2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, dün defne joy fosterin ölümüne eşimin yorumu.

"Allah rahmet eylesin de, ne işi var elin adamının evinde arkadaş?"

ben de bu yoruma kızmıştım, ne alaka belki akrabası, belki eşi ile geldi ama eşi bir yere kadar gitti vs..
bugün haberlerde okudum. meğerse kadın, o adamla birlikte olmaya gelmiş evine. birlikte olamadan ölmüş.

erkeklerin çakallığa çok güzel kafaları çalışıyor. kutluyorum eşimi

limango kıdsta çok güzel bebek kıyafetleri var arkadaslar bitmeden bakın isterseniz

hoşbulduk canım hava güzel güneşli olunca insan daha enerjik ve mutlu oluyor bugün burda güneşli bir hava var istanbulda nasıl hava

burdada hava güneşli ama çok soğukkkk
enerjimi hiçç etkilemiyo benimm
işyerindeyim dıaşrı çıkaıyorum bişey yapamıyorumm
yani kısaca hava güzel olsa ne olucak olmasa ne olcak durumundayım

arada kayboldum sanırım. günaydın demiştim ama

günaydıınn
ben nasıl görmedim yawww

allah rahmet eylesinn
yaa herşeyi bir tuhafmışş allah affetsin
yinede arkasından konuşmaya kıyamıyorummm

erkek nede olsa

benim eşimde aynı tepkiyi göstermişti kesin birde içkilidir dedi üzüldüm deme öyle oğlu var daha dedim oğlu varsa otursun evli barklı kadın ne işi var başkalarının evinde dedi belki yinede basının abartmasıdır zonox ya ben hala iyi niyetliyim
sağol canım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız sağlığın nasıl oldu
bebeğim iyiyim bugün dilimi ısırayım çok şükür akşam kaçkişiden tel geldi eş dosttan beni merak edipte arayanlar oldu istediğin bişey varmı dediklerinde sadece şifa dileyin dedim o fayda etti sanırım :)
arada kayboldum sanırım. günaydın demiştim ama
tatlım nbr
özlemayd nbr hemşerim :) güler hanıma gitmiştim birkeresinde güzel ilgilenmişti benim doktorumda c.tesi 6 ya kadar hastanede ve akşamlarıda 9 a kadar süper hastanede tek benim doktorum o saatlere kadar duruyo çünkü hastası çok kadının o kadar zeki ki maşallah hiç bi ayrıntıyı unutmuyor

bende dün kocama kızmıştım ne kadar kötüsün diye..oda tıpkı seninki gibi elin adamının evinde ne işi avrmış die yorum yapınca. ama malesef öyleymiş canım..1,5 yaşında bir bebeği var ve daha o gece barda tanıştığı adamın evine birlikte olmaya gidiyor oğlu büyüyüpde annesi hakkında bunları öğrendiğinde ne olacak

günaydın canım bende dün çok üzülüp etkilendim defne nin ölümünden benim eşimde benzer yorumlar yaptı bugün gazete haberlerini görünce bende yakıştıramadım evli bir bayan bir anne olarak defne ye bu durumu neyse yinede ölenin arkasından konuşulmaz mış artık esas hesabını orda verecek erkekler bizim gibi bakmıyor olaylara biz daha duygusal bakıyoruz onlar realist

günaydın canım ben iiyim derinimizde ii tekmeleyip duruyor maşallah sizede melihte girayda güzel isimler belediyede çalışıosun galiba merinosta olduğuna göre bahara bende gidicektim ama arkadaşlarımın kötü tecrübelerinden sonra gitmeme kararı aldık biz bebişimizi biraz aradık çünkü ziya beyde çok tavsiye üzerine bulduk oldukça yoğun ve iyi bir doktor bende genelde c.tesileri gidiyorum işten izin almama gerek kalmıo benimde alsamda sıkıntı yok patronum sağlığımıza önem veriyor izin konusu sıkıntı olmuyor yani bizde 40 gün oldu görmedik c.tesi bizimde randevumuz var inşallah ii gecer ikimizinde

walla kızlar merhumla ilgili o yorumları yapmak için ille de erkek olmaya gerek yok..ben okur okumaz hbri anlamıştım...gerçekten de erkeklerle aynı düşünüyorum,hem evlisin,hem çocuğun var ,hem de yeni tanıştığın bir adamın evindesin geceyarısı...ne işi var...

iyiyiz kuşum..sizde iyisiniz inşallah
çok şükür tatlım kuzumla diyetteyiz yavrum aç kalıyormu diye endişeleniyorum aslında ama şekeri olan herkes benim gibi diyet yaptığı için bir sorun olmaz inşallah diyorum eşimde gıdasız kalmasın oğlum diyor ama ben şekerim çıkacak diye ödüm kopuyor çok dikkatli yiyorum

Herkese Merhaba Deniz senin bebeğinin cinsiyeti ne olacak?

iyidirrr tuğbacımm vallaa nsıll olsunnn akşamaa kadarr burdaa bütün enerjimi harcayıpp akşama evee bir karış suratla dönüyorum demin eşimden azar yedim de onu hazmetmeye çalışyıorum dur bak anlatayım nolduuu benn burdaa ceplee eşimle konuşuyodumm içeriye birden birkaçtane birdennn büyükkkkkkk müdür girdii ben de onlarlaa telefonla yakalanmanın verdiği mahcuplukla gülerek konuştummm kahretsin çok güleryüzlüyomdürr eşimdeee ben evde senin yüdünde bir tebessüm görmek için kırk takla atıyoprum orda öle herkese gülücük mü dağıtıyon dedi biiii güzel azarladıı hayır ortam müsait olsaydııı benn bilirdimm onun ağzının payını vermeyi amaaa alttan alıp abartmaa aşkımm falann diyee öpüyorum sei diyee telefonu kapadımm amaaaa bu konuu bölee kapanmazzz hehehhhh akşamaa çekeceğii varr elimdennnn

canım o aç kalmazki merak etme sen.eminim diyetinde bebeğin gelişimi için önemli gıdaların hepsi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…