2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bencede penye daha iyi bende 1 tane var ama alırım belki örgüde de var.

seray olsun süperrrrr bence.......ne güzel uymuş canım.
bizde 9 yıllık evliyiz.çok şükür mutluyuz allah bozmasın

rapunzel naber canım ??

çevremde arkadaşlarıma bakınca evlilikler hakkında düşüncelerim hep negatifti.bizden mutlusunu göremezdim.ama sizleri duydukça daha bi mutlu oldum.simgede serayda güzel ve evet çok mantıklı.size kalmış artık canım.bende kağanmı koysam diorum eymen ismide güzel ama eşim beğenmi onuda oğlum isimsiz kalacak bu gidişle.

gündeme aldım....belkide olur....kımın isim annesi olursunuz işte....

kızlar kızımın anneanesi uyku setini almıştı.heni koymuştum resimleri taçtan.
ablamada almıştı(oda hamile) baya büyükmüş bizim karyolalrı 60-120 aldık neyse bi şekilde uydurucaz artık.
bide ben almıştım nevresim takım amerikadan gelicek kısmetse
peki başak alayımmı?
siz kaçtane alacaksınız?2 yeterlimi
bide ikea da çok uygun 17-35 arası fiyatlar alan oldumu?kalitelimidir acaba?

23. Haftaya kadar kız bilioduk..Adı da dila olacaktı.Ben gürcüyüm. gürcü dilinde dila sabah güneşi demek..sonra erkek olduğunu öğrenince ben ulaş babasıda çınar olsun istedi..öle iştee ulaş çınar oğlumun adı

kaan olarakmı yoksa kağan mı ?ama eymenin analmıda güzelmiş...

bende eymeni tercih etmezdim ..kaan mı kağanmı? anlamları aynı ama..

burdayım cicim...iyim.sen nasılsın bakimmm? ikeanınkileri bilemme hiç almadım. boya verirmi? renk atarmı?çekermi?? kalitesi nasıdır??
ama altınbaşak marka var fiyatları gayet uygun. ordan bakabiirsin. ama 3 tane yeter bence..

KAAN......

Başarılı, unvan sahibi olabilme potansiyeli olan, algılaması yüksek, mantıklı, atılgan, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.

bende iyyim bugün canım
2 tane var ozaman altınbaşak a bakıyım 1 tane daha alayım.sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…