özlemin iyi olmasına sevindimBu arada bugun Özlem in yanına gittim kızlar..
Cok sukur kızı da kendide cok iyi..
Hastaneyi, bebek için ugrasan anneleri gördükce halime sukrettim..
Dedim ki donuste kızlara da söylücem...
Biliyorum ki hepiniz sukrediyorsunuz ama nolur her gun yapın bunu..
İnanın kiloymus ya da baska turlu sıkıntıymıs geciyo.
Yeter ki rabbim büyük bi sıkıntı vermesin..
Allah hepimize bebeklerimizle kavusmayı nasip etsin inşallah..
Saglıkla, mutlulukla.....
Artık kendime hamile gibi dikkat edicemm baharcımm ..Aklım başıma geldi yaa..İnşallah çabuk bırakır peşimiizi bu hastalık...Gulesram özlem483 arada bir aklıma geliyordu doğum ne zaman olcakmış dr birşey söylemişmi iyi olmasına sevindim
fDilek geçmiş olsun çabuk toparlan emi öksürüğün seni bıraksın
Zonox kilonu dr takıyor sen takma , bebişin iyiymiş maşallah
semaysem şeker sonuçlarım için yarın gidicem hayırlısı bakalım
blue-sky okuyunca şaşırdım canım 37.haftaya kadar çalışmakmı :44: bilmemki çalışman gerekiyorsa Allah güç kuvvet versin.
Gulesram özlem483 arada bir aklıma geliyordu doğum ne zaman olcakmış dr birşey söylemişmi iyi olmasına sevindim
blue-sky okuyunca şaşırdım canım 37.haftaya kadar çalışmakmı :44: bilmemki çalışman gerekiyorsa Allah güç kuvvet versin.
Cok guzel demişsin tatlım..Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki...canım çok doğru diyorsun ..hep şükretmek lazım ..grip , kilo . diş,şeker problemleri bunlara üzülüyoruz.tabiki önemli .. amam çarsiz değil ..
Genede şükür diyorum herşeye ...
Esracım iyi dileklerin için sağol bitanem..Hamileliğimden buyana çok şükür bir sıkıntım olmadı ama şu 2 gün varyaa aynen senin dediğin gibi kiloymuş eksiklermiş hiçbişey önemli değill bebeğim ve onun sağlığından başkaa
merhaba kızlar ben geldim.kaç gündür hastanelerdeyim.doktora kontrole gittik bebişim gayet iyiydi ama doktorum hızlı kilo almış bebiş dedi.27+1 de 1kilo 34gr geldi kuzum.doktorum 4 boyutlu ultrason almış bir anda ekranda bebişimi 4 boyutlu görünce nasıl sevindim anlatamam.şeker yüklemesi yapıldı 50 lik yüklemede açlık şekerim normal çıktı ama yüklemeden sonra 195 çıktı yani çok yüksek 100 lük yükleme yapıldı yine degerler çok yüksek çıktı tabi 4 kere kan alınıyo ben o esnada hastanede bayılmışım gözümü açtıgımda acilde yatıyodum büyük tansiyonum 8 e düşmüş.doktorum endokrine yolladı 10 günlük diyet ve şeker ölçüm aleti verdi eger diyetle kontrol edilemezse insülüne başlanacak.çok stresli ve zor günler geçirdim şimdi diyetime çok dikkat ediyorum inşallah kontrol altına alınır insülünden çok korkuyorum.bu arada başka gebelik şekeri çıkan oldumu?geçmişi okuyamadımda
merhaba kızlar ben geldim.kaç gündür hastanelerdeyim.doktora kontrole gittik bebişim gayet iyiydi ama doktorum hızlı kilo almış bebiş dedi.27+1 de 1kilo 34gr geldi kuzum.doktorum 4 boyutlu ultrason almış bir anda ekranda bebişimi 4 boyutlu görünce nasıl sevindim anlatamam.şeker yüklemesi yapıldı 50 lik yüklemede açlık şekerim normal çıktı ama yüklemeden sonra 195 çıktı yani çok yüksek 100 lük yükleme yapıldı yine degerler çok yüksek çıktı tabi 4 kere kan alınıyo ben o esnada hastanede bayılmışım gözümü açtıgımda acilde yatıyodum büyük tansiyonum 8 e düşmüş.doktorum endokrine yolladı 10 günlük diyet ve şeker ölçüm aleti verdi eger diyetle kontrol edilemezse insülüne başlanacak.çok stresli ve zor günler geçirdim şimdi diyetime çok dikkat ediyorum inşallah kontrol altına alınır insülünden çok korkuyorum.bu arada başka gebelik şekeri çıkan oldumu?geçmişi okuyamadımda
kızlar selammmmm
öksürük nedeniyle doktora gittim. öksürük şurubu ve antibiyotik yazdı. kendi doktorumda baktı. canını sıkıcak bir şey yok, kasılman yok dedi. bebeğim gayet iyiymiş, usg de baktım tombalak bir yüzü var. şişko bi çocuk olucak sanırım. kilosu gayet yerindeymiş. maşallah
korkulu rüyam tartılar oldu. uff bugün doktorum tarttı 60 geldim. ve dediki 15 gün önce 58 iken nasıl olduda 60 oldun. yavaş git dedi. ve doğuma kadar maksimum 12 kilo alıcaksın dedi. ya eve geldim tartıldım yemiş halim 59.200. doktorun tartısına çıkarken yünlü taytım, üzerine giydiğim eşofman ugg botlarım ve yünlü kazağım veeeeeeeee içtiğim 1 lt su ile çıkıyorum ama yinede doktorum çok almışsın dedi. ve bana yediklerini diğer aya kadar bir bir yazmanı istiyorum. neyi abartıp yiyorun onu görmek istiyorum dedi. günde meyve ihtiyacını 1 portakal 1 elma olarak belirledi. örnek olarak
sağol canım.100 lükte 4 kere birer saat arayla kan alınıyor.yanımda kayınbabam vardı ay nasl panik olmuş adamcagız elleri titriyodu sonra kayınvalidemde geldi .bayıldıgımda oturuyodum ama yinede bebegimi çok merak ettim ben acilde yatarken bir kıpırdanmaya başladı kuzum sanki anne ben iyiyi diyordu canım benim ya.canım çook geçmiş olsun ... 100 lükte kaç kere kan alıyorlarki öyle 3 saat sürmüş . birde önceden açlıkla gidiyorsun tabiii..... kıyamam yaaa ... inşallah yalnız değldin bayıldığında ....
insilüne gerek kalmaz inş. ama gerekirse yapılacak mecbur ...
var canım yüksek çıkanlar .. aral - sedasem - bi kişi daha vardı aklıma gelmedi şimdi
Coook gecmiş olsun tatlım yaa..
Burada benim bildigim Aral var senin gibi olan..
o da bi cihaz almıs surekli ölcum yapıyor
allah sifa versin hepinize..
Tecrubeli anneler diyetle seerin kontrol altına alındıgını söylüyorlar
Moralini yuksek tut emi...
İnanıyorum ki sen bu iş basarıcaksın tatlım
Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
.. kociş aradı şimdi gelmek üzereymiş. ..sofrayı kurayım ...
evet canım bugün yine yoktum.ama geldim şimdi.kızlar amma hızlı ilelemişsiniz 1 saat ayrıldım topik uçmuş oku oku anca geldim terardan selam herkese seda bugün laptopu kocasına kaptırdı herhalde görünmedi hiç nevracım seninde değin gibi şeker korktu kaçtı benden bugünki ölçümlerim hep 90 civarı 140 altı olmalı ya maşallah iyi ilerliyorum yani kızlar şekerden korkmayın şeker bizden korksun şekrime bakıldığı zmanlar şahika gibi yiyodum ve sonuç yüksek çıktı şimdi çok dengeli düzenli besleniyorm ve bu şekilde daha hafif daha mutlu hissediyorum kendimi serapcım arkadşın ve tüm burdaki hamiale anneler dua ettim inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur yavrusuna ...cerncim ne güzel cicler almış ananen tekrardan gözünaydın canım inşallah şekerin çıkmaz nevracım dişin içinded çok geçmiş plsun kızın doğana kadar idare edilecek bi şeyler yapar dr un
çok sağol canım benim.Sedaseemmmmmm....
CAnım bi gecmiş olsun diyemedim sana...
iyisin dimi simdi
zonox hoşgeldin canım seni merak ettim, bugün bende hastanedeydim aynı sıkıntılardann...Kilo olayına bende takıyodum ama 2 gündür hastayım ve kilolar falan umrumda değil yaaa
canım hiç bozma moralini.sen gündüz yoktun yine bu konuyu konuştuk.tüm doktorlar takmış durumda bu kilo olayına.hasta mı ne bunlar..bebeğin sağlıklıymış maaşalah...ya bu kiloyu biz değil vücudmuz alıyor,bunlar anlamıyor mu?moral bozuyorlar sadece,başka numaraları yok.yerinde olsam hiç takmam,ne yani 12 kilodan fazla alsan doğurtmayacak mı?tövbe tövbe ya....boşver şekerim...sıkma kendini hiç bence...
Canım hoşgeldin... iyi maşallah kasılman yokmuş .. inş .ilaçlarda iyi gelirde öksürğünde geçer ... kiloyuda takma . hastalık gibi tehlikeli değil .. sağlıklı ol da tek der kilo olsunnn
Gulesram özlem483 arada bir aklıma geliyordu doğum ne zaman olcakmış dr birşey söylemişmi iyi olmasına sevindim
ZONOX bende seni merak ettim bugün neyseki çok şükür bebeğin iyiymiş.birde şu lanet öksürükten kurtulsaydık bende toplamda 13 kilo aldım ama şekerim normaldende düşüktü.ama doktorum kiloma baktığımda iyi kilo almışsın dedi sadece:)her dr.farklı değerlendiriyor işte.
çok geçmiş olsun canım bendede şeker çıktı.3 gün diyet artı evde şeker kontrol yapacağım bakalım ne olacak.ona göre insülin verilecek banadamerhaba kızlar ben geldim.kaç gündür hastanelerdeyim.doktora kontrole gittik bebişim gayet iyiydi ama doktorum hızlı kilo almış bebiş dedi.27+1 de 1kilo 34gr geldi kuzum.doktorum 4 boyutlu ultrason almış bir anda ekranda bebişimi 4 boyutlu görünce nasıl sevindim anlatamam.şeker yüklemesi yapıldı 50 lik yüklemede açlık şekerim normal çıktı ama yüklemeden sonra 195 çıktı yani çok yüksek 100 lük yükleme yapıldı yine degerler çok yüksek çıktı tabi 4 kere kan alınıyo ben o esnada hastanede bayılmışım gözümü açtıgımda acilde yatıyodum büyük tansiyonum 8 e düşmüş.doktorum endokrine yolladı 10 günlük diyet ve şeker ölçüm aleti verdi eger diyetle kontrol edilemezse insülüne başlanacak.çok stresli ve zor günler geçirdim şimdi diyetime çok dikkat ediyorum inşallah kontrol altına alınır insülünden çok korkuyorum.bu arada başka gebelik şekeri çıkan oldumu?geçmişi okuyamadımda
çok sağol canımya evet çok zor atlatıyorum ne yazık ki. doktor öksürük şurubu ve antibiyotik verdi. çok şükür kasılmam yokmuş. hatta 1 ay sonra gel dedi7 doktorum.Zaracı, benim de şekerim 75 çıktı. doktora göre 7 bana göre 6 aldım. doktorumun korkusu 15 günde 2 kilo almış olmam.
sedasem, sana da çok geçmiş olsun.
hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. tek tek isimleri unuttum bir de geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?