o doktorlar kilo kadar bildiklerini doğum zamanındada bilselerdi keşke..benim şimdiye kadar ne kadar tanıdığım varsa o gün içinde doktora giden, oo daha var die eve gönderilen akşamına doğurdukadın doğumculara asla güvenmiyorum doğum zamanı tahmini konusunda..allaha emanetiz bence :26:
evet tatlım ben bursadayım işyerim özlücede oturduğum yerde kanalboyu yani merinosun alt tarafında sendemi bursadansın
blue-cannnn
hemde 37.haftanın sonuna kadar çalışıcan öylemi maşallahhh
doğum yapıcağın hastane işyerinin arkasındaydı değilmüüü
aaaaa seninnn işyeriii evv bayaaa mesafeee yavvv... gerçi ben de yakın sayılmamm benim deee işyerimmm merinosta pek bi sevindirik oldummm bi bursalı dahaa buluncaaa
35 e kadar rahat çalışırsın bence.benim erken doğum sebeplerimden biri seyahat etmemdi.yoksa 37 haftaya yani doğuma kadar gayet rahattım ya.gezdim tozdum eve döndüm doğurdum
. kendini çokk yormadan bence çalışabilirsin bi problem çıkacağını zannetmiyorum
mecbur olsam ben de çalışırdım kesinlikle.
kesin değil sadece plan şekercim...yok kıs..hastane de epey uzak aslında...şansımı deneyeceğim...aslında benimki biraz zorunluluk canım ya...neyse...öyle işte...
off offf offf
çok geçmiş olsuunn
dilek ilacını ihmal etme
sen biliyosun öksürüğün ilerlemiş halini daha dün konuştuk burda allah muhafaza
ilaç konusunda allaha sığın besmele çek iç
kızına bişeycik olmaz annesi bir bardak portakal suyu iç bak nasıl kıvırmaya başlıycak
aminn allah cümlemize sağlık sıhhat versin inş...
çok geçmiş olsun tatlım bian önce iileş kendine ii bak bebişede
ROZA çok güzel bu
dilekcim çok geçmiş olsun....
canımm çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin sende benim gibi yanlızsın çok dikkat et kendine yat dinlen bol bol sıvı tüket canım valla ben ateşim çıktığında tamol ağrı kesici doktorum vermişti kullandım çünkü ateş bebeğe daha çok zarar verir idrar yollarıda öyle iç bitane bişey olsa doktorlar neden versin canım.. içini ferah tut.. tekrar geçmiş olsun..
hayır izin meselesi önemli ya35 i bitireyim diorum allahın izniyle :26:
hepinize tek tek teşekkürler kızlar..İlaçları kullanıcamm..Tek tesellim bebeğime bakıldı suyu kalp atışı iyiymiş..İnsan kendini nasıl suçlu hissediyo ona zarar veriyorum diyee((
Cerencim evet yalnızım üstüne eşimde yok annemle dün konuştuk seni çok özledim diyo uzaklık çok zorr(Lış günü gelemiyoda ..
rapuşşş
allah kolaylık versin
ama bence 35.haftaya kadar rahat çalışırsınn
sendeki bu enerjiyle belki 37.yide görürsün
normal mi sez.mi olucak acaba o öenmli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?