2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue-sky doğumla ilgili canım kuvvetle muhtemel sezaryen olucam gidişatımız öyle hayırlısı diyorum canım. Epidural anestezili olurum herhalde.

günaydın kızlar buğün aranızda olamıcam çok yoğunuz yeni arkadaş işe başladı ona işleri gösteriyorum.. arada bakarım ama

bu arada şeker tahlilim iyi çıktı 50 gr lık yüklemede 112 çıkmış sonra ayrıntılarla gelirim görüşmek üzre..

blue-sky doğumla ilgili canım kuvvetle muhtemel sezaryen olucam gidişatımız öyle hayırlısı diyorum canım. Epidural anestezili olurum herhalde.

HAYIRLISI olsun inş...

bazı arkadaşlar günaydın diorum onu bile almıyolar yaa
sağlık olsun canommm
görmüyolar dır

günaydınnn
ooo eleman gelmiş hadi hayırlısı olsun inş.
şkerin çıkmamış ohh çok şükür
bekelriz burdayısss

günaydıınnnn :92::92::92::92:
nasılsın-ız ?

sağol iyiyiz semacan...siz?

Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın

günaydın canım...bizim için daha iyi olur inş..

hadi hayırlı olsun cerencim...şeker de ii..maaşallah

Kızlar,RAPU,SEMA ben de konuşuyorum ama sizin kadar yetişemiyorum...

günaydın kızlarrrrrr kızımı gördüm rüyamda masmavi gözleri bembeyaz bir teni vardı çok az sarı saçlarııı dr kucağıma verdi ağlıyordu sonra burnunu boynuma doğru uzattı ve ağlaması kesildi nasıl güzel bir duyguydu anlatamam öle bi sarıldımki ona hala rüyanın etkisindeyimm

önemli değil blue
biz öyle takılıyoruzz

GÜNAYDINNN
allahıma şükürler olsunn
iyiyim tek derdim kilolarımmm

hepimizin derdi kilolar nedense tatlım takma bu kadar sende bende 8kilo aldım ama ne yapalım alıyoruz işte biraz daha dikkat edicez demekki bu arada en büyük derdimiz bu olsun allah başka dert vermesin

günaydıınn
ayyy ne güzellll :97::97:

kızlarr günaydınnnnnn

geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir.
şeker yüklemem geöen hafta yapıldı çok şükür bişi çıkmadı. ama idrar yolu enfeksiyonundan hastanelik oldum.ağrısı acısı bir tarafa bebeğime bişey olacak endişesi yedi bitirdi. serumlar antibiyotik iğneler ağrı kesici iğneler derken hastaneden çıktık çıkmasına ama hala tam olarak geçmiş değil. sol böbreğime sıçramış enfeksiyon. üroloji ve kadın doğumcu arasında resmen mekik dokuduk. çok şükür bebeğim iyi hatta inadına iyi onca ağrının yanında sanki ağrıyı kıskanırmışcasına tepiniyo saolsun. kazınan içimi bide o kazıyor umarım sizlerde iyisinizdir. ciciler alınmış ohh oohhh görünce içim gidiyor valla Rabbim sağlıkla giydirdiğimiz günleri nasip etsin

Kızlar,RAPU,SEMA ben de konuşuyorum ama sizin kadar yetişemiyorum...

ne güsel rüya görmüşsün güzelim ya

Bütür arkadaşlara günaydın canım ya sabah sabah bu telefon trafiğinden cvp yazamadım bi türlü nasılsın iisin deilmi

canım saoll iyim sen?

kızlarr günaydınnnnnn

günaydıın

günaydın canım geçmiş olsunnninş tam anlamıyla iyileşirsinnn bebeğinde tepinsin dursun içinde oh ne güzelll anne yanındayım diyo resmen

Bütür arkadaşlara günaydın canım ya sabah sabah bu telefon trafiğinden cvp yazamadım bi türlü nasılsın iisin deilmi

günaydıınnnn

bu akşam görürsün inşşş ben hep aynı görüyorum kızımı rüyamda bakalım nasıl bişey olcak bide kara bişey çıkıyomuş

ben rüyamda hiç yüzünü göremiyorumm
hep yeğenlerimi görüyorum yawww
ayy inş.görürüümm kızopamı

günaydıınn
çok çokkk geçmişler olsunn
allah acil şifalar versin inş..

kızlarrr ben kaçarrr çok işim var çokkkk malum yarın drye gidicez bi özel bakımızı yapalım sonrada atalım kendimizi ananemize sevdiğimiz yemekler yapılmışşş ımmmmm yarın sabahta dr faslı benim için dua edin kızlarrrr inş kurabiyemde bende sağlıklıyızıdr hepinizi öpüyorummm:80:

peki güle güle dilara
annene selam söyle benim için yanakalrından kocaman öp olurmu
inş.dr.iyi geçer
şeker testin mi var yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…