2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:26::26: acımıomu
acıyo ama napıyım bikerede çekince bi anlık hissediyosun

ayyy hayatta gidemem kuaföre kız ben çok utanıyorumm asla açamam drye bile zor gittim altan muayene olurken düşünbitti zaten
bu arada bebişlere ismiyle seslendiğinizde tepki veriyormu benimki resmen şuanda benimle muhabbette

ilerleyen aylarda ne yapıcaksın canımm benimm
sen güvenebileceğin bir yer bulmaya bak bence
neyse bitmiş zaten haydi geçmiş olsunnnn
eee anneyle yakın temasta ya coşmuşşşşş

poaça ve simit banada acaip dokunuyor. yakıyor kavuruyor midemi bende yiyiemiyorum..ee bebek ne yiyor sen vejeteryansen balık??kırmızı et?? olmas ölee [/QUOTE]

canım doktorum biliyo vejeteryan olduğumu et dert deil yemesende olur dio arada zorla kaynanam ve eşim acıyor ağzımı zorla balık ve tavuk tıkıyorlar o şekilde anca köfte yiyorum o zamanda 2-3 tanecik
sebzeleri cok seviyorum kaynanam benim için herakşam sebze yemeği yapıyor saolsun bebişde ii gidiyo allaha şükür doktorumuz bir sıkıntı olmadığı söyledi yemeyince cok zor tatlım ama nabayım etden tiksiniyorum bende

poaça ve simit banada acaip dokunuyor. yakıyor kavuruyor midemi bende yiyiemiyorum..ee bebek ne yiyor sen vejeteryansen balık??kırmızı et?? olmas ölee

canım doktorum biliyo vejeteryan olduğumu et dert deil yemesende olur dio arada zorla kaynanam ve eşim acıyor ağzımı zorla balık ve tavuk tıkıyorlar o şekilde anca köfte yiyorum o zamanda 2-3 tanecik
sebzeleri cok seviyorum kaynanam benim için herakşam sebze yemeği yapıyor saolsun bebişde ii gidiyo allaha şükür doktorumuz bir sıkıntı olmadığı söyledi yemeyince cok zor tatlım ama nabayım etden tiksiniyorum bende[/QUOTE]

doğrudur canım.inan bende normalde et tercih etmem hiç. vejeteryan değilim çünkü onlar lokma koymuyor ağızlarına..ben arada köfte falan yerim. ama benim doktorum hamileliğinde kesinlikle et yemen gerek dior.haftada bir gün kırmızıet bir gün balık şart..hepsi farklı düşünüyor demekki...

valla zamanı kendim yaratıcam semacım gerekirse babası 1 saat bakacak akşam sporuna gideceğim :)
hehe denizcim benimden senden farkım yok hatta ben abarttım bu sabah yanıma kornflakes ve süt getirdim saat 4 gibi yiyeyim die hele bi erzak dolabım var burda görme karnı acıkan soluğu bende alıyo
hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla
tatlım ben kendime hiç yapamadım ne zaman yapmaya kalksam yapışır kalırdı ağda 5 yıldır bi ağdacım var ona gidiyorum 5 dakika bile sürmüyo sende pek zorlama kendini derim bende çok utanırdım ama artık
evet kuzun eşlerle katılım oluyo geçen hafta bide sancım vardı katıldığımda ama zarzor yaptım sonrası zaten biliosun hastaneye yatıştı eşim ısrarla seni bu hareketler mahvetti desede ben ısrarla bu akşamda gideceğim ve onunda gelmesi beni çok mutlu ediyo herkez eşiyle gelio çünkü katılıma

Geçmişi okumadım kızlar umarım herkez çok iyidir hepimiz için sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum......

eşlerle çok zevkli olur herhalde tatlım. bende evde yoga yapıyorum ama artık sanki eskisi gibi yapamıyorum yoruluyorum yada alt karnımın agırdığını hissettim gecen yaptığımda bu aralar ara verdim bakalım dr muayenem bi gecsin bi sıkıntı yoksa devam edicem yogaya

günaydınnn canımmmm 1 saattir geçmiş okuyorum ayyyy bayaa birikmişşş... nasılsın bakalımmm nsasıll gidiyorrr... derin hanım nasılllarr... benimm de oğlum olcakkk canımmm ismimizde büyük ihtimall melih amaa ben giray ismine de takığım bu aralar ikisi hoş olur mu bilmem ikisinden de vazgeçemiyorum dün söylemiştim işyerim merinosta diyee işyerime yakın diye dee bahar hastanesine gidiyorumm doktorum güler hanımm bıcır bıcırr memnunum ben dee veee en güzelii cumartesi 2 ye kadar çalışıyolarr ben işyerimden izin almadan işlerimi hallediyorumm bu cumartesi dee ranevumuz varr 1 aydır görmüyorum oğlumu özledimm çokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…