kızlar bişey sorucam
şimdi ben diyetteyim.
sabah ligt süt verdi doktor
peki ben akşamları içerdim sütü çünkü sabah demir hapım vardı.
şimdi demir hapını 2 ye çıkarttı doktor sabah ve yatarken alıcam yani
peki sütü sabah içtiğimde emilimi gidiyor dimi demirin napıcam ben akşamda üst içsem yine demir hapı kullanıcam.
antibiotik kullanıyorum vitamin coraspin off hepsi karışıyor birbirine.
kızlarrr birazönce resmen kızımın ayağını tuttum içim bi tuhaf olduuu elim karnımın üstündeydi hareket etmesini bekliyodum tekme attı ve resmen ayağıydı
merhaba kızlar ben geldim.kaç gündür hastanelerdeyim.doktora kontrole gittik bebişim gayet iyiydi ama doktorum hızlı kilo almış bebiş dedi.27+1 de 1kilo 34gr geldi kuzum.doktorum 4 boyutlu ultrason almış bir anda ekranda bebişimi 4 boyutlu görünce nasıl sevindim anlatamam.şeker yüklemesi yapıldı 50 lik yüklemede açlık şekerim normal çıktı ama yüklemeden sonra 195 çıktı yani çok yüksek 100 lük yükleme yapıldı yine degerler çok yüksek çıktı tabi 4 kere kan alınıyo ben o esnada hastanede bayılmışım gözümü açtıgımda acilde yatıyodum büyük tansiyonum 8 e düşmüş.doktorum endokrine yolladı 10 günlük diyet ve şeker ölçüm aleti verdi eger diyetle kontrol edilemezse insülüne başlanacak.çok stresli ve zor günler geçirdim şimdi diyetime çok dikkat ediyorum inşallah kontrol altına alınır insülünden çok korkuyorum.bu arada başka gebelik şekeri çıkan oldumu?geçmişi okuyamadımda
kızlarrr birazönce resmen kızımın ayağını tuttum içim bi tuhaf olduuu elim karnımın üstündeydi hareket etmesini bekliyodum tekme attı ve resmen ayağıydı
ay bende ilk defa neresi olduğunu hissettim ama çok tuhaf oluyo insancanım benim minnacık ayağını hissettin demek benimde oğlum şuan bile tekmeliyo çok belli oluyo ama tabi neresi çözemiom ben daha
aman maşallah.....bide babasına denk gelse benimkinin....
kızlar bişey sorucam
şimdi ben diyetteyim.
sabah ligt süt verdi doktor
peki ben akşamları içerdim sütü çünkü sabah demir hapım vardı.
şimdi demir hapını 2 ye çıkarttı doktor sabah ve yatarken alıcam yani
peki sütü sabah içtiğimde emilimi gidiyor dimi demirin napıcam ben akşamda üst içsem yine demir hapı kullanıcam.
antibiotik kullanıyorum vitamin coraspin off hepsi karışıyor birbirine.
kızımın cicilerini ekledim....odası da gelse yerleştisem daha güzel olcak.....nasipse onuda görürüz...sonrada kzıımı gösterim sizelere....ayyyy şimdiden çok heycanlandım...mis gibi kokacak giyisiler....
ay bende ilk defa neresi olduğunu hissettim ama çok tuhaf oluyo insan
benimkide babası elleyince duruyo canım naz yapıyo heralde babaya
canım kızının cicilerini gördümmm çok şirinlerrrrr Allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallahhh
vallha hepsi aynı...galiba burçla mı ilgili bilmiyorum...boğa bebekleri ilgiye açtır yazıyor.....bizim kadar şıamrtmıyorlarki anacım tepki versinler....ben yemek yaparken biile anlatıyorum kzııma....
hepimize canım...birden içime heycan düştü çekince.....annem çeyizmi sereken öle değiş olmuştu ne bu ehyacan diye sevgi diye kzımıştım tuhaf gelmişti...durup duurp bana bakar hayal ederdi...şimdi aynı şeyi yaşadım....
anne olunca anlarsın sözü yavaş yavaş oluşmaya başladı herhalde canımmm
haha bende ama erkekler birazda sıkılıyolar sanki mesela eşim elini 2 dk koyuyo sonra uyuyo diyip çekiyo diyorum biraz bekle ya atmıyo işte diyo benim zillide sanki elini çektiğini anlıyo hemen oynamaya başlıyo
inş sağlıkla doğsun öp o güzel ayaklarını....
kızlar sizden bana fikir vermeniz konusunda en beğendiğiniz erkek isimlerini yazmanızı istesem..yardımcı olurmusunuz..acaba
inş sağlıkla doğsun öp o güzel ayaklarını....
kızlar sizden bana fikir vermeniz konusunda en beğendiğiniz erkek isimlerini yazmanızı istesem..yardımcı olurmusunuz..acaba
iyiyim canım şuan açım ve resmen ağladım yani.10 30 da meyve yicemevet canım..sütünle demir ilaçlarının arasında ikişer saat olsun.
nasılsın bu arada bugün görüşemedik
çınar ve görkem mi beğeniyorum canıminş sağlıkla doğsun öp o güzel ayaklarını....
aynı sahne....elini çekiyor güm diye bri tekme....ben gece hissedince uykudan kaklıp seviyorum hiç üşenmiyorum...abalık duygusu öğrenilmiş işte bizim gibi içgüdüsel değil....ziyanı yok olsun...ben kocamdan eminim doğsun benden iii bakar kızına..çocukalrı çoçukalrla ilgilenmeyi sever....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?