serap kimi ekledin?
hımm gercekten çok guzel kulağada hoş geliyo dimi.mersi canım
bende iyyim bugün canım
2 tane var ozaman altınbaşak a bakıyım 1 tane daha alayım.sağol
SENİİİ....o sen değilmisn yoksa...
beni ekleyen olmadı ama..kimi ekledin acep.esrada bi dünya kk annesi var
bak bunlar canım..en uygunda hepsiburadada var..
Hepsiburada.com : Cotton Box Bebek Nevresim Takımı (Turuncu) | Anne / Bebek / Çocuk
oooyy oyy kimleri görüyorum.su perii hg canım .nerelerdesin görüşmek nasip olmuyo eskisi gibi.arada geçmişi okuduğumda görüyorum yazılarını içim rahatlıyo arkadaşım hasta değilmiş die.
bende eymeni tercih etmezdim ..kaan mı kağanmı? anlamları aynı ama..
evet fiyatları çok uygun canımya.nerde bulursunuz bunlarıkargoylamı gönderiyorlar canım kargo ne alırki?tahmini
evet cnm görüşemiyoruz epeydir. çok şükür hasta falan değilim. yeğenim bende onunla vakit geçiriyorum bol bol. bilgisayara fırsat kalmıyor. sen nasılsın bebişin nasıl?
kız rapuu eymeni niye tercih etmezmişsin bakimmmAllahın izniyle ben çok severek ve isteyerek koyacağım oğluşumun adını inş.
nurselcim çok şükür...bende onalrın fotografına bakıyorumda az çok seni tanıdım burda görüntünle bir baglantı kuramadım...allah allah diyorum kendi kendime...kişinin yüüznde azda olsa belli olur ya bazı şeyler alaka kuramaıştım şimdi kurdum :)
nası yani yaa..yazılanlarla görüntü arasında bağlantı olurmu hiç???
valllha özel sektörde öel kişilerle çalıştım ki artık az da olsa yüzlerine bakınca kimin içten pazarlıklı kiminnin iyi niyetini görebiliyorsun...tabi yanılma payı var....sen samimimi ve içten olunca orda gördüğüm fotolar çok resmi , sert ve mesafali birine benziyordu ...o bakımdan dedim allah alllah bumu acaba diye eklemedim o yüzden kaç gündür...bugun bahsi olunca sordum zaten....
günaydınlarrrrrrr herkeseeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?