aa seray güsel oldu bence
bencede penye daha iyi bende 1 tane var ama alırım belki örgüde de var.[ B]bebeişlerinize penye yelek ve penye hırka alacakmısn yaz akşamaları için....hani deniz kenarında yaşıyanlar falan akşamları serin oluyor...yada haziran , mayıs akşamları serin olur her
halde...annem örgü yaptı ama ama penye daha mı iyii olur ? [/B]
ay yaa sevilmez miiii kocalar..bizde 5 . yılımızdayız....zaman çabuk geçmiş...9 yıldır tanıyorum zaten...o gider onun yastıgınla yatarım . çamaşırlarını makine atarken mutlaka koklarım :) kokusunu çok seviyorum....kızımda babasına benzer inaşşallah...
bazen adına SİMGE mi koysam diyorum...bu kız aşkımzın simgesi diye....
yada serap aydın birlştirp SERAY mı olsun diye...
siz face eklimisinis bende??
ay yaa sevilmez miiii kocalar..bizde 5 . yılımızdayız....zaman çabuk geçmiş...9 yıldır tanıyorum zaten...o gider onun yastıgınla yatarım . çamaşırlarını makine atarken mutlaka koklarım :) kokusunu çok seviyorum....kızımda babasına benzer inaşşallah...
bazen adına SİMGE mi koysam diyorum...bu kız aşkımzın simgesi diye....
yada serap aydın birlştirp SERAY mı olsun diye...
bencede penye daha iyi bende 1 tane var ama alırım belki örgüde de var.
seray olsun süperrrrr bence.......ne güzel uymuş canım.
bizde 9 yıllık evliyiz.çok şükür mutluyuz allah bozmasın
rapunzel naber canım ??
evet ama aklıma hep seray sever geliyor.....bide öğretmen olunca su isim diyorum yok olmaz şöle öğrencim vardı ıyyyyyyyyy diyorumm asla olmaz onu hatırlatıyor...zor be güzelim....ÇINAR güzel kolay mı oldu bilmem ama iyi seçim..
çevremde arkadaşlarıma bakınca evlilikler hakkında düşüncelerim hep negatifti.bizden mutlusunu göremezdim.ama sizleri duydukça daha bi mutlu oldum.simgede serayda güzel ve evet çok mantıklı.size kalmış artık canım.bende kağanmı koysam diorum eymen ismide güzel ama eşim beğenmi onuda oğlum isimsiz kalacak bu gidişle.
hayır...canım...ogün verdim soyadı faaln am arada kaynadı her hal...esra bende var bi tek...ordan bulayım seni... dur
kaan olarakmı yoksa kağan mı ?ama eymenin analmıda güzelmiş...
kaan olarakmı yoksa kağan mı ?ama eymenin analmıda güzelmiş...
çevremde arkadaşlarıma bakınca evlilikler hakkında düşüncelerim hep negatifti.bizden mutlusunu göremezdim.ama sizleri duydukça daha bi mutlu oldum.simgede serayda güzel ve evet çok mantıklı.size kalmış artık canım.bende kağanmı koysam diorum eymen ismide güzel ama eşim beğenmi onuda oğlum isimsiz kalacak bu gidişle.
gün içinde verdiysen kaynar tabi. iş yerinde face açılmıo..eve gelincede beynim sulanmış oluyo
kızlar kızımın anneanesi uyku setini almıştı.heni koymuştum resimleri taçtan.
ablamada almıştı(oda hamile) baya büyükmüş bizim karyolalrı 60-120 aldık neyse bi şekilde uydurucaz artık.
bide ben almıştım nevresim takım amerikadan gelicek kısmetse
peki başak alayımmı?
siz kaçtane alacaksınız?2 yeterlimi
bide ikea da çok uygun 17-35 arası fiyatlar alan oldumu?kalitelimidir acaba?
eymeni anlamı bakımından istedim canım bende.ama aslında kararsızız işte bi isim bulamadık kağan.kayra bilmiyorum aslında daha net değil:97:
KAAN......
Başarılı, unvan sahibi olabilme potansiyeli olan, algılaması yüksek, mantıklı, atılgan, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.
bende iyyim bugün canımburdayım cicim...iyim.sen nasılsın bakimmm? ikeanınkileri bilemme hiç almadım. boya verirmi? renk atarmı?çekermi?? kalitesi nasıdır??
ama altınbaşak marka var fiyatları gayet uygun. ordan bakabiirsin. ama 3 tane yeter bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?