2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

F dilek çok geçmiş olsun canım geçmişi yeni okudum yeni gördüm yazını...

[...
Sağol canım benim..Seninde kasılman olmuş bende 2 gündür var idrar yollarından dolayı şimdi bi toz içicem tek dozmuş inşallah temizler.....

Kızlar hepinize iyi geceleeerrr

karınca yumurtası yağının orjinali gerçekten %100 başarılı.. özellikle bebekken sürünce..ancak piyasadakiler kesinle orjinal saf değilmiş ((

Forumda tek başımayım... kendimi çok yalnız hissediorummm... :2::2::2:

:)))) bende bugün kan tahlil,i sonuçlarımı aldım kan değerlerim biraz düşüktü.
sonra benim doktorum şeker yükleeme istememişti, eczanede tokluk şekerinim ölçtür 140 ın altındqaysa sorun yok demişti.. ama ben yemek ve tatlının hemen ardından ölçtürdüğüm işçin 186 çıktı.. bir panikle doktora gittim.. o da benimle dalga geçti hemen çlçtürürsen 200 bile çıkardı diye :)))

bizim tosuncuk 910 gr olmuş :)) herşey yolunda... ilk defa kilo yüzünden laf işitmedim doktordan bu ay sadece 2 kilo almışım... bu forumda en çok kilo alan sanırm benim dün itibariyle 19. kilomu aldım.. :))) annem bana hamileyken 27 kilo almış ne yapalım yani :)))) kızıma bugün de bisürü cicişler aldım.. artık almıycam yeter diyorum ama duramıyorum...

evde annem kardeşim eşim hasta... kendimi koruycam diye içim dışım kivi oldu.. şimdiye kadar iyi idare ettik umarım bundan sonra da böyle gider...

2 gündür deli gibi geçmiş okuyorum ya off oku oku bitmedi insan 1 gün girmese toparlayamıyor hemen 40 sayfa oluyor:) hasta olan herkes umarım çabucak iyileşir

günaydınnn zonişş
tekrar geçmiş olsunnn
ciddi bişeyin olmamasına çok sevindimmm
oyy yerim ben o tombişi
zoniş dr.bakma sen
hepimize çok aldın, nasıl aldın, neyi abartıyosun diye soruyor
yaw bilsek alırmıyız
elimizde değil alıyoruz
max.12 mi olduuu dedin mi dr.a
bak böyle yaparak seni strese sokup daha çok kilo alıcaksın aman dikkat et
strese girme sakın
dikkatli beslen zaten çok almıyosun bebeğinde maşallahhh iyi sıkma canını

ece
çok geçmiş olsunnn
maşallah tosuncuğa
sanırım erkek bebişler biraz daha hızlı yada fazla kilo alıyo
oyy nasıl sevinmesin annesi onu neredeyse canlı gibi görmüşşşşş:97::97:
ece diğer arkadaşlarım sana gün içerisinde şekerle ilgili cvp ları yazarlar
tekrar çok geçmiş olsunnn

oyyğğğğğ
yaramaz kızına söyle bir daha böyle şakalar yapmasın sana
çok geçmiş olsunnn
allah hepimizi vakti zamanında doğum yapmayı naisp etsinn
inş.bugün bişeyciğin çıkmaz

yaw zaten bende doğum konuusnda çok tırsağım
böyle bikaç kişiyi daha okusam sezr.kesin karar vericem yanığğğ

canımmm bennn merinostaaayımm daaa resmi kurum diyimm sanaa sen nerde çalışıyosunn...bebeişin cinsiyeti adı sanıı anlat birazz meraktayım bekliyorum

canım ben özlücede bir mimarlık ofisinde çalışıyorum inşaat teknikeriyim yani proje ciziyorum.Bebişimiz kız adı da derin olucak kısmetse zübeyde hanımın doktoru ziya cetine gidiyorum ve memnunum doktorumdan senin bebişin cinsiyeti nedir ve hangi doktora gidiyorsun tatlım. bu arada tuğbada bursadan

Günaydın geçmişi okuyup geldim

Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın

Duncan geçmiş olsun belki gaz sancısıydı olamazmı canım ya, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz.

Gulesram kalp kalbe karşıymış demek Özlemde beni sordu durup durup boşuna aklıma gelmiyormuş :) bebeği inşallah uzunca bir süre annesinin sıcacık göbüşünde kalır. Görüşürsen dileklerimizi iletirmisin canım

FDilek :) artık hamilesin doğuma doğru gidiyorsun hem hareketlerine hem sağlığına dikkat et canım. Ben en çok ayakta kalman, sürekli misafir ağırlaman, ve temizlik yapmanda korkuyorum

Ece inşallah diyetle şekerii dengelersin

Aral sedasem sizler şimdi diyettesiniz hayırlısı bakalım benim nolcak bugün öğleden sonra belli olur

Bende bu diyet listelerine yabancı değilim protein ve sebze bol birlikte alındığında pek acıktırmıyor.

srp-kimyanın yumurta ve bal bilgisine çilekte ekleyeyim 1 yaşından önce verilmesi pek uygun diil.

müge- 19 kilo almışsın kaçtın kaç kilo oldun merak ettim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…