2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

babam aradı birazönce ..... hafta sonu bebeğe mobilya bakmaya gideliim diyor .. ben yorulmayayım çok gezmeyeyim diye dün o gitmiş bakmış beğenmiş birşeyler... hafta sonuda beni götürecek eşimle ....
çok heyecanlı yaa......
bebek odasını babam alınca
eşimde kendimize deyatak odası takımı alırız dedi hafta sonu ...
zaten değiştirecektik .. toptan olacak ...

Son düzenleme:
duncan çok geçmiş olsun. seninde idrar yolu enfeksiyonu sanırım. umarım en basit şekilde atlatırsın.

diana007
geçmiş olsun demek 2.aşıyı da atlattın darısı bizlerin başına

zonox benim kullandığım antibiyotikte de benzer şeyler yazıyor. hamilelikte kullanımı ile ilgili kesin bi sonuç yok diyor korka korka kullanıyorum ama kullanmasakta olmuyor. bu idrar yolu enfeksiyonu baya baya bi ciddi bişeymiş. hepimize acilen geçmiş olsun. bu arada temizlikte sana da kolay gelsin

bebişinizde sizde güle güle kullanın canım. bende bi bebek bahanesiyle tüm evi değiştirmeye koyuldum yalnız olmadığımı bilmek güzel. ama biz henüz bi sponsor bulamadık

ooooh misss bebek kısmetiyle gelirmiş..ne güzel olmuş saolsun baban

kızlar bide ben bişi sorucam ama kullanan yada fikri olan varsa acil cevap versin lütfen. şimdi ben şu dikey süpürgelerden almaya karar verdim ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. arçelik kablolu dikey süpürge var 150 tl civarı birde roventa 50 dk şarjlı var 300 den fazla tam hatırlamıyorum ama . önce kablolumu kablosuzmu ona karar veremedim. sonrada fiyatına. sizce napmalıyım:44::44:

bebişinizde sizde güle güle kullanın canım. bende bi bebek bahanesiyle tüm evi değiştirmeye koyuldum yalnız olmadığımı bilmek güzel. ama biz henüz bi sponsor bulamadık

saollsın ...benim biraz zaruri oldu .... bebek odasında benim gardrop var .. gardrobumuz çok büyük bizim odaya sığmıyor ... daha kullanışlı sürgülü bir takım almak zorundayız kiiii bebek odası boşalıversin ...
babamın genç odasına sponsor olması iyi oldu valla :)) yoksa biz ikisini zor alırdık ... ben bebişe sadece ek olarak odama park yatak alıcam.. Allah hepimize hem manevi hemmaddi yardım etsin

sizde güle güle kullanın aldıklarınızı

Ben 45 kiloydum, şimdi 64 oldum... tartılara inanamıyorum.. hayatım boyunca 49 kilonun üzerine hiç çıkmamıştım.. ama ben yediklerime hiç dikkat etmedim... canım ne istiyorsa hep fazlasıyla yedim.. kilolları hiç dert etmiyorum.. bi tek şekerden korkuyordum ben de öncesinde hipoglisemi (düşük şeker) vardı, ondan da şimdilik sorun yok... yiyorum valla canım ne isityorsa :))) sağlıkta sorun olmadığı sürece de doktorun kilo hakkında söyulediklerini hiç umursamıyorum...

ooooh misss bebek kısmetiyle gelirmiş..ne güzel olmuş saolsun baban
valla Allah razı olsun ..adam her hafta bebişe dünya kadarda şey alıyor ..

.. kesilikle kablosuz al ... bende bekonun var arçeliktete de aynısı var ... geçen sene 100 tlye almıştım nakitte ..şarjı ile tüm evi süpürüyorum ... sanki elk spürgesini açmışım gibi tertemiz ..koltukların altına giriyor zahmetsiz... haznesi geniş her dakika boşaltmıyorum ..torba derdi yok ...
,yani benim kurtarıcım
...http://www.arcelikbayisi.com/Arcelik-K-6530-Supurmen,PR-164.html bak bu bendeki

Son düzenleme:
ehehehe sizde büyüklere danışın bi

danışsak ne olacak canım benim ya kuru kuru danış :82: gerçi bunu biraz da ben istedim sanırım

kayınvalidemin arkadaşı tupperware satıyor ona söylemiştim ıslak mendil kutusu ve bebek tabak kaşık suluk ne varsa alıvermiş saolsun. kullanan arkadaşlardan biliyorum özellikle ıslak mendik kutusu süper bişi

bekonun kablolusunun çekiminden mennunmuydun peki. yani tek sorun kablolu oluşumu yoksa memnun kalmadın mı

hımmm bunlar şarjlı gırgır diye geçiyor. dün gördüm bunları da bunların fiyatı da uygun ama şarjlı gırgırı süpürge gibi kullanamazsın dedi satıcı o yüzden ben direkt olarak onu eledim rowenta air force ve arçekil kablolu dikey arasında kaldım

Son düzenleme:

tupperın ıslak mendil kutusumu varmış yaa hiç duymadım görmedimm

bekonun kablolusunun çekiminden mennunmuydun peki. yani tek sorun kablolu oluşumu yoksa memnun kalmadın mı

babamlarla beraber aldık aynı yerden 2 tane vardı biri beko biri arçelik yazıyordu kablosuz ikiside bende ki bu resimdekinin aynından beko yazıyor üzerinde aynı fabrika çıkışlı ikiside ...
ben kablolu kullanmadım hiç ... kimsede tavsiye etmiyor
kabloyla uğraşacaksam koca elektrik süpürgesini açarım ... bu kablosuz pratik ..şarjlı gırgır deniyor ama .. tüm evi süpürüuorum

Son düzenleme:

hımmm bebek doğduktan sonra dahada lazım olur gibi :44: bendemi baksam. adı ne bunların yani ne die geçio beyaz eşyada

tupperın ıslak mendil kutusumu varmış yaa hiç duymadım görmedimm

ben o tupe ye dair hiç bişey bilmiyorum sen gene duymamışsın doğum yapan arkadaşların yorumlarıyla ve memnuniyetllikleriyle aldım bende kadın gelişinden vermiş 18 tl mi ne demişti kayınvalidem. bence bi araştır canım kullanan arkadaşlar çok memnunuz şöyle iyi böyle iyi dedi bende dayanamadım birini ev birini çanta için 2 tane aldırdım

Son düzenleme:

yaw benim mutfağımda çok var tupperlar..çalışan kadına lazım oluyo hakkaten. uzun süre taze saklıo falan. ama ıslak mendil için hiç duymadım..internette gördüm şimdi 18 lira dio evet. hımm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…