babam aradı birazönce ..... hafta sonu bebeğe mobilya bakmaya gideliim diyor .. ben yorulmayayım çok gezmeyeyim diye dün o gitmiş bakmış beğenmiş birşeyler... hafta sonuda beni götürecek eşimle ....
çok heyecanlı yaa......
bebek odasını babam alınca
eşimde kendimize deyatak odası takımı alırız dedi hafta sonu ...
zaten değiştirecektik .. toptan olacak ...
babam aradı birazönce ..... hafta sonu bebeğe mobilya bakmaya gideliim diyor .. ben yorulmayayım çok gezmeyeyim diye dün o gitmiş bakmış beğenmiş birşeyler... hafta sonuda beni götürecek eşimle ....
çok heyecanlı yaa......
bebek odasını babam alınca
eşimde kendimize deyatak odası takımı alırız dedi hafta sonu ...
zaten değiştirecektik .. toptan olacak ...
bebişinizde sizde güle güle kullanın canım. bende bi bebek bahanesiyle tüm evi değiştirmeye koyuldumyalnız olmadığımı bilmek güzel. ama biz henüz bi sponsor bulamadık
bebişinizde sizde güle güle kullanın canım. bende bi bebek bahanesiyle tüm evi değiştirmeye koyuldumyalnız olmadığımı bilmek güzel. ama biz henüz bi sponsor bulamadık
Günaydın geçmişi okuyup geldim
Semaysem, blue-sky, deniz14 günaydın
Duncan geçmiş olsun belki gaz sancısıydı olamazmı canım ya, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz.
Gulesram kalp kalbe karşıymış demek Özlemde beni sordu durup durup boşuna aklıma gelmiyormuş :) bebeği inşallah uzunca bir süre annesinin sıcacık göbüşünde kalır. Görüşürsen dileklerimizi iletirmisin canım
FDilek :) artık hamilesin doğuma doğru gidiyorsun hem hareketlerine hem sağlığına dikkat et canım. Ben en çok ayakta kalman, sürekli misafir ağırlaman, ve temizlik yapmanda korkuyorum
Ece inşallah diyetle şekerii dengelersin
Aral sedasem sizler şimdi diyettesiniz hayırlısı bakalım benim nolcak bugün öğleden sonra belli olur
Bende bu diyet listelerine yabancı değilimprotein ve sebze bol birlikte alındığında pek acıktırmıyor.
srp-kimyanın yumurta ve bal bilgisine çilekte ekleyeyim 1 yaşından önce verilmesi pek uygun diil.
müge- 19 kilo almışsın kaçtın kaç kilo oldun merak ettim?
bende kızımı görmek istiyorummm yaaa:84::84::84:
valla Allah razı olsun ..adam her hafta bebişe dünya kadarda şey alıyor ..ooooh misssbebek kısmetiyle gelirmiş..ne güzel olmuş saolsun baban
kızlar bide ben bişi sorucam ama kullanan yada fikri olan varsa acil cevap versin lütfen.şimdi ben şu dikey süpürgelerden almaya karar verdim ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. arçelik kablolu dikey süpürge var 150 tl civarı birde roventa 50 dk şarjlı var 300 den fazla tam hatırlamıyorum ama . önce kablolumu kablosuzmu ona karar veremedim. sonrada fiyatına. sizce napmalıyım:44::44:
ehehehe sizde büyüklere danışın bi
kızlar size 100 puanlık uzman sorusu
simit kilo aldırır mı ?:26::26:
valla Allah razı olsun ..adam her hafta bebişe dünya kadarda şey alıyor ..
.. kesilikle kablosuz al ... bende bekonun var arçeliktete de aynısı var ... geçen sene 100 tlye almıştım nakitte ..şarjı ile tüm evi süpürüyorum ... sanki elk spürgesini açmışım gibi tertemiz ..koltukların altına giriyor zahmetsiz... haznesi geniş her dakika boşaltmıyorum ..torba derdi yok ...
,yani benim kurtarıcım
...Arçelik K 6530 Süpürmen - Arçelik Bayisi || Arçelik Ürünleri Arçelik bulaşık makinası Arçelik Çamaşır Makinası Arçelik Buzdolabı 3190 P Telve || On-Line Mağaza || bak bu bendeki
danışsak ne olacak canım benim ya kuru kuru danış :82: gerçi bunu biraz da ben istedim sanırım
kayınvalidemin arkadaşı tupperware satıyor ona söylemiştim ıslak mendil kutusu ve bebek tabak kaşık suluk ne varsa alıvermiş saolsun. kullanan arkadaşlardan biliyorum özellikle ıslak mendik kutusu süper bişi
bekonun kablolusunun çekiminden mennunmuydun peki. yani tek sorun kablolu oluşumu yoksa memnun kalmadın mı
hoşbulduk ... nasılsın iyimisin ..
valla Allah razı olsun ..adam her hafta bebişe dünya kadarda şey alıyor ..
.. kesilikle kablosuz al ... bende bekonun var arçeliktete de aynısı var ... geçen sene 100 tlye almıştım nakitte ..şarjı ile tüm evi süpürüyorum ... sanki elk spürgesini açmışım gibi tertemiz ..koltukların altına giriyor zahmetsiz... haznesi geniş her dakika boşaltmıyorum ..torba derdi yok ...
,yani benim kurtarıcım
...Arçelik K 6530 Süpürmen - Arçelik Bayisi || Arçelik Ürünleri Arçelik bulaşık makinası Arçelik Çamaşır Makinası Arçelik Buzdolabı 3190 P Telve || On-Line Mağaza || bak bu bendeki
tupperın ıslak mendil kutusumu varmış yaa hiç duymadım görmedimm
ben o tupe ye dair hiç bişey bilmiyorum sen gene duymamışsındoğum yapan arkadaşların yorumlarıyla ve memnuniyetllikleriyle aldım bende kadın gelişinden vermiş 18 tl mi ne demişti kayınvalidem. bence bi araştır canım kullanan arkadaşlar çok memnunuz şöyle iyi böyle iyi dedi bende dayanamadım birini ev birini çanta için 2 tane aldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?