canımsın çok teşekkür ederim. şimdilik herşey yolunda giriyor inşallah pazartesi günü de sağlıkla ve hayırla kalp atışını duyarız.. dualarınızda eksik etmeyin. Rabbim mutlulukla,sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza nasip etsin inşallah...
duymadimda gördüm canim kalp atislarini sükür simdilik iyi gidiyor hamilelik belirtileride yok senin nasil geciyor canim ?
maalesef bende duymadim gördüm sadece.benimde iyi sayilir butun gun uyuyorum ve hafif hafif bulantim var onun disinda cok sukur bi sorun yok.sen hangi sehirde kaliyorsun.
öyle canım bizler yeter ki sabırla yaklaşıp Rabbimize sığınalım o bizler için en güzelini ve doğrusunu nasip eder.şimdilik hep yatıyorum canım baya sıkıcı geçiyor ama dua ediyorum bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsunda ben yatıyım diyorum...
sehrin adini özelden yazarim canim,, kac haftalikken uyku halin ve bulantilarin basladi ? ben cok korkuyom bulantilarim baslicak diye mafoldumben
kusura bakma sordum ama yakinlarimdaysan belki dr filan aynidir diye.canim uyku halim benim bekledigim adet tarihine 10 gun kala basladi yani daha coookkk erken donemde.yani en basindan beri diyebilirim.bulantimsa 3 yda4 gundur.allaha sukur yedigimi cikarmiyorum.sadece bulaniyor ama bastiriyorum.yutkunuyorum surekli.korkma korkarsan yasarsin.yani benim bulantim ben 9.haftadayim yeni basladi.
demekki bulantilar okadar gecte baslaya biliyormus burda okudum bi arkadasinda 10 haftasinda baslamis umarim bende baslamaz :sinifsinif: bebisin yoldayken bol bol uykunun tadini cikar canim dogduktan sonra uykuya hasret kalcan cünkü :) kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler, asli hergün gel oldumu sohbet eder hamislimizi hep beraber geciririz :) hoscakalin
amin canim ve dualarim seninle pazartesi bize müjdeyle geleceksin canim bak gör hepimiz cok sevinecegiz bugünkü gibi ,inan bugün msjini okudum ya sanki ben o mutlulu yasadim gibi his ettim senin adina okadar sevindim ALLAH tüm hamislerimizin bebisini kucagina almayi nasip etsin :Saruboceq:
öyle tabi kide annelik hep fedakarlik istiyormus anlamaya basladik simdiden.benim teyzemde 9 ay yatti banyo bile yattigi yerde yaptirdilar neler cekti.ama sabirla aile destegiyle 6 yil aradan sonra minik bi kizimiz oldu allah ömür versin.basa gelen cekilir.olsun da yatarak olsun sayili gun elbet gecer allahin izniyle.9 ay yatti ama simdi hic oturmuyor kiz yuzunden.pesinde kosturtuyor
Gezginciiimm hoşgeldiinnn...Sevindim testlerinde bebeğinde sorun olmamasınaaa..Herşeyde bi hayır vardır tatlımm umarım kısa sürer ayrılığınıızz ..
hosgeldin canim esin bikmamisdir saat gec oldu icin öyle demistir :) hamilelin nasil geciyor ve tam kac haftalik
Kızlarr bunlarıda okuyunn seyduna bak kavunuda yazıyoo :))
Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri
Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:
Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
İmam Rıza (a.s) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]
Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[
* AYVA Ve Faydası
-Ayva, çocuklarda sağlığı korur, büyüme ve gelişmeyi hızlandırır. -Birçok hastalığa şifa olan ayva, kalp, akciğer, boğaz, mide, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıklarının tedavisinde faydalı. -Her yaşta sinir sistemini güçlendirir -Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık gibi sorunları önler. -Cildi ve tırnakları zinde, parlak ve daha sağlıklı hale getirir. -Grip ve nezle de iyileşmeyi hızlandırır. -Ayva ya da ayva suyu...
Günaydın kızlar
Gezgin canım bebişinin sağlığının iyi olmasına sevindim canım eşinden ayrılmak kolay değil Allah sana güç kuvvet versin tez zamanda tekrar kavuşun canım. Yolculuğu kafana takma birşey olcak korkusu yaşama canım Hayırlısıyla herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?