2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben pek kızamıyorum kocişe çünkü çok anlayışlı hamile olduğumu duyduğundan beri acayip özenli davranıyo adam resmen üzerime titriyor onada nasıl kızarım ben kıyamam ona yani çok dikkatli beni sinrlendirince hemen anlıyo tamam aşkım aldım geri sözlerimi diyo senin psikoljin kaldırama dio hemen özür dilio böle adama nasıl kızıp trip atabilirimki

semaysem, ahahah çok güldüm yazdığına

defnetuğba, canım öksürüğüm dün akşam hiç yoktu. ama enfeksiyon için aynı şeyi sleyemicem.

kızlar, dokrotum MACROL veri antibiyotik yalnız prospektüsün de "hamile kullanımı önerilmez" şeklinde birşey yazıyor. ama doktorum yazdı. sizce ne yapmalıyım.???

bu arada artık yediklerimi günlük yazıcam kızlar
mesela aşağıdaki şekilde. bugün yediklerim

GÜNLÜK YEMEK LİSTEM
SABAH
1 aktivya yoğurt
500lt su
4 zeytin
1 kb.kutusu beyaz yağlı peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kap kıvırcık,havuç,kırmızı lahanalı salata. az tuz ve bol limon ile
1 yumurta (haşlama)

Canlarım bugün hep yatıp dinlencem ayağımda zaten bir çorap bir patik tozluklarda üstünde çoraplarımın tırsma böle bişi işte

Sizleri çokkkk öpüyorum kızlar nolur ayaklara dikkat edelim benim gibin olmayın sakın ....

blue-cann
aman kız eşin meşin duyar allah korusun
akşamalrı yardım etmez sana sonra

anam duysun şekercim napayım..işimin bir kısmı da bu işte...eder eder..etmeme şansı yok zaten...canım kıyamaz ki bana..ondan eder yani...

canımcım kız elbiseleri her zaman albenili oluyor zaten...yolum düşerse bakarım ama mothercare uzak bize...pendikteyim ben ya...:26:
yatak için de aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum..yine yanlış gelirse,artık iade..onlarla mı uğraşacağım ben:44:

ehehkomik kıssın vesselam.yok şeker...kimyasal bunlar..evet beher meher...bak nasıl da biliyor..kıs senin bilmediğin birşey var mı artvin güzeli.mikrobiyolojiye başlamadık henüz..o doğumdan sonra nasipse..senin dediğin bakteriler o grupta şekercim...
kıslar yemeğe çıkıyorum ben.öptm hepinizi...

kızlar ben geldim idrar tahlili yapıldı sonuçlar sonra....iyi bebek ama böle işte şimdide tepişip duruyo..
Evet canım aynen öle oldu...sağol canım benim... Ben de tırdtım erken doğurcam diye.

hoşgeldin güzelim..tekrar geçmiş olsun. idrar tahlili sonucundan haberdar et mutlaka.

heheh...ben de öyleyim..bakma...hayatta kıyamam kuşuma...

DUNCANnnnnnnnnnn hoşgeldin kıssssssss

blue, o zaman yakacıktaki mini damla ya git canım. uygun şeyler var

kızlar, ben temizliğe girişeyim. yoruldukça gelirim. öpüyorum.

maşallah güzel beslenmişsin arkadaşım aynen devam :) enfeksiyonla ilgili sancın falanmı var tatlım
işteyim bebeeeeeeeeemmmm iş bulaşığı bu..niteliği ayrı..evde yıkamıyorum,makine yıkıyor..ama burda ben....

kıyamam sana bennnnnnnnnnnnnnnnnn

kıss benim kocanın asıl mesleği biyologluk. eee bende tam bir yan gel yat idari bilimlerciydim o sebeple az laba girmişliğim yoktur daha bisürü şey biliom ben :82: lam var lamel var preperat var diğer derslerde idare ediyodularda lablarda çok acımasızdı hocalar devam konusunda bizde beraber giriyoduk derse

evet kuzular bende öğlen arasına çıkayım artık..öperimmmmm

kızlar bu arada topikte şöyle bir geçmişe gittimm

baharnaz 5+6 günlük hamileliğini dr.kontrole gitmediğini yazmışş
zoniş
hamile olduğunu biliyo dr.kontrole gitmişş

blue-can da biliyomuş
dr.kontrolünü bekliyor
hımm birde mide bulantıalrı başlamış
hatta soruyor kızlara midemi üşüttüm gibi bulantım var normal mi demiş

bende 30.09.2010 da üye olmuşummm

bende 24 saat bulantım var demişim ağlayarakkk

zonişş de rus takvimi bulmuş bize
cinsiyet için
zoniş kız çıkmış
bende kız çıkmış
blue-can testi anlammaış zoniş tekrar analtıyor
allahım çok güldüm yawwwwww
nerden nereyeeeee

canım daha iyi olmana sevindim bende sana katılabilirmiyim sabah yediklerim: 1 bardak süt 1 kibrit kutusundan biraz fazla lor peynir domates salatalık maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği şimdiye kadar 3lt su içtim ve ara öğün 1 elma

herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir.az önce tetanoz aşımın 2.dozunu oldum gitmişken bebeğimin kalp atışlarını dinledim herşey normal dedi ebe.dünde şeker yükleme testimi yaptırdım aç 77 ,50 gr.lık yükleme sonrası 109 çıktı dokotorumla görüşemedim ama hemşiresi kötü bişey yok dedi rahatladım valla.ben bu ara pek giremiyorum takip edemiyorum sizi maşallahınız var çok hızlı ilerliyor sohbet.allah bozmasın öptüm herkesi

aral
hepsi tamamda 3 lt suyu nasıl ne ara içtin nasıl başardın

arkadaslar bu şeker yükleme testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu?
Aral arkadasım masallah o kadar suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre suyu zor içiyorum akşama kadar ee bide geç kalkınca .

aral
hepsi tamamda 3 lt suyu nasıl ne ara içtin nasıl başardın

ne yapayım güzelim zayıflama ve idrar yolu iltihabı olmama yoluna içtim de içtim ama tuvaletten geri gelemiyom abartmışım galiba canım afiyet olsun bende eşim yemeğe geldi maamızı yemeye mutfağa geçeyim görüşürüz

merhaba güzel anneler ....

kızlarrr birazönce resmen kızımın ayağını tuttum içim bi tuhaf olduuu elim karnımın üstündeydi hareket etmesini bekliyodum tekme attı ve resmen ayağıydı
oyy ... ne güzel bir duygu ..benimde olmuştu ya hala düşündükçe içim pır pır oluyor ...
minicik ayağını göstermiş annesine

canım geçmiş olsun .. çok korkmuşsundur ... doktordan gelince haberini alırız ... kızzz korkutma bizi :))) doğum sancısıymış falan ..

maşallah bebişine ... demekki sizin aile genetik annende kilo almış .. anormal bir durum yok ... dikkat edersin bu aydan sonra ..daha da almamak için ...
geçmiş olsun tüm hane halkına .... dünde onlara bakmaktan yoruldum demiştin Allah kolaylık versin ..aman grip olmada

bizim bebişinde kafası, elleri, ayakları yani poposu dışındaki herley aşağda :)))

ben de hareketleri hepkasıklarımda hissediyordum.. dün sordum doktora başı aşağda ama ayaklarınıda kafasına çektiği için ayakları da aşağda olmuş oluyor.. şekli çok iyi dedi doktor... ben ne zaman nasıl olması gerektiğini bilmiyom :)))

OLSUN İÇEBİLDİĞİN KADAR İÇ

merhaba hoşgeldiiinnnn

iyi bari yenieleman gelmi ş.. ohh şekerinde iyi ...

artık hep bebişlerimizi göryoruz rüyada ne güzel .... ağlattın beni rüyanla ....
git de bebişini gör bakalım kerata neler yapıyor içeride:

blue, o zaman yakacıktaki mini damla ya git canım. uygun şeyler var

kızlar, ben temizliğe girişeyim. yoruldukça gelirim. öpüyorum.
kolay gelsin yorma kendini
geçmiş olsun aşını olmuşsun bende ptesi olucam 2.dozu ..şekerinde tam ideal değerlerde çkmış ...
sanırım benimkide senin bebiş gibi duruyor .. 2 dir ultrasonda baş aşağıda kasıklarda .. ama aykları mideme çok vurmuyor ... her tarafı sanki kasıklarımda toplanmış ...sanırım benim kızda ayaklarını kafasına doğru çek,iyor olmalı ...
birde tuvalete çıkarken tekmeliyor beni her seferinde :)))))
merhaba hoşgeldiiinnnn
hoşbulduk ... nasılsın iyimisin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…