2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın semoş ne güzel dua etmişsin allah kabul etsin cnm
günaydınlarrrrrrr herkeseeeeeeeeeee
günaydın cnm ne haber ?
günaydınnnnnnnnnnn

günaydın yevrukuş nasılsın

günaydın cnm ne haber ?

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gecti kızınla randevunuz hersey yolunda deilmi

GÜNAYDINNNNN KIZLARRRRR HAFTANINNN SONN GÜNÜÜ OHHHHH YARINN DAAA OĞLUŞUMUU GÖRCEMMMM.... AKŞAMM BABASIYLA BİZE ŞOV YAPTI RESMENNN YAAA Bİ TANE PORTAKAL YİYORUM VEE GÖBÜŞÜ AÇIP İZLİYORUMMM RESMEN GEZİNİYOOO PORTAKALII ÇOKK SEVİYOO YAAA VALLA İNANIYORUM ARTIK:d:d::d

günaydın canımmm evet haklısın bebişlerimiz portakalı çok seviyo benimkide uçan tekmeler atıo portakal yiyinnce

günaydıınnn
ohh senin adına sevindim c.tesi çalışmıyosun + oğluşunu göreceksin süperrrr

oğluşa bak seennn

bende portakal suyu içiyorum sonra mezdeke şov başlıyooo

aman ne güselll hep böle ol

amiinn amiin inş..
öğleye kadar böyleyim
öğlen yemekten sonra ağırlık başlıyor

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr..........nasılsınız bakem?semaysem o guzel duaların için teşekkürler canım.

benim bebişde ne yersem yiyeyim sürekli hareketli kızlar normalmi bukadar hareket sürekli tekmelio gece gunduz.bu içerde böyleyese dışarı çıkınca yandım valla..:18:

iyi fıstıkım..kızçen nasıl??

canımm iyiyim şükür yarın izin alıcam dahada sevinçliyim :) şeker yüklemem var sabah bu arada kızımı gördüm teyzesi maşallah yüzünü çok yakından gördük belki ben anasıyım die güzel geldi ama çok şeker bi surattı o dudaklar burun maşallah bebeğime aşık oldum resme bakıp bakıp duruyorum 980 gr.olmuş bebeğim ama bana yanlış gibi geldi ya doktorumuz + - 100 gr farkeder dedi herşey normalmiş boyunu sölemedi doğru ölçü değil bunlar dedi çok mutluyum tatlım ya dün böle hareketleri izledik uzunca elini hep yanağının yanına yaslıo poz verir gibi

offf sen hala kraker yiyebiliyomusun
ölümüne tövbeliyim tuzlu krakerlere

canım yaww
benimde demir ilaçlarından sonra midem bulanıyor
aynı sebepten olabilirmi acaba ?

benim şuana kadar hiç midem bulanmadı ki o sebeple tuzlu kraker henüz sempatik bişi benim için..höffff
biraz işim var..
görüşürüz sonra..

günaydıınn
rica ederimmm

maşallah kızına enerjik aktif maşallaahh

yaw benimki maşallah gece gündüz kavramı oluşmuş
annesi uyurken uyur
annesi uyanırken uyanır
inş.böyle devam ederizzz

nie yanlış geldiki sana tatlım?normal bence kilosu?anası bi gayret beslio sonçta maşallah maşallah yaw ben hala yüzünü şöööle bi net göremedim..2 ay öncekinde görmüştük ozamanda küçüktü geçen sefer döndü totoyu bize ayyy inşallah bu sefer bende görürüm çok heves ettim şimdi.
benimde midem bulanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…