eheh..ne diyorsun rapucum tabiii ki...ama pişman etmesi zevkli oluyor...
işteyim de...bunlar deney bulaşığı şeker...yaptığım deneylerde kullandığım cam malzemeler..neyse ki yakında gelecek makinemiz..artık yıkama işi bitecek...inş yani...
sorma bacım....çekelim kulaklarını...
blue-cann
aman kız eşin meşin duyar allah korusun
akşamalrı yardım etmez sana sonra
canımcım kız elbiseleri her zaman albenili oluyor zaten...yolum düşerse bakarım ama mothercare uzak bize...pendikteyim ben ya...:26:anammmmmm yirim onu ben yaramaz kız. dün mothercare e gittim ay ne güzel kız elbiseleri var öyle blue, şimdi%50 indirimi var bi bak istersenbayıldım hepsinee
canım park yatak konusunda sıkma canını eğer hatalı gelirse yine kredi kartından chargeback yaparsın paranı iade ederler. inşallah buna gerek kalmaz da:26:
kısss bluee deney deney diosunda bakteri falan kapmayasın sakınhııı neleri deniyorsunuz bakem orda? aklım ermes benim bilim dünyasına..beher falan dimi olnlar..incedirde onların camı eline falan dikakt et kesilmesin..mümkün olsa çocuğu kenara koy öle yap işin bitince al geri dicem ama
kızlar ben geldim idrar tahlili yapıldı sonuçlar sonra....iyi bebek ama böle işte şimdide tepişip duruyo..
Evet canım aynen öle oldu...sağol canım benim... Ben de tırdtım erken doğurcam diye.
ben pek kızamıyorum kocişe çünkü çok anlayışlı hamile olduğumu duyduğundan beri acayip özenli davranıyo adam resmen üzerime titriyor onada nasıl kızarım ben kıyamam ona yani çok dikkatli beni sinrlendirince hemen anlıyo tamam aşkım aldım geri sözlerimi diyo senin psikoljin kaldırama dio hemen özür dilio böle adama nasıl kızıp trip atabilirimki
maşallah güzel beslenmişsin arkadaşım aynen devam :) enfeksiyonla ilgili sancın falanmı var tatlımsemaysem, ahahah çok güldüm yazdığına
defnetuğba, canım öksürüğüm dün akşam hiç yoktu. ama enfeksiyon için aynı şeyi sleyemicem.
kızlar, dokrotum MACROL veri antibiyotik yalnız prospektüsün de "hamile kullanımı önerilmez" şeklinde birşey yazıyor. ama doktorum yazdı. sizce ne yapmalıyım.???
bu arada artık yediklerimi günlük yazıcam kızlar
mesela aşağıdaki şekilde. bugün yediklerim
GÜNLÜK YEMEK LİSTEM
SABAH
1 aktivya yoğurt
500lt su
4 zeytin
1 kb.kutusu beyaz yağlı peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kap kıvırcık,havuç,kırmızı lahanalı salata. az tuz ve bol limon ile
1 yumurta (haşlama)
işteyim bebeeeeeeeeemmmmiş bulaşığı bu..niteliği ayrı..evde yıkamıyorum,makine yıkıyor..ama burda ben....
ehehkomik kıssın vesselam.yok şeker...kimyasal bunlar..evet beher meher...bak nasıl da biliyor..kıs senin bilmediğin birşey var mı artvin güzeli. mikrobiyolojiye başlamadık henüz..o doğumdan sonra nasipse..senin dediğin bakteriler o grupta şekercim...
kıslar yemeğe çıkıyorum ben.öptm hepinizi...
canım daha iyi olmana sevindim bende sana katılabilirmiyim sabah yediklerim: 1 bardak süt 1 kibrit kutusundan biraz fazla lor peynir domates salatalık maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği şimdiye kadar 3lt su içtim ve ara öğün 1 elmasemaysem, ahahah çok güldüm yazdığına
defnetuğba, canım öksürüğüm dün akşam hiç yoktu. ama enfeksiyon için aynı şeyi sleyemicem.
kızlar, dokrotum MACROL veri antibiyotik yalnız prospektüsün de "hamile kullanımı önerilmez" şeklinde birşey yazıyor. ama doktorum yazdı. sizce ne yapmalıyım.???
bu arada artık yediklerimi günlük yazıcam kızlar
mesela aşağıdaki şekilde. bugün yediklerim
GÜNLÜK YEMEK LİSTEM
SABAH
1 aktivya yoğurt
500lt su
4 zeytin
1 kb.kutusu beyaz yağlı peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kap kıvırcık,havuç,kırmızı lahanalı salata. az tuz ve bol limon ile
1 yumurta (haşlama)
canım daha iyi olmana sevindim bende sana katılabilirmiyim sabah yediklerim: 1 bardak süt 1 kibrit kutusundan biraz fazla lor peynir domates salatalık maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği şimdiye kadar 3lt su içtim ve ara öğün 1 elma
aral
hepsi tamamda 3 lt suyu nasıl ne ara içtin nasıl başardın
oyy ... ne güzel bir duygu ..benimde olmuştu ya hala düşündükçe içim pır pır oluyor ...kızlarrr birazönce resmen kızımın ayağını tuttum içim bi tuhaf olduuu elim karnımın üstündeydi hareket etmesini bekliyodum tekme attı ve resmen ayağıydı
canım geçmiş olsun .. çok korkmuşsundur ... doktordan gelince haberini alırız ... kızzz korkutma bizi :))) doğum sancısıymış falan ..Kızlar akşamleyin 1,5 saat önce kızım beni korkuttu. Oturmuş televizyona bakarken bir anda kasığıma ciddi bir sancı girdi kaldım öyle... annemde yanımdaydı. Böyle tuhaf bir sancı. Sonra telaş etmiyim dedim biraz kalkiyim yürüyim eşimi çağırdım yanıma olmaz geçmedi... Sonra yattım hemen soluma döndüm karnımda kasıldı bi sancı daha geldi doktorumu aradık 30 dk say sancılarını gel sonra dedi. 30 dk hiç sancı olmadı. tuvalete gittim sonra geçti sancılar hiçbirşey yokmuş gibi. Tekrar aradıım doktorumu idrar yolları enfeksiyonuna benziyor hala sancın varsa gel yoksa telaşlanma dedi sabah gelirsin dedi işte sabah gidicem şimdi bişeyim yok ama kızlar doğum sancıları baya bir acıklı olcak heraldetırstım ya (
Forumda tek başımayım... kendimi çok yalnız hissediorummm... :2::2::2:
:)))) bende bugün kan tahlil,i sonuçlarımı aldım kan değerlerim biraz düşüktü.
sonra benim doktorum şeker yükleeme istememişti, eczanede tokluk şekerinim ölçtür 140 ın altındqaysa sorun yok demişti.. ama ben yemek ve tatlının hemen ardından ölçtürdüğüm işçin 186 çıktı.. bir panikle doktora gittim.. o da benimle dalga geçti hemen çlçtürürsen 200 bile çıkardı diye :)))
bizim tosuncuk 910 gr olmuş :)) herşey yolunda... ilk defa kilo yüzünden laf işitmedim doktordan bu ay sadece 2 kilo almışım... bu forumda en çok kilo alan sanırm benim dün itibariyle 19. kilomu aldım.. :)))annem bana hamileyken 27 kilo almış ne yapalım yani :)))) kızıma bugün de bisürü cicişler aldım.. artık almıycam yeter diyorum ama duramıyorum...
evde annem kardeşim eşim hasta... kendimi koruycam diye içim dışım kivi oldu.. şimdiye kadar iyi idare ettik umarım bundan sonra da böyle gider...
herşeyin hayırlısı rapuş
her işte bir hayır vardır
mevla böyle yarattıysa bir hikmeti vardır
sanırım benimkide ters duruyor
gerçi sağolsun dr.hiçbişey demiyo ama
sürekli kasıklarımda el yada ayakları var tam anlayamıyorum:26::26:
ne yapayım güzelim zayıflama ve idrar yolu iltihabı olmama yoluna içtim de içtim ama tuvaletten geri gelemiyom abartmışım galiba canım afiyet olsun bende eşim yemeğe geldi maamızı yemeye mutfağa geçeyim görüşürüz
merhaba güzel anneler ....
oyy ... ne güzel bir duygu ..benimde olmuştu ya hala düşündükçe içim pır pır oluyor ...
minicik ayağını göstermiş annesine
canım geçmiş olsun .. çok korkmuşsundur ... doktordan gelince haberini alırız ... kızzz korkutma bizi :))) doğum sancısıymış falan ..
maşallah bebişine ... demekki sizin aile genetik annende kilo almış .. anormal bir durum yok ... dikkat edersin bu aydan sonra ..daha da almamak için ...
geçmiş olsun tüm hane halkına .... dünde onlara bakmaktan yoruldum demiştin Allah kolaylık versin ..aman grip olmada
iyi bari yenieleman gelmi ş.. ohh şekerinde iyi ...günaydın kızlar buğün aranızda olamıcam çok yoğunuz yeni arkadaş işe başladı ona işleri gösteriyorum.. arada bakarım ama
bu arada şeker tahlilim iyi çıktı 50 gr lık yüklemede 112 çıkmış sonra ayrıntılarla gelirim görüşmek üzre..
günaydın kızlarrrrrr kızımı gördüm rüyamda masmavi gözleri bembeyaz bir teni vardı çok az sarı saçlarııı dr kucağıma verdi ağlıyordu sonra burnunu boynuma doğru uzattı ve ağlaması kesildi nasıl güzel bir duyguydu anlatamam öle bi sarıldımki ona hala rüyanın etkisindeyimm
git de bebişini gör bakalım kerata neler yapıyor içeride:kızlaaar günayddınnn
nasılsınız bugün benim doktor kontrolum var kızımı göreceğim nasipse :) önce gebelik kursum var o bitincede hemen doktorumuzun yanına gireceğizyine kilo mevzuları geçio yiyin gitsin yaw takmayın bu kadar yemesekte alacağız he belki daha dengeli alacağız ama vallahi ben bu dönemde kısamayacağım boğazımdan en özgür olduğum dönem sonra zaten spora yada yüzmeye gidicem en iyisi şimdi abartmadan yemek sizde takılmayın bu kadar
kolay gelsin yorma kendiniblue, o zaman yakacıktaki mini damla ya git canım. uygun şeyler var
kızlar, ben temizliğe girişeyim. yoruldukça gelirim. öpüyorum.
geçmiş olsun aşını olmuşsun bende ptesi olucam 2.dozu ..şekerinde tam ideal değerlerde çkmış ...herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir.az önce tetanoz aşımın 2.dozunu oldum gitmişken bebeğimin kalp atışlarını dinledim herşey normal dedi ebe.dünde şeker yükleme testimi yaptırdım aç 77 ,50 gr.lık yükleme sonrası 109 çıktı dokotorumla görüşemedim ama hemşiresi kötü bişey yok dedi rahatladım valla.ben bu ara pek giremiyorum takip edemiyorum sizi maşallahınız var çok hızlı ilerliyor sohbet.allah bozmasın öptüm herkesi
sanırım benimkide senin bebiş gibi duruyor .. 2 dir ultrasonda baş aşağıda kasıklarda .. ama aykları mideme çok vurmuyor ... her tarafı sanki kasıklarımda toplanmış ...sanırım benim kızda ayaklarını kafasına doğru çek,iyor olmalı ...bizim bebişinde kafası, elleri, ayakları yani poposu dışındaki herley aşağda :)))
ben de hareketleri hepkasıklarımda hissediyordum.. dün sordum doktora başı aşağda ama ayaklarınıda kafasına çektiği için ayakları da aşağda olmuş oluyor.. şekli çok iyi dedi doktor... ben ne zaman nasıl olması gerektiğini bilmiyom :)))
hoşbulduk ... nasılsın iyimisin ..merhaba hoşgeldiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?