Sağol canım benim..Seninde kasılman olmuş bende 2 gündür var idrar yollarından dolayı şimdi bi toz içicem tek dozmuş inşallah temizler.....F dilek çok geçmiş olsun canım geçmişi yeni okudum yeni gördüm yazını...
[...
kızlarrrr ben bişey duydummm özellikle kız bebeği olanlar iyi okusun karınca yumurtası kremi varmış ve bebeklerde sürdüğünüz yerde tüy çıkmıyomuşş ben almayı düşünüyorummm kıllı olmasın kızım hoş bende babada sarışınız çok tüylü değiliz ama belli olmazzz
maşallah valla ne guzel isimler sıraladınız iki dkk da.çok mersi canlarım.fikir olsun bana daha bitürlü koyamadım yavruma bi isim
kızlar selammmmm
öksürük nedeniyle doktora gittim. öksürük şurubu ve antibiyotik yazdı. kendi doktorumda baktı. canını sıkıcak bir şey yok, kasılman yok dedi. bebeğim gayet iyiymiş, usg de baktım tombalak bir yüzü var. şişko bi çocuk olucak sanırım. kilosu gayet yerindeymiş. maşallah
korkulu rüyam tartılar oldu. uff bugün doktorum tarttı 60 geldim. ve dediki 15 gün önce 58 iken nasıl olduda 60 oldun. yavaş git dedi. ve doğuma kadar maksimum 12 kilo alıcaksın dedi. ya eve geldim tartıldım yemiş halim 59.200. doktorun tartısına çıkarken yünlü taytım, üzerine giydiğim eşofman ugg botlarım ve yünlü kazağım veeeeeeeee içtiğim 1 lt su ile çıkıyorum ama yinede doktorum çok almışsın dedi. ve bana yediklerini diğer aya kadar bir bir yazmanı istiyorum. neyi abartıp yiyorun onu görmek istiyorum dedi. günde meyve ihtiyacını 1 portakal 1 elma olarak belirledi. örnek olarak
Gulesram özlem483 arada bir aklıma geliyordu doğum ne zaman olcakmış dr birşey söylemişmi iyi olmasına sevindim
fDilek geçmiş olsun çabuk toparlan emi öksürüğün seni bıraksın
Zonox kilonu dr takıyor sen takma , bebişin iyiymiş maşallah
semaysem şeker sonuçlarım için yarın gidicem hayırlısı bakalım
inş.hayırlısı olsun merak ettim seniii
blue-sky okuyunca şaşırdım canım 37.haftaya kadar çalışmakmı :44: bilmemki çalışman gerekiyorsa Allah güç kuvvet versin.
merhaba kızlar ben geldim.kaç gündür hastanelerdeyim.doktora kontrole gittik bebişim gayet iyiydi ama doktorum hızlı kilo almış bebiş dedi.27+1 de 1kilo 34gr geldi kuzum.doktorum 4 boyutlu ultrason almış bir anda ekranda bebişimi 4 boyutlu görünce nasıl sevindim anlatamam.şeker yüklemesi yapıldı 50 lik yüklemede açlık şekerim normal çıktı ama yüklemeden sonra 195 çıktı yani çok yüksek 100 lük yükleme yapıldı yine degerler çok yüksek çıktı tabi 4 kere kan alınıyo ben o esnada hastanede bayılmışım gözümü açtıgımda acilde yatıyodum büyük tansiyonum 8 e düşmüş.doktorum endokrine yolladı 10 günlük diyet ve şeker ölçüm aleti verdi eger diyetle kontrol edilemezse insülüne başlanacak.çok stresli ve zor günler geçirdim şimdi diyetime çok dikkat ediyorum inşallah kontrol altına alınır insülünden çok korkuyorum.bu arada başka gebelik şekeri çıkan oldumu?geçmişi okuyamadımda
Kızlar akşamleyin 1,5 saat önce kızım beni korkuttu. Oturmuş televizyona bakarken bir anda kasığıma ciddi bir sancı girdi kaldım öyle... annemde yanımdaydı. Böyle tuhaf bir sancı. Sonra telaş etmiyim dedim biraz kalkiyim yürüyim eşimi çağırdım yanıma olmaz geçmedi... Sonra yattım hemen soluma döndüm karnımda kasıldı bi sancı daha geldi doktorumu aradık 30 dk say sancılarını gel sonra dedi. 30 dk hiç sancı olmadı. tuvalete gittim sonra geçti sancılar hiçbirşey yokmuş gibi. Tekrar aradıım doktorumu idrar yolları enfeksiyonuna benziyor hala sancın varsa gel yoksa telaşlanma dedi sabah gelirsin dedi işte sabah gidicem şimdi bişeyim yok ama kızlar doğum sancıları baya bir acıklı olcak heraldetırstım ya (
günaydın herkeseeee
inşallah herkes sağlıklı ve iyidir.
canımmm bennn merinostaaayımm daaa resmi kurum diyimm sanaa sen nerde çalışıyosunn...bebeişin cinsiyeti adı sanıı anlat birazz meraktayım bekliyorum
herkese günaydınn
bugün yine erkenciyimm
günaydın herkeseeee
günaydınnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr......
herkese günaydınn
bugün yine erkenciyimm
günaydın herkeseeee
günaydınnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr......
Günaydın geçmişi okuyup geldim
Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın
GÜNAYDINN
hoşgeldinn nasılsın
Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın
GÜNAYDINN
hoşgeldinn nasılsın
Çok şükür iyiym canım sen nasılsın
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?