ay bilemicem semacım arada bende sabah kahvaltılarında bir tane yiyorum ama ne kadar aldırı bilmiyorum ben genelde kahvaltımı 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yapıyorum arada da simit kaçamağını yapıyorum
vallaa öyle semacım..benim dietisyen ben çok simit isteyince çeyrek yiyebilirsin diodu
evet ama bunun işe yaraması için akşam 5 den sonra sadece ve sadece meyve yemen gerek
ay bilemicem semacım arada bende sabah kahvaltılarında bir tane yiyorum ama ne kadar aldırı bilmiyorum ben genelde kahvaltımı 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yapıyorum arada da simit kaçamağını yapıyorum
kızlaaar günayddınnn
nasılsınız bugün benim doktor kontrolum var kızımı göreceğim nasipse :) önce gebelik kursum var o bitincede hemen doktorumuzun yanına gireceğizyine kilo mevzuları geçio yiyin gitsin yaw takmayın bu kadar yemesekte alacağız he belki daha dengeli alacağız ama vallahi ben bu dönemde kısamayacağım boğazımdan en özgür olduğum dönem sonra zaten spora yada yüzmeye gidicem en iyisi şimdi abartmadan yemek sizde takılmayın bu kadar
aynen canım bende öyle sabah doymazsam akşam akadar doymuyorumm
yaaa hani sabah kahvaltısı kilo aldırmazdı
istediğimizi yiyebilirdikk :97::97:
hani şu meşhuurr laf var yaa sabahları krallar gibi ye öğlen prens gibi vs
ne diyosunn
ben sabahları önceden 1 simitle kahvaltımı yapıyodum artık doymuyorum 2 simit yiyorum
2 simit =1 ekmek mi
oyyğğğ başıma gelenleerrrr
ne prenseslik ne krallık kaldı bazen canım deli gibi tatlı istiyo ama bebişim için dayanıyorum.ben hamileligim boyunca toplam 7 kilo aldım şimdide diyete başladım herhalde 10 kilo ile felan tamamlıycam
günaydın cicimmm..bugün akşam olmaz artık sanakursta neler öğreniyosun?
kızlaaar günayddınnn
nasılsınız bugün benim doktor kontrolum var kızımı göreceğim nasipse :) önce gebelik kursum var o bitincede hemen doktorumuzun yanına gireceğizyine kilo mevzuları geçio yiyin gitsin yaw takmayın bu kadar yemesekte alacağız he belki daha dengeli alacağız ama vallahi ben bu dönemde kısamayacağım boğazımdan en özgür olduğum dönem sonra zaten spora yada yüzmeye gidicem en iyisi şimdi abartmadan yemek sizde takılmayın bu kadar
bir dilim ekmekle doyuyorsan maşallah sana :26: ben iki dilim yiyorum
bir dilim ekmekle doyuyorsan maşallah sana :26: ben iki dilim yiyorum
GÜNAYDIINNNNN
güzel haberlerini bekliyoruzzzz
sen ye gitsin bacım bize bakma
ben 13 kg almışım
almayada devam ediyorumm
ben zaten yüzmede bilmiyom o yüzden kilolarım kalcek diye korkuyorummm
sen 2 dilimle doyuyosan asıl sanada maşallahhhh
kız bakma bende 8 kilo aldım ama hepsi kalçada toplandı maşalah :) açlığa gelemiyorum ne yapayım istesemde kısamıyacağım biliyorum sabah oturdum 3 dilim kızarmış ekmek yedim bol yağlı şimdi yine acıktım
ne prenseslik ne krallık kaldı bazen canım deli gibi tatlı istiyo ama bebişim için dayanıyorum.ben hamileligim boyunca toplam 7 kilo aldım şimdide diyete başladım herhalde 10 kilo ile felan tamamlıycam
oy bence de
e ben 10 kilo almışım,doktorum bana diyet miyet vermedi..sıkıntı yok normalsin dedi...seviyorum doktorumu ya...beni strese sokmuyor..canım benim...
blue_sky teşekkür ederim
semaysem bende sen gibiyim 2 simit ve miktarını hatırlamadığım krem peynirle anca doyuyorum. bu arada benm doktorum tatlı alımını yasakladı bundan sonrası için. tatlı erken doğum riskine yol açıyormuş ya gerçekten öyle yada benim gözümü korkutarak tatlıdan uzak tutmaya çalıştı
yavrucum nbr allahtan işlerim çok avunacağım akşama kadar kuzum benim geçen hafta başladı kursum egzersizlerden başladık bu hafta nefes teknikleri öğretilcekmiş normal doğumla ilgili
oy bence de
e ben 10 kilo almışım,doktorum bana diyet miyet vermedi..sıkıntı yok normalsin dedi...seviyorum doktorumu ya...beni strese sokmuyor..canım benim...
sen 2 dilimle doyuyosan asıl sanada maşallahhhh
doyuyorum tatlım tam buğday ekmeği biraz uzun bir dilim olduğu için doyuyorum büroda peynir zeytin falanda var onlarla kahvaltı yapıyorum dışardan aldığım poğaca ve simitler mideme dokunuyor bütün gün mide ağrısı cekiyorum sonra.arada aöğlene doğru atıştırıyorum 1 tane bisküvü ile falan çok acıkırsam yani 8 kilo almışım bugüne kadar doktorum gerci hiç kilomla ilgili bişe söylemedi ama malum boy kısa ve kiloda cok olunca kendim adınada cok zorlanırım o yüzden biraz dikkatliyim zaten vejeteryanım ben sebzeciyim birazda o koruyor kilomu tatlım
hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla
kendinmi yapıyorsun
evet ama yarım yamalak olmuştur heralde hiçbişey göremiyorum çünkü:84:
kız bakma bende 8 kilo aldım ama hepsi kalçada toplandı maşalah :) açlığa gelemiyorum ne yapayım istesemde kısamıyacağım biliyorum sabah oturdum 3 dilim kızarmış ekmek yedim bol yağlı şimdi yine acıktım
ah canım benim atıştır o zaman bişeyler benim cekmecem bakkal dükkanı gibi seç beğen al yapıorum spro konusuna gelince bende başlayacağım doğumdan sonra spora daha önce faydasını cok görmüştüm yüzmeye bende giderdim ama yüzmeyle kilo alırım ben tatlım yüzdükçe acıkıyorum çünkü ben bekarken eşime söz verdim sen askerden geldiğinde zayıf olacağım die 18 kilo verdim biliomusun sporla o yüzden mutlaka gideceğim eşimde bilio bu azmimi ben sana güveniyorum verirsin sen dio
hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?