herkeze iyi akşamlar nasılsınız?
sağol canım benim bugün daha iyiym
senin diyetin benimkine göre daha kalorili canım şanslısın...
iyiiz canım geçmişi okuyodum gündüzleri pek giremicem artık eşim alıyo bilg.
süt içiyordum sen nasılsın?
ben düşünmüyorum canım.
ayrıca yarısı kahve yarısı sarı uçtaki sarılar gitsin diye bakıyorum bidaha kestirip kısaltıcam.kendi saçım çıksın istiyorum nerdeyse 14 yıldır boyatıyorum saçlarımı.bıktım valla bide kırılıyo
kendi haline bırakıcam...
geçmişe gitmedim yakocam kanepede uyuyodu gözüme çok tatlı gözüktü gittim onun yanına sokuldum biraz
tamam canım dinlen biraz
aralcım nasıl gidiyor şeker ölçümlerin
benimki fena değil gibi bakalım yarın göstericem doktora ne diyecek....
oooyy oyy kimleri görüyorum.su perii hg canım .nerelerdesin görüşmek nasip olmuyo eskisi gibi.arada geçmişi okuduğumda görüyorum yazılarını içim rahatlıyo arkadaşım hasta değilmiş die.
duncan canım nereye gidiyosun gitmeeee
SAğolasın tatlım iki doktor iyiymiş valla:)) sorularım olunca ben sana veriyim bari arada sorarsın bilgileniriz ne güzel:)
Sedasem afiyet olsun canım maşallah iç sütünü bende iiyiym tam kaçıyodum senide cvplıyim öle kaçiyim dedim:))
Ayyy yerim ben seni
Kaçamıyorum ki
Hehe gittim bu sefer valla son baktıkça cevap yazıyorum gerçekten dinlenmezsem kötü olcam ama gelcem canlarım gene biraz ara:)) sticker yakışmış
rapunzel.... kocalar tatlı geliyor değilmi....bizde öelyiz evde bebiş olunca bir süre ayrı yatırız diye dha çok vakit geçirmeye çalışıyoruz...zaetn kocamın ellerini çok seviyorum ....uyurken bile elelrinin üzerine kolumu koyuyorum... bezen evde olmuyor o olmadan hiç uyuyamıyorum....oy kıyamam ben ona ...gidp bi öpüp geleyim onu şimdi..........
rapunzel.... kocalar tatlı geliyor değilmi....bizde öelyiz evde bebiş olunca bir süre ayrı yatırız diye dha çok vakit geçirmeye çalışıyoruz...zaetn kocamın ellerini çok seviyorum ....uyurken bile elelrinin üzerine kolumu koyuyorum... bezen evde olmuyor o olmadan hiç uyuyamıyorum....oy kıyamam ben ona ...gidp bi öpüp geleyim onu şimdi..........
aman ALLAHIM sevginin büyüklüğüne bak.RABBİM hiç eksiltmesin sevginizi ölene denk sürsün inş....
hepimize canım....bakalım kızımı çok öper beni ihmal ederse külahları değişiriz artık....
bende merdane var ama en kalınındanbenim büyük sevgimide gör der indirisin kafasına kafasına
[ B]bebeişlerinize penye yelek ve penye hırka alacakmısn yaz akşamaları için....hani deniz kenarında yaşıyanlar falan akşamları serin oluyor...yada haziran , mayıs akşamları serin olur her
halde...annem örgü yaptı ama ama penye daha mı iyii olur ? [/B]
evet canım ya..kocam bu ara dahada tatlı geliyo. canım benim
allah muhabbetinizi bozmasın.bende 6 yıllık evliyim.aramızdaki muhabbet ilk günki gibi.hiç ayrılmayız.nereye gitse benide sürükler yanında.bazen görenler hamileyken bari bırak yollarda doğuracak yoksa deselerde dinlemio.onsuz olmuyo tadı çıkmıyo bişeyin dio herkese.bende mutlu oluyorum dur bende öpeyimm kocişimutlu hamile
allah muhabbetinizi bozmasın.bende 6 yıllık evliyim.aramızdaki muhabbet ilk günki gibi.hiç ayrılmayız.nereye gitse benide sürükler yanında.bazen görenler hamileyken bari bırak yollarda doğuracak yoksa deselerde dinlemio.onsuz olmuyo tadı çıkmıyo bişeyin dio herkese.bende mutlu oluyorum dur bende öpeyimm kocişimutlu hamile
ay yaa sevilmez miiii kocalar..bizde 5 . yılımızdayız....zaman çabuk geçmiş...9 yıldır tanıyorum zaten...o gider onun yastıgınla yatarım . çamaşırlarını makine atarken mutlaka koklarım :) kokusunu çok seviyorum....kızımda babasına benzer inaşşallah...
bazen adına SİMGE mi koysam diyorum...bu kız aşkımzın simgesi diye....
yada serap aydın birlştirp SERAY mı olsun diye...
bende penye hırkada yelekde var..ve örgüleride var aynılarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?