canım benim saoll inşallah öyle devam eder..şuan paşamız makat duruşunda malesef ama inadını bırakır annesini üzmesse ( duysun die böle yazıyorum açık açık) herşey yolunda giderse normal olsun isterim tabiki..
benim de açlık 75 --- yükleme 85 çıktı .... önemli değil dedi dr.bu arada ben dün şeker testi yaptırdım 59 çıktı düşük yani... yüksekten korkarken düşük çıktı.. doktor bi problem teşkil etmez dedi.. böyle düşük çıkan var mı şekeri???
semacım ... aç yatma gülüm ..... akşam 9da yemek yedin gıdanı aldın sütünü içtin ama hala açsınaral
dün akşam yemeğimi erken yedim ve sadece salata yedimm
saat 22:00 acıktım 1 bardak süt içtimm
kesmedi beniii
ağlıycam nerdeyse açım yawwwww
öyle kuzu kuzu gittim yattımmmm
annelik hemde fedakarlıkmış
oyy anacığımmmm beniimmm
sorma bende 2 saat ayrıldım sanki 1 gülük geçmiş okudum ...üfff topik ne kadarda hızlı ilerlemiş böle şöle bi okuyım dedim ama çok vakitimi alacak nevracım tatlım çok geçmiş olsun ya bugün duyduğum 2.diş ağrısı çeken kişisin tatlım kalsiyumu eksik tutma sakın.gülesram tatlım çok sevindim kontrol olumlu geçmiş bende yarın nisamı göreceğimhande yeni katılmışsın aramıza hoşgeldin cnm cerenli yavrum seni işten çıkartmışlardı ne güzel keşke banada böle bi iyilik yapsalar ne ii olur artık istemiyorum çalışmak ama doğum paramıda yakmak istemiyorum nasıl geçer 8 hafta bilmem oturamıyorum artık şu kaburga batması çok canımı yakıo off
Merhaba kzıalr merhaba semaysem hoşbuldumm canımm..Sabahtan beri doktordaydımm(Öksürük bel ve kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu hepsi birden vurdu benii ne olduk anlayamadım...Drumda hastaydı kadın diyo ben bu halime dayanamıyorum sen nasıl dayandın ilaç aldınmı minoset falan hayır dedimm bebeğim için almadımm..Tahliller verdim enfeksiyon bölümünede sevk etti ..Öksürük şurubu birde toz verdiler idrar yolları için minosette içebilirsin dedi ama içmiycem....Bebeğime üzülüyorumm içimde küçülüp kaldı sanki bir tarafa toplanıyoo ( eşimde yok bugün antalyada (
Kızlar dr. bol dinlen dedi ve kalabalığa girme dedi acayip salgın var Allahım sizleri korusunn..Zonoxda aynıydı naaptı acaba ???
Buarada geçmişi okudum sedasem simge esra zehra dr.gitmişler maşallah bebeklerineee...
Benden haberler böyleee dökülüyorum resmennn
aaaaa seninnn işyeriii evv bayaaa mesafeee yavvv... gerçi ben de yakın sayılmamm benim deee işyerimmm merinosta pek bi sevindirik oldummm bi bursalı dahaa buluncaaa
20 gündür hasta yatmaya devam.öksür ve çıkart....(
ben 54 ile hamile kaldım 68 kiloyum şuan.korkunç bir görüntü aynaya baktığımda
kiloyu sorun etmiyorum da yeterki şıu hastalık bir geçseyapmadığım şifalı karışım kalmadı.yok allah yok.
neyse karamsar bir tablo oldu sanırım.pilatese başladım zorladı beni.
Merhaba kzıalr merhaba semaysem hoşbuldumm canımm..Sabahtan beri doktordaydımm(Öksürük bel ve kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu hepsi birden vurdu benii ne olduk anlayamadım...Drumda hastaydı kadın diyo ben bu halime dayanamıyorum sen nasıl dayandın ilaç aldınmı minoset falan hayır dedimm bebeğim için almadımm..Tahliller verdim enfeksiyon bölümünede sevk etti ..Öksürük şurubu birde toz verdiler idrar yolları için minosette içebilirsin dedi ama içmiycem....Bebeğime üzülüyorumm içimde küçülüp kaldı sanki bir tarafa toplanıyoo ( eşimde yok bugün antalyada (
Kızlar dr. bol dinlen dedi ve kalabalığa girme dedi acayip salgın var Allahım sizleri korusunn..Zonoxda aynıydı naaptı acaba ???
Buarada geçmişi okudum sedasem simge esra zehra dr.gitmişler maşallah bebeklerineee...
Benden haberler böyleee dökülüyorum resmennn
kızlar bugün hastanede yanıma bi kız oturdu baktım elinde hcg değerleri var..Hamilemisin dedim bilmiyorum dedi meğer 1 yıldır olmuyomuş baktım ve kk sayesinde uzman olduğum için 5 haftalık hamilesin galiba dedim Allahım nasıl sevindii anlatamam...Allah hiçkimseye eksikliğini yaşatmasın bebeğin
yasemin geçmiş olsun acil şifalar
benim de açlık 75 --- yükleme 85 çıktı .... önemli değil dedi dr.
semacım ... aç yatma gülüm ..... akşam 9da yemek yedin gıdanı aldın sütünü içtin ama hala açsın
açlıktan yatamıyorsan ... 2 etifom büsküvi arasına peynir koy ye .... hem lifli bağırsaklara faydalı * hem kalorisi yok * mideni suyunu çekiyor yanmasını azaltıyor** hemde inanılmaz tok tutuyor ..
dene bak canım faydasını göreceksin ..
ya bir deneme yaptım akşam
ama yok eskisi gibi değil meğer mide bünye açılmış kopmuş gidiyor gırtlak
kızlar ben yemek yapmaya geçiyorum herkese iyi akşamlar....
hepinize tek tek teşekkürler kızlar..İlaçları kullanıcamm..Tek tesellim bebeğime bakıldı suyu kalp atışı iyiymiş..İnsan kendini nasıl suçlu hissediyo ona zarar veriyorum diyee((
Cerencim evet yalnızım üstüne eşimde yok annemle dün konuştuk seni çok özledim diyo uzaklık çok zorr(Lış günü gelemiyoda ..
kızlar ben yemek yapmaya geçiyorum herkese iyi akşamlar....
yasmin geçmiş olsun aynı durumdayız öksürdükçe sanki karnımda bişeyler kopuyor bende akşama kadar neler yapıp içiyorum burda arkadaşlar ne söylese kalkıp yapıyorum ama yok benimkide geçmiyor Allahım şifa versin.
dilekciğim sanada geçmiş olsun ne hastalıkmış hepimizi kırdı geçirdi.yeterki bebeklerimiz iyi olsun canım kış hamileliğini bu yüzden istemedim ama bu zamana denk geldi.hayırlısıyla bir atlatsaydık
kolay gelsinnnn
sema heraldeee ... rahimle birlikte midede de şımardı o da genişliyor :))))))),
sen dene bak dediğimi .. doyduktan sonra gereksiz yere kalori alma da ...aç yatmada ...ikisinin ortası :)))
--------------------------------------------------------------
bende yemek yapmaya geçiyorummmm ... dün kahvaltı çıkardım ... bugün yemek yesin bari kociş
---------------------------------------------------------------
merinosta nerde çalışıosun tatlım meslek nedir senin
kolay gelsinnnn
sema heraldeee ... rahimle birlikte midede de şımardı o da genişliyor :))))))),
sen dene bak dediğimi .. doyduktan sonra gereksiz yere kalori alma da ...aç yatmada ...ikisinin ortası :)))
--------------------------------------------------------------
bende yemek yapmaya geçiyorummmm ... dün kahvaltı çıkardım ... bugün yemek yesin bari kociş
---------------------------------------------------------------
yanlızlık gerçekten çok zor hani aşı vurulmuştum ateşim çıktı demiştim o gün aksilik eşimde mersine gitti titriyorum ve yerimden kalkamıyordum allahım bi bardak su veren yok dedim acıktım kalkıp yiyemedim sonra bütün gücümle ılık duş aldım giyindim iyice sonra bişeyler yedim sabaha kadar ateşimi ölçüyor arada uyuyordum.. allah korusun bronşit olurda asla kalkamazsın ya ayy nasıl zordu rabbim bir daha yaşatmasın ... çok acıklı oldu ama valla aklıma geldikçe nelere katlandım ben diyorum.. annem burda ayy nasıl rahat bi duygu evde yemek hazır şimdi saatim dolsada uçup gitsem diyorum.. rabbim yardımcın olsun sabaha bişeyin kalmasın inşallah..
canım beniimmm
mevla sizi yanlızken koruyor üzülmeyin
normal şartlarda bu kadar zorluğa asla katlanamazdınız emin olun
oyyy cerenli kızz ayakların akşam eve giderken yere değiyormuki acaba
canım hoşgeldin .... en kısa zamanda düzelirsn inşallah
İnşallah canım çok sağoll...Şimdiden annelik hissi sardı kendime değil ona üzülüyorumdilekcim geçmiş olsun canım dikkat et kuzum kendine allahım nazlı kızını korusun annesi sen hastasın diye üzülmüştür minnoşun kendine gelir kuzu merak etme canım
Sağol canım..Ben özellikle kış istedim ama bu zorluğunu hesaba katmadım tabi..Canım bana öksürük şurubu verdi arkadaş gördü bu anında kesiyo dedi inşallah geçirir..Bolbol dinlenmek lazım aslında ama senin bebeğin var değilmii??dilekciğim sanada geçmiş olsun ne hastalıkmış hepimizi kırdı geçirdi.yeterki bebeklerimiz iyi olsun canım kış hamileliğini bu yüzden istemedim ama bu zamana denk geldi.hayırlısıyla bir atlatsaydık
fdilek canım şimdi okudum sendemi benim gibi enfeksiyonlular grubuna dahil oldun ah canım hatırladım hatta dün sormuştun bana kasık ağrım var falan die aklımdan gitmiş tatlım bence ilaçlarını kullan ihmal etme annem aradı bugün beni sabah doktorum programını dinlemiş orada hamile bayanlarla ilgili konu varmış bugün programın sunucusu doktor olan adamın adı aklıma gelmedi herneyse işte o doktor demişki hamileler ilk 3 ay kullanmasınlar ilaç sonraki aylarda zararsız antibiyotikler yada ilaçlar gebe ilaç kullanamaz die bişey yoktur demiş sadece ama sadece doktor kontrolunde kullansınlar demiş bende içmeyim diodum antibiyotiğimide annemde bunu duyunca hemen beni aradı seninde bilgin olsun enfeksiyonu ilerletme sonra kötü sonuçlar doğmasın tatlım
hıııh gidin hatunlar gidin yapın yemeklerinizi..biz çalışanlar ne çıkarcaz akşama bakemhayır bende bu akşam hazırda bişide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?