peki güle güle dilara
annene selam söyle benim için yanakalrından kocaman öp olurmu
inş.dr.iyi geçer
şeker testin mi var yoksa?
günaydın canım geçmiş olsunnninş tam anlamıyla iyileşirsinnn bebeğinde tepinsin dursun içinde oh ne güzelll anne yanındayım diyo resmen
günaydıınnnn
ben rüyamda hiç yüzünü göremiyorumm
hep yeğenlerimi görüyorum yawww
ayy inş.görürüümm kızopamı
günaydıınn
çok çokkk geçmişler olsunn
allah acil şifalar versin inş..
kızlarrr ben kaçarrr çok işim var çokkkk malum yarın drye gidicez bi özel bakımızı yapalım sonrada atalım kendimizi ananemize sevdiğimiz yemekler yapılmışşş ımmmmm yarın sabahta dr faslı benim için dua edin kızlarrrr inş kurabiyemde bende sağlıklıyızıdr hepinizi öpüyorummm:80:
günaydın kızlarrrrrr kızımı gördüm rüyamda masmavi gözleri bembeyaz bir teni vardı çok az sarı saçlarııı dr kucağıma verdi ağlıyordu sonra burnunu boynuma doğru uzattı ve ağlaması kesildi nasıl güzel bir duyguydu anlatamam öle bi sarıldımki ona hala rüyanın etkisindeyimm
aşk olsun dilara..kara da olsa senin kızın olacak...bu akşam görürsün inşşş ben hep aynı görüyorum kızımı rüyamda bakalım nasıl bişey olcak bide kara bişey çıkıyomuş
çok geçmiş olsun....inş çabucak geçer...kızlarr günaydınnnnnn
geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir.
şeker yüklemem geöen hafta yapıldı çok şükür bişi çıkmadı. ama idrar yolu enfeksiyonundan hastanelik oldum.ağrısı acısı bir tarafa bebeğime bişey olacak endişesi yedi bitirdi. serumlar antibiyotik iğneler ağrı kesici iğneler derken hastaneden çıktık çıkmasına ama hala tam olarak geçmiş değil. sol böbreğime sıçramış enfeksiyon. üroloji ve kadın doğumcu arasında resmen mekik dokuduk. çok şükür bebeğim iyi hatta inadına iyi onca ağrının yanında sanki ağrıyı kıskanırmışcasına tepiniyo saolsun. kazınan içimi bide o kazıyorumarım sizlerde iyisinizdir. ciciler alınmış ohh oohhh görünce içim gidiyor valla Rabbim sağlıkla giydirdiğimiz günleri nasip etsin
canım hamileyken diyet yapmak zor valla ama ne yapalım bebişlerimiz için herşey.ben sadece sabah doymuyorum diger ögünler sıkıntı yok.akşam diyet listemi yazıcaktım kociş bilgisayarı aldı. bugün yazıcam1800 kalorilik diyet
08:00
1 bardak ligt süt
2 kibrit kutusu ligt peynir
3 ince dilim kepekli ekmek
domates salatalık marul vs...
10:30
1 porsiyon meyve
12:30
1 kepçe çorba
4 y.kaşığı sebze yemeği
4 y kaşığı kurubaklagil
yağsız salata
3 dilim kepekli ince ekmek
15.30
1 porsiyon meyve
1 kibrit kutusu kadar ligt peynir
1 ince dilim kepekli ekmek
19.00
3 köfte yada tavuk yada balık
4 y.kaşığı sebze yemeği
yağsız salata
1 su bardağı ligt yoğurt
3 dilim ince kepekli ekmek
22:30
2 porsiyon meyve
ama inanın yetmiyor kızlar çok gibi gözüküyor ama herşey gıdım gıdım doymuyorum allah sabır versin......hepimize
1 porsiyon meyve diyince
1 elma
1portakal
yarım muz
1 ayva
3 adet kayısı gibi....
maşallah tosuncuga canım. benimde kan degerlerim biraz düşükForumda tek başımayım... kendimi çok yalnız hissediorummm... :2::2::2:
:)))) bende bugün kan tahlil,i sonuçlarımı aldım kan değerlerim biraz düşüktü.
sonra benim doktorum şeker yükleeme istememişti, eczanede tokluk şekerinim ölçtür 140 ın altındqaysa sorun yok demişti.. ama ben yemek ve tatlının hemen ardından ölçtürdüğüm işçin 186 çıktı.. bir panikle doktora gittim.. o da benimle dalga geçti hemen çlçtürürsen 200 bile çıkardı diye :)))
bizim tosuncuk 910 gr olmuş :)) herşey yolunda... ilk defa kilo yüzünden laf işitmedim doktordan bu ay sadece 2 kilo almışım... bu forumda en çok kilo alan sanırm benim dün itibariyle 19. kilomu aldım.. :)))annem bana hamileyken 27 kilo almış ne yapalım yani :)))) kızıma bugün de bisürü cicişler aldım.. artık almıycam yeter diyorum ama duramıyorum...
evde annem kardeşim eşim hasta... kendimi koruycam diye içim dışım kivi oldu.. şimdiye kadar iyi idare ettik umarım bundan sonra da böyle gider...
sorma canım nasıl sevindim 4 boyutlu görünce.babasına benziyo kuzum doktorda öyle söyledigünaydınnn zonişş
tekrar geçmiş olsunnn
ciddi bişeyin olmamasına çok sevindimmm
oyy yerim ben o tombişi
zoniş dr.bakma sen
hepimize çok aldın, nasıl aldın, neyi abartıyosun diye soruyor
yaw bilsek alırmıyız
elimizde değil alıyoruz
max.12 mi olduuu dedin mi dr.a
bak böyle yaparak seni strese sokup daha çok kilo alıcaksın aman dikkat et
strese girme sakın
dikkatli beslen zaten çok almıyosun bebeğinde maşallahhh iyi sıkma canını
ece
çok geçmiş olsunnn
maşallah tosuncuğa
sanırım erkek bebişler biraz daha hızlı yada fazla kilo alıyo
oyy nasıl sevinmesin annesi onu neredeyse canlı gibi görmüşşşşş:97::97:
ece diğer arkadaşlarım sana gün içerisinde şekerle ilgili cvp ları yazarlar
tekrar çok geçmiş olsunnn
oyyğğğğğ
yaramaz kızına söyle bir daha böyle şakalar yapmasın sana
çok geçmiş olsunnn
allah hepimizi vakti zamanında doğum yapmayı naisp etsinn
inş.bugün bişeyciğin çıkmaz
yaw zaten bende doğum konuusnda çok tırsağım
böyle bikaç kişiyi daha okusam sezr.kesin karar vericem yanığğğ
inşallah canım dengelenir.senin sonuçlarında iyi çıkar inşallahGünaydın geçmişi okuyup geldim
Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın
Duncan geçmiş olsun belki gaz sancısıydı olamazmı canım ya, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz.
Gulesram kalp kalbe karşıymış demek Özlemde beni sordu durup durup boşuna aklıma gelmiyormuş :) bebeği inşallah uzunca bir süre annesinin sıcacık göbüşünde kalır. Görüşürsen dileklerimizi iletirmisin canım
FDilek :) artık hamilesin doğuma doğru gidiyorsun hem hareketlerine hem sağlığına dikkat et canım. Ben en çok ayakta kalman, sürekli misafir ağırlaman, ve temizlik yapmanda korkuyorum
Ece inşallah diyetle şekerii dengelersin
Aral sedasem sizler şimdi diyettesiniz hayırlısı bakalım benim nolcak bugün öğleden sonra belli olur
Bende bu diyet listelerine yabancı değilimprotein ve sebze bol birlikte alındığında pek acıktırmıyor.
srp-kimyanın yumurta ve bal bilgisine çilekte ekleyeyim 1 yaşından önce verilmesi pek uygun diil.
müge- 19 kilo almışsın kaçtın kaç kilo oldun merak ettim?
günaydınnnn canımbazı arkadaşlar günaydın diorum onu bile almıyolar yaa
gözün aydın canımgünaydın kızlar buğün aranızda olamıcam çok yoğunuz yeni arkadaş işe başladı ona işleri gösteriyorum.. arada bakarım ama
bu arada şeker tahlilim iyi çıktı 50 gr lık yüklemede 112 çıkmış sonra ayrıntılarla gelirim görüşmek üzre..
evet canımmm inş şeker falan çıkmazzz ben feci kafaya takıyorum böle konularııı öperim annemi senin için canımhadi kendinize iyi bakınnnn kızımı göreceğim ya çok fena heycan sardı beni
kızlar size 100 puanlık uzman sorusu
simit kilo aldırır mı ?:26::26:
sabah
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 adet ceviz
3 dilim çavdar ekmegi
çig sebze
şekersiz çay
1 porsiyon meyve
ara ögün
1 su bardagı şekersiz süt
1 porsiyon meyve
öğle
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği
2 kepçe çorba
3 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata
ara ögün
1 su bardağı yogurt
1 porsiyon meyve
akşam
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemegi
2 kepçe çorba veya 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı veya makarna
3 dilim çavdar ekmegi
yagsız salata
ara öğün
1 su bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 porsiyon meyve
1 ince dilim çavdar ekmeği
diyetim 2200 kalori.
elbette
1 simit= 4 dilim ekmek ( diyetisyen bilgisidir )
elbette
1 simit= 4 dilim ekmek ( diyetisyen bilgisidir )
çok güzelll
valla listeyi okuyunca baya bişeyler var gibi
acaba tok tutuyomu ece ?
susamların kalorisini saymıyoruz bile...
canım diger ögünler iyide sabah doymuyorum benim en iştahlı oldugum ögündür sabah:84::84::84::84:
ne diyosunn
ben sabahları önceden 1 simitle kahvaltımı yapıyodum artık doymuyorum 2 simit yiyorum
2 simit =1 ekmek mi
oyyğğğ başıma gelenleerrrr
aynen canım bende öyle sabah doymazsam akşam akadar doymuyorumm
yaaa hani sabah kahvaltısı kilo aldırmazdı
istediğimizi yiyebilirdikk :97::97:
hani şu meşhuurr laf var yaa sabahları krallar gibi ye öğlen prens gibi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?