2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

..Ne güzel annen yanındaa benim yerimede öp teyzeyii. Bir posta ağladım gelince hastaneden..İnan sabahtan beri açtım yeni tost yaptım yedim..Komşum kapıyı çaldı ağlarken hastayımya çorba yapayım sana dedi Allah razı olsun akşamada ,birde komşu olmasa kafayı yerdimm...

Aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin ve geçmişolsun..Bendede ateş falan yok öksürük var dr. şurup verdi geçsin diye sana neden vermiyokii canım??

teşekkür ederim evet raporlu olduğum için nette gezinirken buldum siteyi.şurup verdi ama geçmiyor.balgam söktürücü olduğu için aynı zamanda öksürtüyor anladığım kadarıyla.yani anlayacağın çaresizim

FDİLEK
vallahi kendimi unutup size bir ton üzülüyorummm
yapmayınnn nolur yawwww

Bak şimdii özür dilerim yaaa (Hastalık hamilelik hormonlar zıpladı bakma yazdıklarıma düzelirim birazdann....
Sizleri bu halinizle bilinçli bilinçsiz üzmek istemem (Hayat iştee arada sıkıntı veriyo..
Dur konuyu değişim....
Semacan eşim dün gece aynı anda yatağa girdi ben her öksürdüğümde sarıldı karnıma dokunduu hasta olsamda huzurlu uyudummmm....

Oyyy yerim senin kızınıı bizim bile bi ayağımız wcde bugün drumda hastaydı gece hep wcye kalktım diyooo....İnşallah bu ilaç etki eder...

İyiki buldun bizii...bu siteden burdaki arkadaşlarımdan çok şey öğrendim..Eşim bile hamile bayanlara bu siteyi öneriyoo..İnşallah geçer hepimizin hastalığıı..

yok yok özüre gerek yok
ben öylesine sana moral olsun diye söyledimm canım benimmm:97::97:
ayyy ne güzellll
yarın akşamda yine birbirinize sarılıp yatarsınız
bu gece tv karşısına geç bir kanal aç uyuyakalırsın

inşallah ((ben de çok şey öğrendim bu süre zarfında

canlarımmm
kızımın arkadaşlarının annelerii
biz çıkıyoruz
bugünde allaha şükürler olsun akşam oldu
hepinize hayırlı mutlu akşamlarr
hasta olan canlarımmm
ilaçlarınızı için bol bol dinlenin çarçabuk iyileşinn inş..
diğer çalışan arkadaşlarımm
allah kolaylık versin sizede banada
eve gidilecek yemek yapılacak daha ..
ama rabbim bu yorulmmaızın mükafatını verecek hepimize inş.:97::97:
çok uzattımm
yarın inş.görüşmek üzere

semaysem güle güle canım..bende çıkıyorum..hastalara acil şifalar..herkese iyi akşamlar :80::80:

kıslarrrr bugun konuşmadık sağlık olsun....eve yeni geldim zaten....dualarınız için teşekkürler hep aklınızda olsun hatta hepimiz hepimiz için dua edelim ....hepinizi kocaman öpüyor kızımmmm....görüşük baş baş....

kızlar selammmmm

öksürük nedeniyle doktora gittim. öksürük şurubu ve antibiyotik yazdı. kendi doktorumda baktı. canını sıkıcak bir şey yok, kasılman yok dedi. bebeğim gayet iyiymiş, usg de baktım tombalak bir yüzü var. şişko bi çocuk olucak sanırım. kilosu gayet yerindeymiş. maşallah

korkulu rüyam tartılar oldu. uff bugün doktorum tarttı 60 geldim. ve dediki 15 gün önce 58 iken nasıl olduda 60 oldun. yavaş git dedi. ve doğuma kadar maksimum 12 kilo alıcaksın dedi. ya eve geldim tartıldım yemiş halim 59.200. doktorun tartısına çıkarken yünlü taytım, üzerine giydiğim eşofman ugg botlarım ve yünlü kazağım veeeeeeeee içtiğim 1 lt su ile çıkıyorum ama yinede doktorum çok almışsın dedi. ve bana yediklerini diğer aya kadar bir bir yazmanı istiyorum. neyi abartıp yiyorun onu görmek istiyorum dedi. günde meyve ihtiyacını 1 portakal 1 elma olarak belirledi. örnek olarak

canım hiç bozma moralini.sen gündüz yoktun yine bu konuyu konuştuk.tüm doktorlar takmış durumda bu kilo olayına.hasta mı ne bunlar..bebeğin sağlıklıymış maaşalah...ya bu kiloyu biz değil vücudmuz alıyor,bunlar anlamıyor mu?moral bozuyorlar sadece,başka numaraları yok.yerinde olsam hiç takmam,ne yani 12 kilodan fazla alsan doğurtmayacak mı?tövbe tövbe ya....boşver şekerim...sıkma kendini hiç bence...

Canım hoşgeldin... iyi maşallah kasılman yokmuş .. inş .ilaçlarda iyi gelirde öksürğünde geçer ... kiloyuda takma . hastalık gibi tehlikeli değil .. sağlıklı ol da tek der kilo olsunnn

zonox hoşgeldin canım seni merak ettim, bugün bende hastanedeydim aynı sıkıntılardann...Kilo olayına bende takıyodum ama 2 gündür hastayım ve kilolar falan umrumda değil yaaa

25+6 dayım... bi yandan çalışıyorum... uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.. erkek olucak inşallah gözüken o.... sizinkiler ne kız mı erkek mi????

Oyy maaşallah size..
Benimde oglum olacak nasipse..Sizden biraz daha kucuguz biz :))

Cok sukur baharcımm...İnşallah bu magnezyum işe yarar.
Agrılarımız tez zmanda azalsın inşallah

Canımm hosgeldin cok sevindim resmi begenmene.
Büyüdük artık biz ama bi de kilo alabilsem cok iyi olacak
Herkesin derdi baska..allah baska sıkıntı vermesin bunalrın hepsi gececek inşallah

Harika bir yazıymıs gercekten...Saol paylasım için...
Dilekcimmmm öncelikle cook gecmiş olsun tatlım
ama dr a gitmekle cok iyi yaptın..
İlaç kullanmaktan sakın korkma..
Biri daha yazmıs ilk 3 ay önermiyo doktorlar ilaç kullanmayı inan sonrasında bi sıkıntı olmuyo..
Bebegine bişeycik olmaz..Asıl kullanmazsan iyileşemezsin canım yaa
Benim kocam yokken sarıldım oglusuma uyudum sende öyle yap..
Allah baska türlü ayrılık vermesinn yeter ki..

Ahhh kuzummm hastalıgına mı sıkılasın yoksa doktorun kilo için söylediklerine mi??
Faydalı seyler yemek en iyisi canım benimm
Hamurişi pilav ve makarna hayatından cıktı mı inan kilo almazsın..
Yürüyüşlerine baslarsın yeniden..
İnan basarırsın sen bu işi..
Ama öncelikle moralini yuksek tutmaya calıs..
İnan hersey guzel olacak tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…