evet canım saol :) bugün iyiyim çok şükür. sabaha kadar öksürmedim. öksürük şurubum yaradı. bir de benim alerjim var. sanırım odadaki shaggy halıdan alerjim azmış. akşam eşimin aklına geldi halıyı kaldırdık bende ki öksürme kesildi. inşallah oğlum, benim gibi alerjik olmaz. sen nasılsın kuşum, oğluşun nasılcanımm hakkaten kaybolmuşsun :26: günaydınnn günaydınn erkencisin maşallahnasılsın ağrın sızın varmı?idrarda yanma falan?
görmedin benigünaydıınn
ben nasıl görmedim yawww
allah rahmet eylesinn
yaa herşeyi bir tuhafmışş allah affetsin
yinede arkasından konuşmaya kıyamıyorummm
erkek nede olsa
iyiyim canım çok şükür. sen nasıl oldun daha iyi misinbenim eşimde aynı tepkiyi göstermişti kesin birde içkilidir dedi üzüldüm deme öyle oğlu var daha dedim oğlu varsa otursun evli barklı kadın ne işi var başkalarının evinde dedi belki yinede basının abartmasıdır zonox ya ben hala iyi niyetliyim
tatlım nbr
bende dün kocama kızmıştım ne kadar kötüsün diye..oda tıpkı seninki gibi elin adamının evinde ne işi avrmış die yorum yapınca. ama malesef öyleymiş canım..1,5 yaşında bir bebeği var ve daha o gece barda tanıştığı adamın evine birlikte olmaya gidiyoroğlu büyüyüpde annesi hakkında bunları öğrendiğinde ne olacak
günaydın canım bende dün çok üzülüp etkilendim defne nin ölümünden benim eşimde benzer yorumlar yaptı bugün gazete haberlerini görünce bende yakıştıramadım evli bir bayan bir anne olarak defne ye bu durumu neyse yinede ölenin arkasından konuşulmaz mış artık esas hesabını orda verecek erkekler bizim gibi bakmıyor olaylara biz daha duygusal bakıyoruz onlar realist
iyidirrr tuğbacımm vallaa nsıll olsunnn akşamaa kadarr burdaa bütün enerjimi harcayıpp akşama evee bir karış suratla dönüyorum demin eşimden azar yedim de onu hazmetmeye çalışyıorumdur bak anlatayım nolduuu benn burdaa ceplee eşimle konuşuyodumm içeriye birden birkaçtane birdennn büyükkkkkkk müdür girdii ben de onlarlaa telefonla yakalanmanın verdiği mahcuplukla gülerek konuştummm kahretsin çok güleryüzlüyomdürr eşimdeee ben evde senin yüdünde bir tebessüm görmek için kırk takla atıyoprum orda öle herkese gülücük mü dağıtıyon dedi biiii güzel azarladıı hayır ortam müsait olsaydııı benn bilirdimm onun ağzının payını vermeyi amaaa alttan alıp abartmaa aşkımm falann diyee öpüyorum sei diyee telefonu kapadımm amaaaa bu konuu bölee kapanmazzz hehehhhh akşamaa çekeceğii varr elimdennnn
sen tatlıya ara ver şekerciğim bol bol meyve yee ttalı ihtiyacını kısmende olsa ordan karşılarsınn
krem peynir yemiyodum yağlıya kilo yapar diye allahımm yaawww
hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla
Günaydın canlarımmmmmm
beni böyle erken görmeye alışık değilsiniz biliyorumbugün erken kalktım.
arda'cım ağzımdan çıkıcak gibi yukarı tırmanıyor çok komik
bu arada dün arda baş aşağı duruyodu amuda kalkmıştı. uyuyordu ama ağzı açık uyuyordu. tıpkı babası gibi. inanın aynı babasının küçüklüğü. arda taslak bir çocuk
duncan, myworld, çok geçmiş olsun arkadaşlar. kış hamilesi olmamız nedeniyle bu zorlukları yaşıyoruz ne yazık ki. yaz hamilelerinde ise ödem çok fazla olurmuş. inşallah geçicek hepsi
semaysem, soal canım. ben de senin gibi düşünüyorum stres konusunda. ama yine de insan strese giriyor. ben öyle çok yemememe rağmen kilo alıyorum. ama son zamanlarda pasta börek kaçtı yalan değil. doktorum bal gibi bir kadın ama kilo konusunda çok hassas. öyle çok despot konuşmadı ama şakayla karışık "şubatta maksimum 1 kilo alıyoruz bitanem" dedi.
bu arada uzmanlık sorunun cevabı: hergün düzenli yenilen simit kilo aldırır. ama haftada 1 2 aldırmaz. pastane işlerinin hepsi kilo aldırır en masumu bile. çünkü ne yağ kullanıldığını bilmiyoruz. ve çoğunlukla trans yağ kullanıyorlar. ben haftada 1 gün simit yiyorum. ama evdeyken buğday ekmeği yiyorum uno'nun
eskiden şirkette ben de 1 simit tost yerdim. ama çok aldırıyo. sonradan kepekli beyaz peynir tostuna döndüm. kilolar uçtu
ece, ben de diyete başlim. ama sağlıklı yaşam diyetinesana destek vereyim. bu gidişle bana da bir diyet listesi gerekecek
günaydın canım ben iiyim derinimizde ii tekmeleyip duruyor maşallah sizede melihte girayda güzel isimler belediyede çalışıosun galiba merinosta olduğuna göre bahara bende gidicektim ama arkadaşlarımın kötü tecrübelerinden sonra gitmeme kararı aldık biz bebişimizi biraz aradık çünkü ziya beyde çok tavsiye üzerine bulduk oldukça yoğun ve iyi bir doktor bende genelde c.tesileri gidiyorum işten izin almama gerek kalmıo benimde alsamda sıkıntı yok patronum sağlığımıza önem veriyor izin konusu sıkıntı olmuyor yani bizde 40 gün oldu görmedik c.tesi bizimde randevumuz var inşallah ii gecer ikimizinde
Herkese Merhaba Deniz senin bebeğinin cinsiyeti ne olacak?
iyi ne ıolsun. hastalık atlatıyoruz canım. daha iyi olucam inşallahiiyim cok şükür tatlım sen nasılsın
walla kızlar merhumla ilgili o yorumları yapmak için ille de erkek olmaya gerek yok..ben okur okumaz hbri anlamıştım...gerçekten de erkeklerle aynı düşünüyorum,hem evlisin,hem çocuğun var ,hem de yeni tanıştığın bir adamın evindesin geceyarısı...ne işi var...
evet canım saol :) bugün iyiyim çok şükür. sabaha kadar öksürmedim. öksürük şurubum yaradı. bir de benim alerjim var. sanırım odadaki shaggy halıdan alerjim azmış. akşam eşimin aklına geldi halıyı kaldırdık bende ki öksürme kesildi. inşallah oğlum, benim gibi alerjik olmaz. sen nasılsın kuşum, oğluşun nasıl
sdüper olmuş...bizde de bazen böyle şeyler oluyor...geçen aradım,park yatağı yanlış göndermişler dedim...eee ben napayım ...bunun için mi aradın beni dedi.dumur oldum hiç öyle tepki vermezdi.yanımda da iş arkadaşlarım var...ha tmm peki.öptm deyip kapattım..ama sonra pişman ettim onu bunu yaptığına o da ayrı...
zoni...nbr kıs?ben de yeni geldim...bulaşık yıkadım dünya kadar...tam 50 dk sürdü...nasılsın?herşey yolunda mı?
hahahhh belediyeeyiii tutruramadınnnn bi daha düşün bakalımmm: cumartesi günüüü teskere günü galibaaa ohh inşallahh sağlıklıdırlarr daa enn çokk bu ayyyy ne kadar olduğunu merak ediyorumm kilosunu merak ediyorummm neden bilmemm saplantı oldu bende bebişin kilosuu küçük olsun istemiyorummm çabuk çabuk büyüsünn diyorum hep
kuşummmmmmmmmm napıosun. kızımız nasılll :) park yatağı kuruldu mu
valla dün aklıma gelmedi. eşim deyince kızdım ama sonradan dank etti
sdüper olmuş...bizde de bazen böyle şeyler oluyor...geçen aradım,park yatağı yanlış göndermişler dedim...eee ben napayım ...bunun için mi aradın beni dedi.dumur oldum hiç öyle tepki vermezdi.yanımda da iş arkadaşlarım var...ha tmm peki.öptm deyip kapattım..ama sonra pişman ettim onu bunu yaptığına o da ayrı...
insan çok bozuluyor dimi
işteyim de...bunlar deney bulaşığı şeker...yaptığım deneylerde kullandığım cam malzemeler..neyse ki yakında gelecek makinemiz..artık yıkama işi bitecek...inş yani...ne bulaşığı ya sen işde değilmisin
tmmm çokk iyisinnn çokk hoşsunn dedikk yüz verdik biz bunlaraaa arada bir kulaklarını çekmek gerekiyo:
kız sen çalışmıyonmu işte değilmisin ?zoni...nbr kıs?ben de yeni geldim...bulaşık yıkadım dünya kadar...tam 50 dk sürdü...nasılsın?herşey yolunda mı?
tatlım daha iyiyim bugün ama bebek hareketlendikçe şu batma olayıda gerçekleşiyoevet canım saol :) bugün iyiyim çok şükür. sabaha kadar öksürmedim. öksürük şurubum yaradı. bir de benim alerjim var. sanırım odadaki shaggy halıdan alerjim azmış. akşam eşimin aklına geldi halıyı kaldırdık bende ki öksürme kesildi. inşallah oğlum, benim gibi alerjik olmaz. sen nasılsın kuşum, oğluşun nasıl
görmedin beni
canım aynen ya eşim haklıymış. erkekler bilir bu işi, ne de olsa hepsinin yediği ot
iyiyim canım çok şükür. sen nasıl oldun daha iyi misin
ben de dün çok üzüldüm 18 aylık oğlu var yazık fln diye. eşimde netten baktı. yanında adam varmış bardan çıkıp evine gitmişler, oğlu var ama gece gezmelerinden ödün vermemiş vs.. dedi. ben de, ben çok üzüldüm ondan bunları diyo sandım ama cidden öyleymiş. ben bu sıralar oldukça duygusalım valla, herşeyi kafaya takar oldum.
bu arada ölmüş gitmiş allah rahmet eylesin. eşimin tahmini doğru tuttu onu yazmak istedim. çakal kocam
iyidirrr tuğbacımm vallaa nsıll olsunnn akşamaa kadarr burdaa bütün enerjimi harcayıpp akşama evee bir karış suratla dönüyorum demin eşimden azar yedim de onu hazmetmeye çalışyıorumdur bak anlatayım nolduuu benn burdaa ceplee eşimle konuşuyodumm içeriye birden birkaçtane birdennn büyükkkkkkk müdür girdii ben de onlarlaa telefonla yakalanmanın verdiği mahcuplukla gülerek konuştummm kahretsin çok güleryüzlüyomdürr eşimdeee ben evde senin yüdünde bir tebessüm görmek için kırk takla atıyoprum orda öle herkese gülücük mü dağıtıyon dedi biiii güzel azarladıı hayır ortam müsait olsaydııı benn bilirdimm onun ağzının payını vermeyi amaaa alttan alıp abartmaa aşkımm falann diyee öpüyorum sei diyee telefonu kapadımm amaaaa bu konuu bölee kapanmazzz hehehhhh akşamaa çekeceğii varr elimdennnn
kız sen çalışmıyonmu işte değilmisin ?
evet canım saol :) bugün iyiyim çok şükür. sabaha kadar öksürmedim. öksürük şurubum yaradı. bir de benim alerjim var. sanırım odadaki shaggy halıdan alerjim azmış. akşam eşimin aklına geldi halıyı kaldırdık bende ki öksürme kesildi. inşallah oğlum, benim gibi alerjik olmaz. sen nasılsın kuşum, oğluşun nasıl
görmedin beni
canım aynen ya eşim haklıymış. erkekler bilir bu işi, ne de olsa hepsinin yediği ot
kim bu otları yiyosa otları boğazından kala inş..
ver ver de veremiom işte her dakika gözümün önünden kaymaklı künefeler , fıstıklı sarmalar ,sütlaçlar dolanıp duruyo
ohhh maşallah bari haftada 1 gün ödüllendir kendini
canım benim çok saol. bebişinin babasına benzemesi hem güzel hemde sinir bozucu bi durum benim için çünkü benim bebeğim içinde 3d yi gören herkes babanın kopyası diyor. 2 doktorumun 2 si de aynı baba senle alakası yok diyor bende benle alakası yoksa bende ne işi var babası taşısın o zaman diyorum
2.düşünüyosan bunu yapabilirsin belkimm
hahahhh belediyeeyiii tutruramadınnnn bi daha düşün bakalımmm: cumartesi günüüü teskere günü galibaaa ohh inşallahh sağlıklıdırlarr daa enn çokk bu ayyyy ne kadar olduğunu merak ediyorumm kilosunu merak ediyorummm neden bilmemm saplantı oldu bende bebişin kilosuu küçük olsun istemiyorummm çabuk çabuk büyüsünn diyorum hep
özlemayd
bir tosuncuk istiyosunn anlaşılan
önce sağlıklı olsunnn inş.
normal doğurmayı düşünüyosan da bebeğin kilo konusunu bir daha düşün derimm
zoni...nbr kıs?ben de yeni geldim...bulaşık yıkadım dünya kadar...tam 50 dk sürdü...nasılsın?herşey yolunda mı?
blue-cann
aman kız eşin meşin duyar allah korusun
akşamalrı yardım etmez sana sonra
maşallah. nazar değmesino halılar toz tutuyor canım ya dikakt et..bendede astım olduğu için evde hiç shagy yokbiz iyiyiz oğlum kocaman oldu artık teyzesi .çokda hareketli hiç durmuyor akşam göbüşü açıp izliyoruz.bi gayret çalışıyor içerde. sağa dönüyor sola dönüyor. tekemeelr atıyor 1:
anammmmmm yirim onu ben yaramaz kız. dün mothercare e gittim ay ne güzel kız elbiseleri var öyle blue, şimdi%50 indirimi var bi bak isterseniyiyiz şekercim çok şükür...dünden beri oynaşıp duruyor bizim yaramaz..dün takla makla mı attı naptı bilmem,karnım yamuk yumuk oluyordu..eşime napıoyor ayol bu içerde..gıdıklanıyorum dedim...sağa sola aşağı yukarı hiç durmadıbüyüyorlar diye mi daha çok hissetmeye başladık acep:26:
kuzum canım,sorma yatak yılan hikayesine döndü..dün verdiler istediğim yatağı sözde kargoya,bakalım.bugün gelmesi lazım ama henüz birşey yok....
işteyim de...bunlar deney bulaşığı şeker...yaptığım deneylerde kullandığım cam malzemeler..neyse ki yakında gelecek makinemiz..artık yıkama işi bitecek...inş yani...
kıssssssss duncanım erken doğuracaksın dedim ama bu kadar da değildiaman gözünü sevdiğim du biraz daha üşüdün herhalde sen idrar yolları senide yoklucak demekki.tühhh
oyyğğğğğ
yaramaz kızına söyle bir daha böyle şakalar yapmasın sana
çok geçmiş olsunnn
allah hepimizi vakti zamanında doğum yapmayı naisp etsinn
inş.bugün bişeyciğin çıkmaz
yaw zaten bende doğum konuusnda çok tırsağım
böyle bikaç kişiyi daha okusam sezr.kesin karar vericem yanığğğ
Duncan geçmiş olsun belki gaz sancısıydı olamazmı canım ya, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz.
günaydın kızlar buğün aranızda olamıcam çok yoğunuz yeni arkadaş işe başladı ona işleri gösteriyorum.. arada bakarım ama
bu arada şeker tahlilim iyi çıktı 50 gr lık yüklemede 112 çıkmış sonra ayrıntılarla gelirim görüşmek üzre..
kızlarr günaydınnnnnn
geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir.
şeker yüklemem geöen hafta yapıldı çok şükür bişi çıkmadı. ama idrar yolu enfeksiyonundan hastanelik oldum.ağrısı acısı bir tarafa bebeğime bişey olacak endişesi yedi bitirdi. serumlar antibiyotik iğneler ağrı kesici iğneler derken hastaneden çıktık çıkmasına ama hala tam olarak geçmiş değil. sol böbreğime sıçramış enfeksiyon. üroloji ve kadın doğumcu arasında resmen mekik dokuduk. çok şükür bebeğim iyi hatta inadına iyi onca ağrının yanında sanki ağrıyı kıskanırmışcasına tepiniyo saolsun. kazınan içimi bide o kazıyorumarım sizlerde iyisinizdir. ciciler alınmış ohh oohhh görünce içim gidiyor valla Rabbim sağlıkla giydirdiğimiz günleri nasip etsin
kızlar size 100 puanlık uzman sorusu
simit kilo aldırır mı ?:26::26:
duncan, myworld, çok geçmiş olsun arkadaşlar. kış hamilesi olmamız nedeniyle bu zorlukları yaşıyoruz ne yazık ki. yaz hamilelerinde ise ödem çok fazla olurmuş. inşallah geçicek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?