2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay bilemicem semacım arada bende sabah kahvaltılarında bir tane yiyorum ama ne kadar aldırı bilmiyorum ben genelde kahvaltımı 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yapıyorum arada da simit kaçamağını yapıyorum

bir dilim ekmekle doyuyorsan maşallah sana :26: ben iki dilim yiyorum

vallaa öyle semacım..benim dietisyen ben çok simit isteyince çeyrek yiyebilirsin diodu

ben en iyisi simit yemiyimm
onuda yemiyimde ben sabah sabah işyerinde ne yiycem
sandiviç yiyodum kilo aldım
kepek ekmek arası yumurta beyaz peynir yedim kilo aldım
simite döndüm yine alıyorumm

evet ama bunun işe yaraması için akşam 5 den sonra sadece ve sadece meyve yemen gerek

e ben öliiyimm daha iyi öyleyseee

ay bilemicem semacım arada bende sabah kahvaltılarında bir tane yiyorum ama ne kadar aldırı bilmiyorum ben genelde kahvaltımı 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yapıyorum arada da simit kaçamağını yapıyorum

bende işte kiloyu nerden aldığımı neyi yanlış yaptığımı didikliyorum
ama yok yaww
böyle olmayacak galibaaa

günaydın cicimmm..bugün akşam olmaz artık sana kursta neler öğreniyosun?

ne prenseslik ne krallık kaldı bazen canım deli gibi tatlı istiyo ama bebişim için dayanıyorum.ben hamileligim boyunca toplam 7 kilo aldım şimdide diyete başladım herhalde 10 kilo ile felan tamamlıycam

ne diyosunn
ben sabahları önceden 1 simitle kahvaltımı yapıyodum artık doymuyorum 2 simit yiyorum
2 simit =1 ekmek mi
oyyğğğ başıma gelenleerrrr

oy bence de

ne prenseslik ne krallık kaldı bazen canım deli gibi tatlı istiyo ama bebişim için dayanıyorum.ben hamileligim boyunca toplam 7 kilo aldım şimdide diyete başladım herhalde 10 kilo ile felan tamamlıycam

e ben 10 kilo almışım,doktorum bana diyet miyet vermedi..sıkıntı yok normalsin dedi...seviyorum doktorumu ya...beni strese sokmuyor..canım benim...

günaydın cicimmm..bugün akşam olmaz artık sana kursta neler öğreniyosun?

yavrucum nbr allahtan işlerim çok avunacağım akşama kadar kuzum benim geçen hafta başladı kursum egzersizlerden başladık bu hafta nefes teknikleri öğretilcekmiş normal doğumla ilgili

blue_sky teşekkür ederim

semaysem bende sen gibiyim 2 simit ve miktarını hatırlamadığım krem peynirle anca doyuyorum. bu arada benm doktorum tatlı alımını yasakladı bundan sonrası için. tatlı erken doğum riskine yol açıyormuş ya gerçekten öyle yada benim gözümü korkutarak tatlıdan uzak tutmaya çalıştı

GÜNAYDIINNNNN
güzel haberlerini bekliyoruzzzz
sen ye gitsin bacım bize bakma
ben 13 kg almışım
almayada devam ediyorumm
ben zaten yüzmede bilmiyom o yüzden kilolarım kalcek diye korkuyorummm

sen 2 dilimle doyuyosan asıl sanada maşallahhhh

doyuyorum tatlım tam buğday ekmeği biraz uzun bir dilim olduğu için doyuyorum büroda peynir zeytin falanda var onlarla kahvaltı yapıyorum dışardan aldığım poğaca ve simitler mideme dokunuyor bütün gün mide ağrısı cekiyorum sonra.arada aöğlene doğru atıştırıyorum 1 tane bisküvü ile falan çok acıkırsam yani 8 kilo almışım bugüne kadar doktorum gerci hiç kilomla ilgili bişe söylemedi ama malum boy kısa ve kiloda cok olunca kendim adınada cok zorlanırım o yüzden biraz dikkatliyim zaten vejeteryanım ben sebzeciyim birazda o koruyor kilomu tatlım

kız bakma bende 8 kilo aldım ama hepsi kalçada toplandı maşalah :) açlığa gelemiyorum ne yapayım istesemde kısamıyacağım biliyorum sabah oturdum 3 dilim kızarmış ekmek yedim bol yağlı şimdi yine acıktım

ah canım benim atıştır o zaman bişeyler benim cekmecem bakkal dükkanı gibi seç beğen al yapıorum spro konusuna gelince bende başlayacağım doğumdan sonra spora daha önce faydasını cok görmüştüm yüzmeye bende giderdim ama yüzmeyle kilo alırım ben tatlım yüzdükçe acıkıyorum çünkü ben bekarken eşime söz verdim sen askerden geldiğinde zayıf olacağım die 18 kilo verdim biliomusun sporla o yüzden mutlaka gideceğim eşimde bilio bu azmimi ben sana güveniyorum verirsin sen dio

ya benim tatlı falan bişey istemiyo canımm
7 kiloyla dr diyet vermiş sana
acaba benimkine teşk.mü etmeliyimm:26::26:

oy bence de

e ben 10 kilo almışım,doktorum bana diyet miyet vermedi..sıkıntı yok normalsin dedi...seviyorum doktorumu ya...beni strese sokmuyor..canım benim...

sende bak keyfine afiyet şeker olsunn
1 ay sonra senide aramzıda görmekten mutluluk duyarız yaneee

sen tatlıya ara ver şekerciğim bol bol meyve yee ttalı ihtiyacını kısmende olsa ordan karşılarsınn
krem peynir yemiyodum yağlıya kilo yapar diye allahımm yaawww

hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla

yavrucum nbr allahtan işlerim çok avunacağım akşama kadar kuzum benim geçen hafta başladı kursum egzersizlerden başladık bu hafta nefes teknikleri öğretilcekmiş normal doğumla ilgili

güselmiş ya..kocayla gidilenlerdenmi??

oy bence de

bende seviyorum senin doktoru blucum.

sen 2 dilimle doyuyosan asıl sanada maşallahhhh

tam buğday ekmeği beyaz ekmek gibi değil tutuyor insanı canım.yanına bol domates salatalık peynir..3. dilimi yemek istesem bile bitiremiyorm.

poaça ve simit banada acaip dokunuyor. yakıyor kavuruyor midemi bende yiyiemiyorum..ee bebek ne yiyor sen vejeteryansen balık??kırmızı et?? olmas ölee

Günaydın canlarımmmmmm
beni böyle erken görmeye alışık değilsiniz biliyorumbugün erken kalktım.

arda'cım ağzımdan çıkıcak gibi yukarı tırmanıyor çok komik
bu arada dün arda baş aşağı duruyodu amuda kalkmıştı. uyuyordu ama ağzı açık uyuyordu. tıpkı babası gibi. inanın aynı babasının küçüklüğü. arda taslak bir çocuk

duncan, myworld, çok geçmiş olsun arkadaşlar. kış hamilesi olmamız nedeniyle bu zorlukları yaşıyoruz ne yazık ki. yaz hamilelerinde ise ödem çok fazla olurmuş. inşallah geçicek hepsi

semaysem, soal canım. ben de senin gibi düşünüyorum stres konusunda. ama yine de insan strese giriyor. ben öyle çok yemememe rağmen kilo alıyorum. ama son zamanlarda pasta börek kaçtı yalan değil. doktorum bal gibi bir kadın ama kilo konusunda çok hassas. öyle çok despot konuşmadı ama şakayla karışık "şubatta maksimum 1 kilo alıyoruz bitanem" dedi.

bu arada uzmanlık sorunun cevabı: hergün düzenli yenilen simit kilo aldırır. ama haftada 1 2 aldırmaz. pastane işlerinin hepsi kilo aldırır en masumu bile. çünkü ne yağ kullanıldığını bilmiyoruz. ve çoğunlukla trans yağ kullanıyorlar. ben haftada 1 gün simit yiyorum. ama evdeyken buğday ekmeği yiyorum uno'nun

eskiden şirkette ben de 1 simit tost yerdim. ama çok aldırıyo. sonradan kepekli beyaz peynir tostuna döndüm. kilolar uçtu

ece, ben de diyete başlim. ama sağlıklı yaşam diyetine sana destek vereyim. bu gidişle bana da bir diyet listesi gerekecek

Son düzenleme:

ohh afiyet olsunn
hiççç canım istemedi şimdiiii

ya bebekten sonra fazla vaktimiz olucakmı spora yüzmeye kıslarrrrr

hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla

yaw canım benimm
keşke kuaföre gitseydinn
hayatta bitmez şimdi kalk git kuaföre
boşu boşuna canınıda fazla yakıcaksın şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…