2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bugun Özlem in yanına gittim kızlar..
Cok sukur kızı da kendide cok iyi..
Hastaneyi, bebek için ugrasan anneleri gördükce halime sukrettim..
Dedim ki donuste kızlara da söylücem...
Biliyorum ki hepiniz sukrediyorsunuz ama nolur her gun yapın bunu..
İnanın kiloymus ya da baska turlu sıkıntıymıs geciyo.
Yeter ki rabbim büyük bi sıkıntı vermesin..
Allah hepimize bebeklerimizle kavusmayı nasip etsin inşallah..
Saglıkla, mutlulukla.....

Gulesram özlem483 arada bir aklıma geliyordu doğum ne zaman olcakmış dr birşey söylemişmi iyi olmasına sevindim

fDilek geçmiş olsun çabuk toparlan emi öksürüğün seni bıraksın

Zonox kilonu dr takıyor sen takma , bebişin iyiymiş maşallah

semaysem şeker sonuçlarım için yarın gidicem hayırlısı bakalım

blue-sky okuyunca şaşırdım canım 37.haftaya kadar çalışmakmı :44: bilmemki çalışman gerekiyorsa Allah güç kuvvet versin.

özlemin iyi olmasına sevindim

canım çok doğru diyorsun ..hep şükretmek lazım ..grip , kilo . diş,şeker problemleri bunlara üzülüyoruz.tabiki önemli .. amam çarsiz değil ..
Genede şükür diyorum herşeye ...

Son düzenleme:
bahar tam sana yazıyordum .bugün hastaneye gidecektin ne oldu diye ???
. sonuçlarım yarın çıkacak yazmışsın ..
muayene oldunmu peki .. oksa sadece kan mı verdin

Esracım iyi dileklerin için sağol bitanem..Hamileliğimden buyana çok şükür bir sıkıntım olmadı ama şu 2 gün varyaa aynen senin dediğin gibi kiloymuş eksiklermiş hiçbişey önemli değill bebeğim ve onun sağlığından başkaa

Özlemin iyi olmasınada çok sevindiimmmm

Son düzenleme:
Artık kendime hamile gibi dikkat edicemm baharcımm ..Aklım başıma geldi yaa..İnşallah çabuk bırakır peşimiizi bu hastalık...

CAnımm inanır mısın Özlem seni sordu..
Tansiyonu nasıl dedi..
Bilgisayarı kocasındaymıs o yuzden giremiyor nete..
Özlem su an 26.haftanın içinde..28.haftaya kadar bebegin annede kalamsı gerek..
28.hafta dolunca tabii yine hemen almıcaklar bebegi hani ne kadar dursa o kadar iyi diye dusunuyorlar.Haftaya bebegin akciger gelişimi için igne olacak..ama cok sukur iyi gördüm ben onu..annesi de artık yanında kalıyormus..Hemsireler falan da cok ilgili..
Allah dualarımızı kabul etsin Özlem dahil hepimize kavusmayı nasip etsin inşallah

canım çok doğru diyorsun ..hep şükretmek lazım ..grip , kilo . diş,şeker problemleri bunlara üzülüyoruz.tabiki önemli .. amam çarsiz değil ..
Genede şükür diyorum herşeye ...
Cok guzel demişsin tatlım..Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki...

Bu da gececek inşallah canımm benim
Sen guclu bi annesin..
Benim gibi gurbete gelmişsin daha ne olsun..
Ben yalnız basıma otobuse binmeye korkardım kız carsıya nasıl gidilir bilmezdim
ama insan alısıyo valla...Sende moralini yuksek tut..sıcak sıcak otur evinde cok gezme bakimmm

merhaba kızlar ben geldim.kaç gündür hastanelerdeyim.doktora kontrole gittik bebişim gayet iyiydi ama doktorum hızlı kilo almış bebiş dedi.27+1 de 1kilo 34gr geldi kuzum.doktorum 4 boyutlu ultrason almış bir anda ekranda bebişimi 4 boyutlu görünce nasıl sevindim anlatamam.şeker yüklemesi yapıldı 50 lik yüklemede açlık şekerim normal çıktı ama yüklemeden sonra 195 çıktı yani çok yüksek 100 lük yükleme yapıldı yine degerler çok yüksek çıktı tabi 4 kere kan alınıyo ben o esnada hastanede bayılmışım gözümü açtıgımda acilde yatıyodum büyük tansiyonum 8 e düşmüş.doktorum endokrine yolladı 10 günlük diyet ve şeker ölçüm aleti verdi eger diyetle kontrol edilemezse insülüne başlanacak.çok stresli ve zor günler geçirdim şimdi diyetime çok dikkat ediyorum inşallah kontrol altına alınır insülünden çok korkuyorum.bu arada başka gebelik şekeri çıkan oldumu?geçmişi okuyamadımda

canım çook geçmiş olsun ... 100 lükte kaç kere kan alıyorlarki öyle 3 saat sürmüş . birde önceden açlıkla gidiyorsun tabiii..... kıyamam yaaa ... inşallah yalnız değldin bayıldığında ....
insilüne gerek kalmaz inş. ama gerekirse yapılacak mecbur ...
var canım yüksek çıkanlar .. aral - sedasem - bi kişi daha vardı aklıma gelmedi şimdi

blue-sky okuyunca şaşırdım canım 37.haftaya kadar çalışmakmı :44: bilmemki çalışman gerekiyorsa Allah güç kuvvet versin.

BAHARCIM sağol canım..amin inş...ama zorlamayacağım kendimi,çalışabildiğim kadar işte...
doğum şeklin konusunda düşünüyor musun hala,karar verdin mi?

Coook gecmiş olsun tatlım yaa..
Burada benim bildigim Aral var senin gibi olan..
o da bi cihaz almıs surekli ölcum yapıyor
allah sifa versin hepinize..
Tecrubeli anneler diyetle seerin kontrol altına alındıgını söylüyorlar
Moralini yuksek tut emi...
İnanıyorum ki sen bu iş basarıcaksın tatlım

Sedaseemmmmmm....
CAnım bi gecmiş olsun diyemedim sana...
iyisin dimi simdi

ZONOX bende seni merak ettim bugün neyseki çok şükür bebeğin iyiymiş.birde şu lanet öksürükten kurtulsaydık bende toplamda 13 kilo aldım ama şekerim normaldende düşüktü.ama doktorum kiloma baktığımda iyi kilo almışsın dedi sadece:)her dr.farklı değerlendiriyor işte.

Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
.. kociş aradı şimdi gelmek üzereymiş. ..sofrayı kurayım ...

sağol canım.100 lükte 4 kere birer saat arayla kan alınıyor.yanımda kayınbabam vardı ay nasl panik olmuş adamcagız elleri titriyodu sonra kayınvalidemde geldi .bayıldıgımda oturuyodum ama yinede bebegimi çok merak ettim ben acilde yatarken bir kıpırdanmaya başladı kuzum sanki anne ben iyiyi diyordu canım benim ya.

inşallah canım ya bu şeker beni çok korkuttu sürekli bebegimi düşünüyorum.

evet canım bugün yine yoktum.ama geldim şimdi.
ölçümlerimi yazayım baya düşük çıktı diyet yaptım dündan beri ama çok zorlanıyorum.aralcım sen alıştınmı diyete?
08:00 aç 70
10:30 tok 93
12:30 aç 79
15:00 tok 110
19:00 aç 75
21:00 de ve 24:00 tede bakıcam.

Sedaseemmmmmm....
CAnım bi gecmiş olsun diyemedim sana...
iyisin dimi simdi
çok sağol canım benim.

zonox hoşgeldin canım seni merak ettim, bugün bende hastanedeydim aynı sıkıntılardann...Kilo olayına bende takıyodum ama 2 gündür hastayım ve kilolar falan umrumda değil yaaa

Canım hoşgeldin... iyi maşallah kasılman yokmuş .. inş .ilaçlarda iyi gelirde öksürğünde geçer ... kiloyuda takma . hastalık gibi tehlikeli değil .. sağlıklı ol da tek der kilo olsunnn

canlar çok teşekkür ederim. moral verdiniz. doktorum kilon çok değil sadece 15 günde 2 kilo almışsın dikkat et dedi. hamuur işi kaçırdım son zamanlarda. çok dikkatli olucam. siz de dikkat edin. özellikle şekerli gıdalardan uzak durun. doktorum şekerli gıdalar en minumumda olsun. son 13 haftana girdin tuzuda azalt dedi

dilek, canım büyük geçmiş olsun. ben de antibiyotik kullanıcam mecbur. çünkü enfeksiyon devam ediyor acilen kesilmesi gerekiyormuş. antibiyotik kullanmaktan çekinme derim

canım hoşgeldin. benim bebeğimde 1150 kilo. bugün geldim doktordan. şekerim yok. illaki şekerin olucak diye birşey yok. şeker hastalarında bebek neden çok kilo alıyor acaba.

ya evet çok zor atlatıyorum ne yazık ki. doktor öksürük şurubu ve antibiyotik verdi. çok şükür kasılmam yokmuş. hatta 1 ay sonra gel dedi7 doktorum. Zaracı, benim de şekerim 75 çıktı. doktora göre 7 bana göre 6 aldım. doktorumun korkusu 15 günde 2 kilo almış olmam.

sedasem, sana da çok geçmiş olsun.

hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. tek tek isimleri unuttum bir de geçmişi okuyamadım

çok geçmiş olsun canım bendede şeker çıktı.3 gün diyet artı evde şeker kontrol yapacağım bakalım ne olacak.ona göre insülin verilecek banada

çok sağol canım
sende dikkat et kendine aynen bende 2 kilo aldım 15 günde nasıl oluyo anlamadım
şimdi diyetteyim ama zorlanıyorum hiç tatlı hamur işi un şeker vs....yok
herşey kızım için sabrediyorum.belki birkaç güne alışırım ama bugün kötüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…