2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güzeldir bebiş oooo
melek ooo
maşallahh annesi
kiloyu neden yanlış buldunn 100 gr çok öenmli değil canım ya önemli olan sağlığı

benim şuana kadar hiç midem bulanmadı ki o sebeple tuzlu kraker henüz sempatik bişi benim için..höffff
biraz işim var..
görüşürüz sonra..

seni bu yazıdan sonra tarihe gömmek isterdimm
ama çok seviyorum kıyamamki sana
nasıl bulantın olmazzzzzzmışşş
yinede çok geçmiş olsun kıyamam sana çok beter bulantı çekmek
hemen geçer inş..
wc sorunu yada yediğin yemek dokunmuş olabilir
tamam haydi kolay gele
zaten bulantı olunca keyifle yazılmıyoda
bulantıyı nassıl biliriimm
iyi bilirimm beter beterrrrr

ah canım inşallah görürüsün inan hala gözümün önünden gitmiyo şekli şemali böle ısırasım gelio dudaklarından :) canım tuzlu bişeyler yesene su falan içme karnın açsa

semacım ya bana fazlaymış gibi geldi kilosu ne bileyim ama eğer doğruysa ne mutluki aldığım kilo bebeme yaramış 8 kilo bu boru değil

srp-kmy bilgileri unutmamak için hemen not alıyorum, teşekkürler, çok faydalı olucak bunlar

günaydın herkesee

Günaydın anneler.
Hayırlı cumalar.

Siz sürekli hareket ediyor, tekmeliyor deyince ben benim kızla karşılaştırıyorum :) Benim kız uysal mı olacak acaba? Günde birkaç kez güçlü hareket ediyor o kadar. Öyle pek uzun uzun kıpırdamıyor. uysalsa yaşadım

Rapunzeel nasılsın? biz de kızımıza isim bulamıyoruz, anlaşamıyoruz isim konusunda:) Dila ismi de anlamı da güzelmiş, bunu da biz düşünelim o zaman degil mi:)

canom benim erkek kız değil ama herkes kız dio.herseyinide erkek için aldık birde kız çıkmasın ama ben renkli usgle baktım resmen gördümm oğluşumun pupuşunu.
kızlar akıntım var ve doktor normal dedi ama gunluk pedler yetmio gunde 4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum.bu gidişle iç çamaşırı işine gireceğim.

günaydınnn
amiinn sanada hayırlı cumalarrr
herkesin karın yapısı bebeğin duruş şekli sanırım farklı
kimimiz bebek hareketlerini çok güçlü hissediyoruz kimimiz daha zayıf
belki sen ilerleyen haftalarda güçlü hissedersin
için rahat olsun
inş.uysal olurrr rahat edersinn :97:

herkes derrkeeennn
kız dr.dandamı daha iyi biliyolarrrr
boşver benim akrnımı görenler sivri erkek olmasın diyoalr
her dr.gidişimde kız olduğunu teyid ettiriyorummm

gir valla müşterin çok olurr

Rapunzeel nasılsın? biz de kızımıza isim bulamıyoruz, anlaşamıyoruz isim konusunda:) Dila ismi de anlamı da güzelmiş, bunu da biz düşünelim o zaman degil mi:)

günaydın canımm
iyim sende iyisin ??
tabikiş düşünün.dila çook güzel bence ..hele birde türkan şorayın dila hanım filmindeki kadar güzel bir kız olursa

ayy aynıı derttenn muzdaribim ben dee napıcamı şaşmış durumdayımmm bayaaa çok geliyoo yarın doktorumla konuşcam bakalım ne dicekkk daha önce bana da normal demişti ama çokk rahatsız ediyoo yaaa

günaydın canımm
iyim sende iyisin ??
tabikiş düşünün.dila çook güzel bence ..hele birde türkan şorayın dila hanım filmindeki kadar güzel bir kız olursa

OFF YAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW:84::84::84:
şimdi bir erkek müşterim geldiiii
karnıma baktıııııı
maşallah ikizlerinde baya büyümüş dediii

ne ikizi yawwwwwww
allahım ben nasıl bir hormonlu sergenim yawwwwww:86::86::86:

kız semaaa göbüş resmi koysana bizde görelim ikizleri

herkes derrkeeennn
kız dr.dandamı daha iyi biliyolarrrr
boşver benim akrnımı görenler sivri erkek olmasın diyoalr
her dr.gidişimde kız olduğunu teyid ettiriyorummm

gir valla müşterin çok olurr

çevremdeki eş dost işte.hep kız dio çok limon ve turşu edim sanırım ondan.benimde sadece göbişim var.hemen sipariş verim ben başlım bu :92: işe...ilk müşterim sen ol heheheheh:124:

kız semaaa göbüş resmi koysana bizde görelim ikizleri

cıksss koymam
hepinize baktımm
benim karnımın karşısında erkek annelerini hamile diye bile saymıyorumm
şaka bir yana izine çıkınca cicilerle beraber yapmayı düşünüyorum

burda öyle imkanım youk evdede bilg.youk şimdilik kaldı yanii

Günaydınlar.. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum .. Umarım bütün güzel anne adayları iyidir Hasta olanlar iyileşmiştir inşallah.. Biz bu hafta uğrayamadık buralara işler çok yoğundu bugün biraz rahatım hemencik geliverdim

Kızlar ben acayip yoruluyorum artık iş ev birde evdeki çocuk artık akşamları nasıl yattığımı bilmiyorum ya ( nasıl dayanacağım bilemiyorum 37.haftaya kadar??
Dünden kızçem korkuttu beni karnım bir tuhaf oldu sanırım içeride gerindi hanım efendi ama ben başta algılıyamadım nasıl korktum anlatamam oğlum böyle değildi ,bizim kız tam fırıldak valla:)) zaten rüyalarımda erken doğum falan görüyorum iyice tırsak oldum güya 2.hamileliğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…