2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam
şimdi ben diyetteyim.
sabah ligt süt verdi doktor
peki ben akşamları içerdim sütü çünkü sabah demir hapım vardı.
şimdi demir hapını 2 ye çıkarttı doktor sabah ve yatarken alıcam yani
peki sütü sabah içtiğimde emilimi gidiyor dimi demirin napıcam ben akşamda üst içsem yine demir hapı kullanıcam.
antibiotik kullanıyorum vitamin coraspin off hepsi karışıyor birbirine.

merhaba canım demir hapını bende iki kere içiyorum....birini gece wc kalkınca 4 gibi falan içiyorum ..yada kaçta kalkarsam....diğerinide öğleden sonra içiyorum....süt ve süt ürünlerini sabah kahvaltıda alıyorum hep kilo aldırmıyor hemde sabahtan kalsiyum ihtiyacını kapatıyorum..sende bu şekilde yapabilirisn..bölece demir emilimi azalmıyor süt kansızlık yapmıyor kalsuyumda almış alıyorsun.....ayrıca sadce sütte yok kalsiyum..ben marul yiyorum bol bol..kalsiyum çok onda..hemde fosfordan fakir kalisuyumca zengin kramp olmasınada engel oluyor....

kızlarrr birazönce resmen kızımın ayağını tuttum içim bi tuhaf olduuu elim karnımın üstündeydi hareket etmesini bekliyodum tekme attı ve resmen ayağıydı

kızlarrr birazönce resmen kızımın ayağını tuttum içim bi tuhaf olduuu elim karnımın üstündeydi hareket etmesini bekliyodum tekme attı ve resmen ayağıydı

canım benim minnacık ayağını hissettin demek benimde oğlum şuan bile tekmeliyo çok belli oluyo ama tabi neresi çözemiom ben daha

canım benim çok geçmiş olsun.. bayılman kötü olmuş ya kayınpederinde nası korkmuştur.şekerden sakın korkma bak topikte dört kişi oldunuz şekeri çıkan..moralini bozma yetrer.şeker moralle çok alakalı..diyetine dikkat ederek düzeltirsin meraklanma. çok öptüm seni ve bebişini

kızımın cicilerini ekledim....odası da gelse yerleştisem daha güzel olcak.....nasipse onuda görürüz...sonrada kzıımı gösterim sizelere....ayyyy şimdiden çok heycanlandım...mis gibi kokacak giyisiler....

canım benim minnacık ayağını hissettin demek benimde oğlum şuan bile tekmeliyo çok belli oluyo ama tabi neresi çözemiom ben daha
ay bende ilk defa neresi olduğunu hissettim ama çok tuhaf oluyo insan
aman maşallah.....bide babasına denk gelse benimkinin....

benimkide babası elleyince duruyo canım naz yapıyo heralde babaya

evet canım..sütünle demir ilaçlarının arasında ikişer saat olsun.
nasılsın bu arada bugün görüşemedik

kızımın cicilerini ekledim....odası da gelse yerleştisem daha güzel olcak.....nasipse onuda görürüz...sonrada kzıımı gösterim sizelere....ayyyy şimdiden çok heycanlandım...mis gibi kokacak giyisiler....

canım kızının cicilerini gördümmm çok şirinlerrrrr Allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallahhh

ay bende ilk defa neresi olduğunu hissettim ama çok tuhaf oluyo insan

benimkide babası elleyince duruyo canım naz yapıyo heralde babaya

vallha hepsi aynı...galiba burçla mı ilgili bilmiyorum...boğa bebekleri ilgiye açtır yazıyor.....bizim kadar şıamrtmıyorlarki anacım tepki versinler....ben yemek yaparken biile anlatıyorum kzııma....

canım kızının cicilerini gördümmm çok şirinlerrrrr Allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallahhh

hepimize canım...birden içime heycan düştü çekince.....annem çeyizmi sereken öle değiş olmuştu ne bu ehyacan diye sevgi diye kzımıştım tuhaf gelmişti...durup duurp bana bakar hayal ederdi...şimdi aynı şeyi yaşadım....

anne olunca anlarsın sözü yavaş yavaş oluşmaya başladı herhalde canımmm

vallha hepsi aynı...galiba burçla mı ilgili bilmiyorum...boğa bebekleri ilgiye açtır yazıyor.....bizim kadar şıamrtmıyorlarki anacım tepki versinler....ben yemek yaparken biile anlatıyorum kzııma....

haha bende ama erkekler birazda sıkılıyolar sanki mesela eşim elini 2 dk koyuyo sonra uyuyo diyip çekiyo diyorum biraz bekle ya atmıyo işte diyo benim zillide sanki elini çektiğini anlıyo hemen oynamaya başlıyo

vallaöle nerde anne bebek yazıları görsem ağlıyorum zırıl zırıl

inş sağlıkla doğsun öp o güzel ayaklarını....
kızlar sizden bana fikir vermeniz konusunda en beğendiğiniz erkek isimlerini yazmanızı istesem..yardımcı olurmusunuz..acaba

haha bende ama erkekler birazda sıkılıyolar sanki mesela eşim elini 2 dk koyuyo sonra uyuyo diyip çekiyo diyorum biraz bekle ya atmıyo işte diyo benim zillide sanki elini çektiğini anlıyo hemen oynamaya başlıyo

aynı sahne....elini çekiyor güm diye bri tekme....ben gece hissedince uykudan kaklıp seviyorum hiç üşenmiyorum...abalık duygusu öğrenilmiş işte bizim gibi içgüdüsel değil....ziyanı yok olsun...ben kocamdan eminim doğsun benden iii bakar kızına..çocukalrı çoçukalrla ilgilenmeyi sever....

evet canım..sütünle demir ilaçlarının arasında ikişer saat olsun.
nasılsın bu arada bugün görüşemedik
iyiyim canım şuan açım ve resmen ağladım yani.10 30 da meyve yicem
valla ilk gün herhalde çok zorlanıyorum diyette
sen nasılsın?
inş sağlıkla doğsun öp o güzel ayaklarını....
kızlar sizden bana fikir vermeniz konusunda en beğendiğiniz erkek isimlerini yazmanızı istesem..yardımcı olurmusunuz..acaba
çınar ve görkem mi beğeniyorum canım

Son düzenleme:

benimkide öle çok güzel iletişim kuruyo çocuklarla ama şimdi onlar bişey hissedemiyo bizim içimizde bebişler sonuçta yüzlerini gördüklerinde çok farklı olucaklar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…