2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımm hakkaten kaybolmuşsun :26: günaydınnn günaydınn erkencisin maşallah nasılsın ağrın sızın varmı?idrarda yanma falan?
evet canım saol :) bugün iyiyim çok şükür. sabaha kadar öksürmedim. öksürük şurubum yaradı. bir de benim alerjim var. sanırım odadaki shaggy halıdan alerjim azmış. akşam eşimin aklına geldi halıyı kaldırdık bende ki öksürme kesildi. inşallah oğlum, benim gibi alerjik olmaz. sen nasılsın kuşum, oğluşun nasıl
günaydıınn
ben nasıl görmedim yawww

allah rahmet eylesinn
yaa herşeyi bir tuhafmışş allah affetsin
yinede arkasından konuşmaya kıyamıyorummm

erkek nede olsa
görmedin beni
canım aynen ya eşim haklıymış. erkekler bilir bu işi, ne de olsa hepsinin yediği ot
iyiyim canım çok şükür. sen nasıl oldun daha iyi misin

ben de dün çok üzüldüm 18 aylık oğlu var yazık fln diye. eşimde netten baktı. yanında adam varmış bardan çıkıp evine gitmişler, oğlu var ama gece gezmelerinden ödün vermemiş vs.. dedi. ben de, ben çok üzüldüm ondan bunları diyo sandım ama cidden öyleymiş. ben bu sıralar oldukça duygusalım valla, herşeyi kafaya takar oldum.

bu arada ölmüş gitmiş allah rahmet eylesin. eşimin tahmini doğru tuttu onu yazmak istedim. çakal kocam

sdüper olmuş...bizde de bazen böyle şeyler oluyor...geçen aradım,park yatağı yanlış göndermişler dedim...eee ben napayım ...bunun için mi aradın beni dedi.dumur oldumhiç öyle tepki vermezdi.yanımda da iş arkadaşlarım var...ha tmm peki.öptm deyip kapattım..ama sonra pişman ettim onu bunu yaptığına o da ayrı...

sen tatlıya ara ver şekerciğim bol bol meyve yee ttalı ihtiyacını kısmende olsa ordan karşılarsınn
krem peynir yemiyodum yağlıya kilo yapar diye allahımm yaawww

ver ver de veremiom işte her dakika gözümün önünden kaymaklı künefeler , fıstıklı sarmalar ,sütlaçlar dolanıp duruyo

hala evden çıkamadımmm yaaa
ne zormuş özel bölgeye ağda yapmak hiçbişey göremiyorummm önceden 2 dkda yapardım beynim döndü valla

canım benim çok saol. bebişinin babasına benzemesi hem güzel hemde sinir bozucu bi durum benim için çünkü benim bebeğim içinde 3d yi gören herkes babanın kopyası diyor. 2 doktorumun 2 si de aynı baba senle alakası yok diyor bende benle alakası yoksa bende ne işi var babası taşısın o zaman diyorum

hahahhh belediyeeyiii tutruramadınnnn bi daha düşün bakalımmm: cumartesi günüüü teskere günü galibaaa ohh inşallahh sağlıklıdırlarr daa enn çokk bu ayyyy ne kadar olduğunu merak ediyorumm kilosunu merak ediyorummm neden bilmemm saplantı oldu bende bebişin kilosuu küçük olsun istemiyorummm çabuk çabuk büyüsünn diyorum hep

zoni...nbr kıs? ben de yeni geldim...bulaşık yıkadım dünya kadar...tam 50 dk sürdü...nasılsın?herşey yolunda mı?

iiyim cok şükür tatlım sen nasılsın
iyi ne ıolsun. hastalık atlatıyoruz canım. daha iyi olucam inşallah

kuşummmmmmmmmm napıosun. kızımız nasılll :) park yatağı kuruldu mu

valla dün aklıma gelmedi. eşim deyince kızdım ama sonradan dank etti

özlem, hoşgeldin canım. bn 1 2 gün girmeyince okuyamıyorum geçmişi öyle çok sayfa oluo ki

myworld, aynısını düşünüyoruz. madem eşime benziyo bari o taşısın. valla bana benzemezse sinir olurum yalan yok ehehehe

kızlar, ünlüler dünyasındaki hamilelerin öncesine sonrasına bakın. ben şok oldum. ama diyorum ki, bende de o kadar para olsa 1 ayda düzelirim. yemeklerini yapan özel aşçılar var. sürekli spor vs..

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/42727-yasam-anne-de-olurum-formda-da-kalirim/2

Son düzenleme:

o halılar toz tutuyor canım ya dikakt et..bendede astım olduğu için evde hiç shagy yok biz iyiyiz oğlum kocaman oldu artık teyzesi .çokda hareketli hiç durmuyor akşam göbüşü açıp izliyoruz.bi gayret çalışıyor içerde. sağa dönüyor sola dönüyor. tekemeelr atıyor 1:

insan çok bozuluyor dimi

valla tuturamadım şeker nabalım
inşallah canım sağlıklı olsunlada kiloları da ii olur merak etme

kuşummmmmmmmmm napıosun. kızımız nasılll :) park yatağı kuruldu mu

valla dün aklıma gelmedi. eşim deyince kızdım ama sonradan dank etti

iyiyiz şekercim çok şükür...dünden beri oynaşıp duruyor bizim yaramaz..dün takla makla mı attı naptı bilmem,karnım yamuk yumuk oluyordu..eşime napıoyor ayol bu içerde..gıdıklanıyorum dedim...sağa sola aşağı yukarı hiç durmadıbüyüyorlar diye mi daha çok hissetmeye başladık acep:26:
kuzum canım,sorma yatak yılan hikayesine döndü..dün verdiler istediğim yatağı sözde kargoya,bakalım.bugün gelmesi lazım ama henüz birşey yok....

tmmm çokk iyisinnn çokk hoşsunn dedikk yüz verdik biz bunlaraaa arada bir kulaklarını çekmek gerekiyo:

insan çok bozuluyor dimi

eheh..ne diyorsun rapucum tabiii ki...ama pişman etmesi zevkli oluyor...

ne bulaşığı ya sen işde değilmisin
işteyim de...bunlar deney bulaşığı şeker...yaptığım deneylerde kullandığım cam malzemeler..neyse ki yakında gelecek makinemiz..artık yıkama işi bitecek...inş yani...

tmmm çokk iyisinnn çokk hoşsunn dedikk yüz verdik biz bunlaraaa arada bir kulaklarını çekmek gerekiyo:

sorma bacım....çekelim kulaklarını...

zoni...nbr kıs? ben de yeni geldim...bulaşık yıkadım dünya kadar...tam 50 dk sürdü...nasılsın?herşey yolunda mı?
kız sen çalışmıyonmu işte değilmisin ?
tatlım daha iyiyim bugün ama bebek hareketlendikçe şu batma olayıda gerçekleşiyo senin öksürük nasıl oldu

ah şu kocaların çekeceği var elimizden aynıyız hepimiz

özlemaydd

benimde bulantı zamanımda eşimle başım bu konuda beladaydı
seni çok iyi anlıyorum
eşlerimiz akşam bizden güleryüz bekliyo ama enerjimizmi kalıyor o saatten sonra

maşallah. nazar değmesin
çok tatlı oluyolar ya. doğsalarda sevsek. eşim dün oğluna mont aldı 12.ayda kışa giyebileceği şekilde aldık ama çok güzel görsen. şimdiden heyecan bastı içimizi. allah hayırlısını nasip etsin canım
anammmmmm yirim onu ben yaramaz kız. dün mothercare e gittim ay ne güzel kız elbiseleri var öyle blue, şimdi%50 indirimi var bi bak istersen bayıldım hepsinee

canım park yatak konusunda sıkma canını eğer hatalı gelirse yine kredi kartından chargeback yaparsın paranı iade ederler. inşallah buna gerek kalmaz da:26:

işteyim de...bunlar deney bulaşığı şeker...yaptığım deneylerde kullandığım cam malzemeler..neyse ki yakında gelecek makinemiz..artık yıkama işi bitecek...inş yani...

kısss bluee deney deney diosunda bakteri falan kapmayasın sakın hııı neleri deniyorsunuz bakem orda? aklım ermes benim bilim dünyasına..beher falan dimi olnlar..incedirde onların camı eline falan dikakt et kesilmesin..mümkün olsa çocuğu kenara koy öle yap işin bitince al geri dicem ama

kızlar ben geldim idrar tahlili yapıldı sonuçlar sonra....iyi bebek ama böle işte şimdide tepişip duruyo..

kıssssssss duncanım erken doğuracaksın dedim ama bu kadar da değildi aman gözünü sevdiğim du biraz daha üşüdün herhalde sen idrar yolları senide yoklucak demekki.tühhh

Evet canım aynen öle oldu...sağol canım benim... Ben de tırdtım erken doğurcam diye

Valla bende düşünüyorum semaysem canım ya galiba bende sezeryana doğru kayıcam(
iyi dilekler için sağolasın tatlım...
Duncan geçmiş olsun belki gaz sancısıydı olamazmı canım ya, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz.

Yok tatlım gaz sancısı değildi eminim valla öyle tam vaktinde gelsinler Rabbimin izniyle tırstım bende...

Maşallah tatlım

Bir tane daha benden var anammmm.. Geçmişler olsun tatlım...

kızlar size 100 puanlık uzman sorusu
simit kilo aldırır mı ?:26::26:

evet evet evet....

duncan, myworld, çok geçmiş olsun arkadaşlar. kış hamilesi olmamız nedeniyle bu zorlukları yaşıyoruz ne yazık ki. yaz hamilelerinde ise ödem çok fazla olurmuş. inşallah geçicek hepsi

SAğolasın canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…