benimkide öle çok güzel iletişim kuruyo çocuklarla ama şimdi onlar bişey hissedemiyo bizim içimizde bebişler sonuçta yüzlerini gördüklerinde çok farklı olucaklar bence
maşallah valla ne guzel isimler sıraladınız iki dkk da.çok mersi canlarım.fikir olsun bana daha bitürlü koyamadım yavruma bi isim
adıın dilara galiba....eşimde dilara isminis eviyor ve ısrarla dilara olsun istiyor....nerde yaşıyordun...çok sordum ama ..herksi ismi ile tanımak daha iyi..rumuzla kalsın istemiyorum zihnimde herkesin bir şeması olsun havada kalmasın hiç bir şey....
vallah kelin ilacı olsa kendine sürermiş..başkasına isim buluyorumda kendime yok...hala kzıımın adı yok....
hiç bir şey bualmaz isem bade olucak sonunda...
bade ismide guzel...evet isim bulmak kolay gibi görünsede çok zor bi seçim aslında ....
benimde ismim esra.balıkesir akçaydayım..
Kızlar akşamleyin 1,5 saat önce kızım beni korkuttu. Oturmuş televizyona bakarken bir anda kasığıma ciddi bir sancı girdi kaldım öyle... annemde yanımdaydı. Böyle tuhaf bir sancı. Sonra telaş etmiyim dedim biraz kalkiyim yürüyim eşimi çağırdım yanıma olmaz geçmedi... Sonra yattım hemen soluma döndüm karnımda kasıldı bi sancı daha geldi doktorumu aradık 30 dk say sancılarını gel sonra dedi. 30 dk hiç sancı olmadı. tuvalete gittim sonra geçti sancılar hiçbirşey yokmuş gibi. Tekrar aradıım doktorumu idrar yolları enfeksiyonuna benziyor hala sancın varsa gel yoksa telaşlanma dedi sabah gelirsin dedi işte sabah gidicem şimdi bişeyim yok ama kızlar doğum sancıları baya bir acıklı olcak heraldetırstım ya (
Kızlar akşamleyin 1,5 saat önce kızım beni korkuttu. Oturmuş televizyona bakarken bir anda kasığıma ciddi bir sancı girdi kaldım öyle... annemde yanımdaydı. Böyle tuhaf bir sancı. Sonra telaş etmiyim dedim biraz kalkiyim yürüyim eşimi çağırdım yanıma olmaz geçmedi... Sonra yattım hemen soluma döndüm karnımda kasıldı bi sancı daha geldi doktorumu aradık 30 dk say sancılarını gel sonra dedi. 30 dk hiç sancı olmadı. tuvalete gittim sonra geçti sancılar hiçbirşey yokmuş gibi. Tekrar aradıım doktorumu idrar yolları enfeksiyonuna benziyor hala sancın varsa gel yoksa telaşlanma dedi sabah gelirsin dedi işte sabah gidicem şimdi bişeyim yok ama kızlar doğum sancıları baya bir acıklı olcak heraldetırstım ya (
kübra dilara adım aslında kübrayı kullanıyorum ama burda dilara diye rumuz alabildimm dilara ismi güzeldiristanbuldayım ben
mennun oldum esra.. bende serap malum izmirdeyim...balıkesirde okudum bende...necatibey eğitim fakültesinden mezunum...akçaya çok geldim....balıkesiri severimmm..ilçeleri güzeldir...sürekli gezen biri oldugumdan....ama yeşilyurt harika...balıkesirde bir tek hava kirliliğini sevmezdimmm...ne fön kalırdı nede kıayfet hepsi is kokardı...bak şimdi özledim...ama balıkesire gelriiz orda eşimin devreleri var...yada bandırmaya...
canım ya kıyamam....benimde kzımın ayakalrı aşağıda kasık ağrım çok oluyr...yüüzmü bile bazen lavoboda zor yıkıyorum kastıyor...dönse rahatlıcam bende....doğum sancısı daha düşünmek istemiyorum...gün geçtikçe zaten normal doğum düşünen kişi sayısı azalıyor...
geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir.korktum şimdi.doğumdan tırsıyorum çaktırmamaya çalışsamda..
sedasemm canım teşekkür ederimm.üzülme canım biraz sık dişini.rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin.benimde 15 gun sonra şeker yüklemem var sonuçlar ne çıkar bilmiyorum ama amniyosentez kadar çok üzeceğini düşünmüyorum..artık üzülmeme kararı aldım.çünkü bir ay tam ağladım sonuçalrım çok yüksekti.boşuan üzmüşüm oğlumu ve kendimi çok şükür bebeğimde bende iiyiz şuan buna şükürler olsun.seninkide diyetle gececek eminim biraz sabret olurmu.aeo..
SEDASEM canım diyet yapıyorum diye sıkma canını....daha dengeli besleniyorsun bizden..her yönden zengin alıyorsun....hamur işi yiyemiyorsun oda sorun değil kilo yapıyor zaten...doğumdan sonra daha kolya kilo veririsn hem...bebişinide hiç bir şey olmaz sakın içine dert yapma..aç kalmak zor ..bend ehamile kalınca açlık nedir öğrendim...öncesinde hiç aç kalamadan yemek yiyormuşuk....
geçmiş olsun canım
benimde dün sancı gibi bişey girdi kasıklarıma az sürdü 5 dak. kadar sonra bende sola döndüm falan öyle geçti.
canım değerlerin çok iyi bendede gebelik şekeri çıktı.evet canım bugün yine yoktum.ama geldim şimdi.
ölçümlerimi yazayım baya düşük çıktı diyet yaptım dündan beri ama çok zorlanıyorum.aralcım sen alıştınmı diyete?
08:00 aç 70
10:30 tok 93
12:30 aç 79
15:00 tok 110
19:00 aç 75
21:00 de ve 24:00 tede bakıcam.
çok sağol canım benim.
canım bebegin kilosu normal de çok hızlı kilo almış ondan öyle söyledi.canlar çok teşekkür ederim. moral verdiniz. doktorum kilon çok değil sadece 15 günde 2 kilo almışsın dikkat et dedi. hamuur işi kaçırdım son zamanlarda. çok dikkatli olucam. siz de dikkat edin. özellikle şekerli gıdalardan uzak durun. doktorum şekerli gıdalar en minumumda olsun. son 13 haftana girdin tuzuda azalt dedi
dilek, canım büyük geçmiş olsun. ben de antibiyotik kullanıcam mecbur. çünkü enfeksiyon devam ediyor acilen kesilmesi gerekiyormuş. antibiyotik kullanmaktan çekinme derim
canım hoşgeldin. benim bebeğimde 1150 kilo. bugün geldim doktordan. şekerim yok. illaki şekerin olucak diye birşey yok. şeker hastalarında bebek neden çok kilo alıyor acaba.
canım ben 50 lik ve 100 lük yüklemeler yüksek çıkınca endokrin uzmanına gittim.10 günlük diyet verdi bu sırada ölçüm yapma dedi 11. 12. 13. günler 6 kere ölçüm yapıp kaydet gel dedi.her doktor farklı yol izliyor.gerçi ben merak edip iki gecedir ölçüyorum 100 ve 90 çıktı akşam tokluk şekerimçok geçmiş olsun canım bendede şeker çıktı.3 gün diyet artı evde şeker kontrol yapacağım bakalım ne olacak.ona göre insülin verilecek banada
çok sağol canım
sende dikkat et kendine aynen bende 2 kilo aldım 15 günde nasıl oluyo anlamadım
şimdi diyetteyim ama zorlanıyorum hiç tatlı hamur işi un şeker vs....yok
herşey kızım için sabrediyorum.belki birkaç güne alışırım ama bugün kötüydüm
canım bende demir ilacını içecek zaman bulamıyorum en iyisi gece yatarken içicem.benim kan degerimde epey düşük doktoruma günde 2 ye çıkaralım dedim demir hapı 2 kere içilmez elevitte kullanıyorsun dedi.canım bu arada diyetin kaç kalorilik benimki 2200 kalarilik 4 bardak süt var nerdeyse.birde doktorunun kesinlikle yeme dedigi meyve varmı?portakal bana çok şekerli geliyor ama yeme diye bişey söylemedikızlar bişey sorucam
şimdi ben diyetteyim.
sabah ligt süt verdi doktor
peki ben akşamları içerdim sütü çünkü sabah demir hapım vardı.
şimdi demir hapını 2 ye çıkarttı doktor sabah ve yatarken alıcam yani
peki sütü sabah içtiğimde emilimi gidiyor dimi demirin napıcam ben akşamda üst içsem yine demir hapı kullanıcam.
antibiotik kullanıyorum vitamin coraspin off hepsi karışıyor birbirine.
canım çok saol destegin için biraz düzeldi moralim şu sıra.bende seni ve oğluşunu öptümcanım benim çok geçmiş olsun.. bayılman kötü olmuş yakayınpederinde nası korkmuştur.şekerden sakın korkma bak topikte dört kişi oldunuz şekeri çıkan..moralini bozma yetrer.şeker moralle çok alakalı..diyetine dikkat ederek düzeltirsin meraklanma. çok öptüm seni ve bebişini
canım yiğit ,aras,tuna bizde bu üçü arasında karar vericezinş sağlıkla doğsun öp o güzel ayaklarını....
kızlar sizden bana fikir vermeniz konusunda en beğendiğiniz erkek isimlerini yazmanızı istesem..yardımcı olurmusunuz..acaba
Sağolun kızlar bu gidişle bende tırsanlardan oldum.. Annem benden çok tırsıyo gerçi zaten telaşlı anne nolcak doğursam şimdi diyorum normal doğurma diyo vallahi 5 çocuk doğurmuş kadın bunu söleyen...
Ama kızlar daha 6,5 aylık hamileyim inanın zamanında gelse sancılar korkmucam ama daha çok küçük Rabbim korusun bebeklerimizi ya....
canım geçmiş olsun
allaha emenatiz canım .....allah sakınsın hepimizi....hamile olmadan önce ve sonrasınde hep kzıım olsun diye dua ettim agğaldım bide ....kızım oldugunu öğredim kaç doktora teyit ettim ... şimdi o kadar pişmanım ki böle bir şıamrıklık yaptım diye....sağklıklı olsun , hayırlı olsun diye dua eder oldum....allah korun..canı vernde alan da o çünküi ...bugun arkadaşım ikiz bebeklerinden birinioan çok kaybetti diğeride allaha emanet...daha öncede 7 aylıkken düşmüştü...rahimi gevşekmiş doktor hiç dikakt etmemiş...bilemiyorsun işte...allah yokulukalrını aratmasın ,acıalrını göstermesin ....bizim korkualrımız endişelerimiz hiç .....
bende korkmuyorum dersem yalan olur....ilk defa yaşıcaz..nasıl olcak nasıl etcek bilmiyorum..ama su gibi olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?