..Ne güzel annen yanındaa benim yerimede öp teyzeyii. Bir posta ağladım gelince hastaneden..İnan sabahtan beri açtım yeni tost yaptım yedim..Komşum kapıyı çaldı ağlarken hastayımya çorba yapayım sana dedi Allah razı olsun akşamada ,birde komşu olmasa kafayı yerdimm...yanlızlık gerçekten çok zor hani aşı vurulmuştum ateşim çıktı demiştim o gün aksilik eşimde mersine gitti titriyorum ve yerimden kalkamıyordum allahım bi bardak su veren yok dedim acıktım kalkıp yiyemedim sonra bütün gücümle ılık duş aldım giyindim iyice sonra bişeyler yedim sabaha kadar ateşimi ölçüyor arada uyuyordum.. allah korusun bronşit olurda asla kalkamazsın ya ayy nasıl zordu rabbim bir daha yaşatmasın ... çok acıklı oldu ama valla aklıma geldikçe nelere katlandım ben diyorum.. annem burda ayy nasıl rahat bi duygu evde yemek hazır şimdi saatim dolsada uçup gitsem diyorum.. rabbim yardımcın olsun sabaha bişeyin kalmasın inşallah...
Aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin ve geçmişolsun..Bendede ateş falan yok öksürük var dr. şurup verdi geçsin diye sana neden vermiyokii canım??çok geçmiş olsun ne diyeyim biliyorum ki çok endişelisin bebek ne oluyor ben iyi olacak mıyım.Ama vardır bir hayır diyorum sabretmeye çalışıyorum yok.kara turp ve bal karışımı yaptım iki gündür içiyorum yok bir şey.sabah sabah yataktan kalktım öksürmeye başladım çıkarttım ama sapsarı bir sıvı.nasıl panikledim annem safradır dedi.
kaç göğüs uzmanına gittim yok bir şey diyorlar dinleme bulgusu kan değerleri normal ama öksürük -balgam ve çıkartma geçmiyor.panikliyorum.suçluluk duygusunu iyi biliyorum ama ne yapalım oldu bir kere.Dilek hanıma da çok geçmiş olsun diyorum.
..Ne güzel annen yanındaa benim yerimede öp teyzeyii. Bir posta ağladım gelince hastaneden..İnan sabahtan beri açtım yeni tost yaptım yedim..Komşum kapıyı çaldı ağlarken hastayımya çorba yapayım sana dedi Allah razı olsun akşamada ,birde komşu olmasa kafayı yerdimm...
FDİLEK
vallahi kendimi unutup size bir ton üzülüyorummm
yapmayınnn nolur yawwww
Sağol canım..Ben özellikle kış istedim ama bu zorluğunu hesaba katmadım tabi..Canım bana öksürük şurubu verdi arkadaş gördü bu anında kesiyo dedi inşallah geçirir..Bolbol dinlenmek lazım aslında ama senin bebeğin var değilmii??
ya valla bana inflacort diye uyduruk bişey verdiler kapsülü makinasına koyup havasını ciğerlerime çekiyorum.sanki ondan sonra daha bir artıyor.bugün eşim farklı bi doktora ilaç yazdırmış işten gelmesini bekliyorum inşallah hemen kesen bişeylerdir.kızımda 1 hafta önce aynı hastalığa yakalndı ikimiz battaniyeye sarınıp yatıyoruz şimdilik bide zırt bırt çişi gelmese daha iyi olacak
teşekkür ederim evet raporlu olduğum için nette gezinirken buldum siteyi.şurup verdi ama geçmiyor.balgam söktürücü olduğu için aynı zamanda öksürtüyor anladığım kadarıyla.yani anlayacağın çaresizim..Ne güzel annen yanındaa benim yerimede öp teyzeyii. Bir posta ağladım gelince hastaneden..İnan sabahtan beri açtım yeni tost yaptım yedim..Komşum kapıyı çaldı ağlarken hastayımya çorba yapayım sana dedi Allah razı olsun akşamada ,birde komşu olmasa kafayı yerdimm...
Aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin ve geçmişolsun..Bendede ateş falan yok öksürük var dr. şurup verdi geçsin diye sana neden vermiyokii canım??
FDİLEK
vallahi kendimi unutup size bir ton üzülüyorummm
yapmayınnn nolur yawwww
Oyyy yerim senin kızınıı bizim bile bi ayağımız wcde bugün drumda hastaydı gece hep wcye kalktım diyooo....İnşallah bu ilaç etki eder...ya valla bana inflacort diye uyduruk bişey verdiler kapsülü makinasına koyup havasını ciğerlerime çekiyorum.sanki ondan sonra daha bir artıyor.bugün eşim farklı bi doktora ilaç yazdırmış işten gelmesini bekliyorum inşallah hemen kesen bişeylerdir.kızımda 1 hafta önce aynı hastalığa yakalndı ikimiz battaniyeye sarınıp yatıyoruz şimdilik bide zırt bırt çişi gelmese daha iyi olacak
teşekkür ederim evet raporlu olduğum için nette gezinirken buldum siteyi.şurup verdi ama geçmiyor.balgam söktürücü olduğu için aynı zamanda öksürtüyor anladığım kadarıyla.yani anlayacağın çaresizim
Sağol canım..Ben özellikle kış istedim ama bu zorluğunu hesaba katmadım tabi..Canım bana öksürük şurubu verdi arkadaş gördü bu anında kesiyo dedi inşallah geçirir..Bolbol dinlenmek lazım aslında ama senin bebeğin var değilmii??
ya valla bana inflacort diye uyduruk bişey verdiler kapsülü makinasına koyup havasını ciğerlerime çekiyorum.sanki ondan sonra daha bir artıyor.bugün eşim farklı bi doktora ilaç yazdırmış işten gelmesini bekliyorum inşallah hemen kesen bişeylerdir.kızımda 1 hafta önce aynı hastalığa yakalndı ikimiz battaniyeye sarınıp yatıyoruz şimdilik bide zırt bırt çişi gelmese daha iyi olacak
bana da pulmicort adlı ilacı verdi nefes alırken içime çekiyorum .aynı şey bende de geçerli sanki daha çok öksürtüyor.
Bak şimdii özür dilerim yaaa(Hastalık hamilelik hormonlar zıpladı bakma yazdıklarıma düzelirim birazdann....
Sizleri bu halinizle bilinçli bilinçsiz üzmek istemem(Hayat iştee arada sıkıntı veriyo..
Dur konuyu değişim....
Semacan eşim dün gece aynı anda yatağa girdi ben her öksürdüğümde sarıldı karnıma dokunduu hasta olsamda huzurlu uyudummmm....
Oyyy yerim senin kızınıı bizim bile bi ayağımız wcde bugün drumda hastaydı gece hep wcye kalktım diyooo....İnşallah bu ilaç etki eder...
İyiki buldun bizii...bu siteden burdaki arkadaşlarımdan çok şey öğrendim..Eşim bile hamile bayanlara bu siteyi öneriyoo..İnşallah geçer hepimizin hastalığıı..
bana da pulmicort adlı ilacı verdi nefes alırken içime çekiyorum .aynı şey bende de geçerli sanki daha çok öksürtüyor.
yaw kızlar inflacort pulmicort bunlar ağır astım ilaçlarıdır ha..neye göre veriyo bu doktorlar bunlarıiyice sorun soruşturun öyle çekin o fısları tamammı
canlarımmm
kızımın arkadaşlarının annelerii
biz çıkıyoruz
bugünde allaha şükürler olsun akşam oldu
hepinize hayırlı mutlu akşamlarr
hasta olan canlarımmm
ilaçlarınızı için bol bol dinlenin çarçabuk iyileşinn inş..
diğer çalışan arkadaşlarımm
allah kolaylık versin sizede banada
eve gidilecek yemek yapılacak daha ..
ama rabbim bu yorulmmaızın mükafatını verecek hepimize inş.:97::97:
çok uzattımm
yarın inş.görüşmek üzere
anladım canımmm benimm
aaa 1 dakk
sen zaten sezr.olucaktın değilmi
o zaman biraz daha şanslısın
kızınada söyle biraz sabretsin olurmu
inş.dilediğin tarihte olur
kızlar selammmmm
öksürük nedeniyle doktora gittim. öksürük şurubu ve antibiyotik yazdı. kendi doktorumda baktı. canını sıkıcak bir şey yok, kasılman yok dedi. bebeğim gayet iyiymiş, usg de baktım tombalak bir yüzü var. şişko bi çocuk olucak sanırım. kilosu gayet yerindeymiş. maşallah
korkulu rüyam tartılar oldu. uff bugün doktorum tarttı 60 geldim. ve dediki 15 gün önce 58 iken nasıl olduda 60 oldun. yavaş git dedi. ve doğuma kadar maksimum 12 kilo alıcaksın dedi. ya eve geldim tartıldım yemiş halim 59.200. doktorun tartısına çıkarken yünlü taytım, üzerine giydiğim eşofman ugg botlarım ve yünlü kazağım veeeeeeeee içtiğim 1 lt su ile çıkıyorum ama yinede doktorum çok almışsın dedi. ve bana yediklerini diğer aya kadar bir bir yazmanı istiyorum. neyi abartıp yiyorun onu görmek istiyorum dedi. günde meyve ihtiyacını 1 portakal 1 elma olarak belirledi. örnek olarak
kızlar selammmmm
öksürük nedeniyle doktora gittim. öksürük şurubu ve antibiyotik yazdı. kendi doktorumda baktı. canını sıkıcak bir şey yok, kasılman yok dedi. bebeğim gayet iyiymiş, usg de baktım tombalak bir yüzü var. şişko bi çocuk olucak sanırım. kilosu gayet yerindeymiş. maşallah
korkulu rüyam tartılar oldu. uff bugün doktorum tarttı 60 geldim. ve dediki 15 gün önce 58 iken nasıl olduda 60 oldun. yavaş git dedi. ve doğuma kadar maksimum 12 kilo alıcaksın dedi. ya eve geldim tartıldım yemiş halim 59.200. doktorun tartısına çıkarken yünlü taytım, üzerine giydiğim eşofman ugg botlarım ve yünlü kazağım veeeeeeeee içtiğim 1 lt su ile çıkıyorum ama yinede doktorum çok almışsın dedi. ve bana yediklerini diğer aya kadar bir bir yazmanı istiyorum. neyi abartıp yiyorun onu görmek istiyorum dedi. günde meyve ihtiyacını 1 portakal 1 elma olarak belirledi. örnek olarak
25+6 dayım... bi yandan çalışıyorum... uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.. erkek olucak inşallah gözüken o.... sizinkiler ne kız mı erkek mi????
selam herkese
hasta olanlar geçmiş olsun biran evvel toparlanırsın yaptığınız karışımlar şifa olur.
Gulesram dr kontrolün iyi geçmiş Maşallah herşey yolundaymış, kramplarla ilgili magnezyum vermiş eklem ağrısı içinde magnezyum vermiş drun. inşallah eklem ağrılarını bu geçirir. Bende en iyisi sorup içeyim magnezyumu cuma günü gitcem.
sağol canım aldım davetiyemi.
selam kızlaar
geçmişi okuyordum.bugün çok kötü haberler yok şükür.Annelerimizin en büyük sorunu sanırım şu anda kilo.
kızlar bu kadar takmayın kiloları ben ilk hamileliğimde 11 kilo almıştım doğumda 6 sı gitti diğer 5 kilo da 1-2 haftada gitti.emzirdikçe hamile kaldığım kilonun da altına düştüm hayatımda ilk defa 51 kilo olduğumu gördüm ya inanılmazdı.tabi kimse yakıştırmadı o ayrı.ne zaman emzirmeyi bıraktım hoop 4 kilo birden aldım.
şimdi ise daha 26.haftada 9,5 kilo aldım.ama korkmuyorum yeter ki bebişlerimiz güzel güzel emsinler de bizi zayıflatırlar evelallah.
GÜLESRAM göbüşün çok tatlı olmuş facedeki foton harika.
CERENLİYAĞMUR gözün aydın cicilerin hayırlı olsun
KDİLARA cicilerine bayıldımmmm çok tatlı güzel günlerde giysin bebişin inş. beyaz da çok yakışıyor bebeklere .
Harika bir yazıymıs gercekten...Saol paylasım için...KIZLARRR MİLLİYET GAZETESİ BEBEK VE ÇOCUK BLOĞUNDA İREM ERDİLEK'İN Yorgun 'Yeni' Annelere Söyleyeceklerim Var!
yazısını muhakkakk okuyunn çok güzel yazmış kendisi şu an tecrübeli amaa zamaınında acemi bir anneyken yaşadıklarını yazmışş ben çok beğendim umarım beğenirsiniz...
Dilekcimmmm öncelikle cook gecmiş olsun tatlım
Merhaba kzıalr merhaba semaysem hoşbuldumm canımm..Sabahtan beri doktordaydımm(Öksürük bel ve kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu hepsi birden vurdu benii ne olduk anlayamadım...Drumda hastaydı kadın diyo ben bu halime dayanamıyorum sen nasıl dayandın ilaç aldınmı minoset falan hayır dedimm bebeğim için almadımm..Tahliller verdim enfeksiyon bölümünede sevk etti ..Öksürük şurubu birde toz verdiler idrar yolları için minosette içebilirsin dedi ama içmiycem....Bebeğime üzülüyorumm içimde küçülüp kaldı sanki bir tarafa toplanıyoo ( eşimde yok bugün antalyada (
Kızlar dr. bol dinlen dedi ve kalabalığa girme dedi acayip salgın var Allahım sizleri korusunn..Zonoxda aynıydı naaptı acaba ???
Buarada geçmişi okudum sedasem simge esra zehra dr.gitmişler maşallah bebeklerineee...
Benden haberler böyleee dökülüyorum resmennn
kızlar selammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?