acıyo ama napıyım bikerede çekince bi anlık hissediyosun:26::26: acımıomu
ohh afiyet olsunn
hiççç canım istemedi şimdiiii
ya bebekten sonra fazla vaktimiz olucakmı spora yüzmeye kıslarrrrr
yaw canım benimm
keşke kuaföre gitseydinn
hayatta bitmez şimdi kalk git kuaföre
boşu boşuna canınıda fazla yakıcaksın şimdiiii
acıyo ama napıyım bikerede çekince bi anlık hissediyosun
ayyy hayatta gidemem kuaföre kız ben çok utanıyorumm asla açamam drye bile zor gittim altan muayene olurken düşünbitti zaten
bu arada bebişlere ismiyle seslendiğinizde tepki veriyormu benimki resmen şuanda benimle muhabbette
ilerleyen aylarda ne yapıcaksın canımm benimm
sen güvenebileceğin bir yer bulmaya bak bence
neyse bitmiş zaten haydi geçmiş olsunnnn
eee anneyle yakın temasta ya coşmuşşşşş
poaça ve simit banada acaip dokunuyor. yakıyor kavuruyor midemibende yiyiemiyorum..ee bebek ne yiyor sen vejeteryansen balık??kırmızı et?? olmas ölee
valla zamanı kendim yaratıcam semacım gerekirse babası 1 saat bakacak akşam sporuna gideceğim :)ohh afiyet olsunn
hiççç canım istemedi şimdiiii
ya bebekten sonra fazla vaktimiz olucakmı spora yüzmeye kıslarrrrr
yaw canım benimm
keşke kuaföre gitseydinn
hayatta bitmez şimdi kalk git kuaföre
boşu boşuna canınıda fazla yakıcaksın şimdiiii
hehe denizcim benimden senden farkım yok hatta ben abarttım bu sabah yanıma kornflakes ve süt getirdim saat 4 gibi yiyeyim die hele bi erzak dolabım var burda görme karnı acıkan soluğu bende alıyoah canım benim atıştır o zaman bişeyler benim cekmecem bakkal dükkanı gibi seç beğen al yapıorum spro konusuna gelince bende başlayacağım doğumdan sonra spora daha önce faydasını cok görmüştüm yüzmeye bende giderdim ama yüzmeyle kilo alırım ben tatlım yüzdükçe acıkıyorum çünkü ben bekarken eşime söz verdim sen askerden geldiğinde zayıf olacağım die 18 kilo verdim biliomusun sporla o yüzden mutlaka gideceğim eşimde bilio bu azmimi ben sana güveniyorum verirsin sen dio
tatlım ben kendime hiç yapamadım ne zaman yapmaya kalksam yapışır kalırdı ağda 5 yıldır bi ağdacım var ona gidiyorum 5 dakika bile sürmüyo sende pek zorlama kendini derim bende çok utanırdım ama artıkhala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla
evet kuzun eşlerle katılım oluyo geçen hafta bide sancım vardı katıldığımda ama zarzor yaptım sonrası zaten biliosun hastaneye yatıştıgüselmiş ya..kocayla gidilenlerdenmi??
bende seviyorum senin doktoru blucum.
tam buğday ekmeği beyaz ekmek gibi değil tutuyor insanı canım.yanına bol domates salatalık peynir..3. dilimi yemek istesem bile bitiremiyorm.
poaça ve simit banada acaip dokunuyor. yakıyor kavuruyor midemibende yiyiemiyorum..ee bebek ne yiyor sen vejeteryansen balık??kırmızı et?? olmas ölee
valla zamanı kendim yaratıcam semacım gerekirse babası 1 saat bakacak akşam sporuna gideceğim :)
öyle bir imkanın varsa çok iyi olur tabiii
Geçmişi okumadım kızlar umarım herkez çok iyidir hepimiz için sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum......
valla zamanı kendim yaratıcam semacım gerekirse babası 1 saat bakacak akşam sporuna gideceğim :)
evet canım spor sartbiraz zaman yaratırsak ii olur
hehe denizcim benimden senden farkım yok hatta ben abarttım bu sabah yanıma kornflakes ve süt getirdim saat 4 gibi yiyeyim die hele bi erzak dolabım var burda görme karnı acıkan soluğu bende alıyo
tatlım ben kendime hiç yapamadım ne zaman yapmaya kalksam yapışır kalırdı ağda 5 yıldır bi ağdacım var ona gidiyorum 5 dakika bile sürmüyo sende pek zorlama kendini derim bende çok utanırdım ama artık
bende ağdaya gidiyorum kendim asla beceremem ya utanma konusuna gelince temizlik şart kendim yapamadığım için mecbur gidiyorum
evet kuzun eşlerle katılım oluyo geçen hafta bide sancım vardı katıldığımda ama zarzor yaptım sonrası zaten biliosun hastaneye yatıştıeşim ısrarla seni bu hareketler mahvetti desede ben ısrarla bu akşamda gideceğim ve onunda gelmesi beni çok mutlu ediyo herkez eşiyle gelio çünkü katılıma
Geçmişi okumadım kızlar umarım herkez çok iyidir hepimiz için sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum......
günaydıınnn
hoşgeldinnn
teşk.ler sanada güzel bir gün olur inş.
sağol canım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız sağlığın nasıl oldugünaydın canım sen ve çınar nasıl
arada kayboldum sanırım. günaydın demiştim ama
canım ben özlücede bir mimarlık ofisinde çalışıyorum inşaat teknikeriyim yani proje ciziyorum.Bebişimiz kız adı da derin olucak kısmetse zübeyde hanımın doktoru ziya cetine gidiyorum ve memnunum doktorumdan senin bebişin cinsiyeti nedir ve hangi doktora gidiyorsun tatlım. bu arada tuğbada bursadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?