2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyin hayırlısı rapuş
her işte bir hayır vardır
mevla böyle yarattıysa bir hikmeti vardır

sanırım benimkide ters duruyor
gerçi sağolsun dr.hiçbişey demiyo ama
sürekli kasıklarımda el yada ayakları var tam anlayamıyorum:26::26:

kızlar bugün hastanede yanıma bi kız oturdu baktım elinde hcg değerleri var..Hamilemisin dedim bilmiyorum dedi meğer 1 yıldır olmuyomuş baktım ve kk sayesinde uzman olduğum için 5 haftalık hamilesin galiba dedim Allahım nasıl sevindii anlatamam...Allah hiçkimseye eksikliğini yaşatmasın bebeğin

yasemin geçmiş olsun acil şifalar

bu arada ben dün şeker testi yaptırdım 59 çıktı düşük yani... yüksekten korkarken düşük çıktı.. doktor bi problem teşkil etmez dedi.. böyle düşük çıkan var mı şekeri???
benim de açlık 75 --- yükleme 85 çıktı .... önemli değil dedi dr.
semacım ... aç yatma gülüm ..... akşam 9da yemek yedin gıdanı aldın sütünü içtin ama hala açsın
açlıktan yatamıyorsan ... 2 etifom büsküvi arasına peynir koy ye .... hem lifli bağırsaklara faydalı * hem kalorisi yok * mideni suyunu çekiyor yanmasını azaltıyor** hemde inanılmaz tok tutuyor ..
dene bak canım faydasını göreceksin ..
sorma bende 2 saat ayrıldım sanki 1 gülük geçmiş okudum ...
akşama kendi dişçim var arayacağım ona giderim ..adamın bir sürü hamile hastası var ..halleder inşallah geçici bişeyler yapar

canım hoşgeldin .... en kısa zamanda düzelirsn inşallah

dilekcim geçmiş olsun canım dikkat et kuzum kendine allahım nazlı kızını korusun annesi sen hastasın diye üzülmüştür minnoşun kendine gelir kuzu merak etme canım tuğbacım su perisi geldi mi ben mi kaçırdım bende ona face den mesaj yazdım merak ettim kaç gündr girmiyor kızlar face den arkadaş olmayanlarınız beni eklesenize

aaaaa seninnn işyeriii evv bayaaa mesafeee yavvv... gerçi ben de yakın sayılmamm benim deee işyerimmm merinosta pek bi sevindirik oldummm bi bursalı dahaa buluncaaa

hemşolarım benim az da olsak varız bikaç bursalı :)

fdilek ne oldu tatlım ben kaçırmışım yazılanları çok geçmiş olsun
nevracım ihmal etme sakın

yasmin geçmiş olsun aynı durumdayız öksürdükçe sanki karnımda bişeyler kopuyor bende akşama kadar neler yapıp içiyorum burda arkadaşlar ne söylese kalkıp yapıyorum ama yok benimkide geçmiyor Allahım şifa versin.

dilekciğim sanada geçmiş olsun ne hastalıkmış hepimizi kırdı geçirdi.yeterki bebeklerimiz iyi olsun canım kış hamileliğini bu yüzden istemedim ama bu zamana denk geldi.hayırlısıyla bir atlatsaydık

fdilek canım şimdi okudum sendemi benim gibi enfeksiyonlular grubuna dahil oldun ah canım hatırladım hatta dün sormuştun bana kasık ağrım var falan die aklımdan gitmiş tatlım bence ilaçlarını kullan ihmal etme annem aradı bugün beni sabah doktorum programını dinlemiş orada hamile bayanlarla ilgili konu varmış bugün programın sunucusu doktor olan adamın adı aklıma gelmedi herneyse işte o doktor demişki hamileler ilk 3 ay kullanmasınlar ilaç sonraki aylarda zararsız antibiyotikler yada ilaçlar gebe ilaç kullanamaz die bişey yoktur demiş sadece ama sadece doktor kontrolunde kullansınlar demiş bende içmeyim diodum antibiyotiğimide annemde bunu duyunca hemen beni aradı seninde bilgin olsun enfeksiyonu ilerletme sonra kötü sonuçlar doğmasın tatlım

AMİİN AMİİN İNŞ...
allah dileyen herkese en kısa zamanda versin inş...

kızlar ben yemek yapmaya geçiyorum herkese iyi akşamlar....

kolay gelsinnnn

sema heraldeee ... rahimle birlikte midede de şımardı o da genişliyor :))))))),
sen dene bak dediğimi .. doyduktan sonra gereksiz yere kalori alma da ...aç yatmada ...ikisinin ortası :)))
--------------------------------------------------------------

bende yemek yapmaya geçiyorummmm ... dün kahvaltı çıkardım ... bugün yemek yesin bari kociş
---------------------------------------------------------------

yanlızlık gerçekten çok zor hani aşı vurulmuştum ateşim çıktı demiştim o gün aksilik eşimde mersine gitti titriyorum ve yerimden kalkamıyordum allahım bi bardak su veren yok dedim acıktım kalkıp yiyemedim sonra bütün gücümle ılık duş aldım giyindim iyice sonra bişeyler yedim sabaha kadar ateşimi ölçüyor arada uyuyordum.. allah korusun bronşit olurda asla kalkamazsın ya ayy nasıl zordu rabbim bir daha yaşatmasın ... çok acıklı oldu ama valla aklıma geldikçe nelere katlandım ben diyorum.. annem burda ayy nasıl rahat bi duygu evde yemek hazır şimdi saatim dolsada uçup gitsem diyorum.. rabbim yardımcın olsun sabaha bişeyin kalmasın inşallah..

kızlar ben yemek yapmaya geçiyorum herkese iyi akşamlar....

görüşürüzz afiyet olsun şimdiden..

çok geçmiş olsun ne diyeyim biliyorum ki çok endişelisin bebek ne oluyor ben iyi olacak mıyım.Ama vardır bir hayır diyorum sabretmeye çalışıyorum yok.kara turp ve bal karışımı yaptım iki gündür içiyorum yok bir şey.sabah sabah yataktan kalktım öksürmeye başladım çıkarttım ama sapsarı bir sıvı.nasıl panikledim annem safradır dedi.
kaç göğüs uzmanına gittim yok bir şey diyorlar dinleme bulgusu kan değerleri normal ama öksürük -balgam ve çıkartma geçmiyor.panikliyorum.suçluluk duygusunu iyi biliyorum ama ne yapalım oldu bir kere.Dilek hanıma da çok geçmiş olsun diyorum.

hıııh gidin hatunlar gidin yapın yemeklerinizi..biz çalışanlar ne çıkarcaz akşama bakem hayır bende bu akşam hazırda bişide yok

sanada kolay gelsin canım ... afiyet olsun..

ORTASINI BULURMUYUM ÇOK ZOR GİBİ AMA İNŞ.diyeyim :26::26:

canım hoşgeldin .... en kısa zamanda düzelirsn inşallah

Amin canım teşekkürler...
dilekcim geçmiş olsun canım dikkat et kuzum kendine allahım nazlı kızını korusun annesi sen hastasın diye üzülmüştür minnoşun kendine gelir kuzu merak etme canım
İnşallah canım çok sağoll...Şimdiden annelik hissi sardı kendime değil ona üzülüyorum

dilekciğim sanada geçmiş olsun ne hastalıkmış hepimizi kırdı geçirdi.yeterki bebeklerimiz iyi olsun canım kış hamileliğini bu yüzden istemedim ama bu zamana denk geldi.hayırlısıyla bir atlatsaydık
Sağol canım..Ben özellikle kış istedim ama bu zorluğunu hesaba katmadım tabi..Canım bana öksürük şurubu verdi arkadaş gördü bu anında kesiyo dedi inşallah geçirir..Bolbol dinlenmek lazım aslında ama senin bebeğin var değilmii??

Evet canım benim ihmalimden katıldım aranıza hasta komşumdan geçti dr. kalabalığa girme soğuklar geçene kadar dedi...Tatlım bende ateş yok ona çok iyi dedi dr. ondan antibiyotik yazmadı ama ateşini kontrol et yükselirse hemen gel dedi..İlaçlarımı düzenli içicemm sonuçta öksürük enfeksiyon bebeklerimiz için çok çok tehlikeliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…