blue, o zaman yakacıktaki mini damla ya git canım. uygun şeyler var
kızlar, ben temizliğe girişeyim. yoruldukça gelirim. öpüyorum.
Allah sana ne diyim kıs rapukıss benim kocanın asıl mesleği biyologluk. eee bende tam bir yan gel yat idari bilimlerciydimo sebeple az laba girmişliğim yoktur daha bisürü şey biliom ben :82: lam var lamel var preperat var diğer derslerde idare ediyodularda lablarda çok acımasızdı hocalar devam konusunda bizde beraber giriyoduk derse
evet kuzular bende öğlen arasına çıkayım artık..öperimmmmm
kızlar bu arada topikte şöyle bir geçmişe gittimm
baharnaz 5+6 günlük hamileliğini dr.kontrole gitmediğini yazmışş
zoniş
hamile olduğunu biliyo dr.kontrole gitmişş
blue-can da biliyomuş
dr.kontrolünü bekliyor
hımm birde mide bulantıalrı başlamış
hatta soruyor kızlara midemi üşüttüm gibi bulantım var normal mi demiş
bende 30.09.2010 da üye olmuşummm
bende 24 saat bulantım var demişim ağlayarakkk
zonişş de rus takvimi bulmuş bize
cinsiyet için
zoniş kız çıkmış
bende kız çıkmış
blue-can testi anlammaış zoniş tekrar analtıyor
allahım çok güldüm yawwwwww
nerden nereyeeeee
beyaz un + susam
susam = yağ :)))
kilo aldırmasın da ne olsun :))))
ben o tupe ye dair hiç bişey bilmiyorum sen gene duymamışsındoğum yapan arkadaşların yorumlarıyla ve memnuniyetllikleriyle aldım bende kadın gelişinden vermiş 18 tl mi ne demişti kayınvalidem. bence bi araştır canım kullanan arkadaşlar çok memnunuz şöyle iyi böyle iyi dedi bende dayanamadım birini ev birini çanta için 2 tane aldırdım
iyiyim saolasın ... evde bilg. başından kalkamıyorum valla gittikçe bağlandık birbirimizeiyiyimm teşk.ler sen nasılsıın ?
hımmm bebek doğduktan sonra dahada lazım olur gibi :44: bendemi baksam. adı ne bunların yani ne die geçio beyaz eşyada
ahh birde okusan dahada duygulanırsınn
siz benden eskisiniz
ilk günlerinizdede hala hamile olduğuna tam emin olamayan arkadaşlar bilem varr
vayy beee nerdeenn nereye:97::97:
allaha şükürler olsunn hepimiz sağ selim bugünlere ulaşmışızz:97::97:
kolay gelsin yorma kendini
geçmiş olsun aşını olmuşsun bende ptesi olucam 2.dozu ..şekerinde tam ideal değerlerde çkmış ...
sanırım benimkide senin bebiş gibi duruyor .. 2 dir ultrasonda baş aşağıda kasıklarda .. ama aykları mideme çok vurmuyor ... her tarafı sanki kasıklarımda toplanmış ...sanırım benim kızda ayaklarını kafasına doğru çek,iyor olmalı ...
birde tuvalete çıkarken tekmeliyor beni her seferinde :)))))
hoşbulduk ... nasılsın iyimisin ..
ahh birde okusan dahada duygulanırsınn
siz benden eskisiniz
ilk günlerinizdede hala hamile olduğuna tam emin olamayan arkadaşlar bilem varr
vayy beee nerdeenn nereye:97::97:
allaha şükürler olsunn hepimiz sağ selim bugünlere ulaşmışızz:97::97:
babam aradı birazönce ..... hafta sonu bebeğe mobilya bakmaya gideliim diyor .. ben yorulmayayım çok gezmeyeyim diye dün o gitmiş bakmış beğenmiş birşeyler... hafta sonuda beni götürecek eşimle ....
çok heyecanlı yaa......
bebek odasını babam alınca
eşimde kendimize deyatak odası takımı alırız dedi hafta sonu ...
zaten değiştirecektik .. toptan olacak ...
yaw benim mutfağımda çok var tupperlar..çalışan kadına lazım oluyo hakkaten. uzun süre taze saklıo falan. ama ıslak mendil için hiç duymadım..internette gördüm şimdi 18 lira dio evet. hımm :44:
dimi amaaaaa
benimde saklama kaplarım salata kaselerim var mavi seriden bilenler bilir tupew. dan çok memnunum kızlar kesinlikle tavsiye ederim
salata yap 1 ay tupew.sakla o kadar uzun süreli muhafaza ediyor
yanlız çookkk pahalı şimdi kimbilir ne kadar olmuşlardaır:26::26:
benimde saklama kapları dolap için koruma kapları baharat seti yağdanlık gibi tupe ürünleri var ama kendim almadım kayınvalidemin arkadaşı temsilci olunca kadın kayınvalideme bi satış yapıyo ki sormayın gitsinama ne bilim ya ben fazla durdurmadığım için ben pek bi fark anlamıyorum demek normal fiyatı 18 miş hee rapunzel bide kayınvalidem diyoki gelişinden verdi 18 den demekki kadın gelişi gelişi diye baya bi satıyorrr
sema ilbatum diye biri varmış..artık yok burda sanırım değil mi?
hehhee valla canım ne bilim gittigidiyorda 18.9 diodu zaten satıcı gelişinden falan diosa uzak duracaksın
hehhee valla canım ne bilim gittigidiyorda 18.9 diodu zaten satıcı gelişinden falan diosa uzak duracaksın
alın size gelişinden gelişinden :86::86:
bu da güzelmiş... kablosuz diyor bunada ...
anladığım kadarı ile sen sadece bu süpürge ile iş göreyim diyorsun ..ondan dolayı böyle bir şey bakıyorsun .... eğer öyle düşünüyorsan bu mantıklı
ben elk süpürgem var onu kullanıyorum bu da kurtarıcım gibi ek olarak kenarda ...
inanki hiiç hatırlamıyorumm canımmm yawww
bişeymi olmuş yoksa
kötü bişey yok değilmi
ya canım benimde normal elek. süpürgem var ama artık onun üzerine eğilmekte istemiyorum peşime onu takmakta bide karnım kasılmaya başladıkça eğilip doğrulmak zor gelmeye başlıyor. ben tamamen büyük elk süpürgemin yerine bişi istiyorum şarjlı hem pahalı geldi hemde şarjlı olması biraz negatiflik sağladı. kullanan biri olsa oda yok
DÜNYAM bacım şu elektrikli olup da haznesi üstünde olanlar için çok kullanışlı diyor kullanan yakınlarım ..onlara baksan..60-70 tl ye de var...
hı yok ben de hatırlamıyorum da ondan sordum bebeeeemmm....inş kötü birşey olmamıştır...o değil de,yazdıklarımız,endişelerimiz komikmiş...usg tarihim geç mi erken mi... bunu bile dert etmişim.manyak mıyım neyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?