aynen öyle..erkekler bir de bizim mis gibi aşk-ı memnumuzu beğenmezlerdi...hiç değilse mantıklıydı o...bu tamamen saçmalıklarla dolu...ama bakıyorum işyerimde tüm erkekler cuma günü bu diziyi konuşuyorlar.. hayır sen dizi konuşunca kadın aklı anca bu kadar çalışır diyorlar ama kendileri ağızları açık izleyip tüm gün konuşunca bir şey yok...çifte standart arkadaşım....
aman iyii....kan vermeden önce eczaneden bir litre aldım götürdüm kan odasına o kadar az içince dedim ne oluyoooooo...
adıyla yaşasın ZEYNEP BÜŞRA çok yakışmış bir birine
slm kızlar ben geldim :80:
uzun süredir giremiyorum. arada bakıyorum ama azcık okuyabiliyorum. çok hızlı ilerliyor
benim misafirlerim var. ablamla yeğenim bende. 3 yaşında bir yeğenim var ve felaket cadıııbana izin vermiyor hiç. hep benimle oynamak istiyor. bu halimlede zor yetişiyorum ona ama napalım. yeğen çok seviliyor hayır da diyemiyorum.
sizlerde ne var ne yok. umarım herkes iyidir. :44:
başka seçenek yok mu hiç?tek isim mi düşündünüz?ama dilin varmıyorsa henüz söylemeye gerçekten karar vermemişsiniz demektir...
http://lbdf.lilypie.com/uehap2.png
eslemnazzzz üstte kontrol paneli var oraya gir önce...
profili düzenleye tıkla...
çizelgeye verdiğim linki kopyala yapıştır... bu kadar
slm kızlar ben geldim :80:
uzun süredir giremiyorum. arada bakıyorum ama azcık okuyabiliyorum. çok hızlı ilerliyor
benim misafirlerim var. ablamla yeğenim bende. 3 yaşında bir yeğenim var ve felaket cadıııbana izin vermiyor hiç. hep benimle oynamak istiyor. bu halimlede zor yetişiyorum ona ama napalım. yeğen çok seviliyor hayır da diyemiyorum.
sizlerde ne var ne yok. umarım herkes iyidir. :44:[/QUO
vallah benim hala olmama çok var daha ama bir an önce olmak isterim tabi güzel bir duygudur...
hala diyemez de hava derse yerim onu ben....ev dolup taşmıştır güzel olmuştur..bebiş doğuncada daha güzel olucaktır eminim......
oy canım eline koluna sağlık çok harika olmuş.çok mutlu oldum yapacağım hemen
Bişey değil ne demekbeğenmene sevindim hamile dayanışması
Srp-kmy bilgiler çok güzellllll.... benimde kafama takılıyodu bunlar valla... Ben zaten bez olarak prima aldım bile bakalım nası olcak....
srp_kmy82
su_perii
sedasem+
trocer
ydm
eslemnaz
rapunzeln+
aral
blue_sky
kızlarrrrrr napıyosunuz......
vallha doktoruma su yatma olayınıda sordum....ben hep sağıma yatıyorum çünkü....bir şey olmaz dedi...
biz sola yatmanızı şundan istiyoruz...sol taraf basınca daha dayanıklı dedi...kan akışı daha iyi oluyor,bacaklara ve bebeeğe kan daha iyi gidiyor karp azalıyor dedi....zaten arda sola dönüyorum ama çoğunluk sağ tabi , karnını yastıkla destekle bir şey olmaz....sağlıklı uyku alman daha öenmli dedi...gün içinde dinlenirken soluna dinlenirisn olur biter dedi....
cnm kucağımda yeğenim bi yandan okumaya bi yandan yazmaya çalışıyorumbi teyze değişi varki sormayın. hele karnımı bi seviyor. kuzucum yavrucum, kuzenim napıyosun diyor. seni bekliyoruz diyor. öpüp duruyor karnımı. halbuki anneside hamile ama cadı kızımız annesinin karnıyla ilgilenmiyor hep benimle uğraşıyor. benim karnım daha büyük olduğu için heralde
sende ne var ne yok cnm sen ne yapıosun. topiğimizin en önce anne olacaklardan biride sendin değilmi?
SAÇLARINI BOYATMAYI DÜŞÜNENEN VARMI?????..ben 35 . haftadan sonra düşünüyorum...doktor şimdie bir şey olmaz dedi...ama bilemedim...siz ne düşünüyorsunuz...
sağol canım benim bugün daha iyiymben hamilelikten önce pko yüzünden diyetisyene gidiyordum. bu liste o kadar tanıdıkkien zor tarafı yemekleri hazırlamak.bunun için haftanın bir gününü yemek yapma hazırlıklarına ayır. çokdaha kolay olur işlerin.köftelerini-tavuklarını sebzelerini hazırla saklama kaplarına koy günün gelince pişirirsin.diyetisyenine salatalığı ve marulu sor muhakkak çünkü çok tok tutuyorlar..ben aralarda acıktıkca yiyordum. çok işe yarıyordu. haa bide beyaz leblebi. ama sen onu sakın sormadan yeme leblebi belki şekere etki eder..bu arada dietin 1800 kalori gözüküyor ama aslında yicek pek bişi yok sebebi baklagil olması. onun kalorisi çoktur. öte yandan bebişlerin beyin gelişimi için önemli.baklagillerin olmadığı günler ikindi öğünlerine 2-3 büyük galeta bi parça peynir koyabilirsin..allah güç kuvvet versin sedacım..sayılı gün..üç ay sonra itecek hepsi inşallah
senin diyetin benimkine göre daha kalorili canım şanslısın...sabah
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 adet ceviz
3 dilim çavdar ekmegi
çig sebze
şekersiz çay
1 porsiyon meyve
ara ögün
1 su bardagı şekersiz süt
1 porsiyon meyve
öğle
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği
2 kepçe çorba
3 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata
ara ögün
1 su bardağı yogurt
1 porsiyon meyve
akşam
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemegi
2 kepçe çorba veya 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı veya makarna
3 dilim çavdar ekmegi
yagsız salata
ara öğün
1 su bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 porsiyon meyve
1 ince dilim çavdar ekmeği
diyetim 2200 kalori.
iyiiz canım geçmişi okuyodum gündüzleri pek giremicem artık eşim alıyo bilg.srp_kmy82
su_perii
sedasem+
trocer
ydm
eslemnaz
rapunzeln+
aral
blue_sky
kızlarrrrrr napıyosunuz......
SAÇLARINI BOYATMAYI DÜŞÜNENEN VARMI?????..ben 35 . haftadan sonra düşünüyorum...doktor şimdie bir şey olmaz dedi...ama bilemedim...siz ne düşünüyorsunuz...
RApu yavrım sesin çıkmıyo geçmişemi gittin gene bakim...
duncan...
ben iki doktora birden gidiyorum...biri doğumu yapcak olan o sorunca söler ama ona pek sormam..bu doktorun vakti geniş uzuun uzun konuşuyorum onunla ..bugun bana normal doğumu ve sezeryanı çizerek anlattı...her ikisnde başıma gelebilcek en kötü seneryoları söledi ,her ikisninda ayrı ayrı avantaj ve dezavajlarını söledi....ege ünüv. çalışan oporetör uzma doktor bu arada..askerliğini yapıyor astegmen yani çok iyii biri ama askeri hasatnede doğum yaptıyor birde saat 5 kadar...nasıl denk gelcek ki..yoksa hiç düşünmem ona yaptırıım..eger sezeryan olursa hiç para vermeden o yapabilir....kedni doktorum bile cebini vermedi bu adam ne olur ne olmaz verdi bana nosunu...
hata dün semasen şey demişti doktor kalkarken ban yardım etmiyor,bi dünya jel süüyor peçete bile vermiyor dedi...buugn onun geyiğini bile yaptık gülüştük....
çok iyii birii...bunuda şöle açıklıyor..benimd eeşim doğum yaptı ,çoçuk sahibi oldugum için sizlere bakış açım ilk çalışma yılıma göre değişti tabi diyor.....
sizinde dorualrınzı olursa sorarım bol bol....
tamam canım dinlen birazSedasem afiyet olsun canım maşallah iç sütünü bende iiyiym tam kaçıyodum senide cvplıyim öle kaçiyim dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?