2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin canim ve dualarim seninle pazartesi bize müjdeyle geleceksin canim bak gör hepimiz cok sevinecegiz bugünkü gibi ,inan bugün msjini okudum ya sanki ben o mutlulu yasadim gibi his ettim senin adina okadar sevindim ALLAH tüm hamislerimizin bebisini kucagina almayi nasip etsin :Saruboceq:

duymadimda gördüm canim kalp atislarini sükür simdilik iyi gidiyor hamilelik belirtileride yok senin nasil geciyor canim ?

maalesef bende duymadim gördüm sadece.benimde iyi sayilir butun gun uyuyorum ve hafif hafif bulantim var onun disinda cok sukur bi sorun yok.sen hangi sehirde kaliyorsun.

maalesef bende duymadim gördüm sadece.benimde iyi sayilir butun gun uyuyorum ve hafif hafif bulantim var onun disinda cok sukur bi sorun yok.sen hangi sehirde kaliyorsun.

sehrin adini özelden yazarim canim,, kac haftalikken uyku halin ve bulantilarin basladi ? ben cok korkuyom bulantilarim baslicak diye mafoldumben

öyle tabi kide annelik hep fedakarlik istiyormus anlamaya basladik simdiden.benim teyzemde 9 ay yatti banyo bile yattigi yerde yaptirdilar neler cekti.ama sabirla aile destegiyle 6 yil aradan sonra minik bi kizimiz oldu allah ömür versin.basa gelen cekilir.olsun da yatarak olsun sayili gun elbet gecer allahin izniyle.9 ay yatti ama simdi hic oturmuyor kiz yuzunden.pesinde kosturtuyor

sehrin adini özelden yazarim canim,, kac haftalikken uyku halin ve bulantilarin basladi ? ben cok korkuyom bulantilarim baslicak diye mafoldumben

kusura bakma sordum ama yakinlarimdaysan belki dr filan aynidir diye.canim uyku halim benim bekledigim adet tarihine 10 gun kala basladi yani daha coookkk erken donemde.yani en basindan beri diyebilirim.bulantimsa 3 yda4 gundur.allaha sukur yedigimi cikarmiyorum.sadece bulaniyor ama bastiriyorum.yutkunuyorum surekli.korkma korkarsan yasarsin.yani benim bulantim ben 9.haftadayim yeni basladi.

demekki bulantilar okadar gecte baslaya biliyormus burda okudum bi arkadasinda 10 haftasinda baslamis umarim bende baslamaz :sinifsinif: bebisin yoldayken bol bol uykunun tadini cikar canim dogduktan sonra uykuya hasret kalcan cünkü :) kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler, asli hergün gel oldumu sohbet eder hamislimizi hep beraber geciririz :) hoscakalin

evet canim öyle yapiyorum.insallah´seninde bulantin olmaz.yada az olur.ben geliyorum ama biraz gec sattlerde.insallah görüsürüz iyi geceler.

Allah Razı olsun canım benim.çok sağolasın.inşallah pazartesi günü Rabbim bir mucize daha gösterecek öyle inanıyorum.Allahım bebek bekleyen herkese sağlıkla hayırla bebeğini nasip etsin inşallah...

öyle canım annelik kolay değilmiş.Teyzene maaşallah çok şükür sağlıkla olmuş kurtulmuş.bende şimdilik yatıyorum herşey güzel ama gündüzleri çok sıkılıyorum ve vakit geçmiyor.aman diyorum şikayetlenme Tuba bebeğin sağlıkla hayırla tutunsunda herşey yoluna girsin senin yatman şurda dursun diyorum...bugün akşam bende çok zor duş ayakta durduğum an kasıklarıma baskı oluyor hemen yatma ihtiyacı duyuyorum... Dualarınızda eksik etmeyin beni. inşallah pazartesi bir mucize daha görürüz hayırlısıyla...

Offf uykum kaçttıı yatakta dönmekten sıkıldımm neti açiyim bakim dedim iyikide açmışımmm müebbetsevdam haberine çok sevindiimm dualarımız seninle.Sen yat dinlen tv izle buraya takıl bi şekilde geçer zaman Allah yardımcımız olsuunnn

Selam kızlaaar..
Bir aradan sonra gelebildim yanınıza...
Valla maşallah size 100 den fazla sayfa olmus,affınıza sıgınıyorum okuyamadım...:hulya:
Herkez iyidir inşallah?...
Bebişlerini gören kalp atıslarını duyan olmustur muhakkak,Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin..

Ben bu süre zarfında neler yasamadım ki...bilmiyorumkismile
Testlerimi yaptırdım elhamd. hepsi temiz çıktı,ertesi günü den doktorda randevum vardı,bebeğime tekrar bakıldı,çok şükür bebeğim iyi...Elhamd.. Kalp atısları da artık dahada belirgindi o an ben çok heyecanlandım...:asigim: Çok heyecanlı atıyordu maşallah..
Rabbim korusun bebeğimi..
Benim yasaklar vardı biliyorsunuz,yatıyordum kaç gündür,doktor bir sıkıntı olmadıgını kalkabileceğimi yorulursam yatıp dinleneceğimi söyledi..
Çok şükür şimdilik sıkıntı yok..

Asıl imtihanım bugünden sonra baslıyor...:gitme:
Ben yurt dısındaydım,söylemiştim...
Bazı işlemlerden dolayı sorun çıktı ve türkiyeye dönüyorum bir iki gün içinde....
Ve eşimden ayrılmak zorunda kalıcam...bilmiyorumkismile
Belki bir ay sürer,belki bir kaç ay bu ayrılık...
Ailemin yanında olucam...Bir yanım sevinç duyuyor,bir yanım hüzün....
Kaldım ortada...
Bebeğimi büyütürken her anında babası ile olmak istiyordum....
Ki oda çok istiyordu bunu...
Nasip işte,ayrılıyoruz...:1no2:
Dua edin kızlar uzun sürmesin... En kısa zamanda bebeğimle evime gelebileyim...inşallah...

Bu arada ucak yolculugu yapmak zorunda kalıyorum...
Yasaktı yolculuk...Ama mecbur kalıyorum..
Rabbim korusun bebeğimi...

Şimdilik böyle...

Aklıma gelen olursa gene yazarım inşallah...

Gezginciiimm hoşgeldiinnn...Sevindim testlerinde bebeğinde sorun olmamasınaaa..Herşeyde bi hayır vardır tatlımm umarım kısa sürer ayrılığınıızz ..

Gezginciiimm hoşgeldiinnn...Sevindim testlerinde bebeğinde sorun olmamasınaaa..Herşeyde bi hayır vardır tatlımm umarım kısa sürer ayrılığınıızz ..

Elhamd canım...

Ve evet bizde hayır olsun diyerek sabretmeyi seçtik...
Bakalım sonu nasıl biticek...:1ninca:

Sen nasılsın,bebişin nasıl canım??...opuyorumnanaktan

Bu arada bebeğini kaybedenler olmus sanırım?...
Rabbim sabır versin...
Hayırlı zamanı Rabbim en iyi bilendir..
Sizin içinde takdir edeceğinin en hayırlısını versin...

Sabırla ve azimle ilerlemeye devam...
Sonu güzel olucak inşallaah..opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar

Zonox canım tansiyon problemim çıktı günlük bikaç kez tansiyonumu ölçüyorum dra götürücem bu bilgiyi

MüebbetSevdam dualarım seninle canım İnşallah herşey güzel gider güzel haberler verirsin bize

Zonnetje saol canım inşallah sonuçlarımız güzel çıkar.

Gezgin canım bebişinin sağlığının iyi olmasına sevindim canım eşinden ayrılmak kolay değil Allah sana güç kuvvet versin tez zamanda tekrar kavuşun canım. Yolculuğu kafana takma birşey olcak korkusu yaşama canım Hayırlısıyla herşey yolunda gider.

hosgeldin canim esin bikmamisdir saat gec oldu icin öyle demistir :) hamilelin nasil geciyor ve tam kac haftalik

hoşbulduk rabiacım bugün 8+3 oldum midem sürekli bulanıyo ama inatla yiyorum ben bulanıyo sadece öğürüyorum kendi kendime hamileliğimden bu yana iki kere çıkardım böyle giderse çok mutlu olcam progestan ve elevit kullanıyorum ama hiç uyumuyorum max9 saat uyuyorum:sm_confused::1rolleyes:

çok teşekkürler dilekçim çok hoşuma gitti yazın:ecrin_bebek:

canı ayva çeken arkadaşlarım manavda bulamıyorsanız marketlerde ayva suyu var onlardan alabilirsiniz idare eder oda inşallahopuyorumnanaktan

Amin canım....
Şimdilik yattım sonucu bekliyorum...
İnşallah hayır olur her yasadıklarımız...

Bu arada yeni gelenler var sanırım,hepiniz hoş geldiniz...
Beraberce atlatırız inşallah bu güzel dönemleri....opuyorumnanaktan

zemuszemusGünaydın canlarrrr

baharnaz canım geçmiş olsun. Ben de herkesten istiyorlar sanmıştım. Allahtn düşük tansiyonluyumguclubacismile

gezgin, uzun zamandır senden haber alamıyorduk, hayır haberlerle dönmene sevindim. hoşgeldin

tulin, merak etme canım mide bulantım 6. haftanın yarısında başlıyor :) başlamazsa şükret. mide bulantısını her hamile yaşıcak die bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…