2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue, o zaman yakacıktaki mini damla ya git canım. uygun şeyler var

kızlar, ben temizliğe girişeyim. yoruldukça gelirim. öpüyorum.

ok canımcım sağol...

Allah sana ne diyim kıs rapu benim kadar biyolog olmuşsun desen...saygılar efem.....

ay semacan süpersin yaw...bak şimdi..nasıl duygulandım...gerçekten nereden nereye yanii....

beyaz un + susam
susam = yağ :)))
kilo aldırmasın da ne olsun :))))

dimi amaaaaa

benimde saklama kaplarım salata kaselerim var mavi seriden bilenler bilir tupew. dan çok memnunum kızlar kesinlikle tavsiye ederim
salata yap 1 ay tupew.sakla o kadar uzun süreli muhafaza ediyor
yanlız çookkk pahalı şimdi kimbilir ne kadar olmuşlardaır:26::26:

iyiyimm teşk.ler sen nasılsıın ?
iyiyim saolasın ... evde bilg. başından kalkamıyorum valla gittikçe bağlandık birbirimize
hımmm bebek doğduktan sonra dahada lazım olur gibi :44: bendemi baksam. adı ne bunların yani ne die geçio beyaz eşyada

elektrikli süpürgeler bölümünde ..şarjlı süpürgelerde geçiyor genelde .. bir de demin link atmıştım mesajımda orada var ...
ben artık normal süpürgeyi açamıyorum ağır geliyor .. onla eşim temizliyor ..bende bununla yapıyorum ...yürür kadar yoruluyorsun ..... bebek doğuncada çok kullananağım eminim ... tavsiye ederim

normal doğum için kafasının aşağda olması lazım zaten ama acaba bizim bebişler kafayı yuarı alıp falan bidaha aşağda dönerler mi bilmem ki?? yoksa hep mi öyle dururlar... muhtemelen ayaklarıyla midem,in yakınlarını tekmelediğinde dışarıdan da görünüyor çok komik oluyor.. tabii aşağdaki hareketleri göremiyorum...

güle güle kullanın yeni eşyalarınızı... eeee bebişten sorna yatak odasında çok vakit geçer sanırım.. bana niyeyse en çok yatak odasında oyanalanacakmışım gibi geliyor o yüzden yatak odasının yerini mi değiştirsem solan olan yeremi taşısam diye bile düşünüyorum dalga geçiyorlar benimle :))

yaw benim mutfağımda çok var tupperlar..çalışan kadına lazım oluyo hakkaten. uzun süre taze saklıo falan. ama ıslak mendil için hiç duymadım..internette gördüm şimdi 18 lira dio evet. hımm :44:

benimde saklama kapları dolap için koruma kapları baharat seti yağdanlık gibi tupe ürünleri var ama kendim almadım kayınvalidemin arkadaşı temsilci olunca kadın kayınvalideme bi satış yapıyo ki sormayın gitsin ama ne bilim ya ben fazla durdurmadığım için ben pek bi fark anlamıyorum demek normal fiyatı 18 miş hee rapunzel bide kayınvalidem diyoki gelişinden verdi 18 den demekki kadın gelişi gelişi diye baya bi satıyorrr

hehhee valla canım ne bilim gittigidiyorda 18.9 diodu zaten satıcı gelişinden falan diosa uzak duracaksın

hehhee valla canım ne bilim gittigidiyorda 18.9 diodu zaten satıcı gelişinden falan diosa uzak duracaksın

alın size gelişinden gelişinden :86::86:

canım kayınvalidem yaa ..ben bu elim durumu ona söyleyemem arkadaşının gelişinden veriom dediği herşeyi hepsi burada da veriyomuş anne diye nasıl derim

ya canım benimde normal elek. süpürgem var ama artık onun üzerine eğilmekte istemiyorum peşime onu takmakta bide karnım kasılmaya başladıkça eğilip doğrulmak zor gelmeye başlıyor. ben tamamen büyük elk süpürgemin yerine bişi istiyorum şarjlı hem pahalı geldi hemde şarjlı olması biraz negatiflik sağladı. kullanan biri olsa oda yok

inanki hiiç hatırlamıyorumm canımmm yawww
bişeymi olmuş yoksa
kötü bişey yok değilmi

hı yok ben de hatırlamıyorum da ondan sordum bebeeeemmm.... inş kötü birşey olmamıştır...o değil de,yazdıklarımız,endişelerimiz komikmiş...usg tarihim geç mi erken mi... bunu bile dert etmişim.manyak mıyım neyim...

DÜNYAM bacım şu elektrikli olup da haznesi üstünde olanlar için çok kullanışlı diyor kullanan yakınlarım ..onlara baksan..60-70 tl ye de var...

DÜNYAM bacım şu elektrikli olup da haznesi üstünde olanlar için çok kullanışlı diyor kullanan yakınlarım ..onlara baksan..60-70 tl ye de var...

evet canım var ama benim için çekim olayıda önemli. emiş gücü düşük olup ta bi yere 10 defa sürmek istemiyorum. biri 1600 w diğeri 2200 w başkada bu kadar yüksek bulamadım. fiyat olarak çok uygunlarda var ama dediğim gibi çekim gücü iyi bişi olsun ki yormasın beni :82:

benim koca arçelikte çalıştığından herseyden var biraz evde güzel ama o bahsettiğiniz ürün kızlar

hııı sende geçmişe bakıyosun tamam
yaw sorma daha neler var kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…