günaydın semoş ne güzel dua etmişsin allah kabul etsin cnmherkese şimdiden günaydınlarrr
hayırlı sabahlar
hayırlı cumalarr
allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin inş..
öncelikle hasta olanlara dertli olanlara allahtan acil şifa diliyorummm
çalışan anneler ve biz hamişlere çalışan eşlerimize allahtan kolaylıklar diliyorumm
evde olan hamişlere kolaylıklar diliyorummm
allah cümlemizin dularını bu mübarek günde kabul etsin inş...:97::97:
günaydın cnm ne haber ?günaydınlarrrrrrr herkeseeeeeeeeeee
günaydınnnnnnnnnnn
günaydın semoş ne güzel dua etmişsin allah kabul etsin cnm
GÜNAYDINN
amin amin inş..
günaydın yevrukuş nasılsın
bugün daha kimse kendine gelemedi herhaldeee herkez son iş günü yorgunu galiba
ben kendimdeyiimm
bomba gibiyimm
GÜNAYDINNNNN KIZLARRRRR HAFTANINNN SONN GÜNÜÜ OHHHHH YARINN DAAA OĞLUŞUMUU GÖRCEMMMM.... AKŞAMM BABASIYLA BİZE ŞOV YAPTI RESMENNN YAAA Bİ TANE PORTAKAL YİYORUM VEE GÖBÜŞÜ AÇIP İZLİYORUMMM RESMEN GEZİNİYOOO PORTAKALII ÇOKK SEVİYOO YAAA VALLA İNANIYORUM ARTIK:d:d::d
GÜNAYDINNNNN KIZLARRRRR HAFTANINNN SONN GÜNÜÜ OHHHHH YARINN DAAA OĞLUŞUMUU GÖRCEMMMM.... AKŞAMM BABASIYLA BİZE ŞOV YAPTI RESMENNN YAAA Bİ TANE PORTAKAL YİYORUM VEE GÖBÜŞÜ AÇIP İZLİYORUMMM RESMEN GEZİNİYOOO PORTAKALII ÇOKK SEVİYOO YAAA VALLA İNANIYORUM ARTIK:d:d::d
aman ne güselll hep böle ol
semacım naber?nasılsın? benim midem bulanıyor yahu
TEŞK.LER
alalha şükürler olsunn iyiyimm
aaa ne bulantısı bu böyle
tuzlu krakere giriştim geçsin die valla bilemiyorum nedir
iyi fıstıkım..kızçen nasıl??
offf sen hala kraker yiyebiliyomusun
ölümüne tövbeliyim tuzlu krakerlere
canım yaww
benimde demir ilaçlarından sonra midem bulanıyor
aynı sebepten olabilirmi acaba ?
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr..........nasılsınız bakem?semaysem o guzel duaların için teşekkürler canım.
benim bebişde ne yersem yiyeyim sürekli hareketli kızlar normalmi bukadar hareket sürekli tekmelio gece gunduz.bu içerde böyleyese dışarı çıkınca yandım valla..:18:
canımm iyiyim şükür yarın izin alıcam dahada sevinçliyim :) şeker yüklemem var sabah bu arada kızımı gördüm teyzesi maşallah yüzünü çok yakından gördük belki ben anasıyım die güzel geldi ama çok şeker bi surattı o dudaklar burun maşallah bebeğime aşık oldum resme bakıp bakıp duruyorum980 gr.olmuş bebeğim ama bana yanlış gibi geldi ya doktorumuz + - 100 gr farkeder dedi herşey normalmiş boyunu sölemedi doğru ölçü değil bunlar dedi çok mutluyum tatlım ya dün böle hareketleri izledik uzunca elini hep yanağının yanına yaslıo poz verir gibi
günaydın canımmm evet haklısın bebişlerimiz portakalı çok seviyobenimkide uçan tekmeler atıo portakal yiyinnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?