2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oooyy oyy kimleri görüyorum.su perii hg canım .nerelerdesin görüşmek nasip olmuyo eskisi gibi.arada geçmişi okuduğumda görüyorum yazılarını içim rahatlıyo arkadaşım hasta değilmiş die.

evet cnm görüşemiyoruz epeydir. çok şükür hasta falan değilim. yeğenim bende onunla vakit geçiriyorum bol bol. bilgisayara fırsat kalmıyor. sen nasılsın bebişin nasıl?

bende eymeni tercih etmezdim ..kaan mı kağanmı? anlamları aynı ama..

kız rapuu eymeni niye tercih etmezmişsin bakimmm Allahın izniyle ben çok severek ve isteyerek koyacağım oğluşumun adını inş.

cicim güzel değil demedim ben tercih etmem dedim..senin oğluna ne olsa yakışır

nurselcim çok şükür...bende onalrın fotografına bakıyorumda az çok seni tanıdım burda görüntünle bir baglantı kuramadım...allah allah diyorum kendi kendime...kişinin yüüznde azda olsa belli olur ya bazı şeyler alaka kuramaıştım şimdi kurdum :)

nası yani yaa..yazılanlarla görüntü arasında bağlantı olurmu hiç???

nası yani yaa..yazılanlarla görüntü arasında bağlantı olurmu hiç???

valllha özel sektörde öel kişilerle çalıştım ki artık az da olsa yüzlerine bakınca kimin içten pazarlıklı kiminnin iyi niyetini görebiliyorsun...tabi yanılma payı var....sen samimimi ve içten olunca orda gördüğüm fotolar çok resmi , sert ve mesafali birine benziyordu ...o bakımdan dedim allah alllah bumu acaba diye eklemedim o yüzden kaç gündür...bugun bahsi olunca sordum zaten....

hımmmmo zaman ben yataım artıkınnn sabah iş var..öperim herkesiii

herkese şimdiden günaydınlarrr
hayırlı sabahlar
hayırlı cumalarr

allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin inş..
öncelikle hasta olanlara dertli olanlara allahtan acil şifa diliyorummm
çalışan anneler ve biz hamişlere çalışan eşlerimize allahtan kolaylıklar diliyorumm
evde olan hamişlere kolaylıklar diliyorummm
allah cümlemizin dularını bu mübarek günde kabul etsin inş...:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…