2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim bebeğimin boyu 1 cm.di dr gayet sağlıklı dedi bana ve bebeğime.

çok korkuyorum 2li testten. benimki çabuk gelişme göstermiş acaba bi sorun var mıdırbilmiyorumkismile

Elhamd canım...

Ve evet bizde hayır olsun diyerek sabretmeyi seçtik...
Bakalım sonu nasıl biticek...:1ninca:

Sen nasılsın,bebişin nasıl canım??...opuyorumnanaktan

Günaydıınn arkadaşlaaarrrr hepinizeeee...

Bende iyiyim çok şükür sadece iştahım yok denilenin tersini yapmak geliyoo içimdeennn..Suyu çok severim lıkır lıkırr içeriimm bardak bardakk dr bol su iç dedi içmek istemiyom şimdii :S:S

Zonoxcum
galiba sen 8 haftanın içindesin çizelgenden gördüğüm kadarıylaa nezaman baktı 1 cm dedi çünkü 8 haftalık bebek için netten baktım 2 cm olur diyo ayrıca bu değerler ortalamadır herkeste aynı olmazki genetiğinde etkisi var .Ayrıca şükür dr çok sağlıklı demiişş

tatli yeme sirasi sende simdi dikkat etde benim gibi cok tatli yeyip bikma sonradan
Yok canım bıkmama heralde
sen bu hafta gidersen bende giderim o zaman çok gaza geldim nede olsa ikimizin ki aynı
evet canım bu hafta gidecem Allah izin verirse
Canım iyi haberlerle gel inşallah dularımız seninle
Aynen canım bende öyle ,bende çok yazı okudum herkezde olmuyomuş bulantı ay olmasın zatende ben düşercekimi var aksilik mi var diye düşündüm ondan daha hiç doktora gitmedim de ondan doktorda çıksın bulantı önemli değil
Canım çok sevindim senin adına iyi iyi güzel haberler verdin bize inşallah bebiş seni bırakmıcak bundan sonra dularımız seninle Allah yardım etsin
Canım zor olmuştur senin için inşallah sağ salim bebeğinle kavuşacaksınız nasıl olsa hem birbirinizi özlersiniz değişiklik olur sizin içinde öyle düşün
Öyleymiş ben daha 5+3 üm 6 tıya daha var o zaman olmasın tabi bulantı bebek iyi olsunda önemli değil

çok korkuyorum 2li testten. benimki çabuk gelişme göstermiş acaba bi sorun var mıdırbilmiyorumkismile
Sorun olsa doktor söylerdi canım nette dolaşıp kafanı bulandırma bence
İç zorlada olsa suyu bebek susuz kalmaması lazım

Kızlar ben bugün rüyamda erkek bebek gördüm eşimle yıkamışız sonra bezi var altında bir bakıyorum ıslak yanları sen altına mı yaptın demişim değiştiriyim bari demişim, kendisi bir çıkarıyo bezini çekip sonra pipisi ni görüyorum başlıyor yüzüme doğru işemeye ben de eşimi çağırıyorum çabuk çabuk bez getir diye ama nasıl işiyor bütün halılarımı mahfediyor öyle gülüyorum ki bir uyandım kendi kendime gülüyorum ya çok tuhaftı Allah hayıra versin

zonox saol canım evet normalde de gebelikte galiba düşük oluyormuş genelde benimki pat diye oldu bakalım haftaya dr ne diycek

7+1 de gittim 8. hafta için 11 ila 13 mm olur bebk diyor. dedim bu kadar hızlı gelişio acaba bi sorunmu var. ya şu down sendromu beni çok kasıo. 5 hafta sonraya gidicem teste. inanılmaz korkuyorum:gitme:

Ben çıkıyorum yine misafir geliyor bize bugün kahvaltı yapıyım yemek yapıyım de çıksın aradan canlar öpüyorum opuyorumnanaktan

canım Ya Mübdiu mu denilecek yoksa Ya Mübdi mi ?

canım normalde arapçasına baktım ya mübdiu yazıyor ama latince genelde ya mübdi yazmışlar internetten de baktım siz ya mübdiu deyin yine.Rabbim kabul etsin ben eşime her gün olmasa da sık sık yaptırıyorum

arkadaşım 3 aylık hamileydi, arabayla kaza yapmış korkudan bebeğini kaybetmiş. eşim beni araba kullanmamam konusunda çok uyardı ben hala kullanıyorum ama çok korktum. arkadaşımın başına gelenlerden

Canimm..Rabbim nekadar buyuk goruyorsun degilmi,insallah bagislicak sana bebegini. Cok sevindim inan...hayirlisi olsun bakalim birsonraki kontrolunde insallah duyucaksin pitpitlarini..

Gezginn..canim hersey yolundagidiyormus cok sukur, Ayrilik hos degil tabii ama onemli olan hepinizin sagligi. Umarim en kisa zamanda tekrar biraraya gelirsiniz esinle. Bu arada aileni gormende sana doping gibi gelicek canim, herseyin hayirlisi olsun. Rabbim verir elbette kolayligini.

zonoxx canim, 7+2 de benim bebegimde 11 cm idi. GAyet normalmis..senin kac haftaliktiki tam olarak endise ediyorsun? Endiselenme lutfen, testler icinde hep heyecanliyiz tabii ama hayirlisiyla sonuclarimiz iyi cikicak insallah. Lutfen simdiden telas yapma, ii bak kendine.

arkadaşım 3 aylık hamileydi, arabayla kaza yapmış korkudan bebeğini kaybetmiş. eşim beni araba kullanmamam konusunda çok uyardı ben hala kullanıyorum ama çok korktum. arkadaşımın başına gelenlerden

Walla ne diim, ayni seyler benimde aklimdan geciyor ama ne yapabilirimki, bu saatten sonra otobuslede ise gitmek isime gelmiyor. Alismisim arabayla gitmeye, otobandan gidiyorum hemde hizxli hizli 15 dk da:))) sehiricinden gitsem biraz daha uzun suruyor...acaba dahami emniyetli dersiniz??

canım senin bebeğin 11 cm miguclubacismile valla şu ikili iyi çıksın başka bişi istemiyorum. allah yardımcımız olsun

bende şimdi arabayla kuaföre gidicem yapcak bişi yok bilmiyorumkismile

canım senin bebeğin 11 cm miguclubacismile valla şu ikili iyi çıksın başka bişi istemiyorum. allah yardımcımız olsun

bende şimdi arabayla kuaföre gidicem yapcak bişi yok bilmiyorumkismile

Aaaaaaaaaa hahahhaah yaaa 11 cm diillll, 11 mm olucaktiiii:)))))))))))yaa ne guldum amaaaa

ademerve canım kocişin parmağını karnına koyuyor ve ya mübdiü diyor ,yüce rabbimde bebeğini koruyor düşmesini engellemek için okunuyor :)

selam kızlarrrrr... nasılsınız...bız kuzucukla cok ıyıyız sukurler olsun...persembeyı ıple cekıyoruz..teyzosları...

selam kızlarrrrr... nasılsınız...bız kuzucukla cok ıyıyız sukurler olsun...persembeyı ıple cekıyoruz..teyzosları...

Selam kuzucukla annesi:))) iyi oldugunuza sevindimm..Allah daha iyi etsin insallah...persembeyede az kalmis, hayirli haberler le eliceksiniz insallah. Heyecan doruktadir tabiii

m.sevdam canım cok sevındım ıns rabbım bebısını sana bagıslar ...bıraz sıkıntılı bır donem oldu ama gececek ıns hayırlısıyla rabbım yardımcın yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…