2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

peki güle güle dilara
annene selam söyle benim için yanakalrından kocaman öp olurmu
inş.dr.iyi geçer
şeker testin mi var yoksa?

evet canımmm inş şeker falan çıkmazzz ben feci kafaya takıyorum böle konularııı öperim annemi senin için canım hadi kendinize iyi bakınnnn kızımı göreceğim ya çok fena heycan sardı beni

günaydın canım geçmiş olsunnninş tam anlamıyla iyileşirsinnn bebeğinde tepinsin dursun içinde oh ne güzelll anne yanındayım diyo resmen

saolun kızlar. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin. kdilara inşallah kontrolün güzel geçer ve kurabiyenle doya doya hasret giderirsin.

ayyyyyy

bu akşam görürsün inşşş ben hep aynı görüyorum kızımı rüyamda bakalım nasıl bişey olcak bide kara bişey çıkıyomuş
aşk olsun dilara..kara da olsa senin kızın olacak...
çok geçmiş olsun....inş çabucak geçer...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hamileyken diyet yapmak zor valla ama ne yapalım bebişlerimiz için herşey.ben sadece sabah doymuyorum diger ögünler sıkıntı yok.akşam diyet listemi yazıcaktım kociş bilgisayarı aldı. bugün yazıcam
maşallah tosuncuga canım. benimde kan degerlerim biraz düşük
sorma canım nasıl sevindim 4 boyutlu görünce.babasına benziyo kuzum doktorda öyle söyledi
inşallah canım dengelenir.senin sonuçlarında iyi çıkar inşallah
bazı arkadaşlar günaydın diorum onu bile almıyolar yaa
günaydınnnn canım
gözün aydın canım

sabah
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 adet ceviz
3 dilim çavdar ekmegi
çig sebze
şekersiz çay
1 porsiyon meyve

ara ögün
1 su bardagı şekersiz süt
1 porsiyon meyve

öğle
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği
2 kepçe çorba
3 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata

ara ögün
1 su bardağı yogurt
1 porsiyon meyve

akşam
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemegi
2 kepçe çorba veya 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı veya makarna
3 dilim çavdar ekmegi
yagsız salata

ara öğün
1 su bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 porsiyon meyve
1 ince dilim çavdar ekmeği

diyetim 2200 kalori.

çok güzelll
valla listeyi okuyunca baya bişeyler var gibi
acaba tok tutuyomu ece ?

canım diger ögünler iyide sabah doymuyorum benim en iştahlı oldugum ögündür sabah:84::84::84::84:

aynen canım bende öyle sabah doymazsam akşam akadar doymuyorumm

yaaa hani sabah kahvaltısı kilo aldırmazdı

istediğimizi yiyebilirdikk :97::97:

hani şu meşhuurr laf var yaa sabahları krallar gibi ye öğlen prens gibi vs

evet ama bunun işe yaraması için akşam 5 den sonra sadece ve sadece meyve yemen gerek

kızlar size 100 puanlık uzman sorusu
simit kilo aldırır mı ?:26::26:

ay bilemicem semacım arada bende sabah kahvaltılarında bir tane yiyorum ama ne kadar aldırı bilmiyorum ben genelde kahvaltımı 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yapıyorum arada da simit kaçamağını yapıyorum

kızlaaar günayddınnn
nasılsınız bugün benim doktor kontrolum var kızımı göreceğim nasipse :) önce gebelik kursum var o bitincede hemen doktorumuzun yanına gireceğiz yine kilo mevzuları geçio yiyin gitsin yaw takmayın bu kadar yemesekte alacağız he belki daha dengeli alacağız ama vallahi ben bu dönemde kısamayacağım boğazımdan en özgür olduğum dönem sonra zaten spora yada yüzmeye gidicem en iyisi şimdi abartmadan yemek sizde takılmayın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…