günaydın
ikimizden başka konuşan olmayacak yine
blue-sky doğumla ilgili canım kuvvetle muhtemel sezaryen olucam gidişatımız öyle hayırlısı diyorum canım. Epidural anestezili olurum herhalde.
sağlık olsun canommmbazı arkadaşlar günaydın diorum onu bile almıyolar yaa
günaydın kızlar buğün aranızda olamıcam çok yoğunuz yeni arkadaş işe başladı ona işleri gösteriyorum.. arada bakarım ama
bu arada şeker tahlilim iyi çıktı 50 gr lık yüklemede 112 çıkmış sonra ayrıntılarla gelirim görüşmek üzre..
günaydıınnnn :92::92::92::92:
nasılsın-ız ?
Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın
günaydın canım...bizim için daha iyi olur inş..blue-sky doğumla ilgili canım kuvvetle muhtemel sezaryen olucam gidişatımız öyle hayırlısı diyorum canım. Epidural anestezili olurum herhalde.
günaydın kızlar buğün aranızda olamıcam çok yoğunuz yeni arkadaş işe başladı ona işleri gösteriyorum.. arada bakarım ama
bu arada şeker tahlilim iyi çıktı 50 gr lık yüklemede 112 çıkmış sonra ayrıntılarla gelirim görüşmek üzre..
önemli değil bluesağol iyiyiz semacan...siz?
bule-can bizde iyiyizz
kahvaltımızı yaptık
kızım uyumadan önce şöyle bir dolandı kendine yer seçti uyuyo şimdii
meloş-can nasıl
günaydın canım...bizim için daha iyi olur inş..
hadi hayırlı olsun cerencim...şeker de ii..maaşallah
Kızlar,RAPU,SEMA ben de konuşuyorum ama sizin kadar yetişemiyorum...
GÜNAYDINNN
allahıma şükürler olsunn
iyiyim tek derdim kilolarımmm
günaydın kızlarrrrrr kızımı gördüm rüyamda masmavi gözleri bembeyaz bir teni vardı çok az sarı saçlarııı dr kucağıma verdi ağlıyordu sonra burnunu boynuma doğru uzattı ve ağlaması kesildi nasıl güzel bir duyguydu anlatamam öle bi sarıldımki ona hala rüyanın etkisindeyimm
günaydıınn
ayyy ne güzellll :97::97:
evet çok güzeldi semacan ayyy pamuğum benimm
bazı arkadaşlar günaydın diorum onu bile almıyolar yaa
bende kızımı görmek istiyorummm yaaa:84::84::84:
Kızlar,RAPU,SEMA ben de konuşuyorum ama sizin kadar yetişemiyorum...
günaydın kızlarrrrrr kızımı gördüm rüyamda masmavi gözleri bembeyaz bir teni vardı çok az sarı saçlarııı dr kucağıma verdi ağlıyordu sonra burnunu boynuma doğru uzattı ve ağlaması kesildi nasıl güzel bir duyguydu anlatamam öle bi sarıldımki ona hala rüyanın etkisindeyimm
Bütür arkadaşlara günaydın canım ya sabah sabah bu telefon trafiğinden cvp yazamadım bi türlü nasılsın iisin deilmi
kızlarr günaydınnnnnn
kızlarr günaydınnnnnn
geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir.
şeker yüklemem geöen hafta yapıldı çok şükür bişi çıkmadı. ama idrar yolu enfeksiyonundan hastanelik oldum.ağrısı acısı bir tarafa bebeğime bişey olacak endişesi yedi bitirdi. serumlar antibiyotik iğneler ağrı kesici iğneler derken hastaneden çıktık çıkmasına ama hala tam olarak geçmiş değil. sol böbreğime sıçramış enfeksiyon. üroloji ve kadın doğumcu arasında resmen mekik dokuduk. çok şükür bebeğim iyi hatta inadına iyi onca ağrının yanında sanki ağrıyı kıskanırmışcasına tepiniyo saolsun. kazınan içimi bide o kazıyorumarım sizlerde iyisinizdir. ciciler alınmış ohh oohhh görünce içim gidiyor valla Rabbim sağlıkla giydirdiğimiz günleri nasip etsin
Bütür arkadaşlara günaydın canım ya sabah sabah bu telefon trafiğinden cvp yazamadım bi türlü nasılsın iisin deilmi
bu akşam görürsün inşşş ben hep aynı görüyorum kızımı rüyamda bakalım nasıl bişey olcak bide kara bişey çıkıyomuş
kızlarr günaydınnnnnn
geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir.
şeker yüklemem geöen hafta yapıldı çok şükür bişi çıkmadı. ama idrar yolu enfeksiyonundan hastanelik oldum.ağrısı acısı bir tarafa bebeğime bişey olacak endişesi yedi bitirdi. serumlar antibiyotik iğneler ağrı kesici iğneler derken hastaneden çıktık çıkmasına ama hala tam olarak geçmiş değil. sol böbreğime sıçramış enfeksiyon. üroloji ve kadın doğumcu arasında resmen mekik dokuduk. çok şükür bebeğim iyi hatta inadına iyi onca ağrının yanında sanki ağrıyı kıskanırmışcasına tepiniyo saolsun. kazınan içimi bide o kazıyorumarım sizlerde iyisinizdir. ciciler alınmış ohh oohhh görünce içim gidiyor valla Rabbim sağlıkla giydirdiğimiz günleri nasip etsin
ne güsel rüya görmüşsün güzelim ya
süperdi rüyammm sabah kalktım ağladım resmen
kızlarrr ben kaçarrr çok işim var çokkkk malum yarın drye gidicez bi özel bakımızı yapalım sonrada atalım kendimizi ananemize sevdiğimiz yemekler yapılmışşş ımmmmm yarın sabahta dr faslı benim için dua edin kızlarrrr inş kurabiyemde bende sağlıklıyızıdr hepinizi öpüyorummm:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?