2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada hanımlar ben çoçuk doktoruna gitiim...elimde soru listesi vardı cevap aldım hepsine....

siznlede paylaşayım...ttabi bu benim gitiiğim doktorun görüşü.....

1 : bebeğinizi liflemenize gerek yok dedi....saçını yıkadıgınız sappuan dökülerken elinizle yıkamanız yeterli dedi....lif , banyo süngeri , heleki örgü malzeme kulalnamayın..onlar ısalk kalıyor üzerinde bir sürü bakteri ürüyor dedi...hatta mutfakta kualndıgınzı sarı bezleri bile katlayıp banyo önüne koyuyorsunuz ya dedi hiç iyii değil dedi...ıslak kalamsın açın muftak seleseien kur kalsın hep dedi....

2:
pudra sakın kullanma dedi..heleki kız çocugu ise...bir şeyler tıkıyor dedi...bir kanaldan bahsetti ama adını unuttum....

3işik kremi için önleyici olandan sürmene gerk bile yok dedi...altını sık değiştirisen bezi sıkmaz kilosuna göre ise hiç bir şey olmaz dedi...

4: vucut şampuanına gerek yok dedi...şampuan olarakta DALİN dedi...yeterli antialerjik dedi...
5 : ilk bez olarak önce primadan başla bakalım nasıl tepki vercek arkasında o olmaz ise molfix dedi...
6: pişik olursada HEMATAN yeterli olur dedi...

ve ŞEKERLİ SUYU BEN SORMADAN verme dedi....özelikle bal ve yumurta beyazını hatırlattı....

7: odasında kilma, ısıtma cihazı koymayın dedi ufo gibi...çok gerekli olurda yağlı petek alın dedi....

daha var ....yavaş yavaş yazıyım..... tabi nisanda doğacagı için hemen arkasında yaz geleceği için nasıl giydirilmeli onuda anlattı....

kendi kızıda nisanda doğmuş :)

Bak o konuda bişi diyemem ben onuda izleyemiyodum Amaaaaa erkekler konusunda sonuna kadar arkandayım canımm... Doğru diyorsun valla

aman iyii....kan vermeden önce eczaneden bir litre aldım götürdüm kan odasına o kadar az içince dedim ne oluyoooooo...

Yok kesin doğru içinde şüphe kalmasın....

adıyla yaşasın ZEYNEP BÜŞRA çok yakışmış bir birine

Teşekkürler teyzesi....

Hehe yeğenler öyle benimde bugün gitti yeğenim valla küçük değil ama bıdır bıdır tepemde 15 yaşında koca eşşek oldu valla.... Ablama dedim anam bu ne böleeee...

oy canım eline koluna sağlık çok harika olmuş.çok mutlu oldum yapacağım hemen

Bişey değil ne demek beğenmene sevindim hamile dayanışması

Srp-kmy bilgiler çok güzellllll.... benimde kafama takılıyodu bunlar valla... Ben zaten bez olarak prima aldım bile bakalım nası olcak....

srp_kmy82
su_perii
sedasem+
trocer
ydm
eslemnaz
rapunzeln+
aral
blue_sky

kızlarrrrrr napıyosunuz......

Bişey değil ne demek beğenmene sevindim hamile dayanışması

Srp-kmy bilgiler çok güzellllll.... benimde kafama takılıyodu bunlar valla... Ben zaten bez olarak prima aldım bile bakalım nası olcak....

vallha doktoruma su yatma olayınıda sordum....ben hep sağıma yatıyorum çünkü....bir şey olmaz dedi...
biz sola yatmanızı şundan istiyoruz...sol taraf basınca daha dayanıklı dedi...kan akışı daha iyi oluyor,bacaklara ve bebeeğe kan daha iyi gidiyor karp azalıyor dedi....zaten arda sola dönüyorum ama çoğunluk sağ tabi , karnını yastıkla destekle bir şey olmaz....sağlıklı uyku alman daha öenmli dedi...gün içinde dinlenirken soluna dinlenirisn olur biter dedi....

srp_kmy82
su_perii
sedasem+
trocer
ydm
eslemnaz
rapunzeln+
aral
blue_sky

cnm kucağımda yeğenim bi yandan okumaya bi yandan yazmaya çalışıyorum bi teyze değişi varki sormayın. hele karnımı bi seviyor. kuzucum yavrucum, kuzenim napıyosun diyor. seni bekliyoruz diyor. öpüp duruyor karnımı. halbuki anneside hamile ama cadı kızımız annesinin karnıyla ilgilenmiyor hep benimle uğraşıyor. benim karnım daha büyük olduğu için heralde
sende ne var ne yok cnm sen ne yapıosun. topiğimizin en önce anne olacaklardan biride sendin değilmi?

SAÇLARINI BOYATMAYI DÜŞÜNENEN VARMI?????..ben 35 . haftadan sonra düşünüyorum...doktor şimdie bir şey olmaz dedi...ama bilemedim...siz ne düşünüyorsunuz...

Bende öyle bi sağıma bi soluma yatıyorum ama çokta takmıyodum zaten kafama bunuda sordoğun iyi olmuş benim doktor ben sorduğumda nereye istersen oraya yat gibi komik bi cvp vermişti...

maşallah kız ona ay gözümde canlandı yerim onu ben...Desene iki kardeş birden hamilesiniz aaa çok şirin bir durum... evet canım bu arada smge var heralde ilk anne olcaklar arasında özlem üçüncü sırada sanırsam ben varım.. Zaten dünden sonra erken doğum korkusu aldı ya içimi Allah korusun

SAÇLARINI BOYATMAYI DÜŞÜNENEN VARMI?????..ben 35 . haftadan sonra düşünüyorum...doktor şimdie bir şey olmaz dedi...ama bilemedim...siz ne düşünüyorsunuz...

CAnım ben boyatmıcam kızıldı saçlarım zaten yarıya indi kızıllı kahveli bir renk oldu artık ellemem doğumdan sonra rengini değişltircem bal köpüğü gibin bişi yapcam kestirip kızıllarımın gitmesi işime gelcek anlıcagın...

herkeze iyi akşamlar nasılsınız?
sağol canım benim bugün daha iyiym

senin diyetin benimkine göre daha kalorili canım şanslısın...
srp_kmy82
su_perii
sedasem+
trocer
ydm
eslemnaz
rapunzeln+
aral
blue_sky

iyiiz canım geçmişi okuyodum gündüzleri pek giremicem artık eşim alıyo bilg.
süt içiyordum sen nasılsın?

ben düşünmüyorum canım.
ayrıca yarısı kahve yarısı sarı uçtaki sarılar gitsin diye bakıyorum bidaha kestirip kısaltıcam.kendi saçım çıksın istiyorum nerdeyse 14 yıldır boyatıyorum saçlarımı.bıktım valla bide kırılıyo
kendi haline bırakıcam...

Canlarım ben kaçar biraz göbeği dinlendiriyim bilgisayar benim laptop değil masa başı o yüzden belim ağrıyo çok oturunca gelirim gene öpüldünüz....

duncan...

ben iki doktora birden gidiyorum...biri doğumu yapcak olan o sorunca söler ama ona pek sormam..bu doktorun vakti geniş uzuun uzun konuşuyorum onunla ..bugun bana normal doğumu ve sezeryanı çizerek anlattı...her ikisnde başıma gelebilcek en kötü seneryoları söledi ,her ikisninda ayrı ayrı avantaj ve dezavajlarını söledi....ege ünüv. çalışan oporetör uzma doktor bu arada..askerliğini yapıyor astegmen yani çok iyii biri ama askeri hasatnede doğum yaptıyor birde saat 5 kadar...nasıl denk gelcek ki..yoksa hiç düşünmem ona yaptırıım..eger sezeryan olursa hiç para vermeden o yapabilir....kedni doktorum bile cebini vermedi bu adam ne olur ne olmaz verdi bana nosunu...

hata dün semasen şey demişti doktor kalkarken ban yardım etmiyor,bi dünya jel süüyor peçete bile vermiyor dedi...buugn onun geyiğini bile yaptık gülüştük....
çok iyii birii...bunuda şöle açıklıyor..benimd eeşim doğum yaptı ,çoçuk sahibi oldugum için sizlere bakış açım ilk çalışma yılıma göre değişti tabi diyor.....

sizinde dorualrınzı olursa sorarım bol bol....

Sedasem afiyet olsun canım maşallah iç sütünü bende iiyiym tam kaçıyodum senide cvplıyim öle kaçiyim dedim:))

SAğolasın tatlım iki doktor iyiymiş valla:)) sorularım olunca ben sana veriyim bari arada sorarsın bilgileniriz ne güzel:)

Sedasem afiyet olsun canım maşallah iç sütünü bende iiyiym tam kaçıyodum senide cvplıyim öle kaçiyim dedim:))
tamam canım dinlen biraz

aralcım nasıl gidiyor şeker ölçümlerin
benimki fena değil gibi bakalım yarın göstericem doktora ne diyecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…