Elhamd canım...
Ve evet bizde hayır olsun diyerek sabretmeyi seçtik...
Bakalım sonu nasıl biticek...:1ninca:
Sen nasılsın,bebişin nasıl canım??...opuyorumnanaktan
Yok canım bıkmama heraldetatli yeme sirasi sende simdi dikkat etde benim gibi cok tatli yeyip bikma sonradan
evet canım bu hafta gidecem Allah izin verirsesen bu hafta gidersen bende giderim o zaman çok gaza geldim nede olsa ikimizin ki aynı
Canım iyi haberlerle gel inşallah dularımız seninleselam kızlar ne zmandır yazamıyorum bulantıdan ölüyorum 24 saat midem bulanıo benım gibi olan var mı ilaç kullanmak istemiyorum ama gece bıle uykudan kalkıyorumyarın doktorda randevum var kalp atışlarını duyucaz inşallah bana dua edin.
Aynen canım bende öyle ,bende çok yazı okudum herkezde olmuyomuş bulantı ay olmasın zatende ben düşercekimi var aksilik mi var diye düşündüm ondan daha hiç doktora gitmedim de ondan doktorda çıksın bulantı önemli değilselam tülin34 bende de hala bulantı yok bazen masustan midem bulanıomuş gibi oluyo okdar onuda ben psikolojik yapıyorummmm...bende huzursuzlandımm ama annem 4 hamileleliğinde de hiç bulantı ve tiksinme yaşamamış..ne bilim normalmiki:
Canım çok sevindim senin adına iyi iyi güzel haberler verdin bize inşallah bebiş seni bırakmıcak bundan sonra dularımız seninle Allah yardım etsinselam kızlar ben geldim.bugün kan sonucunu netten öğrenip doktorumu aradım önce ulaşamadım sonra o beni aradı.progesteron değerim yükselmiş.doktorum laboratuarı yalancı çıkardık şükür şimdilik olumluyuz ama dikkat et bol bol dinlen dedi.pazartesi gel usg ve kan bakalım bu durumlar nadir olan durumlardır devamlı takip etmemiz lazım dedi.inşallah mutlululukla ve hayırla sonuçlanır hamileliğim,hamileliğimiz... dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim...Rabbime de sonsuz şükürler... İnşallah bebeğimizi bize bağışlayacak....
Canım zor olmuştur senin için inşallah sağ salim bebeğinle kavuşacaksınız nasıl olsa hem birbirinizi özlersiniz değişiklik olur sizin içinde öyle düşünSelam kızlaaar..
Bir aradan sonra gelebildim yanınıza...
Valla maşallah size 100 den fazla sayfa olmus,affınıza sıgınıyorum okuyamadım...:hulya:
Herkez iyidir inşallah?...
Bebişlerini gören kalp atıslarını duyan olmustur muhakkak,Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin..
Ben bu süre zarfında neler yasamadım ki...bilmiyorumkismile
Testlerimi yaptırdım elhamd. hepsi temiz çıktı,ertesi günü den doktorda randevum vardı,bebeğime tekrar bakıldı,çok şükür bebeğim iyi...Elhamd.. Kalp atısları da artık dahada belirgindi o an ben çok heyecanlandım...:asigim: Çok heyecanlı atıyordu maşallah..
Rabbim korusun bebeğimi..
Benim yasaklar vardı biliyorsunuz,yatıyordum kaç gündür,doktor bir sıkıntı olmadıgını kalkabileceğimi yorulursam yatıp dinleneceğimi söyledi..
Çok şükür şimdilik sıkıntı yok..
Asıl imtihanım bugünden sonra baslıyor...:gitme:
Ben yurt dısındaydım,söylemiştim...
Bazı işlemlerden dolayı sorun çıktı ve türkiyeye dönüyorum bir iki gün içinde....
Ve eşimden ayrılmak zorunda kalıcam...bilmiyorumkismile
Belki bir ay sürer,belki bir kaç ay bu ayrılık...
Ailemin yanında olucam...Bir yanım sevinç duyuyor,bir yanım hüzün....
Kaldım ortada...
Bebeğimi büyütürken her anında babası ile olmak istiyordum....
Ki oda çok istiyordu bunu...
Nasip işte,ayrılıyoruz...:1no2:
Dua edin kızlar uzun sürmesin... En kısa zamanda bebeğimle evime gelebileyim...inşallah...
Bu arada ucak yolculugu yapmak zorunda kalıyorum...
Yasaktı yolculuk...Ama mecbur kalıyorum..
Rabbim korusun bebeğimi...
Şimdilik böyle...
Aklıma gelen olursa gene yazarım inşallah...
Öyleymiş ben daha 5+3 üm 6 tıya daha var o zaman olmasın tabi bulantı bebek iyi olsunda önemli değilzemuszemusGünaydın canlarrrr
baharnaz canım geçmiş olsun. Ben de herkesten istiyorlar sanmıştım. Allahtn düşük tansiyonluyumguclubacismile
gezgin, uzun zamandır senden haber alamıyorduk, hayır haberlerle dönmene sevindim. hoşgeldin
tulin, merak etme canım mide bulantım 6. haftanın yarısında başlıyor :) başlamazsa şükret. mide bulantısını her hamile yaşıcak die bişi yok
Sorun olsa doktor söylerdi canım nette dolaşıp kafanı bulandırma benceya kızlar benim bebeğimin boyu 1 cm.di dr gayet sağlıklı dedi bana ve bebeğime.
çok korkuyorum 2li testten. benimki çabuk gelişme göstermiş acaba bi sorun var mıdırbilmiyorumkismile
İç zorlada olsa suyu bebek susuz kalmaması lazımGünaydıınn arkadaşlaaarrrr hepinizeeee...
Bende iyiyim çok şükür sadece iştahım yok denilenin tersini yapmak geliyoo içimdeennn..Suyu çok severim lıkır lıkırr içeriimm bardak bardakk dr bol su iç dedi içmek istemiyom şimdii :S:S
Zonoxcum galiba sen 8 haftanın içindesin çizelgenden gördüğüm kadarıylaa nezaman baktı 1 cm dedi çünkü 8 haftalık bebek için netten baktım 2 cm olur diyo ayrıca bu değerler ortalamadır herkeste aynı olmazki genetiğinde etkisi var .Ayrıca şükür dr çok sağlıklı demiişş
Günaydıınn arkadaşlaaarrrr hepinizeeee...
Bende iyiyim çok şükür sadece iştahım yok denilenin tersini yapmak geliyoo içimdeennn..Suyu çok severim lıkır lıkırr içeriimm bardak bardakk dr bol su iç dedi içmek istemiyom şimdii :S:S
Zonoxcum galiba sen 8 haftanın içindesin çizelgenden gördüğüm kadarıylaa nezaman baktı 1 cm dedi çünkü 8 haftalık bebek için netten baktım 2 cm olur diyo ayrıca bu değerler ortalamadır herkeste aynı olmazki genetiğinde etkisi var .Ayrıca şükür dr çok sağlıklı demiişş
canım Ya Mübdiu mu denilecek yoksa Ya Mübdi mi ?
selam kızlar ben geldim.bugün kan sonucunu netten öğrenip doktorumu aradım önce ulaşamadım sonra o beni aradı.progesteron değerim yükselmiş.doktorum laboratuarı yalancı çıkardık şükür şimdilik olumluyuz ama dikkat et bol bol dinlen dedi.pazartesi gel usg ve kan bakalım bu durumlar nadir olan durumlardır devamlı takip etmemiz lazım dedi.inşallah mutlululukla ve hayırla sonuçlanır hamileliğim,hamileliğimiz... dua eden, destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim...Rabbime de sonsuz şükürler... İnşallah bebeğimizi bize bağışlayacak....
Selam kızlaaar..
Bir aradan sonra gelebildim yanınıza...
Valla maşallah size 100 den fazla sayfa olmus,affınıza sıgınıyorum okuyamadım...:hulya:
Herkez iyidir inşallah?...
Bebişlerini gören kalp atıslarını duyan olmustur muhakkak,Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin..
Ben bu süre zarfında neler yasamadım ki...bilmiyorumkismile
Testlerimi yaptırdım elhamd. hepsi temiz çıktı,ertesi günü den doktorda randevum vardı,bebeğime tekrar bakıldı,çok şükür bebeğim iyi...Elhamd.. Kalp atısları da artık dahada belirgindi o an ben çok heyecanlandım...:asigim: Çok heyecanlı atıyordu maşallah..
Rabbim korusun bebeğimi..
Benim yasaklar vardı biliyorsunuz,yatıyordum kaç gündür,doktor bir sıkıntı olmadıgını kalkabileceğimi yorulursam yatıp dinleneceğimi söyledi..
Çok şükür şimdilik sıkıntı yok..
Asıl imtihanım bugünden sonra baslıyor...:gitme:
Ben yurt dısındaydım,söylemiştim...
Bazı işlemlerden dolayı sorun çıktı ve türkiyeye dönüyorum bir iki gün içinde....
Ve eşimden ayrılmak zorunda kalıcam...bilmiyorumkismile
Belki bir ay sürer,belki bir kaç ay bu ayrılık...
Ailemin yanında olucam...Bir yanım sevinç duyuyor,bir yanım hüzün....
Kaldım ortada...
Bebeğimi büyütürken her anında babası ile olmak istiyordum....
Ki oda çok istiyordu bunu...
Nasip işte,ayrılıyoruz...:1no2:
Dua edin kızlar uzun sürmesin... En kısa zamanda bebeğimle evime gelebileyim...inşallah...
Bu arada ucak yolculugu yapmak zorunda kalıyorum...
Yasaktı yolculuk...Ama mecbur kalıyorum..
Rabbim korusun bebeğimi...
Şimdilik böyle...
Aklıma gelen olursa gene yazarım inşallah...
ya kızlar benim bebeğimin boyu 1 cm.di dr gayet sağlıklı dedi bana ve bebeğime.
çok korkuyorum 2li testten. benimki çabuk gelişme göstermiş acaba bi sorun var mıdırbilmiyorumkismile
arkadaşım 3 aylık hamileydi, arabayla kaza yapmış korkudan bebeğini kaybetmiş. eşim beni araba kullanmamam konusunda çok uyardı ben hala kullanıyorum ama çok korktum. arkadaşımın başına gelenlerden
Canimm..Rabbim nekadar buyuk goruyorsun degilmi,insallah bagislicak sana bebegini. Cok sevindim inan...hayirlisi olsun bakalim birsonraki kontrolunde insallah duyucaksin pitpitlarini..
Gezginn..canim hersey yolundagidiyormus cok sukur, Ayrilik hos degil tabii ama onemli olan hepinizin sagligi. Umarim en kisa zamanda tekrar biraraya gelirsiniz esinle. Bu arada aileni gormende sana doping gibi gelicek canim, herseyin hayirlisi olsun. Rabbim verir elbette kolayligini.
zonoxx canim, 7+2 de benim bebegimde 11 cm idi. GAyet normalmis..senin kac haftaliktiki tam olarak endise ediyorsun? Endiselenme lutfen, testler icinde hep heyecanliyiz tabii ama hayirlisiyla sonuclarimiz iyi cikicak insallah. Lutfen simdiden telas yapma, ii bak kendine.
canım senin bebeğin 11 cm miguclubacismile valla şu ikili iyi çıksın başka bişi istemiyorum. allah yardımcımız olsun
bende şimdi arabayla kuaföre gidicem yapcak bişi yok bilmiyorumkismile
Ben çıkıyorum yine misafir geliyor bize bugün kahvaltı yapıyım yemek yapıyım de çıksın aradan canlar öpüyorum opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrr... nasılsınız...bız kuzucukla cok ıyıyız sukurler olsun...persembeyı ıple cekıyoruz..teyzosları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?