2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oooyy oyy kimleri görüyorum.su perii hg canım .nerelerdesin görüşmek nasip olmuyo eskisi gibi.arada geçmişi okuduğumda görüyorum yazılarını içim rahatlıyo arkadaşım hasta değilmiş die.

duncan canım nereye gidiyosun gitmeeee

seni gördüğüm iyii oldu....seni andık buugn doktorda gülüştük şu doktorun peçete mevzsuna :)

senin diyeti sordum 18000 kolrik idal olan bu dedi....hata saydı şöle bi seninki yani....için rahat olsun.....

arkadaşımda sarşındı kızınn ısaçları koyu doğdu babasına benziyordu çok sırf kendine benzesin diye kahve yaptı, bakımı kolay olsun diye kesti süper oldu....benimde boayam belli olmuyor hiç kendi rengime yakın ama fotolarda toplıyınca renk farkı ortaya çıkıyor ...doğumda güzel gözükmek istiyorum..sezeryan olursa fön çektircem....aşığaya inerkende fondoten allık ve ruj sürücem çünkü....

geçmişe gitmedim ya kocam kanepede uyuyodu gözüme çok tatlı gözüktü gittim onun yanına sokuldum biraz

Ayyy yerim ben seni

tamam canım dinlen biraz

aralcım nasıl gidiyor şeker ölçümlerin
benimki fena değil gibi bakalım yarın göstericem doktora ne diyecek....

Kaçamıyorum ki

Hehe gittim bu sefer valla son baktıkça cevap yazıyorum gerçekten dinlenmezsem kötü olcam ama gelcem canlarım gene biraz ara:)) sticker yakışmış

rapunzel.... kocalar tatlı geliyor değilmi....bizde öelyiz evde bebiş olunca bir süre ayrı yatırız diye dha çok vakit geçirmeye çalışıyoruz...zaetn kocamın ellerini çok seviyorum ....uyurken bile elelrinin üzerine kolumu koyuyorum... bezen evde olmuyor o olmadan hiç uyuyamıyorum....oy kıyamam ben ona ...gidp bi öpüp geleyim onu şimdi..........

aman ALLAHIM sevginin büyüklüğüne bak.RABBİM hiç eksiltmesin sevginizi ölene denk sürsün inş....

evet canım ya..kocam bu ara dahada tatlı geliyo. canım benim

[ B]bebeişlerinize penye yelek ve penye hırka alacakmısn yaz akşamaları için....hani deniz kenarında yaşıyanlar falan akşamları serin oluyor...yada haziran , mayıs akşamları serin olur her
halde...annem örgü yaptı ama ama penye daha mı iyii olur ? [/B]

bende merdane var ama en kalınından benim büyük sevgimide gör der indirisin kafasınakafasına

ha haaaa.... o geyik biizm evde olmuştu..evde yoktu merdane ...bir arkadadaş meclsinde lazım olmuştu aradım ama yoktu..sonra aldım....hatta kayınvalideme söledim o almış gelmiş espiri olsun diye...

bende penye hırkada yelekde var..ve örgüleride var aynılarının

evet canım ya..kocam bu ara dahada tatlı geliyo. canım benim

allah muhabbetinizi bozmasın.bende 6 yıllık evliyim.aramızdaki muhabbet ilk günki gibi.hiç ayrılmayız.nereye gitse benide sürükler yanında.bazen görenler hamileyken bari bırak yollarda doğuracak yoksa deselerde dinlemio.onsuz olmuyo tadı çıkmıyo bişeyin dio herkese.bende mutlu oluyorum dur bende öpeyimm kocişimutlu hamile

sizede maşallah

ay yaa sevilmez miiii kocalar..bizde 5 . yılımızdayız....zaman çabuk geçmiş...9 yıldır tanıyorum zaten...o gider onun yastıgınla yatarım . çamaşırlarını makine atarken mutlaka koklarım :) kokusunu çok seviyorum....kızımda babasına benzer inaşşallah...

bazen adına SİMGE mi koysam diyorum...bu kız aşkımzın simgesi diye....

yada serap aydın birlştirp SERAY mı olsun diye...

aa seray güsel oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…