hoşbulduk canım nasısınız bakalım çınar nasıl ....günaydın caımm hoşgeldin
sağol canım iyiyiz çok şükür diyete ve şeker ölçümüne devam eediyorumgünaydın canım hoşgeldin iiyiz çok şükür sen nasılsın
hoşbulduk canım hava güzel güneşli olunca insan daha enerjik ve mutlu oluyor bugün burda güneşli bir hava var istanbulda nasıl hava
arada kayboldum sanırım. günaydın demiştim ama
kızlar, dün defne joy fosterin ölümüne eşimin yorumu.
"Allah rahmet eylesin de, ne işi var elin adamının evinde arkadaş?"
ben de bu yoruma kızmıştım, ne alaka belki akrabası, belki eşi ile geldi ama eşi bir yere kadar gitti vs..
bugün haberlerde okudum. meğerse kadın, o adamla birlikte olmaya gelmiş evine. birlikte olamadan ölmüş.
erkeklerin çakallığa çok güzel kafaları çalışıyor. kutluyorum eşimi
arada kayboldum sanırım. günaydın demiştim ama
benim eşimde aynı tepkiyi göstermişti kesin birde içkilidir dedi üzüldüm deme öyle oğlu var daha dedim oğlu varsa otursun evli barklı kadın ne işi var başkalarının evinde dedi belki yinede basının abartmasıdır zonox ya ben hala iyi niyetliyimkızlar, dün defne joy fosterin ölümüne eşimin yorumu.
ben de bu yoruma kızmıştım, ne alaka belki akrabası, belki eşi ile geldi ama eşi bir yere kadar gitti vs..
bugün haberlerde okudum. meğerse kadın, o adamla birlikte olmaya gelmiş evine. birlikte olamadan ölmüş.
bebeğim iyiyim bugün dilimi ısırayım çok şükür akşam kaçkişiden tel geldi eş dosttan beni merak edipte arayanlar oldu istediğin bişey varmı dediklerinde sadece şifa dileyin dedim o fayda etti sanırım :)sağol canım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız sağlığın nasıl oldu
tatlım nbrarada kayboldum sanırım. günaydın demiştim ama
özlemayd nbr hemşerim :) güler hanıma gitmiştim birkeresinde güzel ilgilenmişti benim doktorumda c.tesi 6 ya kadar hastanede ve akşamlarıda 9 a kadar süper hastanede tek benim doktorum o saatlere kadar duruyo çünkü hastası çok kadının o kadar zeki ki maşallah hiç bi ayrıntıyı unutmuyorgünaydınnn canımmmm 1 saattir geçmiş okuyorum ayyyy bayaa birikmişşş... nasılsın bakalımmm nsasıll gidiyorrr... derin hanım nasılllarr... benimm de oğlum olcakkk canımmm ismimizde büyük ihtimall melih amaa ben giray ismine de takığım bu aralar ikisi hoş olur mu bilmem ikisinden de vazgeçemiyorumdün söylemiştim işyerim merinosta diyee işyerime yakın diye dee bahar hastanesine gidiyorumm doktorum güler hanımm bıcır bıcırr memnunum ben dee veee en güzelii cumartesi 2 ye kadar çalışıyolarr ben işyerimden izin almadan işlerimi hallediyorumm bu cumartesi dee ranevumuz varr 1 aydır görmüyorum oğlumu özledimm çokkk...
günaydınnn canımmmm 1 saattir geçmiş okuyorum ayyyy bayaa birikmişşş... nasılsın bakalımmm nsasıll gidiyorrr... derin hanım nasılllarr... benimm de oğlum olcakkk canımmm ismimizde büyük ihtimall melih amaa ben giray ismine de takığım bu aralar ikisi hoş olur mu bilmem ikisinden de vazgeçemiyorumdün söylemiştim işyerim merinosta diyee işyerime yakın diye dee bahar hastanesine gidiyorumm doktorum güler hanımm bıcır bıcırr memnunum ben dee veee en güzelii cumartesi 2 ye kadar çalışıyolarr ben işyerimden izin almadan işlerimi hallediyorumm bu cumartesi dee ranevumuz varr 1 aydır görmüyorum oğlumu özledimm çokkk...
Arkadaşlar Selam
Genelde geçmişi okuyamıyorum ama fdilek nerde, onu göremedim sanki
günaydın tatlımm. nasılsın
çok şükür tatlım kuzumla diyetteyiz yavrum aç kalıyormu diye endişeleniyorum aslında ama şekeri olan herkes benim gibi diyet yaptığı için bir sorun olmaz inşallah diyorum eşimde gıdasız kalmasın oğlum diyor ama ben şekerim çıkacak diye ödüm kopuyor çok dikkatli yiyorumiyiyiz kuşum..sizde iyisiniz inşallah
günaydın canım ben iiyim derinimizde ii tekmeleyip duruyor maşallah sizede melihte girayda güzel isimler belediyede çalışıosun galiba merinosta olduğuna göre bahara bende gidicektim ama arkadaşlarımın kötü tecrübelerinden sonra gitmeme kararı aldık biz bebişimizi biraz aradık çünkü ziya beyde çok tavsiye üzerine bulduk oldukça yoğun ve iyi bir doktor bende genelde c.tesileri gidiyorum işten izin almama gerek kalmıo benimde alsamda sıkıntı yok patronum sağlığımıza önem veriyor izin konusu sıkıntı olmuyor yani bizde 40 gün oldu görmedik c.tesi bizimde randevumuz var inşallah ii gecer ikimizinde
benim eşimde aynı tepkiyi göstermişti kesin birde içkilidir dedi üzüldüm deme öyle oğlu var daha dedim oğlu varsa otursun evli barklı kadın ne işi var başkalarının evinde dedi belki yinede basının abartmasıdır zonox ya ben hala iyi niyetliyim
bebeğim iyiyim bugün dilimi ısırayım çok şükür akşam kaçkişiden tel geldi eş dosttan beni merak edipte arayanlar oldu istediğin bişey varmı dediklerinde sadece şifa dileyin dedim o fayda etti sanırım :)
tatlım nbr
özlemayd nbr hemşerim :) güler hanıma gitmiştim birkeresinde güzel ilgilenmişti benim doktorumda c.tesi 6 ya kadar hastanede ve akşamlarıda 9 a kadar süper hastanede tek benim doktorum o saatlere kadar duruyo çünkü hastası çok kadının o kadar zeki ki maşallah hiç bi ayrıntıyı unutmuyor
çok şükür tatlım kuzumla diyetteyiz yavrum aç kalıyormu diye endişeleniyorum aslında ama şekeri olan herkes benim gibi diyet yaptığı için bir sorun olmaz inşallah diyorum eşimde gıdasız kalmasın oğlum diyor ama ben şekerim çıkacak diye ödüm kopuyor çok dikkatli yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?