canımm iyiyim şükür yarın izin alıcam dahada sevinçliyim :) şeker yüklemem var sabah bu arada kızımı gördüm teyzesi maşallah yüzünü çok yakından gördük belki ben anasıyım die güzel geldi ama çok şeker bi surattı o dudaklar burun maşallah bebeğime aşık oldum resme bakıp bakıp duruyorum980 gr.olmuş bebeğim ama bana yanlış gibi geldi ya doktorumuz + - 100 gr farkeder dedi herşey normalmiş boyunu sölemedi doğru ölçü değil bunlar dedi çok mutluyum tatlım ya dün böle hareketleri izledik uzunca elini hep yanağının yanına yaslıo poz verir gibi
benim şuana kadar hiç midem bulanmadı kio sebeple tuzlu kraker henüz sempatik bişi benim için..höffff
biraz işim var..
görüşürüz sonra..
nie yanlış geldiki sana tatlım?normal bence kilosu?anası bi gayret beslio sonçtamaşallah maşallah yaw ben hala yüzünü şöööle bi net göremedim..2 ay öncekinde görmüştük ozamanda küçüktü geçen sefer döndü totoyu bize ayyy inşallah bu sefer bende görürüm çok heves ettim şimdi.
benimde midem bulanıyor ya
güzeldir bebiş oooo
melek ooo
maşallahh annesi
kiloyu neden yanlış buldunn 100 gr çok öenmli değil canım ya önemli olan sağlığı
seni bu yazıdan sonra tarihe gömmek isterdimm
ama çok seviyorum kıyamamki sana
nasıl bulantın olmazzzzzzmışşş
yinede çok geçmiş olsun kıyamam sana çok beter bulantı çekmek
hemen geçer inş..
wc sorunu yada yediğin yemek dokunmuş olabilir
tamam haydi kolay gele
zaten bulantı olunca keyifle yazılmıyoda
bulantıyı nassıl biliriimm
iyi bilirimm beter beterrrrr
bu arada hanımlar ben çoçuk doktoruna gitiim...elimde soru listesi vardı cevap aldım hepsine....
siznlede paylaşayım...ttabi bu benim gitiiğim doktorun görüşü.....
1 : bebeğinizi liflemenize gerek yok dedi....saçını yıkadıgınız sappuan dökülerken elinizle yıkamanız yeterli dedi....lif , banyo süngeri , heleki örgü malzeme kulalnamayın..onlar ısalk kalıyor üzerinde bir sürü bakteri ürüyor dedi...hatta mutfakta kualndıgınzı sarı bezleri bile katlayıp banyo önüne koyuyorsunuz ya dedi hiç iyii değil dedi...ıslak kalamsın açın muftak seleseien kur kalsın hep dedi....
2:
pudra sakın kullanma dedi..heleki kız çocugu ise...bir şeyler tıkıyor dedi...bir kanaldan bahsetti ama adını unuttum....
3işik kremi için önleyici olandan sürmene gerk bile yok dedi...altını sık değiştirisen bezi sıkmaz kilosuna göre ise hiç bir şey olmaz dedi...
4: vucut şampuanına gerek yok dedi...şampuan olarakta DALİN dedi...yeterli antialerjik dedi...
5 : ilk bez olarak önce primadan başla bakalım nasıl tepki vercek arkasında o olmaz ise molfix dedi...
6: pişik olursada HEMATAN yeterli olur dedi...
ve ŞEKERLİ SUYU BEN SORMADAN verme dedi....özelikle bal ve yumurta beyazını hatırlattı....
7: odasında kilma, ısıtma cihazı koymayın dedi ufo gibi...çok gerekli olurda yağlı petek alın dedi....
daha var ....yavaş yavaş yazıyım..... tabi nisanda doğacagı için hemen arkasında yaz geleceği için nasıl giydirilmeli onuda anlattı....
kendi kızıda nisanda doğmuş :)
semacım ya bana fazlaymış gibi geldi kilosu ne bileyim ama eğer doğruysa ne mutluki aldığım kilo bebeme yaramış 8 kilo bu boru değil
herkese şimdiden günaydınlarrr
hayırlı sabahlar
hayırlı cumalarr
allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin inş..
öncelikle hasta olanlara dertli olanlara allahtan acil şifa diliyorummm
çalışan anneler ve biz hamişlere çalışan eşlerimize allahtan kolaylıklar diliyorumm
evde olan hamişlere kolaylıklar diliyorummm
allah cümlemizin dularını bu mübarek günde kabul etsin inş...:97::97:[/QU
Selam kızlar..
Aminnnnn canım güzel duların için
herkese şimdiden günaydınlarrr
hayırlı sabahlar
hayırlı cumalarr
allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin inş..
öncelikle hasta olanlara dertli olanlara allahtan acil şifa diliyorummm
çalışan anneler ve biz hamişlere çalışan eşlerimize allahtan kolaylıklar diliyorumm
evde olan hamişlere kolaylıklar diliyorummm
allah cümlemizin dularını bu mübarek günde kabul etsin inş...:97::97:[/QU
Selam kızlar..
Aminnnnn canım güzel duların için
ammiinnnn inş...
23. Haftaya kadar kız bilioduk..Adı da dila olacaktı.Ben gürcüyüm. gürcü dilinde dila sabah güneşi demek..sonra erkek olduğunu öğrenince ben ulaş babasıda çınar olsun istedi..öle işteeulaş çınar oğlumun adı
canom benim erkek kız değil ama herkes kız dio.herseyinide erkek için aldık birde kız çıkmasın ama ben renkli usgle baktım resmen gördümm oğluşumun pupuşunu.günaydıınn
rica ederimmm
maşallah kızına enerjik aktif maşallaahh
yaw benimki maşallah gece gündüz kavramı oluşmuş
annesi uyurken uyur
annesi uyanırken uyanır
inş.böyle devam ederizzz
Günaydın anneler.
Hayırlı cumalar.
Siz sürekli hareket ediyor, tekmeliyor deyince ben benim kızla karşılaştırıyorum :) Benim kız uysal mı olacak acaba? Günde birkaç kez güçlü hareket ediyor o kadar. Öyle pek uzun uzun kıpırdamıyor. uysalsa yaşadım
canom benim erkek kız değil ama herkes kız dio.herseyinide erkek için aldık birde kız çıkmasın ama ben renkli usgle baktım resmen gördümm oğluşumun pupuşunu.
kızlar akıntım var ve doktor normal dedi ama gunluk pedler yetmio gunde 4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum.bu gidişle iç çamaşırı işine gireceğim.
Rapunzeel nasılsın? biz de kızımıza isim bulamıyoruz, anlaşamıyoruz isim konusunda:) Dila ismi de anlamı da güzelmiş, bunu da biz düşünelim o zaman degil mi:)
canom benim erkek kız değil ama herkes kız dio.herseyinide erkek için aldık birde kız çıkmasın ama ben renkli usgle baktım resmen gördümm oğluşumun pupuşunu.
kızlar akıntım var ve doktor normal dedi ama gunluk pedler yetmio gunde 4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum.bu gidişle iç çamaşırı işine gireceğim.
günaydın canımm
iyim sende iyisin ??
tabikiş düşünün.dila çook güzel bence ..hele birde türkan şorayın dila hanım filmindeki kadar güzel bir kız olursa
OFF YAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW:84::84::84:
şimdi bir erkek müşterim geldiiii
karnıma baktıııııı
maşallah ikizlerinde baya büyümüş dediii
ne ikizi yawwwwwww
allahım ben nasıl bir hormonlu sergenim yawwwwww:86::86::86:
herkes derrkeeennn
kız dr.dandamı daha iyi biliyolarrrr
boşver benim akrnımı görenler sivri erkek olmasın diyoalr
her dr.gidişimde kız olduğunu teyid ettiriyorummm
gir valla müşterin çok olurr
kız semaaa göbüş resmi koysana bizde görelim ikizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?