Selam kuzucukla annesi:))) iyi oldugunuza sevindimm..Allah daha iyi etsin insallah...persembeyede az kalmis, hayirli haberler le eliceksiniz insallah. Heyecan doruktadir tabiii
ademerve canım kocişin parmağını karnına koyuyor ve ya mübdiü diyor ,yüce rabbimde bebeğini koruyor düşmesini engellemek için okunuyor :)
amın canım cumlemızı ıns...az kaldı ama zaman hoıc gecmıyo sankı hep oyle olur gecmesını cok ıstedıgımızde yavaslıyomus gıbı gelır...ıns hersey yolunda gıder kızlar kuzumun buk buklarını duyarız saglıkla...merakdan catlıyacagım..
ay ıns mervecıgım..az kaldı...aslında bu telas hıc bıtmıyecek kalp atısını duyacagız bu sefer ıkılı test uclu test ayrıntılı usg derken hep bı evham olacak deyıl mı...rabbım hep guzellıkler mutluluklar yasatsın hepımıze....Hadi bakalım canım inşallah pıt pıtlarını duycaksınız meleğinizin sen yüreğini ferah tut hem de az kalmış annesi;hadi bakalım...
ya kızlar benim bebeğimin boyu 1 cm.di dr gayet sağlıklı dedi bana ve bebeğime.
çok korkuyorum 2li testten. benimki çabuk gelişme göstermiş acaba bi sorun var mıdırbilmiyorumkismile
ay ıns mervecıgım..az kaldı...aslında bu telas hıc bıtmıyecek kalp atısını duyacagız bu sefer ıkılı test uclu test ayrıntılı usg derken hep bı evham olacak deyıl mı...rabbım hep guzellıkler mutluluklar yasatsın hepımıze....
Kızlar ben bugün rüyamda erkek bebek gördüm eşimle yıkamışız sonra bezi var altında bir bakıyorum ıslak yanları sen altına mı yaptın demişim değiştiriyim bari demişim, kendisi bir çıkarıyo bezini çekip sonra pipisi ni görüyorum başlıyor yüzüme doğru işemeye ben de eşimi çağırıyorum çabuk çabuk bez getir diye ama nasıl işiyor bütün halılarımı mahfediyor öyle gülüyorum ki bir uyandım kendi kendime gülüyorum ya çok tuhaftı Allah hayıra versin
merhabalar aranıza yeni katıldım sayılır hatta mayıs 2011 annelerini yeni keşfettim. bende 6 haftalık hamileyim.. doktora gittim kalp atışlarını dinledim inanılmaz güzel bi duyguydu bu ilk hamileliğim kalp atışlarını dinlemeden önce bu kadar heycanlı değildim.. allah herkese naip etsin:) nasıl besleniyorsunuz merak ettim, ben çok fazla yiyemiyorum ama mutlaka süt içiyorum yumurta yiyorum ve meyve tabi fazla değil ,, sabahları bulantım yok çalışıyorum servise binince kötü oluyorum canım en çok turşu istedi ama şuan herşey normal folik asit kullanıyorum demir hapı verdi ama o inanılmaz midemi kazındırdı sizdede öylemi? çok konuştum galiba allah kısmet ederse 18 mayıs 2011 anne olucam 9 ay burdan sizinle yazışmak çok güzel olacak kendize güzel bakın...
Sağol canım sorma ya bir işedi bir işedi çok komikti valla ya yerim onun pipisiniRüyan hayır olsun canım...
Çok güzel bir rüya ama bence..Bebişin rüyandaki gibi olursa erkek ama tersi olursa kız olur..Tabii ne olursa olsun sağlıklı olsunlarda önemli olan o. Demek işedii sıpacıkk yesinler onun pipisinisırnaşık şey
Sağol canım bakalım devam ederse ne olacak ilk kez böyle bir rüya gördüm seninkinende bakalım aynımı çıkacakhayır olsun tulıncıgım...ben ruyaları kerametıne cok ınanırım hatta tedavıye baslamadan ıstıhareye bıle yattım....bana da bı kız gosterdıler beyaz elbıselı....daha oncekı gebelıgımdede kız elbısesı vermıslerdı cınsıyetı kızdı....
Canım aramıza hoş geldin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah vajinal ultrasonda mı gördün kalp atışlarını ben daha doktora bile gitmedim folic plus içiyorum bol bol su içiyorum acıktıkça yemek yiyorum bulantım yok o kadarmerhabalar aranıza yeni katıldım sayılır hatta mayıs 2011 annelerini yeni keşfettim. bende 6 haftalık hamileyim.. doktora gittim kalp atışlarını dinledim inanılmaz güzel bi duyguydu bu ilk hamileliğim kalp atışlarını dinlemeden önce bu kadar heycanlı değildim.. allah herkese naip etsin:) nasıl besleniyorsunuz merak ettim, ben çok fazla yiyemiyorum ama mutlaka süt içiyorum yumurta yiyorum ve meyve tabi fazla değil ,, sabahları bulantım yok çalışıyorum servise binince kötü oluyorum canım en çok turşu istedi ama şuan herşey normal folik asit kullanıyorum demir hapı verdi ama o inanılmaz midemi kazındırdı sizdede öylemi? çok konuştum galiba allah kısmet ederse 18 mayıs 2011 anne olucam 9 ay burdan sizinle yazışmak çok güzel olacak kendize güzel bakın...
Kızlar benim acayip saçlarım dökülmeye başladı kestiriyim bari bu hafta
Kızlar benim acayip saçlarım dökülmeye başladı kestiriyim bari bu hafta
aman yok hurafedir onlar zaten kestircemHamilelikte saç kestirmek iyi değildir der eskiler ama ben hurafe olduğuna inanıyorum.
kestir canım canlanır biraz
evet kestir gitsin zor oluyor bakımıaynen benimde öyle çok aşırı dökülüyo uğraşamıcam bende kestiricem. zaten kurutması zor oluyo hasta oluyoruz sonra.:2:
merhabalar aranıza yeni katıldım sayılır hatta mayıs 2011 annelerini yeni keşfettim. bende 6 haftalık hamileyim.. doktora gittim kalp atışlarını dinledim inanılmaz güzel bi duyguydu bu ilk hamileliğim kalp atışlarını dinlemeden önce bu kadar heycanlı değildim.. allah herkese naip etsin:) nasıl besleniyorsunuz merak ettim, ben çok fazla yiyemiyorum ama mutlaka süt içiyorum yumurta yiyorum ve meyve tabi fazla değil ,, sabahları bulantım yok çalışıyorum servise binince kötü oluyorum canım en çok turşu istedi ama şuan herşey normal folik asit kullanıyorum demir hapı verdi ama o inanılmaz midemi kazındırdı sizdede öylemi? çok konuştum galiba allah kısmet ederse 18 mayıs 2011 anne olucam 9 ay burdan sizinle yazışmak çok güzel olacak kendize güzel bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?