2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler serapcım daha önce hiç duymamıştım öksürük için ama bunu mutlaksa deniycem.çok ii olur bilgilerimizi paylaşmak ama ben bu konuda çok bilgisizim.gaz çıkarma konusunda bile hiç bir fikrim yok:26:

F dilek çok geçmiş olsun canım geçmişi yeni okudum yeni gördüm yazını...

Zonoks sevindim bebeğinin iyi olmasına canım...

Ece1982 canım sendede gebelik şekeri çıkmış geçmişler olsun canım.. Dikkat et kendine...

kızlar atladıklarım olabiliyo bazen bebişlerini görenlere maşallah diyim isimleri unutabiliyorum...

vallaha herşeyi bilmekte fayda canım ya...arkadaşım doktorun dediğinden çıkmadı çoçuk 2 yaşına geldi yutmasını bilmiyor...doktor katı besine geçiçşte püre ile başlaltı her şeyi rondodan geçerken çoçuk buna alıştı şimdi yemek yiyemiyor...su gibi yiyor herşeyi...

hep doktoru bileceksin hemde eski yöntemleri...ortaya karıışık yapacaksın işte...

örnek ilk bir yıl bal çok zaralı bebeklere ve yumurtanın beyazı....bilmez isen agğaldığında emziğe bal versen alalh korusun...bal şifa kaynağı ama bebeklerde belli süre onu sinirecek enzim yapsıı yok ayrı bebeğin omuriliğine zarar veriyor ....her bebekte olcak değil ama iyi değil derler ve doktorlar söler....

1800 kalorilik diyet
08:00
1 bardak ligt süt
2 kibrit kutusu ligt peynir
3 ince dilim kepekli ekmek
domates salatalık marul vs...

10:30
1 porsiyon meyve

12:30
1 kepçe çorba
4 y.kaşığı sebze yemeği
4 y kaşığı kurubaklagil
yağsız salata
3 dilim kepekli ince ekmek

15.30
1 porsiyon meyve
1 kibrit kutusu kadar ligt peynir
1 ince dilim kepekli ekmek

19.00
3 köfte yada tavuk yada balık
4 y.kaşığı sebze yemeği
yağsız salata
1 su bardağı ligt yoğurt
3 dilim ince kepekli ekmek

22:30
2 porsiyon meyve

ama inanın yetmiyor kızlar çok gibi gözüküyor ama herşey gıdım gıdım doymuyorum allah sabır versin......hepimize

1 porsiyon meyve diyince
1 elma
1portakal
yarım muz
1 ayva
3 adet kayısı gibi....

unnadoya baktınızmı kızlar.sebamed alıcakmısınız

sebamed iyi güzel ama şampuanı göz yakıyormuş ((

sanırım bu konuda en iyisi mustela...
kokusu falan yoka yakın ki bu da zaten iyi bişey... diğerleri hep parfümlü bu hem çok iyi bişey değil hem de bebişimin kokusunu bastırır...

iyiyim canım şuan açım ve resmen ağladım yani.10 30 da meyve yicem
valla ilk gün herhalde çok zorlanıyorum diyette
sen nasılsın?

çınar ve görkem mi beğeniyorum canım

o kadarmı açsın canım ya nasıl diet bu? 2000 kalori olması gerekiyor enaz..allah allah...

haklısın canım ya....birde bunları yapmak var..hemde hergün hem sebze hem baklagil hem balık yada tavuk....çok zor....
sen dolaba bol bol baklagil haşla ufak ufak koy..bazen salata gibi yaprsın bezende soğanlarsın yersin hemen...balıkta severmisn bilmem tavuk balığı al kılçık koy dolaba koy çıakrtıp yersin ...hazırlarsın tavugunu köfteni porsiyon porsiyon dolaba yapcak birşey yok arkadaşım...hem kendin hemde bebişn için...allah kolaylık versin....eger komşualrın varsa samimi olanlar onalra söle ne pişiyorlarsa sana hergün bir kaç kaşık getirsin çeşit olur hemde yükün azalır......[/QUOTE]

sağol canım çok zor
mesela buzlukta yeşil haşlanmış mercimeğim vardı hemen onu pişirdim baklagil olarak
ben daha çok çeşit haşlıyıp atıyım buzluğa en iyisi o
kereviz yaptım sebze olrakta
komşum yok canım burda...

başka diyet yapanlar lisstelerinizi yazarsanız çok iyi olur karşılaştırırz.

mustela evet en iyiisi ...doktora sordum bende....ama doktorum hemetan bile kullanabilirisn dedi...
sebamed ve bunchen markalar alman markası ikisinide alabilrisn dedi....PARAPENE dikkat ediyorum ben....özelikle kzım olcağı için...

o kadarmı açsın canım ya nasıl diet bu? 2000 kalori olması gerekiyor enaz..allah allah...

evet canım açım
listemi yazdım baksana gıdım gıdım
ama düzenli tabi belki alışırım bilemiyorum ki
ama hamileyken çok zormuş gerçekten
doya doya bişey yemeden insan doymuyor sanki yasak daha cazip hale geliyor.

kıssssssss duncanım erken doğuracaksın dedim ama bu kadar da değildi aman gözünü sevdiğim du biraz daha üşüdün herhalde sen idrar yolları senide yoklucak demekki.tühhh

sağol canım çok zor
mesela buzlukta yeşil haşlanmış mercimeğim vardı hemen onu pişirdim baklagil olarak
ben daha çok çeşit haşlıyıp atıyım buzluğa en iyisi o
kereviz yaptım sebze olrakta
komşum yok canım burda...

başka diyet yapanlar lisstelerinizi yazarsanız çok iyi olur karşılaştırırz.[/QUOTE]

bu işi kocana devir et canım...pazara gitisn alsın tüm sebzeleri doğrasın ufak poşete koysun...bir tek ıspanak iiiyii olmuyor...

bu diyet aynı...başka yerlerde aynısı okumuştum canım.....ama istersen yarın doktoruma sorayım gideceğim yarın...

ben hamilelikten önce pko yüzünden diyetisyene gidiyordum. bu liste o kadar tanıdıkki en zor tarafı yemekleri hazırlamak.bunun için haftanın bir gününü yemek yapma hazırlıklarına ayır. çokdaha kolay olur işlerin.köftelerini-tavuklarını sebzelerini hazırla saklama kaplarına koy günün gelince pişirirsin.diyetisyenine salatalığı ve marulu sor muhakkak çünkü çok tok tutuyorlar..ben aralarda acıktıkca yiyordum. çok işe yarıyordu. haa bide beyaz leblebi. ama sen onu sakın sormadan yeme leblebi belki şekere etki eder..bu arada dietin 1800 kalori gözüküyor ama aslında yicek pek bişi yok sebebi baklagil olması. onun kalorisi çoktur. öte yandan bebişlerin beyin gelişimi için önemli.baklagillerin olmadığı günler ikindi öğünlerine 2-3 büyük galeta bi parça peynir koyabilirsin..allah güç kuvvet versin sedacım..sayılı gün..üç ay sonra itecek hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…